Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

temizlik yaptım simoşum sen naptın bakalım bugün?

Ne yapalım çalıştım akşama kadar şimdide eve geldim, halim yok hiç, keyifsizimde, bu şirket beni boğuyor ya iyi bir iş bulabilseydim, böyle tadım yok gibi, paylaşım alanına da yazılanlar ne ilginç yahuuu,öldüm son mesajına iponun, taktir etmiş herkesi bayanssulusmile

yumukum hoşgeldin. daha baslamıyo musn zayıflama maratonuna:)

dur bakayım benim okuduğum son mesajda en sonunda sıraya koyabilmişsiniz demekki bu da bi eksiklikmiş tarzında bişeyler yazmışlardı... :)

yok kıslar nuro maytap geçiyo bizimle . yedigi neyin yok .ver nurom menünü.

dur bakayım benim okuduğum son mesajda en sonunda sıraya koyabilmişsiniz demekki bu da bi eksiklikmiş tarzında bişeyler yazmışlardı... :)
nurom kıslar farkındaysanız paylaşım alanında biz ve ebrudan başka vede püskütten başka kimse yok uyuyormu öbür takımlar . sakin olun ihale bize kalmasın ...:1no2:yazacagımzı yazdık anlayan anlar uzatmayalım .. hehe diyene bK .

bende farkettim aebencim kimseden ses seda yok. Ne olur ne olmaz şimdi bi kavga çıkar ... yoluna gitmeyelim diye yazmıyorum bende.a.s

onlar nasıl oluyo ya.. varmı bi markası? ben bakıyom bakıyom bişey çakamıyom hee..

Algidanın falan kutuda diyabet dondurmaları oluyor migrosta falan vardı sanırım, içerenköy carrefourdan almıştık biz en son, ama normal dışarıda satılanlar varya mado da falan, önlarında özel üretimi oluyor, diyet ve diyabetik dondurma diye

Kimse elini taşın altına koymak istemiyor abla, millet tepkisiz, aman ben birşey söylemeyeyimde bana kalmasın derdinde...Üzerimize oynuyorlar zaten sırf tahrik amaçlı yazılanlar

Bu arada diğer takımlara göz gezdirdim de kimsenin umurunda değil bu durum, insan değilsiniz lafını kimse almamış üzerine, kendi takımlarında bile tartışılmamış bu durum, birde bildirim gecikmesine rağmen kendi aralarında bunu konuşmayan takımlar bile var.Sizce kızlar biz bu olayı çok mu önemsiyoruz? Takımca böyleyiz ama baksanıza insanlar çok ilgisiz

ayy sakız gibi uzamışda uzamış kapatmayda niyetyleri yok
yorumyazmiim dedim ama ebruylane alakası varsa onun hakkında yorum yazmış
çocuk gibi...
tutamadım kendimi
çünkü kişiye özel bi durum yok ortada

neyse menüğmü vereyim
sabah 7
peynir zeytin domates biber
2 dilim kız.ekmek

öğlen 2.30
tavuk göğüsü
yoğurt
d-mates

akşam7.30
semizotu yemeği
yoğurt
2 çiğköfte
bol göbek

gözdem birey olArak savundugun hep birşey vardır ...ben BEN olursam ben başkasını deyil başkası beni ÖRNEK ALIR .ya deyilse üç maymunu oynar dururuz ..:1no2:. zaten toplumuda yıkan bu deyilmi?? görmedim. duymadım .bilmiyorum .sempatiksalakcinni...
EVET BİZİM TAKIM FARKLI ÇÜNKi biz işimizi ciddiye alıyoruz.. arkadaşlıklarımız dostluklarımızda öyle çok az takım böyle ... lay lay lom deyiliz yaşasın 6. takım .kaydirigubbakcemile5

benim korktugumda o ebru gelince yıkmasa ortalıgı azçok tanıyorum kensisini sende bilirsin hatunu tutana aşkolsun .ohaoldumsmile zaten kardeş takımkende hiç araları yoktu bide laf etmişler dururmu ebru .kafamçokkarıştı

menün güzel maytabım .... akşam sebze yediginden çıg köftene lafım yok ..a.s afiyet olsun .
ha aklıma gelmişken öyleden sonra yag ölçtürdüm kilo almamışım yani yağ oranım aynı geldi 19. 200gr. seninde öyledir iner . bide regl geldi ikimizinde şişiyoruz tuza dikkat ..

Herkesin başkası olmaya çalıştığı bir dünyada sen dürüstçe kendin olma cesaretini göster ... diye bir söz var abla. Biz fikrimizi söyledik çünkü bizede yanlış gelen durumlar vardı, uzatmadık da zaten...Sonuç olarak biz bir başkayıııııız yahuuuuu yaşasııın 6. takımmmmmmmmmmmmm, iyiki transfer olmuşum bayanssulusmile

bende yazayım menümü..

8.00..... k.k peynir----1 yum omlet..2 ceviz ....

13.00......2 .parça tavuk ızgara.... 1 tb sebze ızgara ....k.k peynir...

17.00... 1potakal . 1 kivi...

18.00..1 tb yugurtlu spagetti... 1 tb salata ....1 ceviz.

2.5 lt su .. 3 olabilir ....
20 dk pilates ... 1 saat yürüyüş....
bu saaten sonra ya yogurt yada meyve yerim oda yersem ... bugün iştahım azcık indi....

:lepi:

gözdem bu arada bugün diyet açısından nasıldı?

selam canlar nasılsınız eve kendimi yenice atabildim nasılsınız özledim hepinizikaydirigubbakcemile2
gecmişe gidip gtmmekte kararsızı sayfalrın arsında kaybolurum diye korkuyorumaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…