Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar..nasılsınız,geçmişe baktım biraz hamile adayı çok galiba takımda,hayırlısı olsun isteyeni geri çevirmesin Rabbim..:Saruboceq:

bende bugün tam manasıyla diyete başladım takımda olmasamda liste vermek istiyorum bende;

akşam bir kase k-flex+yağsız süt
gece bir kase erik

bu sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
üzerine sürmelik light peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 yeşil biber
maydonoz-roka
1 fincan şekersiz çay

ara:1 fincan limonlu yeşil çay

ara:1 kase erik

akşam için haşlanmış kabak ızgara köfte ve yoğurt düşünüyorum yine yazarım akşam ne yediğimi istikrarlı başladım bu kez :lepi:

Canım Çok sıkılıyor . AkŞama mİsafİrlerİm var . Ben akŞamdan tatlılarımı yaptım . Kaynanamda yemeklerİ yapacak . Ben eve gİdİnce salatamı yaparım soframı kurarım artık .

kolay gelsin nazlım,yeni evli olunca böyle gelen giden eksik olmuyor,kayınvaldenle yakınmısınız nazlıcım maşşallah yardımcı oluyor sana ne güzel..

hoşgeldin yumukum menün güzel canım ama öğleni atlamışız galiba

kolay gelsin nazlım,yeni evli olunca böyle gelen giden eksik olmuyor,kayınvaldenle yakınmısınız nazlıcım maşşallah yardımcı oluyor sana ne güzel..

kaynanamla beraber oturuyorum canım . Sağolsun çok yardım ediyor . O yemekleri yapıyor bende tatlı ve salata işlerine bakıyorum . Aramızda iş bölümü yaptık .

Kız, dağda bir dervişle karşılaşır. Derviş: "Nereye gidiyorsun?" diye sorar. Kız: "Uzakta benim yârim var, ona elma götürüyorum." der. Derviş: "Kaç tane elma götürüyorsun?" Kız: "O ne biçim soru, insan "sevdiğine" ikram edeceği şeyi sayar mı?!" der. Derviş başını öne eğer, bir adım geri çekilir ve kızın fark etmeyeceği... şekilde elindeki 99'luk tespihin ipini kopartıp atar, çünkü o hep "saymaktadır..."

hoşgeldin yumukum menün güzel canım ama öğleni atlamışız galiba

biraz geç kahvaltı yaptım canım ama acıkırsam bi kase kfelx falan yerim,kayınvaldenle aynı evde zor olmuyomu canım ya,tabi yalnızsa ve bu şekilde olması gerekiyosa normalde benimki pek anlaşılcak gibi değil gözüm çok korkuyo bu yüzden kaydirigubbakcemile3 bizim evde yazın mütahite veriliyo ben kendi evime taşınıyorum kayınvaldem başladı şimdiden ben ev olana kadar senin yanında kalırım ayaklarına :bbo: 5 tane evlat 3 geliniz neden ben anlamıyorum valla yani saygılı olunca da böyle oluyo diğerlerini hiç istemiyo bakalım hayırlısı

harika bi yazıydı gözdem alkisalkisalkis alkisalkisalkis bana gelip sürekli işte şu iş için bu iş için 4444 salavat çekiyoruz sende çekermisin dediklerinde geri çeviremiyorum ama Allah'dan bişey dilerken bile hesap kitap peşindeyiz böyle şeylerin sayısı olurmu,ya da kandillerde işte şu kadar rekat namaz bu kadar adet tesbh ne kadar vakit ayırırsan o senin karın kıl kılabildiğin kadar çek çekebildiğin kadar ama insanlara anlatmak zor canım.

ne güzel bir yazı

kaynanam tek canım . gidebilecek başka yeri yok eşim ailenin en küçüğü .benim için öyle zor olmuyor . tam tersine anlaşabileceğim biri . oda benim gibi bişey sorulursa cevap verir sorulmazsa konuşmaz gelin kaynana birbirimizi bulmuşuz . 55 yaşında genç daha . eve gittiğimde benim için rahatlık yemek hazır ev temiz .

önemli olan anlaşmanız seninde rahat etmen bunlar varsa herşey güzel olur çok sevindim canım senin adına :1hug:

beğenmene çok sevindim ayşegül... bende aynen senin gibi düşünüyorum

" crisan t'aime. crisan adlı genç bir köylü, toprak ağası pozisyonunda zengin bir adamın kızına deli gibi aşık olur. kız da buna aşıktır, fakat babası vermez tabi ki, çocuğun bir daha eve girmesini de yasaklar. sonraki günlerde crisan kızı görmek için envai çeşit yol dener fakat kıza ulaşamaz. kız da crisan'ın eve gelemeyişinin nedenini bilmediğinden, onu unuttuğunu sanıp çok üzülür, yataklara düşer. böyle olunca hizmetçisi crisan'ı bulur, durumu anlatır. onu eve sokamayacağını, fakat mesajlarını götüreceğini söyler. fakir ve romantik crisan da sevgilisi için her gün ormandan çiçek toplar, kasımpatıdır topladığı çiçekler, ve bunlara bir not iliştirir: crisan t'aime. crisan seni seviyor."

nikimin altındaki 3 kalp ve krizantem yazısını görünce bu çok sevdiğim çiçeğin öyküsünü paylaşayım dedim bende..opuyorumnanaktan

sağol canım . inşallh hep böyle devam eder .ALLAH AĞIZ TADIMIZI BOZMASIN İNŞALLAH
amin gülüm :Saruboceq:

beğenmene çok sevindim ayşegül... bende aynen senin gibi düşünüyorum

hatta tesettürlü olmama rağmen cemaat ve dini gruplara da karşıyımdır.her zamanda fikrimi savunurum,öncelikle gruplaştıkça siyasileşirsiniz,kendi yaptığınızın doğru olduğunu düşünür illaki diğer gruplarda kusur ararsınız ki bu zaten içinde bulunduğunuz durumla çelişir.ibadet etmek için ne sayıya ne de başınızda size onu yap bunu yap diyen birine ihtiyaç var bence,gönülden olan herşeyi yanlış bile yapsanız kabul eder yüce Rabbimiz.doğrusunu öğrenmek içinde kitaplarımız var insan yeterki istesin..şahsi fikrim tabiki..

sabah 7
2 haşlanmış yumurta (z.yağ,pulbiber ve nanayle soslanmış
peynşr zeytin domates

öğlen2
1 tabak semizotu
1 kase yoğurt
1 avuç fındık
arada yemeyin dedin sanki yanlışmı anlamışım
bende sebze yanında ekmek yiiceme 1 avuç finduks yedim

akşam 19-20
burgerden tavuklu salata tabağı muhtemelen oğlana sözümüz var burgere gidilcek bu akşam
ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…