- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
aşkolsunnnnbenmi istettim yaniii kızdım sana simoşş :mymeka:
kızlar ben elmalı almaya gidiyorum öptüm siziopuyorumnanaktan
günaydin güzel takimim.gecmise bi göz atip geliyorum bekleyin benzemuszemus
Bir elmalı nuro verseeem, biskrem yerineeee olmazmııııı barışmazmısınnnnn lülülülülülü
ayyy çok üzüldüm ben yaaa.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben tarifini vereyim akşama yap nilüşüm yaa.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben olurmu? vereyimmi?
iyiyiz canım sen nasılsın, durgun gibisi bu aralar inş bir sıkıntın yoktur:1hug:
Kıyamammmm , anneni telefonla muhakkak kutlarsın, sende hamiş kalana kadar senin çocuğun ben olaaaaarııııım, ben kutlarım pazar olmazmıııı :teselli:
hayırlısı kuzum gün doğmadan neler doğar, bencemde sen 3 aya kadar hamileyim diycn bize(kahve falı gibi oldu:)
günaydın kızlar neler kaynatıyosunuz bakalım
ay benim kocide baktım kaç gündür akşamları ekmek yemiyo sabahları kızarmış ekmeğine tereyağ sürmüyo napıyon bakiim sen dedimelimbelimde
e bizde kıyısından ucundan faydalanalım monti amcadan sen 50 kilo ben 75 yakışık almazmışşş:)))
e iyi bari sağlıklı beslenmeden nasibini alıyo kuzum
akşamda memo için diyo napıyon bu çocuğadamı monti yaptırıyosun bi deri bi kemik kalmış totosu küçülmüş hee dedim napiim yavaş yavaş hepinizi çekicem bu girdabın içine:)
sonra hep monti memo dedi çocuğa:))
günaydınnn delikafadulden
Günaydın ablaaaaopuyorumnanaktan bebek tahminlerinde bulunuyorum, sana da kehanetlerimden bir parça sende 4 ay sonra hamilesin kaydirigubbakcemile3 ahahaha ecişimize kardeş geliyooooooor :icecream:
günaydin güzel takimim.gecmise bi göz atip geliyorum bekleyin benzemuszemus
Hayatım üzülmene gerek yokki, karşı markette satılıyormuş nilü öyle dedi ya almaya gitti zaten şimdi, yani yiyecek merak etme :teselli:
barışmam
benim moralim sıfırlandı çok üzüldüm yaa... valla yanımda olsan vereyim hepsini nilüşüm valla yaaa.. :gitme: tühhh .... canım sıkıldı...
tarifi ver nurom o rulo neymiş kız ...değişik bişeye benziyor:)
günaydın ama hiç göz atma zor çıkarsın içinden :))
aman aman bayılırım elmalı kurabiyeye sen kaç yıllık ev hanımısın yahuu bir ara yanına uğramklazımcokacimcoook
aaaa nasıl bir torpil istiyorsun, evlenmeden olmaz vallaaaaalmaz:
günayın deryacım
derya akşama anck gelir bu gidişle nerdeyse 15 sayfa olmuşturkaydirigubbakcemile3
Günaydın deryacığım, bencede geçmiş bayağı geçmiş oldu sanırım, bizim kadar çok konuşan başka takımlarda varmı ki acaba ? azıcık ajanlık yapmak lazım eyvahedigeldismile
yok bişey tatlım ya arada öyle bunalım takılırım ben
memlekete uzun zaman gitmeyince oluyor galiba
ağlamaya başlayınca eşim diyor zaten senin annenlere gitme vaktin gelmiş kaydirigubbakcemile3
Şeniz Şeniz
rabbim büyük suuracım ol derse olur inşallah
monti memo :roflol: :roflol:
ısırırım ben onun totosunu
Şeniz Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol:
Şeniz Şeniz
ayyy çok üzüldüm ben yaaa.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben tarifini vereyim akşama yap nilüşüm yaa.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben olurmu? vereyimmi?
aynı ben bende tuhaflaşırım kurbandan beri gidemiyordum, zaten ablam almanyada kardeşim helepte:bbo:yok bişey tatlım ya arada öyle bunalım takılırım ben
memlekete uzun zaman gitmeyince oluyor galiba
ağlamaya başlayınca eşim diyor zaten senin annenlere gitme vaktin gelmiş kaydirigubbakcemile3
Şeniz Şeniz
rabbim büyük suuracım ol derse olur inşallah
monti memo :roflol: :roflol:
ısırırım ben onun totosunu
Şeniz Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol:
Şeniz Şeniz
aaaaaaaaaaaaaaaa ben nekadar densiz biriyim yaaaaaa :mymeka:
kolay gelsinkaydirigubbakcemile2evet yavaş yavaş evin geneline yaymam lazım bu onti işini
ya kızlar kusuruma bakmayın muhabbete dalamıyorum zamanla tanıyıp herkesin huyunu suyunu öğrenirim o zaman daha çok paylaşım ve geyiğe katılırımboshayallersmile
şimdi vitrinimin diğer yerlerini silmeye gidiyorum çok iş az lak lak
elmalı rulo mu kekmi hangisini vereyim? senağlama
lem sabah sabah bir boğaz muhabbeti dir gitmişş
yemeyin ulemmmm
koca koca kadınlar erkek çoğumusunuzki pipinize bişey olsunn naniknanik
iste ablam tam lafi kondurdu.yemek icinmi küstünüz birbirinize kizlar aaaaaaa cok ayuuuup
evet yavaş yavaş evin geneline yaymam lazım bu onti işini
ya kızlar kusuruma bakmayın muhabbete dalamıyorum zamanla tanıyıp herkesin huyunu suyunu öğrenirim o zaman daha çok paylaşım ve geyiğe katılırımboshayallersmile
şimdi vitrinimin diğer yerlerini silmeye gidiyorum çok iş az lak lak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?