Çok teşekkür ederim. Ankarada yurtta tekim, o yüzden hiç abur cubur almıyordum. Pasta börek yapmıyordum ama aile evi kardeş doli. Eve giren abur cuburun haddi hesabı yok ama bundan sonra yemeyeceğim. Geçen yıl mezun oldum, mezuniyet fotoğrafları çektirdik. O kadar kötü hissettim ki kendimi, kızların hepsi çok guzeldi. En büyük hayalim zayıflayınca yeniden çektirmek o fotografları.Tamam canim zamanla düzenlersin menulerini
Tum evlerde pasta borek oluyor da neden yapılıyor anlamis degilim daha oncede herkes evdeydi karantina diye pasta borege niye saldirdik toplum olarak bilmiyorum
Bol bol calisma imkanin olur o zaman evdeyken insallah istedigin puani alirsin
Çok teşekkür ederim. Memnun oldum. Insallah hep birlikte başaracağız. Ben de başarılar diliyorum herkese. Kilo insanin hayatini oyle cok etkiliyor ki. Allah isteyen herkesi kurtarsin bu durumdan.Hoşgeldin canım aramiza, burda güzel kilo vercegini biliyoruz,sende inan buna olurmu hepimizin hedefleri var güzel motivasyonla biran önce verirsin insallah,benim adım filiz 37yasinda 3cocuk annesiyim,bursada yasiyorum,yarışmacı arkadaşlara basarilar diliyorum
Bende ailemle yasiyorum 2 tane kardesim var da cok fazla abur cubur almiyoruz alsak da tüketmemeye çalışıyorum :))Çok teşekkür ederim. Ankarada yurtta tekim, o yüzden hiç abur cubur almıyordum. Pasta börek yapmıyordum ama aile evi kardeş doli. Eve giren abur cuburun haddi hesabı yok ama bundan sonra yemeyeceğim. Geçen yıl mezun oldum, mezuniyet fotoğrafları çektirdik. O kadar kötü hissettim ki kendimi, kızların hepsi çok guzeldi. En büyük hayalim zayıflayınca yeniden çektirmek o fotografları.
Yaaa maşallah 5 li hatta 6 li sayıları görmeyeli yıllar oldu. En son üniversite 1 de görmüştüm. Bu yil beni en son 4 sene once goren biri benimle bulusmak istedi. Bir erkek. Bulusmak bile istemedim ozguvensizligimden. Zorla ikna etti beni, buluştum. O da aynı şeyleri söyledi, sen güzelsin ama kilo güzelliğini gölgelemiş. Öyle kötü hissettim ki. Şimdi ayrıyız. Zayıflayıp onun karşısına çıkmak istiyorum yeniden. Of hayatım başarısız diyetlerle geçti, daha doğrusu devam ettiremedigim diyetlerle. Artik başarmak istiyorum.Bende ailemle yasiyorum 2 tane kardesim var da cok fazla abur cubur almiyoruz alsak da tüketmemeye çalışıyorum :))
Bende uni yillarinda 69 kilolardaydim hatta 2 yil oncesinde 75 e kadar ciktim simdi 58 kiloyum istersen basarabilirsin
Fotograflari yeniden cektirirsin
Cook ayip etmis arkadasin kilo önemli evet ama boyle bir lafi hic kimse hak etmez canimYaaa maşallah 5 li hatta 6 li sayıları görmeyeli yıllar oldu. En son üniversite 1 de görmüştüm. Bu yil beni en son 4 sene once goren biri benimle bulusmak istedi. Bir erkek. Bulusmak bile istemedim ozguvensizligimden. Zorla ikna etti beni, buluştum. O da aynı şeyleri söyledi, sen güzelsin ama kilo güzelliğini gölgelemiş. Öyle kötü hissettim ki. Şimdi ayrıyız. Zayıflayıp onun karşısına çıkmak istiyorum yeniden. Of hayatım başarısız diyetlerle geçti, daha doğrusu devam ettiremedigim diyetlerle. Artik başarmak istiyorum.
İnşallah, çok teşekkür ederimCook ayip etmis arkadasin kilo önemli evet ama boyle bir lafi hic kimse hak etmez canim
Bu sefer basaracaksin yakin kiloda olan arkadaşlarımız da var onlarla birlikte hedeflerinize ulaşacaksiniz
Hoş geldin canım benim eşimde edebiyat ç.t.l 4 sınıf öğrencisi takımdaSohbetlere katılırım, menülerimi anca düzenlerim, malum aile evindeyim. Alış-veriş yapmam lazımEvde sürekli hamur işi, pasta, börek pişiyor. Yuksek lisans yapıyorum. Bölümüm edebiyat, kpssye gireceğim eylülde bakalım :)
Hoş buldum, çok teşekkür ederim. Çok memnun oldum. Ben de öyle dua ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hoş geldin canım benim eşimde edebiyat ç.t.l 4 sınıf öğrencisi takımdaElhan ablam var oda edebiyatçı ins gizel puan alırsın ve atanirsin eşimde bunun için çok çalışıyor rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin insnAllah tekrar hoş geldin
Bence seni dış gorunusunle yargılayan bir insanla zatı iyiki birlikte olmamissiniz canım ben eşimle evlenirken 93 kiloydum diyete başladım ben seni böyle tanıdım sen istersen kilo vere bilirsin ama sakın senin kilondan rahatsız olduğumu dusunup diyet yapma dedi kendini üzme evet zayıfla karşısına cik ama sakın ola hayatına sokma tokat gibi cevap olur ona ne dengesiz insanlar var yaYaaa maşallah 5 li hatta 6 li sayıları görmeyeli yıllar oldu. En son üniversite 1 de görmüştüm. Bu yil beni en son 4 sene once goren biri benimle bulusmak istedi. Bir erkek. Bulusmak bile istemedim ozguvensizligimden. Zorla ikna etti beni, buluştum. O da aynı şeyleri söyledi, sen güzelsin ama kilo güzelliğini gölgelemiş. Öyle kötü hissettim ki. Şimdi ayrıyız. Zayıflayıp onun karşısına çıkmak istiyorum yeniden. Of hayatım başarısız diyetlerle geçti, daha doğrusu devam ettiremedigim diyetlerle. Artik başarmak istiyorum.
Cansın sen Erzincanlim
Aslında doğrudan kendisi söylemedi ben anladım ısrar ettim konuşturmak için bunun üzerine söyledi. Yoksa o da öyle söylüyordu, sen güzelsin. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol vs vs. Insan fark ediyor ne yazık ki. Içim öyle burkuldu ki. Kilodan dolayı ayrılmadık tabii ki ama bu durum benim icimde bir aci olarak kaldi.Bence seni dış gorunusunle yargılayan bir insanla zatı iyiki birlikte olmamissiniz canım ben eşimle evlenirken 93 kiloydum diyete başladım ben seni böyle tanıdım sen istersen kilo vere bilirsin ama sakın senin kilondan rahatsız olduğumu dusunup diyet yapma dedi kendini üzme evet zayıfla karşısına cik ama sakın ola hayatına sokma tokat gibi cevap olur ona ne dengesiz insanlar var ya
Merhaba Aramıza hoşgeldin.Herkese merhabaaa. ❤❤❤ Bu karantina öncesi aslında güzel bir başlangıç yapmıştım fakat eve kapanınca verdiğim kiloyu da aldım. Su an 80-82 arası oynuyor kilom. Hedefim 55 olmak. Ne yazık ki son 3 yılda 20 kilo aldım. Kendimi oyle kotu hissediyorum ki. Kendimi hep çirkin görüyorum. Hicbir seyi kendime yakistiramiyorum. Sagliksiz hissediyorum. Artik basarmak istiyorum. Cumaya kadar ben sizi gozlemlesem cuma günü de ilk kilo bildirimimle size katılsam uygun olur mu? Su an nasil bir duzen kuracagimi da bilmiyorum çünkü benim sporum yürüyüştü. Gunde 2 saat yuruyordum. Sizden guc almak istiyorum. Herkese sevgilerimi gönderiyorum.
ADINIZ: ( Yasemin )
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 164
KİLONUZ: 81.5
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Öğrenci
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Boğazına engel olamamak
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Özgüvenimi çok kırıyor, herkes zayıflasan cok güzelsin, yüzün güzel falan diyor. Kendimi iyi hissetmek istiyorum.
Herkese merhabaaa. ❤❤❤ Bu karantina öncesi aslında güzel bir başlangıç yapmıştım fakat eve kapanınca verdiğim kiloyu da aldım. Su an 80-82 arası oynuyor kilom. Hedefim 55 olmak. Ne yazık ki son 3 yılda 20 kilo aldım. Kendimi oyle kotu hissediyorum ki. Kendimi hep çirkin görüyorum. Hicbir seyi kendime yakistiramiyorum. Sagliksiz hissediyorum. Artik basarmak istiyorum. Cumaya kadar ben sizi gozlemlesem cuma günü de ilk kilo bildirimimle size katılsam uygun olur mu? Su an nasil bir duzen kuracagimi da bilmiyorum çünkü benim sporum yürüyüştü. Gunde 2 saat yuruyordum. Sizden guc almak istiyorum. Herkese sevgilerimi gönderiyorum.
ADINIZ: ( Yasemin )
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 164
KİLONUZ: 81.5
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Öğrenci
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Boğazına engel olamamak
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Özgüvenimi çok kırıyor, herkes zayıflasan cok güzelsin, yüzün güzel falan diyor. Kendimi iyi hissetmek istiyorum.
Bende seni cooook seviyorum ablacım sevgiler karşılıklıCansın sen Erzincanlim
Seviyorum uleeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?