Abla ölçülerini pek yazmıyorsun bir porsiyon olarakmı baz alacağız, yani menemen falan bir tabak civarımı, birde ben beyaz peynire bayılırım, peynirsiz bir hayat düşünemiyorum, peynirler yoğurtlar hep yağsızmı monti de? ona göre bugün yağsız peynir süt yoğurt alacağım marketten, birde ekmekler hangi ekmekten, fırındanmı yoksa , şu unonunkilerden mi? Çokmu sordum bilmiyorumkismile
Annem de öyle diyor :gitme: napalım artık sineme suuraya aeben ablişime komşu olurum, ama ben ankarayı sevmiyorum ki yaaa bilmiyorumkismile
Ece nasıl abliş, toparlandımı biraz, balosu ne zamandı?
yo fıstıgım sora sora ögreneceksin tabi...
gözdem eger ölçü yoksa yazdıgımda bilki çok azda ondan yazmıyorum 1.2 .kş dır yoksa tb olsa mutlaka not düşerim (.salata hariç onu bol yerim )..
peynriler yagsız bimde var uygun peynir ama gende bak yağ oranına çogu layt penirler nerdeysa tam yaglı .laelaelaelaelae% 2...3. yağ normaldir % 1 yağsız lorda buiş için iyi . helede ekmekle peynirin yağsız olmalı . yogurtda y. yağlı işini görür ...a.s
ekmek tam buğday . pahalı demessen unonunkiler var tambuğday . yada halk ekmegin var köy ekmegi oda güzel ... fırınlerdede var artık tam buğday ...a.s
seversin seversinnn a.s
ece iyi diyeyimde iyi olsun evin tozunu atttırıyo delirdi bu ara yineee kafamçokkarıştı
balosu ayın 19 undaa
kavalyesi tamam :roflol:sadece eve arkadaşı almaya gelicem diyormuş babası mekana ben bırakacam diyor onun anlaşmazlığını yaşıyorlar babaylaa a.s
daha önce sana bahsettiğim gurbişim yurt dışından dönmüşş onun peşinde şimdide
balo için sözleşmişler geçen yıl makyajını ben yapıcem demişmiş yengesi tel edip onları çağırdı söz verdin makyajımı sen yapıcen diyeee
çok çözeniyor çok umarım bir aksilik çıkmazda sağ salim atlatırız şu bolayu
tepemin atmasına az kaldı çünkiii
önündeki sınavı balo kadar önemsemiyorrr :1no2:
ben çıkar kızlarrr
yoğurt almaya gidiyorum evde yoğurt kalmamışş a.s
banada musade kıslar ... hayırlı günler ...
valla okuyup tepkisiz kalmak istemerdim aebencim.ana paylaşım alanında neler olmuş ....
özrü kabahatinden büyük insanların ya ....
nurom valla paylaşım alnındaki yazıların muhteşem olmuş ...
bizim başımıza geldiğinde ben üzüntüden kahrolmuştum . takımca hepimiz paylaşım alanına dökülmüştük . ama onlarda hiç bir şekilde özür dileme yok . biri çıkıpta aaaa listeler açıklanmamış bir el atalım dememişler bile . bide salak saçma konuşup . terbiyesizlik yapmışlar ablam .
dedimya nazlım özri kabahatından büyük ...
zaten 2. takımın kardeş takımlarıydı yazışmalarından tanıyorum .. çok az insanı sogukluk duyarım bunlardan biriydi beryy. yolları açık olsun ne diyelim .
tüm dünyası diyet gurupları olanlar demiş .kaydirigubbakcemile3 ay ne güldüm .
Ay hafta sonu ben yokken neler olmuş paylaşım alanında yaaa :bbo:
Birde hem suçlu hem güçlü psikolojisi gelişmiş, nazlım sen evlenirken bile listelerle ilgili dertlenmiştin nasıl yaparız diye günlerce düşünmüştük, yokkende bir hafta ben hazırlamıştım, ertesi haftada aeben ablişim, o an toplantıda olmama rağmen lavabo diye izin alıp koşa koşa excelde kontrol etmiştim listeyi tekrardan...Hem kendine hem arkadaşlarına hemde takımına karşı sorumluluk bunu gerektirir... Birde insan olamamışsınız demişler yaaa buyur burdan yak meselesi...Çok ilginç söyleyecek birşey kalmamış zaten, nasıl agresif nasıl kötü bir tutum hayretle okudum :uhm:
Oturmam ben zaten abla, emlakçının söylediği rakam yarım trilyondan fazla, yazıktır günahtır, ben ikna ederim onu zamanla inşallah, çok şımartmışlar onu, çok rahat büyümüş, evin tek oğlu, üstelik akrabalarındada pek erkek çocuk yok, kuzenleri falan hep kız. Bütün sülalesi üstüne düşüyor bunun, ama yok ben buna müsade etmem, dünden beri onun tartışmasını yapıyoruz zaten, neymiş nigar(arkadaşının nişanlısı) evi görünce(aynı anda gördük ya nigarla) sevinçten nasıl sarılmışmış nişanlısına, ben öyle bakmışım sadece ona, oysa o başka tepkiler vermemi bekliyormuş, hevesi sürprizi kursağında kalmışmış... Beni parayla sevindiremezsin dedim, ankara dönüşü yani dün istanbulda oldu bu kavga...arkadaşlarının yanında birşey demedim...aramız limoni sanırım şimdi... sabah sadece bir günaydın yazmış, uyuz şey... ay anlattıkça gene sinirlenmeye başladım ya
Merhabalar arkadaşlar.
1.olmuşuz bu hafta. alkisalkisalkis alkisalkisalkis
maytapcım sanadaalkisalkisalkis
nurocm hafta sonları cozutarak nasıl kilo verilir biliyomsnyerimseniben
Kızlar direnişim sonucu montiye geçmiş bulunmaktayım, menü paylaşımını sağlıklı bulduğumdan cozutmadığım sürece paylaşacağımmm, yazmazsam yediklerimi bilinki kendimi kaybettim kaydirigubbakcemile3 Kazam mübarekkk olaaaaaaaaaa :kedi:
09/05/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeğinden Yapılmış Yağsız Tost
1 Tabak Maydanoz
1 Domates
2 Yeşil Biber
ARA-10:00
1 Bardak Portakal Suyu
ÖĞLEN
3 Izgara Köfte
1 Kase Ayran
1 Tabak Karışık- elma sirkeli-baharatlı mevsim salatası
ARA 15:00
1 Fincan Yeşil Çay
AKŞAM
8 Yemek Kaşığı Taze Fasulye Yemeği
1 Bardak Ayran
Yarım Tabak Salata
UYUMADAN 23:00
1 Bardak Kefir
Ekmeksizdi köfte canım, şimdiiiii efendimmmm ankara güzel geçti cuma gecesi 01:00 de yatıp, havalanına yetişmek için 05:00 de kalktık, düşün yani eyvahedigeldismile sonra 8,30 gibi ankaradaydık, arkadaşlarıyla buluştuk kocamın sempatiksalakcinni , sevdim düzgün insanlar, sonra yasinin tsk de halletmesi gereken evrakları vardı, o onlarla ilgilenirken, birde antares diye bir avm varmış orada oturduk biz, en yakın arkadasının nişanlısıyla... en yakın arkadaşı ile taaa çocukluktan beri aynı yerde oturacağız diye sözleri varmış, bu gittiğimizde almayı düşündükleri evi gösterdi yasin bana...Şaşkınım biraz, ev çok fena lüks. Açıkçası afalladım konuşamadım bir an. Ocağa kadar alacakmışız, eğer istanbulda oturmak istersek önce, o ev kirada dururmuş...İçim kötü oldu, dünyada binlerce milyonlarca aç varken bir eve o kadar parayı bağlamak akıllıca ve vicdanca gelmedi bana, sesimi çıkaramadım, boğazıma düğümlendi herşey. Öyle heyecanlı öyle mutluyduki yasin, sırf bana sürpriz yapıp sevindirdiğinden gözleri ışıl ışıldı, üzmemek için bir şey diyemedim, ama zamanla işlerim belki o evde oturmayalım diye...Belki aeben ablişim, suura falan bilirler. Etlik'te Antares'in arkasındaki gökdelen gibi bina. 4 Tane yapılacakmış ondan 1. tamamlanmış, 20 katlı falan sanırım, bizim baktığımız 16. kattaydı, binanın adı da antares zaten.Öffff içime fenalıklar geldi :1no2:
bendeeeeeeezemuszemussenide Ankarallı yapıcaz desene ...:jeyyar::sm_cool:
SURAYA YAKIN ORASI . O ÇOK GİDİYOR ORAYA BANA BİRAZ UUZAK BAZAN O AVMEYE GEZMEK İÇİN GİDERİZ BİLİYORUM O EVLERİ ...
RABBIM hayırlısını versin gözde ... haklısın insan ince düşününce içine sinmiyor ama sevdiginide kırma ..a.s
ankaraya geldiginde tanışmak isterim ablası .yerimseniben
ablam kaynanam bu ay sonu ANKARAYA gidecek daha sonra eşimle kaynanamı almaya gelicez geldiğimde seninle tanışmayı çok isterim uygun olursa hatta suurada ve sinemlede
benbir yemek yapayım kendime . şu anneler hediyesini kulanıma açayım ...kaydirigubbakcemile3
hediyelerim ne biliyormusunuz tam benlik .:roflol: pilates lastigi ..ve sinbonun küçük ızgara vs yapan çok fonksiyonlu fırını . tam benlik yani geldin yağsız kızartmalar ızgaralar ....:roflol:cokacimcoook
öhöm köhöm...o evler çok pahalıııı:1shok:
senin yasin o kadar zenginmi...
Allah çok versin ama ne bileyim o kadar çok pahalı evde oturmaya benimde içim el vermez..eğer oturursamda kesinlikle zekatını vermem lazım..ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmam lazım..anca içime siner..
bu arada menün süper canım
Oturmam ben zaten abla, emlakçının söylediği rakam yarım trilyondan fazla, yazıktır günahtır, ben ikna ederim onu zamanla inşallah, çok şımartmışlar onu, çok rahat büyümüş, evin tek oğlu, üstelik akrabalarındada pek erkek çocuk yok, kuzenleri falan hep kız. Bütün sülalesi üstüne düşüyor bunun, ama yok ben buna müsade etmem, dünden beri onun tartışmasını yapıyoruz zaten, neymiş nigar(arkadaşının nişanlısı) evi görünce(aynı anda gördük ya nigarla) sevinçten nasıl sarılmışmış nişanlısına, ben öyle bakmışım sadece ona, oysa o başka tepkiler vermemi bekliyormuş, hevesi sürprizi kursağında kalmışmış... Beni parayla sevindiremezsin dedim, ankara dönüşü yani dün istanbulda oldu bu kavga...arkadaşlarının yanında birşey demedim...aramız limoni sanırım şimdi... sabah sadece bir günaydın yazmış, uyuz şey... ay anlattıkça gene sinirlenmeye başladım ya
geldimm geldim bu hafta acck yoğunum artı, cüppelerimizi keplerimizi aldık foto çekinicez bir yandan da son sunumlar rapor teslimleri vs var o yüzden çok giremeyebilirim ama elimden geldiği kadar buralardayım inşSuura en son cumartesi aksamı gelmiş, nerelerde acaba? Sinem yoğun zaten, sultanda bir ceeee diyor arada, derya hepten kayıp zaten, özledik herkesi akannehir
internette bir sorun oldu mesajlar birbirne karıştı kusura bakmayın.
canım ben hakkari şemdinlide öğretmenim.burası da çok soğuk değil aslında ama son bir aydır yağmurluydu.
neyini begenmiyorsunuz canım angaramı ...alsanaalsanasmile
menülerini de yazmıyorsun sırrını keşfederiz diye değil miii seni gidiii:umursamaz:bilmiyorumkismilebilmiyorum sen biliyomusun eddorasçım :uhm: :roflol:
ana paylaşım alanına bakın brilerini kırmadan çıkayım ben en iyisi . amanınn bune ya ...
beni paraylan satınnalamassıınn ben fakir ama gururlu gencimmm sırnaşık şey
Ahahaha zengin çocukla fakşr kızın aşkıııııııııııılülülülülülü hey allahım ne güldüm, naber şekercim ne var ne yok ne yaptın bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?