Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İf dene rakibem bir de. Dün çok kaçırınca zorunlu if yaptım korktuğum başıma gelmedi. Olduğun yerde zıpla banyoda alt kata ses gitmez ben öyle yapıyorum
Cnm bu arada bn ingilizce öğretmeniyim o yüzden sordum
Spor yapıyorum cnm hatta yoğun kardiyo çalışıyorum su gibi çıkıyorum spordan bakim bakalım bir aklımda bir fikir var

Geçmiş olsun canım..
teşekkür ederim canım ❤
Teşekkür ederim canım ❤

Herkese merhabaaa. ❤❤❤ Bu karantina öncesi aslında güzel bir başlangıç yapmıştım fakat eve kapanınca verdiğim kiloyu da aldım. Su an 80-82 arası oynuyor kilom. Hedefim 55 olmak. Ne yazık ki son 3 yılda 20 kilo aldım. Kendimi oyle kotu hissediyorum ki. Kendimi hep çirkin görüyorum. Hicbir seyi kendime yakistiramiyorum. Sagliksiz hissediyorum. Artik basarmak istiyorum. Cumaya kadar ben sizi gozlemlesem cuma günü de ilk kilo bildirimimle size katılsam uygun olur mu? Su an nasil bir duzen kuracagimi da bilmiyorum çünkü benim sporum yürüyüştü. Gunde 2 saat yuruyordum. Sizden guc almak istiyorum. Herkese sevgilerimi gönderiyorum.

ADINIZ: ( Yasemin )
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 164
KİLONUZ: 81.5
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar

MESLEGINIZ: Öğrenci
ÇOCUK SAYISI: 0

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Boğazına engel olamamak
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Özgüvenimi çok kırıyor, herkes zayıflasan cok güzelsin, yüzün güzel falan diyor. Kendimi iyi hissetmek istiyorum.

Hoşgeldin canim aramiza
Takim kaptanıyım 30 yaşındayım bekarim ankarada yasiyorum
Karantina gunlerini avantaja çevirebiliriz evde spor yapabilirsin hepimiz sporlarimzii evde yapiyoruz
Hergun menu paylasimi yapiyoruz ,arkadaslarimizin menusunu yorumluyoruz
Pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapıyoruz
2 hafta deneme suresi var 3.cuma listeye girebiliyorsun yeterli katılımı saglarsan
Sormak istedigin birsey olursa sorabilirsin

Hoş buldum. Anladım, çok teşekkür ederim. Ben de normalde Ankaradayım fakat şu an memleketime döndüm. O zaman cumayı bekliyorum ben, sizi takipteyim.

Hoş buldum. Anladım, çok teşekkür ederim. Ben de normalde Ankaradayım fakat şu an memleketime döndüm. O zaman cumayı bekliyorum ben, sizi takipteyim.
Aaa ne güzel ankarada okuyorsun
Hangi bolumdesin
Cumaya kadar her gun menulerini paylas mutlaka
Arada sohbete katıl
ne kadar aktif olursan o kadar motive oluyor insan

Aaa ne güzel ankarada okuyorsun
Hangi bolumdesin
Cumaya kadar her gun menulerini paylas mutlaka
Arada sohbete katıl
ne kadar aktif olursan o kadar motive oluyor insan
Sohbetlere katılırım, menülerimi anca düzenlerim, malum aile evindeyim. Alış-veriş yapmam lazım Evde sürekli hamur işi, pasta, börek pişiyor. Yuksek lisans yapıyorum. Bölümüm edebiyat, kpssye gireceğim eylülde bakalım :)

Hoşgeldin

Tamam canim zamanla düzenlersin menulerini
Tum evlerde pasta borek oluyor da neden yapılıyor anlamis degilim daha oncede herkes evdeydi karantina diye pasta borege niye saldirdik toplum olarak bilmiyorum
Bol bol calisma imkanin olur o zaman evdeyken insallah istedigin puani alirsin

Hoşgeldin canım aramiza, burda güzel kilo vercegini biliyoruz,sende inan buna olurmu hepimizin hedefleri var güzel motivasyonla biran önce verirsin insallah,benim adım filiz 37yasinda 3cocuk annesiyim,bursada yasiyorum,yarışmacı arkadaşlara basarilar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…