:lepi:
gözdem bu arada bugün diyet açısından nasıldı?
arada bir evet ama kahvaltıda vede karbonhidrat o ogünde hiç olmamak kaydıyle ...bende yazayım
sabah 08.00:1kupa yeşil çay
10.00: 1kase yoğurt içine 1 kaşık keten tohumu ve kendi yaptığım şekersiz çilek reçeli
16.30:dm-salatalık,kornişon turşu, salam(aeben ablacım salam yiyebiiyorduk değil mi?)
20.00:5kurukayısı
22 gibi de 1 bardak süt içeceğim.
Algidanın falan kutuda diyabet dondurmaları oluyor migrosta falan vardı sanırım, içerenköy carrefourdan almıştık biz en son, ama normal dışarıda satılanlar varya mado da falan, önlarında özel üretimi oluyor, diyet ve diyabetik dondurma diye
paylaşım alanını bi oku bekem fikrin degişir belki ...kaydirigubbakcemile3söle bi gideyim dedim ama sanki kaybolack gibiyim müsait bi zamnda okucam ama merak ettim neler kaynattgınızı sanısam 9. takım kapatılmıs bunun muhabbeti dönmüs üüzldüm aslında ben ama tabi gelşmlşerden haberim yokohaoldumsmile
bende yazayım
sabah 08.00:1kupa yeşil çay
10.00: 1kase yoğurt içine 1 kaşık keten tohumu ve kendi yaptığım şekersiz çilek reçeli
16.30:dm-salatalık,kornişon turşu, salam(aeben ablacım salam yiyebiiyorduk değil mi?)
20.00:5kurukayısı
22 gibi de 1 bardak süt içeceğim.
kaydirigubbakcemile3demek cozuttun ha nurom o yüzdenmi fellik fellik diyet dondurma arıyorsun ..:1ninca:naniknanikbu algidaların üzerinde diyabetik diye yazıyomu? nasıl anlaşılıyo yani diyet dondurma olduğu?
oooo ne kadar kalabalığız alkisalkisalkis nazcım da olsa tam olacakmış :) melekte buralardadır ama kimbilir nerde :mymeka:
arada bir evet ama kahvaltıda vede karbonhidrat o ogünde hiç olmamak kaydıyle ...
yanlız menünü hiç begenmedim ne bu şimdi hani yemek ???alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3demek cozuttun ha nurom o yüzdenmi fellik fellik diyet dondurma arıyorsun ..:1ninca:naniknanik
kaydirigubbakcemile3burdaaaaaaaaaaahihoyyyt
gözde minyakdan alışıksın sen zaten montiye yabancı deyilkinki gözdem ..hihoyyytAynı düşünmüşüz abla, boynuz kulağa geçecek demekki kaydirigubbakcemile3
NUROM BENDE AYNI DURUMDAYIM LEN DÜŞÜN O HALDA BİZİMKİLERE ELERİMLE BAKLAVA YAPTIM .:sinifsinifhani iklim diye bi arkadaş vardı monti topicinde yiyorum yiyorum doymuyorum diyodu ona mana buldum sanırım şuan onun durumunu çok çok iyi anlıyorum :1no2: bugün yedim yedim yedim.... doymadım bitürlü doymadım benneyaptımki yediğimde sırf ekmek heee karnımı doyurayım diye :1no2: hamilemiyim acaba diye de geliyo aklıma ama test negatif çıktı fisfisfis adet olmadım hala ve acıkıyorum doymuyorum ve ağzımda sürekli bi tad eksikliği var..
benim kötü çünkü ne yemek yapmaya ayıracak zamanım var ne yemeye, annemi bekliyorum 4gözleeyvahedigeldismileEhh idare eder alışma evresindeyim, yazıcam birazdan menümü, senin nasıldı canım
arada bir evet ama kahvaltıda vede karbonhidrat o ogünde hiç olmamak kaydıyle ...
yanlız menünü hiç begenmedim ne bu şimdi hani yemek ???alsanaalsanasmile
:lepi:oooo ne kadar kalabalığız alkisalkisalkis nazcım da olsa tam olacakmış :) melekte buralardadır ama kimbilir nerde :mymeka:
hoşgelddiiinnnolumunekankayizsmileburdaaaaaaaaaaahihoyyyt
bu algidaların üzerinde diyabetik diye yazıyomu? nasıl anlaşılıyo yani diyet dondurma olduğu?
bennnn :roflol::roflol::roflol::roflol:kendime benzettigimden koymuştum bu resmi beni andırıyor okadar degilim emme eh işte ..kaydirigubbakcemile3aebencim avatarındaki kızın yüz hatları gözleri dudakları çok yerli yerinde hoş kızzzz.. kim o ? yani ünlü biri mi diyerekten sordum..
hani iklim diye bi arkadaş vardı monti topicinde yiyorum yiyorum doymuyorum diyodu ona mana buldum sanırım şuan onun durumunu çok çok iyi anlıyorum :1no2: bugün yedim yedim yedim.... doymadım bitürlü doymadım benneyaptımki yediğimde sırf ekmek heee karnımı doyurayım diye :1no2: hamilemiyim acaba diye de geliyo aklıma ama test negatif çıktı fisfisfis adet olmadım hala ve acıkıyorum doymuyorum ve ağzımda sürekli bi tad eksikliği var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?