- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
kaydirigubbakcemile3bu iş şöyledir nurom istersin olmaz istemessin başında biter aynen böyle ..:roflol:bende ilk bebişim için dr. gitmiştim ... hemde 5 aylık evliydim .aman ALLAHIM .:1shok:HERÜF DURMADI BEN BEBE İSTİYOM DİYE .... sonrada büyük kızın öyle bir bebeydiki amannn (şimdi tam tersi ama .) bi sonrakini 5 sene sonra yaptım oda herüfün zoruyla .... oglanda pat diye geldi habersizce ... küçük kızım 8 aylıktı hap içmeye başlayım dedim (eşim korunuyordu guya ) test yaptırdım . amanın eve nasıl geldigimi bilmiyorum ...bilmiyorumkismile çok aglamıştım ama düşünün 7 yaşında ilkokula giden kızım.. 8 aylık agi agi diyen küçüm kızım :ecrin_bebek:vede karnımda bebeşim ..sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu- çok agladım ama hiç aldırmaya yeltenmedim rabbım tosunumu verdi birini emzirirken digerini ayagımda salladım hey gidi günler ....
ama şimdide iyki dogurmuşum diyorum ..opuyorumnanaktan
:
ye güzelim afiyet bal şeker birde bebe olsun .....nazcım montide kavurmalı yumurta yiyebiliyormuyuz? ben sabah kahvaltımda biraz yedimde :) ama ekmek yemedim.
kıslar size doyum olmaz.
sporumu yapaym.pc açık kalcek.arada bakarm hemde soluklanırm biraz.
öğleden sonrada zilli kızımın alışverişi var çarşıya gitcz.
nazcım bende menümde proteine ağrlık verym diodm ama dün akşam spagettyi fazla yapmışım.
bi fikir versene .spagetti yemiimmiki bugün.
sen ne yicen
aferin norum boynuz çoktan kulagı geçmiş .kaydirigubbakcemile3şimdddiiiiii şöyle başlayayım boshayallersmile
sabahleyin 3 adet ekmek yemişsin çok yemişsin boshayallersmile hadi yedin madem niye öğlen spagetti yiyon a nazlım boshayallersmile ikiside karbonhidrat şimdi yağlar depolandı yane olmadı olmadııılmaz: eee akşamda karbonhidrattt yasakkelime napıyonn sennnn?????
vaşşş demedimmi ben sana beni solayacaksın diyegünaydın kızlar
nurocumhayırlısı olsun canım ama bahtsız bedevi modundasın canım testi değiştir bence bigün lazım olacak mutlaka
bende bu sabah regl oldum namazdan önce ve tartıldım fazlalığım gitmiş çok şükür geçen cuma kilomla aynı çıktım
sabah ekmek yemedim 2 yumurta haşladım zeytinyağ,pulbiber ve naneyle sos yapıp peynir zeytin yedim güzel oldu
şu 2 gün ekmeği kesip protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum bakalım inşallah faydasını görürüm cumaya
çok takmazdımda aeben hanım yarışa sokmuş bizi fazla çıkıcam diye korktum
hee unutmadan belim 70 olmuş
geçen oğlumun ödevi için bel ölçüsünü aldık da 60 çıktı şööle bi baktımda cıkkkk çok az 60 olmamak lazım:)
siz nasılsınız nazcım ?nurocum?
montide yazdım nazlım . iştahın çoksa bol ye ama yediklerine dikkat et . nurom yazmış burdada zaten ..sabah sitede sorun vardı menümü yazdım ama gönderemedim tekrar yazayım barı .
sabah
3 dilim tam buğday eklemği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
yarım salatalık
ara
1 adet elma
öğlen
1 tabak yoğurtlu spagetti
yarım salatalık
ara
4 adet erik
akşam
1 kase mercimek çorbası
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği
ara
çilek
aralarım öok oldu farkındayım ama regli sonrası benim iştahımda patlama olur . bu şekilde atlatabildiğme şükrediyorum.
kaydirigubbakcemile3ben biliyom çig köftene laf ettim dite şey ettin dimi.:roflol::roflol:ay accuk oklva gösterem dedim her zaman bulunmuyo oklavalıkmenü ama hepsini açıklamışın olmamış işte olmamışşşşşşşş bla bla blaaa
süper ama önce bi dogurda ..:roflol:nurooo yap testi hamile çık sonra takıma senin yerine ben gireyim nasıl fikir amna
2 gün üst üste yeme ablam bence ,helede cumaya yaklaşmışken .:kedi:kıslar size doyum olmaz.
sporumu yapaym.pc açık kalcek.arada bakarm hemde soluklanırm biraz.
öğleden sonrada zilli kızımın alışverişi var çarşıya gitcz.
nazcım bende menümde proteine ağrlık verym diodm ama dün akşam spagettyi fazla yapmışım.
bi fikir versene .spagetti yemiimmiki bugün.
sen ne yicen
bence sen arada denemelere devam et kocişim gönlü oldugunda :jeyyar:test yapan yapana maşallah
2 gün sonra bende yapayım bir test adet olmazsam maksat heyecan olsun kaydirigubbakcemile3
kocişi kandırayım adamın yüreğine iner valla :roflol: :roflol:
test yapan yapana maşallah
2 gün sonra bende yapayım bir test adet olmazsam maksat heyecan olsun kaydirigubbakcemile3
kocişi kandırayım adamın yüreğine iner valla :roflol: :roflol:
aferin norum boynuz çoktan kulagı geçmiş .kaydirigubbakcemile3
vaşşş demedimmi ben sana beni solayacaksın diye. ben hala 72 deyim yaf ..kaydirigubbakcemile3 geçen kilon azaldıgında 72 cm din demekki kilon degişmesede yağların eriymeye devam ediyor maytan hanumcum .:dance:
montide yazdım nazlım . iştahın çoksa bol ye ama yediklerine dikkat et . nurom yazmış burdada zaten ..
kaydirigubbakcemile3ben biliyom çig köftene laf ettim dite şey ettin dimi.:roflol::roflol:
yok bacum banada sallayın sopa arada hak ediyorum ...:kedi:
süper ama önce bi dogurda ..:roflol:
a bakın aklıma ne geldi nurom aynı maytap gibi hedefe 2 kilo kala hamile kalacak kıs amanın mezun olmadan şişecek .kaydirigubbakcemile3
2 gün üst üste yeme ablam bence ,helede cumaya yaklaşmışken .:kedi:
ye güzelim afiyet bal şeker birde bebe olsun .....kaydirigubbakcemile3
nuro kıs şuraya yazıyorum sen ha-mi-le-sin ...hihoyyyt
yedin yedin şişdin 75 oldun dimi.eyvahedigeldismile cuma günü sakın artı verme bak yarıştayız en azından sabit geçeriz .:1ninca::1no2: hedefe 2 kilomu kalmışşşş :1no2: :1no2:
merhaba kızlar
bugün misafirim geliyorda..sabahtır temzilik ikram uğraşıyordum..giremedim..gelmeden bi selam vereyim dedim..
hepinizi öpüyorum umarım iyisinizdir.
hangi takımla yarıştayız? geçenlerde nazlımın mesajında görmüştüm daha önce 8. takımla yarıştığımız gibimi yarıştayız diye bi mesajını görmüştüm de soramadım :) beni şimdiden sabit geçin :) şu sonuçlar netleşsin boğazımı sımsıkı sıkıcam kafamçokkarıştı ama varsa bişeyler bebişim aç kalmasın garibim :CüvCüv:yedin yedin şişdin 75 oldun dimi.eyvahedigeldismile cuma günü sakın artı verme bak yarıştayız en azından sabit geçeriz .:1ninca:
4. takımla orda montici kıslar varya şebke gelsinler dedim takım sesiszdi birazda ....hangi takımla yarıştayız? geçenlerde nazlımın mesajında görmüştüm daha önce 8. takımla yarıştığımız gibimi yarıştayız diye bi mesajını görmüştüm de soramadım :) beni şimdiden sabit geçin :) şu sonuçlar netleşsin boğazımı sımsıkı sıkıcam kafamçokkarıştı ama varsa bişeyler bebişim aç kalmasın garibim :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?