Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun.canim güzel.menu
Sabahla öğlen arası az olmuş ne çabuk.aciktin afiyet olsun güzel.menu
Protein.agirlikli olmuş afiyet olsun
Sen yine çerez ye yağla.balla besliyon kendini maşallah
Afiyet olsun güzel menü olmuş canim

doymadimda ondan okadar cabuk yedim spor yapinca karnim acikti

afiyet olsun abla

Hep sorucam sünme peynir ne acep merak ettimde☺
Cnm yılan peynir mi desem ne desem
Bizde böyle deniliyor
Sabah resim atarım
Kızlar uyuyorum menüleri sabah yorumlarım
Sizleri seviyore geç uyuyup zayıflama hormonunuzu az salgılatmayın
Yatın gari

Akşam olur.yatmaz sabah olur kalkmaz olduk

Bizdede çeçil peynir deniyo ona

Teşekkür ederim canım spiral var bende o yokken o kadar olmuyo spiralden dolayı hemen olamıyorum 2 3 gün leke geliyo oda ağrı yapiyo
Kişiden kişiye değişiyor demekki bende hiç fark olmadı ben regl de ağrı nedir hiç bilmem kendimi bildim bileli sadece gunumu bilirim Allah yardımcınız olsun çok kötü oluyor karın ağrısı

Teşekkür ederim canım spiral var bende o yokken o kadar olmuyo spiralden dolayı hemen olamıyorum 2 3 gün leke geliyo oda ağrı yapiyo
Bendede vardi birzamanlar 10gun oluyodum,sonra yara oldu cikarttirdim

Kişiden kişiye değişiyor demekki bende hiç fark olmadı ben regl de ağrı nedir hiç bilmem kendimi bildim bileli sadece gunumu bilirim Allah yardımcınız olsun çok kötü oluyor karın ağrısı
Amin canım masaAllah ne güzel ağrı olmaması benim resmen günümü mahvediyo

Bende 2buklum yatiyodum reglde simdi maşaallah diyim az belim agriyo okadar,küçük olunca bağlattim tüplümasyon yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…