Ayy çok şükür yara falan yapmadı tek kötü yanı ağrı yapıyo üç doğumdan sonrada onunla korundumBendede vardi birzamanlar 10gun oluyodum,sonra yara oldu cikarttirdim
Bende kararla baglattim yeter dedim allah olmayanlara versin dedim doktor da bagladim nasilsa sezeryan dedi baglattim iyi olduAyy çok şükür yara falan yapmadı tek kötü yanı ağrı yapıyo üç doğumdan sonrada onunla korundum
Ona güvenme sakin hamile kalan oluyormuş tüpü bağlı olsa.bileBende 2buklum yatiyodum reglde simdi maşaallah diyim az belim agriyo okadar,küçük olunca bağlattim tüplümasyon yaptırdım
Deme oyle kesip bagladiklarinda oyle bir ihtimal yokmus,ben istemiyorum bidaha dedim zaten olmaz dedi doktor anlatti birde kıvırıpta dikiyolarmis onda kalma ihtimali varmişOna güvenme sakin hamile kalan oluyormuş tüpü bağlı olsa.bile
Benim tanidigim var o yuzden söylüyorum benden demesi genden mıhat olDeme oyle kesip bagladiklarinda oyle bir ihtimal yokmus,ben istemiyorum bidaha dedim zaten olmaz dedi doktor anlatti birde kıvırıpta dikiyolarmis onda kalma ihtimali varmiş
Yaaaaa bisey vardir onda bence bikac kişiden bende duydum onu ama denk gelmedim olmusolandan,sadece kulaktan duydum allahim hayirlisi verirse basimizin ustune yapcak birşey yok takdir ilahîBenim tanidigim var o yuzden söylüyorum benden demesi genden mıhat ol
Benim için hacamat yaptirmami söylediler bende tüpüm kapalı dedim tavsiye eden kişi tüpü bağlı bir insanın bile rabbim ol diyorsa senin neden olmasın dedi ben onun yalancısıyım canımYaaaaa bisey vardir onda bence bikac kişiden bende duydum onu ama denk gelmedim olmusolandan,sadece kulaktan duydum allahim hayirlisi verirse basimizin ustune yapcak birşey yok takdir ilahî
Diyorum ya allah verirse nerden nerden verir onun icin bisey diyemiyorum parayi verdim ustune baglattim gerisi allaha kalmisBenim için hacamat yaptirmami söylediler bende tüpüm kapalı dedim tavsiye eden kişi tüpü bağlı bir insanın bile rabbim ol diyorsa senin neden olmasın dedi ben onun yalancısıyım canım
İyi geceler canım sanada Allah rahatlık versin geçen hayır olsun ins AllahHayırlı geceler Kizlar@Gulumse25 allah rahatlik versin canim benim minnak yatti bende kivrilayim yanina
Evet halamın gelini 4. Çocuktan sonra bağlattı hamile kaldı 6 aylık olunca fark etti hamile olduğunuOna güvenme sakin hamile kalan oluyormuş tüpü bağlı olsa.bile
Afiyet olsun. Güzel menü. Sporda yapmışsın miss.12 nisan
09.30
1 yumurta +sarısı
7 yeşil zeytin
3 ceviz
2 siyah zeytin
Maydonoz
3 sünme peynir
1 çeri
13.00
1 tabak kıymalı patatessiz bezelye
1 kase yoğurt
2 hurma
19. 00
Ton balıklı salata
Oğlan dan kalan 1 kaşık bukgur 1 kaşık kabak
SUyu girmemişim
Spor 30 dk kardiyo 180p
100 crunch 600
Toplam 780p
Zipzip- Zipzip- H hasbeenandgone H hasbeenandgone happy_mom_ happy_mom_
Geçmiş olsun canım..Iyi geceler kızlar dün akşam regl oldum sabahtan beri ağrım var belim bacaklarım sanki kopucak
Afiyet olsun. Börek olmasaydı şahane bir menü olurdu. Suyun sporun harika12 nisan
Sabah
3 kupa cay
1 dilim pırasalı börek
2 dilim peynir
1 kş lor
2 zeytin
Yarım domates
Akşam
1 küçük kase pırasa
1 küçük kase diyet kısır ( 2 kasık bulgur gerisi salata )
1 br ayran
Su 2 lt geçer
Spor 1 saat eliptik
4 saat ev işi
Ayifet olsun canım. Menün güzel sporunu beğenmedim12 nisan pazar
11.00 1dilim ekmek,1salatalik,1yumurta,3zeytin,2yemekk.tahin pekmez,çay
Öğle 13.30 1kase mercimek çorbası,1kase arpa şehriye pilavı,1bardak greyfurt suyu
Aksam 18.30 1tabak salata,3ceviz,
3litre su,1madensuyu,2yesilcay
120dk boosted#1800
60mekik#10
1dk plank#20
300ipatlama#60
120squat#20
30reverse crunch#180 2090puanZipzip-
Afiyet olsun. Suyun biraz az. . Geçmiş olsun.2 nisan
- Konu Sahibi:
Zipzip- - Add bookmark
- #377.247
Sabah 10.00 bir dilim tereyağlı ekmek bir çay bardağı ballı süt bir ayva Menemen
Saat 16.00 kuru fasulye iki dilim tereyağlı ekmek biraz kuru incir
Su 1,6 lt
Spor: rahatsızım biraz yapamadım
selensu82 selensu82 happy_mom_ happy_mom_ kızlar siz de beni etiketleyin
Suyununda en az 2 litre olduğunu var sayarak sana bir12 nisan
09.30
1 yumurta +sarısı
7 yeşil zeytin
3 ceviz
2 siyah zeytin
Maydonoz
3 sünme peynir
1 çeri
13.00
1 tabak kıymalı patatessiz bezelye
1 kase yoğurt
2 hurma
19. 00
Ton balıklı salata
Oğlan dan kalan 1 kaşık bukgur 1 kaşık kabak
SUyu girmemişim
Spor 30 dk kardiyo 180p
100 crunch 600
Toplam 780p
Zipzip- H hasbeenandgone happy_mom_
Afiyet olsun. Güzel menü.12 nisan
Sabahirasali omlet 5 zeytin salatalık domates bi çay kaşığı reçelli bir dilim ekmek çay
Ara:sütlü kahve
Aksam:mangal köfte 3 adet yeşil salata yogurtlu salata patlicanli salata ayran
Su:2 litre
Spor:2 saat aralıksız temizlik
@Youlost16 @zipzip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?