Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm arakadaşlar.uzunca bir diyet cozutmasından sonra bugün tam gaz başladım diyete bakalım bu hafta biraz bu işi sıkı tutup iki kilo vermeliyim.biraz fazla bıraktım bu aralar kendimi.nerdeyse yazlık kıyafetlere başlayacağız hala kilolarla geziyoruz çok sinir bozucu.

Türkkk polisi yakalar diyorsun ablişşş, eee ne var ne yok ablaların en hamişi , kaç haftalık olduuuuu :icecream:lülülülülülü naniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkk naniiiiiiiiiiiiiiiik lülülülülülü

amann simoşum yaaa tır geçmiş gibiyim üstüm denn hafta sonu iki gün cumartesi pazar birazcık dozuttuk
anladın sen onuu :jeyyar:
dün tümgün kapılara baktımm oğlumun hayali geldi geldi gitti beklentilerim boşa çıktı tabeee :1no2:
okudumda sende pek iyiymişsinn hadi bakalımmm :jeyyar:

eylül nerde oturuyodun sen merak ettim.

ben mart ayından beri yazlık kıyafetleri giyiyorum da şaşırdım kaydirigubbakcemile3

mart sonunda bütün kışlıkları kaldırmıştım

internette bir sorun oldu mesajlar birbirne karıştı kusura bakmayın.
canım ben hakkari şemdinlide öğretmenim.burası da çok soğuk değil aslında ama son bir aydır yağmurluydu.

eylül nerde oturuyodun sen merak ettim.

ben mart ayından beri yazlık kıyafetleri giyiyorum da şaşırdım kaydirigubbakcemile3

mart sonunda bütün kışlıkları kaldırmıştım

izmirdesiniz diyeee artistlik yapmasanız olmaz değilmi elif hanım :mymeka: lülülülülülü

izmirdesiniz diyeee artistlik yapmasanız olmaz değilmi elif hanım :mymeka: lülülülülülü

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

gözünü sevdiğimin izmiri

tabi bu haftadan itibaren yanmaya başlıcaz o ayrı mesele

evde şortla ,askılılarla ter içinde kaldık haftasonu

Nasıl bir cozutmak ablacık cokacimcoook gelsin mamalar yaniiiii-tatlicadiarzu-
Pek iyiyiz abla sorma, ondan kavga ettik, sabah sadece günaydın yazmış bana aklinialirimsmile allahııııııııın uyuzu bayanssulusmile

Son düzenleyen: Moderatör:

izmirdesiniz öyle mi;bence türkiyenin en özell ve en güzel şehri.biz de buralardayız işe gariban gariban çalışıyoruz ne yapalım.

günaydın kızlr
nabersiniz bakalım
simoşcum iyisin kuzumhe:))
valla ne yalan söliim öyle lüks evlerde oturmakbanada yaramaz
ama hakkınızda hayırlısı olsun güzelim
lem madem o kadar paranız var gelin size boğazda bahçeli müstakil yer verelim evinizide yaparsınız miss gibi kafanıza göre:)))

o uyuz ankarada oturmak istiyor maytapııım, istanbulun kalabalığından bıkmış paşa, ama sen merak etme ben onu ikna edeceğim :jeyyar: neresinde boğazın, bir konuşurum , ama önce işlemem lazım onu :jeyyar:

yeme hak getiredeee birde içmeee şeklinde bir dozutmaaa kafamçokkarıştı

kuzuşşş şimdiden gelin damarın tutmasınnn oğlan neredeyse kız oraya giderr
iç güvaysimi alacan çocuğu yok öyleee süprizzzzz

Denize girenler varmı elifim, o kadar sıcak yani hee? bilmiyorumkismile

Annem de öyle diyor :gitme: napalım artık sineme suuraya aeben ablişime komşu olurum, ama ben ankarayı sevmiyorum ki yaaa bilmiyorumkismile
Ece nasıl abliş, toparlandımı biraz, balosu ne zamandı?

HAFTA SONU MENÜM .

cuma ..

8.00....
1.5 dl ekmek ..k.k peynir. sögüş . 3 y.zeytin .

13.00 sebze haş. 1kase ygurt ..2 ceviz.. marmelad....

16.00 salatalık .domates....

19.00 çoban salata lorlu ve y. zeytinli.. 2kş yogurt... y dl ekmek ....

22 00..2 kuru kayısı . 3 fıstık .

80 dk yürüyüş .....

cumartesi....
8.30... 1kase yulaf sütle ....
(bebelerle tekrar kahvaltı çok açımohaoldumsmile :umursamaz:)
10. 30 . 2 dl ekmek k.k peynir..yeşil zeytin .domates.

.14.00 1 elma .

15.30 .yr.tb tav. mantar..2 kş yogurt.. salata

20.00 .1 kase kır.mercimek ..2kş yogurt . az peynir (

60 dk yürüyüş ..
cumartasi baklava yaptım tabi yemedim bizimkler yanında dondurmayla götürüyorlardı . artık bana teklif bile etmiyorlar sen yemiyormusun diye ..bilmiyorumkismilenaniknanik

pazar....
10 30 . çok açım ..ohaoldumsmile
4 dl ekmek ....k.k peynir . marmelad .. z. ezmesi... domates ...

14 30..1 br süt ...
16.00 .4 tn. altın başak (dışardayım )

18.001 kase mercimek ..salata ..menemen ..1 kş yogurt . 1 çt peynir...
22.00. y. elma ...3 fındık ....

hafta sonum böyle . ve bu sabah 62. 8 geldim artıdayım yene bune şimdi ya öfff

Merhabalar arkadaşlar.
1.olmuşuz bu hafta. alkisalkisalkis alkisalkisalkis
maytapcım sanadaalkisalkisalkis
nurocm hafta sonları cozutarak nasıl kilo verilir biliyomsnyerimseniben
o bizi kandırıyor aklınca cozuttugu neyin yok ...aklinialirimsmile
hoş gelmişiniz ankaraya ...olumunekankayizsmile
aebencim şu paylaşım alanına yazacağım yazı hakkında yardımcı olurmusun bana??
nasıl maytabım .???
ne kadar zamanda nasıl ne yöntemle yaz maytabım .... yani özetle kilo durumunu ve nasıl verdigini bacım ..olumunekankayizsmile

Annem de öyle diyor :gitme: napalım artık sineme suuraya aeben ablişime komşu olurum, ama ben ankarayı sevmiyorum ki yaaa bilmiyorumkismile
Ece nasıl abliş, toparlandımı biraz, balosu ne zamandı?
neyini begenmiyorsunuz canım angaramı ...alsanaalsanasmile

Abla ölçülerini pek yazmıyorsun bir porsiyon olarakmı baz alacağız, yani menemen falan bir tabak civarımı, birde ben beyaz peynire bayılırım, peynirsiz bir hayat düşünemiyorum, peynirler yoğurtlar hep yağsızmı monti de? ona göre bugün yağsız peynir süt yoğurt alacağım marketten, birde ekmekler hangi ekmekten, fırındanmı yoksa , şu unonunkilerden mi? Çokmu sordum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…