Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydin güzel takimim.gecmise bi göz atip geliyorum bekleyin benzemuszemus

Günaydın deryacığım, bencede geçmiş bayağı geçmiş oldu sanırım, bizim kadar çok konuşan başka takımlarda varmı ki acaba ? azıcık ajanlık yapmak lazım eyvahedigeldismile

Bir elmalı nuro verseeem, biskrem yerineeee olmazmııııı barışmazmısınnnnn lülülülülülü

barışmam
benim moralim sıfırlandı çok üzüldüm yaa... valla yanımda olsan vereyim hepsini nilüşüm valla yaaa.. :gitme: tühhh .... canım sıkıldı...

ayyy çok üzüldüm ben yaaa.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben tarifini vereyim akşama yap nilüşüm yaa.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben olurmu? vereyimmi?

Hayatım üzülmene gerek yokki, karşı markette satılıyormuş nilü öyle dedi ya almaya gitti zaten şimdi, yani yiyecek merak etme :teselli:

iyiyiz canım sen nasılsın, durgun gibisi bu aralar inş bir sıkıntın yoktur:1hug:

yok bişey tatlım ya arada öyle bunalım takılırım ben

memlekete uzun zaman gitmeyince oluyor galiba

ağlamaya başlayınca eşim diyor zaten senin annenlere gitme vaktin gelmiş kaydirigubbakcemile3

Kıyamammmm , anneni telefonla muhakkak kutlarsın, sende hamiş kalana kadar senin çocuğun ben olaaaaarııııım, ben kutlarım pazar olmazmıııı :teselli:

Şeniz Şeniz

hayırlısı kuzum gün doğmadan neler doğar, bencemde sen 3 aya kadar hamileyim diycn bize(kahve falı gibi oldu:)

rabbim büyük suuracım ol derse olur inşallah

monti memo :roflol: :roflol:

ısırırım ben onun totosunu

günaydınnn delikafadulden

Şeniz Şeniz

Günaydın ablaaaaopuyorumnanaktan bebek tahminlerinde bulunuyorum, sana da kehanetlerimden bir parça sende 4 ay sonra hamilesin kaydirigubbakcemile3 ahahaha ecişimize kardeş geliyooooooor :icecream:

:roflol: :roflol: :roflol:

günaydin güzel takimim.gecmise bi göz atip geliyorum bekleyin benzemuszemus

Şeniz Şeniz

Hayatım üzülmene gerek yokki, karşı markette satılıyormuş nilü öyle dedi ya almaya gitti zaten şimdi, yani yiyecek merak etme :teselli:

evt nurocum üzülme bizim yanda kocaman alışverişmerkezi var herşeyi taze aldım ben ordan:)ama senin ruloda ilgimi çekti yani:smiley-cool:

barışmam
benim moralim sıfırlandı çok üzüldüm yaa... valla yanımda olsan vereyim hepsini nilüşüm valla yaaa.. :gitme: tühhh .... canım sıkıldı...

Yahuuuuuuuuuu açıklamasını yaptık ya fıstıkım, alacak yiyecek nilüşümüzzz birazdan sakiiin olalımmm :teselli:

evet yavaş yavaş evin geneline yaymam lazım bu onti işini
ya kızlar kusuruma bakmayın muhabbete dalamıyorum zamanla tanıyıp herkesin huyunu suyunu öğrenirim o zaman daha çok paylaşım ve geyiğe katılırımboshayallersmile
şimdi vitrinimin diğer yerlerini silmeye gidiyorum çok iş az lak lak

günaydın ama hiç göz atma zor çıkarsın içinden :))

Günaydın deryacığım, bencede geçmiş bayağı geçmiş oldu sanırım, bizim kadar çok konuşan başka takımlarda varmı ki acaba ? azıcık ajanlık yapmak lazım eyvahedigeldismile

kizlar icinden cikamadim yarida biraktim 24 sayfa birikmis dünden beri hele bugün ceneler düsmüs hahhaahhahaha hergün böyle olsa ne güzel

ayyy çok üzüldüm ben yaaa.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben tarifini vereyim akşama yap nilüşüm yaa.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben olurmu? vereyimmi?

ayy üzülme nurocum ya bolcak bissürü şeyden bahsettik meyveler sebzeler zor bir şey değil ya her yerde satılıyor alıp yer hemen, zaten benim kocama sorarsan aş erme dye bir şey yokmuş kadınlar hamilelik bahanesiyle kulanıyorlrmış erkek aklı işteaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
aynı ben bende tuhaflaşırım kurbandan beri gidemiyordum, zaten ablam almanyada kardeşim helepte:bbo:
artık senin gibi durduk yere ağlamaya başlaynca eşim annemi çağırmış sen gidemiyorsun bari annen gelsin diye o gelicek inş.:Saruboceq:

aaaaaaaaaaaaaaaa ben nekadar densiz biriyim yaaaaaa :mymeka:

üzülme kızz aaa snde:teselli:

lem sabah sabah bir boğaz muhabbeti dir gitmişş
yemeyin ulemmmm
koca koca kadınlar erkek çoğumusunuzki pipinize bişey olsunn naniknanik

kolay gelsinkaydirigubbakcemile2

elmalı rulo mu kekmi hangisini vereyim? senağlama

ikisini deeehihoyyyt

lem sabah sabah bir boğaz muhabbeti dir gitmişş
yemeyin ulemmmm
koca koca kadınlar erkek çoğumusunuzki pipinize bişey olsunn naniknanik

ayy abla alemsin:roflol:

Kolayyyyyyy gelsinnnn hoşgeldinnn Şeniz

zatenn gözümün önünde çeşit çeşit yiyecek yatıyom gözümde kokareç kalkıyomm su böreğii
temizlik yapıyorum halka halka simitler fırından yeni çıkmışş yanında peyniriii
bu hafta ilk rejim haftam ölüyom yahuuu akannehir

birde tarçınlıı elmalı kurabiye muhabbetiii kalkıp yaparsammm vebali sizindir ulemmmmmmm delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…