Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yo fıstıgım sora sora ögreneceksin tabi...
gözdem eger ölçü yoksa yazdıgımda bilki çok azda ondan yazmıyorum 1.2 .kş dır yoksa tb olsa mutlaka not düşerim (.salata hariç onu bol yerim )..
peynriler yagsız bimde var uygun peynir ama gende bak yağ oranına çogu layt penirler nerdeysa tam yaglı .laelaelaelaelae% 2...3. yağ normaldir % 1 yağsız lorda buiş için iyi . helede ekmekle peynirin yağsız olmalı . yogurtda y. yağlı işini görür ...a.s

ekmek tam buğday . pahalı demessen unonunkiler var tambuğday . yada halk ekmegin var köy ekmegi oda güzel ... fırınlerdede var artık tam buğday ...a.s

Son düzenleme:
Annem de öyle diyor :gitme: napalım artık sineme suuraya aeben ablişime komşu olurum, ama ben ankarayı sevmiyorum ki yaaa bilmiyorumkismile
Ece nasıl abliş, toparlandımı biraz, balosu ne zamandı?

seversin seversinnn a.s

ece iyi diyeyimde iyi olsun evin tozunu atttırıyo delirdi bu ara yineee kafamçokkarıştı

balosu ayın 19 undaa
kavalyesi tamam :roflol:sadece eve arkadaşı almaya gelicem diyormuş babası mekana ben bırakacam diyor onun anlaşmazlığını yaşıyorlar babaylaa a.s

daha önce sana bahsettiğim gurbişim yurt dışından dönmüşş onun peşinde şimdide
balo için sözleşmişler geçen yıl makyajını ben yapıcem demişmiş yengesi tel edip onları çağırdı söz verdin makyajımı sen yapıcen diyeee

çok çözeniyor çok umarım bir aksilik çıkmazda sağ salim atlatırız şu bolayu
tepemin atmasına az kaldı çünkiii
önündeki sınavı balo kadar önemsemiyorrr :1no2:

ben çıkar kızlarrr
yoğurt almaya gidiyorum evde yoğurt kalmamışş a.s

banada musade kıslar ... hayırlı günler ...

Son düzenleme:

Anladım abla çok teşekkür ederim, bime uğrayayım ben bu akşam kısmetse zemuszemus

Ah aklıma lise günlerim geldi,anlıyorum ecişin heyecanını, üstüne gitme ablacığım, bir atlatsında hayırlısıyla baloyu, sınava yoğunlaşır üzülme opuyorumnanaktan

ana paylaşım alanında neler olmuş ....
özrü kabahatinden büyük insanların ya ....
nurom valla paylaşım alnındaki yazıların muhteşem olmuş ...
valla okuyup tepkisiz kalmak istemerdim aebencim.

yok tatlım onlar gece gündüz topiclerinde çene çalışıyolarmış sorumluluk buymuş :roflol:

beni paraylan satınnalamassıınn ben fakir ama gururlu gencimmm sırnaşık şey

selamlarropuyorumnanaktan
ben geldim;geçmişten geliyorum ve çok yoruldum yine 10 saf kadar döktürmüşünüz ama üşenmedim hepiciğini okudum.kafamçokkarıştı
dün Ales vardı ve çok şükür ki iyi geçti bu sene ales ve üdsyi halletmeyi planlıyrdum ikisinen de yırttım sanırım. darısıkpssye diycem ama onunla ilgili çok büyük hayallerim yok yine de hayırlısı. alıntı yapmak istediğim mesajlar var onlrı peşimden sürükleyem de gelem

canım menülerini takipteyim vrmediğin gün hemmen sana baskıya başlıycam ama menüm güzel inş hep böyle devam ederkaydirigubbakcemile5

canım evet be he gidiyorum antarese hatta dün de oradadım, ama eşime her gidişimizde insan şu koca binalarda nasıl yaşarsa diye soruyordumbilmiyorumkismile
parasını geçtim her şeydn önce etrafında ne yeşil ne bir şey var yani o paraya değecek taştan bnadan başka iç bir şey yok, ama şu da varki adamcağız heves etmiş bu durumda aslında biraz zor. illa ankarada ev almak istiyorsa bence biraz daha gezin ankarayı her yerini eminim sen daha güzel semtler beğeneceksin hemde onlarım fiyatları da daha uygun olacaktır. zaten askerler geneld eryaman tarafını seçer orda bile göksunun kenarındaki evler 200.bin tl fln yarım trilyondan fazla ne demekkafamçokkarıştı daha yeşil bir yerde oturamaz mıyız ben alışkın değilim dersin. gölbaşı veya göksu çevresindeki evler hem seni hemde yasin eniştemizi daha çok mutlu edecektir.

bendeeeeeeezemuszemus

ablam kaynanam bu ay sonu ANKARAYA gidecek daha sonra eşimle kaynanamı almaya gelicez geldiğimde seninle tanışmayı çok isterim uygun olursa hatta suurada ve sinemlede

haberimiz olsun nazcım ayarlayabilirse herkes inş hep beraer buluşalım ne güzelolumunekankayizsmile

çocuklar bile alışmış ablacım annelerii nasıl mutlu edeceklerini biliyorlaraklinialirimsmileyerimseniben

hilalcim senin ankarayla bğın ne buradan mı mezunsun?

oyy canımm kırmayın biriinizi onu da anla ilk kez parasıyla bu kadar büyük bir şey alacaktır belki kendi için, o yüzden sakin ol daha siz evlenmeye ikna edersiniz. sevenler birbirini kırmasınnboshayallersmileopuyorumnanaktan

Suura en son cumartesi aksamı gelmiş, nerelerde acaba? Sinem yoğun zaten, sultanda bir ceeee diyor arada, derya hepten kayıp zaten, özledik herkesi akannehir
geldimm geldim bu hafta acck yoğunum artı, cüppelerimizi keplerimizi aldık foto çekinicez bir yandan da son sunumlar rapor teslimleri vs var o yüzden çok giremeyebilirim ama elimden geldiği kadar buralardayım inş

internette bir sorun oldu mesajlar birbirne karıştı kusura bakmayın.
canım ben hakkari şemdinlide öğretmenim.burası da çok soğuk değil aslında ama son bir aydır yağmurluydu.

ayycanım hakkari de mi ben seni sivasta zannediyordum. :bbo:
neyini begenmiyorsunuz canım angaramı ...alsanaalsanasmile

ablacım ya ben çok seviyordum ama şu bürokrasinin soğuk yüzü ne kadar dışına kalmayaçalışsan da etkiliyor insanı malesef bugün daha iyi anladım bunu. ama yine de vazgeçemiyorum ankaradan hayrlısı...

bilmiyorum sen biliyomusun eddorasçım :uhm: :roflol:
menülerini de yazmıyorsun sırrını keşfederiz diye değil miii seni gidiii:umursamaz:bilmiyorumkismile

ana paylaşım alanına bakın brilerini kırmadan çıkayım ben en iyisi . amanınn bune ya ...

herkese selam..

tüm annelerin ve anne adaylarının geçmiş anneler gününü kutlarım..hatta tüm kadınların..doğurmak şart değil biz doğuştan anaç yaratıklarız kendimizin olmasada herhangi birine bile annelik yapabiliriz kaydirigubbakcemile3

nasılsınız kızlar..yoğun bir hafta sonu tafiğinden sonra ben yorgun hatta argın ve de bezginim :bbo: koskoca bir pazarımı proje ödevi hazırlamaya harcadım sözde çocuklara veriliyo ödevler bu ne yaa valla yoruldum ben bu sene kafamçokkarıştı diyet olayınada eh işte şeklince devam ediyorum,ya evde diyete uygun nerdeyse hiç bişey yok sinirlerim tepemde yarın sabah alışverişe gidicez epey bi depo yapmam lazım kaydirigubbakcemile3

bu arada 1.liğinizi tebrik ederim..maytapcım senin bireyseldeki başarınıda tebrik ederim..:lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
beni paraylan satınnalamassıınn ben fakir ama gururlu gencimmm sırnaşık şey

Ahahaha zengin çocukla fakşr kızın aşkıııııııııııılülülülülülü hey allahım ne güldüm, naber şekercim ne var ne yok ne yaptın bugün

şimdide dondurma siparişi vardim. adet olucamya canım çokk tatlı istiyo :kedi: çok fena tatlı yemeliyim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…