Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy çok şükür yara falan yapmadı tek kötü yanı ağrı yapıyo üç doğumdan sonrada onunla korundum
Bende kararla baglattim yeter dedim allah olmayanlara versin dedim doktor da bagladim nasilsa sezeryan dedi baglattim iyi oldu

Ona güvenme sakin hamile kalan oluyormuş tüpü bağlı olsa.bile
Deme oyle kesip bagladiklarinda oyle bir ihtimal yokmus,ben istemiyorum bidaha dedim zaten olmaz dedi doktor anlatti birde kıvırıpta dikiyolarmis onda kalma ihtimali varmiş

Deme oyle kesip bagladiklarinda oyle bir ihtimal yokmus,ben istemiyorum bidaha dedim zaten olmaz dedi doktor anlatti birde kıvırıpta dikiyolarmis onda kalma ihtimali varmiş
Benim tanidigim var o yuzden söylüyorum benden demesi genden mıhat ol

Benim tanidigim var o yuzden söylüyorum benden demesi genden mıhat ol
Yaaaaa bisey vardir onda bence bikac kişiden bende duydum onu ama denk gelmedim olmusolandan,sadece kulaktan duydum allahim hayirlisi verirse basimizin ustune yapcak birşey yok takdir ilahî

Yaaaaa bisey vardir onda bence bikac kişiden bende duydum onu ama denk gelmedim olmusolandan,sadece kulaktan duydum allahim hayirlisi verirse basimizin ustune yapcak birşey yok takdir ilahî
Benim için hacamat yaptirmami söylediler bende tüpüm kapalı dedim tavsiye eden kişi tüpü bağlı bir insanın bile rabbim ol diyorsa senin neden olmasın dedi ben onun yalancısıyım canım

Hayırlı
Benim için hacamat yaptirmami söylediler bende tüpüm kapalı dedim tavsiye eden kişi tüpü bağlı bir insanın bile rabbim ol diyorsa senin neden olmasın dedi ben onun yalancısıyım canım
Diyorum ya allah verirse nerden nerden verir onun icin bisey diyemiyorum parayi verdim ustune baglattim gerisi allaha kalmis

Afiyet olsun. Börek olmasaydı şahane bir menü olurdu. Suyun sporun harika
Ayifet olsun canım. Menün güzel sporunu beğenmedim
Afiyet olsun. Suyun biraz az. . Geçmiş olsun.
Suyununda en az 2 litre olduğunu var sayarak sana bir Afiyet olsun.
Afiyet olsun. Güzel menü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…