Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende yazayım

sabah 08.00:1kupa yeşil çay
10.00: 1kase yoğurt içine 1 kaşık keten tohumu ve kendi yaptığım şekersiz çilek reçeli
16.30:dm-salatalık,kornişon turşu, salam(aeben ablacım salam yiyebiiyorduk değil mi?)
20.00:5kurukayısı
22 gibi de 1 bardak süt içeceğim.

söle bi gideyim dedim ama sanki kaybolack gibiyim müsait bi zamnda okucam ama merak ettim neler kaynattgınızı sanısam 9. takım kapatılmıs bunun muhabbeti dönmüs üüzldüm aslında ben ama tabi gelşmlşerden haberim yokohaoldumsmile

arada bir evet ama kahvaltıda vede karbonhidrat o ogünde hiç olmamak kaydıyle ...

yanlız menünü hiç begenmedim ne bu şimdi hani yemek ???alsanaalsanasmile

bu algidaların üzerinde diyabetik diye yazıyomu? nasıl anlaşılıyo yani diyet dondurma olduğu?

paylaşım alanını bi oku bekem fikrin degişir belki ...kaydirigubbakcemile3

nerdesin sultanım bir yeremi gittin benim haberim yok .....lmaz:
montiye kiloda bildirmemişin .:dilcikar:

olmamıs ben bu menüyü beğenmedim lmaz:
ekmek yok, kahvaltı güçsüz, akşam hiçbirşey yok, kornişon turşu hepten zarar bence bilmiyorumkismile
neden böyle yedin sen suuram böyle yapmazdın

oooo ne kadar kalabalığız alkisalkisalkis nazcım da olsa tam olacakmış :) melekte buralardadır ama kimbilir nerde :mymeka:

arada bir evet ama kahvaltıda vede karbonhidrat o ogünde hiç olmamak kaydıyle ...

Aynı düşünmüşüz abla, boynuz kulağa geçecek demekki kaydirigubbakcemile3

suraaaa sen monti ye başlıyordun kuzum hani????

sakın bu monti deme bana gelmeyim yanına ....

kaydirigubbakcemile3demek cozuttun ha nurom o yüzdenmi fellik fellik diyet dondurma arıyorsun ..:1ninca:naniknanik

hani iklim diye bi arkadaş vardı monti topicinde yiyorum yiyorum doymuyorum diyodu ona mana buldum sanırım şuan onun durumunu çok çok iyi anlıyorum :1no2: bugün yedim yedim yedim.... doymadım bitürlü doymadım benneyaptımki yediğimde sırf ekmek heee karnımı doyurayım diye :1no2: hamilemiyim acaba diye de geliyo aklıma ama test negatif çıktı fisfisfis adet olmadım hala ve acıkıyorum doymuyorum ve ağzımda sürekli bi tad eksikliği var..

burdaaaaaaaaaaahihoyyyt
kaydirigubbakcemile3
Aynı düşünmüşüz abla, boynuz kulağa geçecek demekki kaydirigubbakcemile3
gözde minyakdan alışıksın sen zaten montiye yabancı deyilkinki gözdem ..hihoyyyt
zaten geçiyorlar ben ögretiyorum sonra beni solLuyorlar ve ondaN SONRA LıNKE BıLE GELMıYORLAR ..:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

aebencim avatarındaki kızın yüz hatları gözleri dudakları çok yerli yerinde hoş kızzzz.. kim o ? yani ünlü biri mi diyerekten sordum..

NUROM BENDE AYNI DURUMDAYIM LEN DÜŞÜN O HALDA BİZİMKİLERE ELERİMLE BAKLAVA YAPTIM .:sinifsinifhaoldumsmile ve dondurmayla götürdüler akannehir

sürekli ekmek bu işi daha tetikler başka bir şeyler bul dayan salataya ayrana doyur mığdeni .
birde kahvaltıda bol ekmek ye dl. bakma 4.5. dl ye bişi olmaz inan seni gün boyu tok tutar... regl öncesi aynı durumdayız ...opuyorumnanaktan

Ehh idare eder alışma evresindeyim, yazıcam birazdan menümü, senin nasıldı canım
benim kötü çünkü ne yemek yapmaya ayıracak zamanım var ne yemeye, annemi bekliyorum 4gözleeyvahedigeldismile

haklısın ablacım, ama inanki en kolayıma ne gidiyorsa onuyiyorum. genelde hafta sonu 3-4 çeşit yemek yapıyordum bu hafta sonu ales olunca yapamadım. bir de alışverişede çıkamadık evde en pratik ne varsa onu yiyorum. şimdi yapıcam ama çorba ve sebze yemeği perşembe de annem geliyor inş. o bu yoğunlukta bana lceğizlriyle güzel güzel yemekler yapar

oooo ne kadar kalabalığız alkisalkisalkis nazcım da olsa tam olacakmış :) melekte buralardadır ama kimbilir nerde :mymeka:
:lepi:

burdaaaaaaaaaaahihoyyyt
hoşgelddiiinnnolumunekankayizsmile

aebencim avatarındaki kızın yüz hatları gözleri dudakları çok yerli yerinde hoş kızzzz.. kim o ? yani ünlü biri mi diyerekten sordum..
bennnn :roflol::roflol::roflol::roflol:kendime benzettigimden koymuştum bu resmi beni andırıyor okadar degilim emme eh işte ..kaydirigubbakcemile3

adet gününün üzerinden tam tamına 8 gün geçmesi gerekirmiş idrarda sağlıklı sonuç için, kan testi yaptırsana nuro, içime kurt düştü sanki :ecrin_bebek: nilüye de böyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…