Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hayırlısı abam YÜCE ALLAHIM ne zaman takdir ederse ozaman olur inşallah ..

aebencim ben okurken hayal ettimde kendimi gerçekten zoru başarmıssın canımm.Rabbim kimseye kaldıramacagı yükü yüklemezmiş.bendede 5 yaşında fırtına bir kız var herkes ikinciyi yap diyor anca ozaman durulur diyorlar ama nerde bende o cesaret anca kazayla falan kalmam gerek :CüvCüv:

kıslar size doyum olmaz.
sporumu yapaym.pc açık kalcek.arada bakarm hemde soluklanırm biraz.
öğleden sonrada zilli kızımın alışverişi var çarşıya gitcz.
nazcım bende menümde proteine ağrlık verym diodm ama dün akşam spagettyi fazla yapmışım.
bi fikir versene .spagetti yemiimmiki bugün.
sen ne yicen

nazcım montide kavurmalı yumurta yiyebiliyormuyuz? ben sabah kahvaltımda biraz yedimde :) ama ekmek yemedim.
ye güzelim afiyet bal şeker birde bebe olsun .....kaydirigubbakcemile3

nuro kıs şuraya yazıyorum sen ha-mi-le-sin ...hihoyyyt

ablam haftada en az fazla 2 kere spagetti yiyebiliyoruz. domates soslu yapıp yiyebilirsin yanında yeşillikle beraber gider. işyerinde karnıyarık vardı sadece içini yedim ablam .

test yapan yapana maşallah

2 gün sonra bende yapayım bir test adet olmazsam maksat heyecan olsun kaydirigubbakcemile3

kocişi kandırayım adamın yüreğine iner valla :roflol: :roflol:

aferin norum boynuz çoktan kulagı geçmiş .kaydirigubbakcemile3
vaşşş demedimmi ben sana beni solayacaksın diye . ben hala 72 deyim yaf ..kaydirigubbakcemile3 geçen kilon azaldıgında 72 cm din demekki kilon degişmesede yağların eriymeye devam ediyor maytan hanumcum .:dance:
montide yazdım nazlım . iştahın çoksa bol ye ama yediklerine dikkat et . nurom yazmış burdada zaten ..
ay accuk oklva gösterem dedim her zaman bulunmuyo oklavalıkmenü ama hepsini açıklamışın olmamış işte olmamışşşşşşşş bla bla blaaa
kaydirigubbakcemile3ben biliyom çig köftene laf ettim dite şey ettin dimi.:roflol::roflol:
yok bacum banada sallayın sopa arada hak ediyorum ...:kedi:
nurooo yap testi hamile çık sonra takıma senin yerine ben gireyim nasıl fikir amna
süper ama önce bi dogurda ..:roflol:

a bakın aklıma ne geldi nurom aynı maytap gibi hedefe 2 kilo kala hamile kalacak kıs amanın mezun olmadan şişecek .kaydirigubbakcemile3
2 gün üst üste yeme ablam bence ,helede cumaya yaklaşmışken .:kedi:

2 gün sonra bende yapayım bir test adet olmazsam maksat heyecan olsun kaydirigubbakcemile3

bence sen arada denemelere devam et kocişim gönlü oldugunda :jeyyar:

merhaba kızlar
bugün misafirim geliyorda..sabahtır temzilik ikram uğraşıyordum..giremedim..gelmeden bi selam vereyim dedim..
hepinizi öpüyorum umarım iyisinizdir.

alemsin hee :))) hamile birisine yaptır testi ve kocana deki süpriiiiiiizzz bak sana hedayem var de :roflol:

:1no2: hedefe 2 kilomu kalmışşşş :1no2: :1no2:

yedin yedin şişdin 75 oldun dimi.eyvahedigeldismile cuma günü sakın artı verme bak yarıştayız en azından sabit geçeriz .:1ninca:
hangi takımla yarıştayız? geçenlerde nazlımın mesajında görmüştüm daha önce 8. takımla yarıştığımız gibimi yarıştayız diye bi mesajını görmüştüm de soramadım :) beni şimdiden sabit geçin :) şu sonuçlar netleşsin boğazımı sımsıkı sıkıcam kafamçokkarıştı ama varsa bişeyler bebişim aç kalmasın garibim :CüvCüv:

4. takımla orda montici kıslar varya şebke gelsinler dedim takım sesiszdi birazda ....
he sen şimdiden böyle dersen hamile kalınca şişmeye gönüllüsün yane ..:dilcikar:

sağolasn aebenm.hızır gibi yetiştn valla.
spagetti dursun dolapta.ben proteine yükleniym yine.
hem yarışa girmişiz madem.
ben bu hafta sabit olurum büyük ihtimal.
sürprzde olabilir.inşallh.
oğluş geldi.mesaiyi o devralck.
ben gideeer
opuyorumnanaktan

Canım Çok sıkılıyor . AkŞama mısafırlerım var . Ben akŞamdan tatlılarımı yaptım . Kaynanamda yemeklerı yapacak . Ben eve gıdınce salatamı yaparım soframı kurarım artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…