Neden ki canımBenim yine başım ağrıyor
Bilmiyorum ki sanırım.doymuyorum.aclik migreni tetikliyor yemekte istemiyorum uyku düzenim değişti o yüzdende ola bilir sabahları erken kalkıyorum ama uykumu almış oluyorum bende anlamadımNeden ki canım
Çok mu aç kalıyorsun cnmBilmiyorum ki sanırım.doymuyorum.aclik migreni tetikliyor yemekte istemiyorum uyku düzenim değişti o yüzdende ola bilir sabahları erken kalkıyorum ama uykumu almış oluyorum bende anlamadım
Diyetisyen listen vardi ona gore mi gitsen az yemek de iyi degilBilmiyorum ki sanırım.doymuyorum.aclik migreni tetikliyor yemekte istemiyorum uyku düzenim değişti o yüzdende ola bilir sabahları erken kalkıyorum ama uykumu almış oluyorum bende anlamadım
Kızlar ben kiminle takımdım unuttum
Heçmiş olsun canım. Bende bir kaç gündür erken kalkıyorum. Uykumu almış oluyorum ama başımda ağrı var kaç gündür.Bilmiyorum ki sanırım.doymuyorum.aclik migreni tetikliyor yemekte istemiyorum uyku düzenim değişti o yüzdende ola bilir sabahları erken kalkıyorum ama uykumu almış oluyorum bende anlamadım
Listem hala.duruyor aslinda 1 hafta öncesine kadar doyuyordum ağrım falanda olmuyordu sabah erken kalkiyorum kahvaltıdan akşam yemeğine kadar sorun yok akşam yemeginde doymuyorum.sanki.erken de yiyorum acikiyorum sonra basım.agriyor ara öğün koymam lazım 20+21 arası
Aksam yemegini biraz daha gec yesen nasil olur canim 6,6.30 gibi belki o zaman daha az acikirsinListem hala.duruyor aslinda 1 hafta öncesine kadar doyuyordum ağrım falanda olmuyordu sabah erken kalkiyorum kahvaltıdan akşam yemeğine kadar sorun yok akşam yemeginde doymuyorum.sanki.erken de yiyorum acikiyorum sonra basım.agriyor ara öğün koymam lazım 20+21 arası
Napcan? AnlamadımBen bir diyet elma yiyecegim
Wc ye de iyi geliyor
Elma yicekmis elma yesil olandan heraldeeeNapcan? Anlamadım
Afiyet olsun canım..Eeelllmmmaaaa yicem mom
Acikiyorum o yüzden o satte yiyorum bundan sonra saat 15 de ara öğün yapayim akşamı kaydirayimAksam yemegini biraz daha gec yesen nasil olur canim 6,6.30 gibi belki o zaman daha az acikirsin
Yeme kız bu saatte komşusu.acken.tok.yatan bizden değildir
Bütün menüler yorumlanacak zatı kimse yokŞimdi ben bizim gruptakilerin menülerini yorumlicammı? Kimi yorumluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?