- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Allah göstermesin eşimde.bende sevmem pek genelde fırında.yaparim.patates türlerini patates köfte izmir.kofte tavuklu patates.zerdecalli patates gibi.bide.tencerede sulu köfte onunda.patateslerini küçük dograrim birde havuç çok güzel oluyor patatesi cok kullanmampatates sulusuuuuuu
Bilemedin yarın firinda güveçte kaşarlı mantar yapicampatates sulusuuuuuu
Yaaaa gene agzimin suyunu aktirdin git yat yemek dusunme ben düşününce kilo aliyom zatenBilemedin yarın firinda güveçte kaşarlı mantar yapicam
bende senede 2 kere anca yaparım patates sulusunu ama patates çok tüketilir bizde cocuklar seviyorAllah göstermesin eşimde.bende sevmem pek genelde fırında.yaparim.patates türlerini patates köfte izmir.kofte tavuklu patates.zerdecalli patates gibi.bide.tencerede sulu köfte onunda.patateslerini küçük dograrim birde havuç çok güzel oluyor patatesi cok kullanmam
Sende kilo durumu nasıl ümitlimisin yarın içinBilemedin yarın firinda güveçte kaşarlı mantar yapicam
Evel AllahSende kilo durumu nasıl ümitlimisin yarın için
burda alıştım böyle demeyeSende erzurumlular gibi patates.yemegine patates.sulusumu.diyorsun yarın ne pisiricem.tahmin et
Kız Allah'tan hamile.degilsin senin yüzünden menü yazamiycazYaaaa gene agzimin suyunu aktirdin git yat yemek dusunme ben düşününce kilo aliyom zaten
Ben gelmeye utandım
Suyun, sporun ve “sünme peynirli” menün gerçekten harika. İnşallah cuma istediğin gibi olur...16 nisan
09.15
1 yumurta ve sarısı
1 sünme peynir
2 siyah zeytin
1 üçgen peynir
12.00
Spor öncesi 2 hurmA
13.30
1 bardak kefir
15. 30
Yarım tabak fırınfa marmabahar üstü yoğurt
18.00
Yarım levrek
Salata
Spor 45 dk kardiyo 270
Boosted 30 dk bunun puanını unuttum,
100 crunch 600 p
SU 3250 lt
Zipzip- happy_mom_ H hasbeenandgone
Canım yediklerini yazarak başla utanılacak bi şey yok hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için buradayız. Bi de sabah kahvaltıdan itibaren tam tahıllı buğday dışında ekmek ve patates pirinç yeme karbonhidrat acıktırıyor olabilirBen gelmeye utandımDoymak bilmiyorum. Diyete başlayamadım. Spora başladım her yerim tutuldu hatta ama gel gör ki iştahımı kontrol edemiyorum. Çok mutsuzum.
Alt satırlarda belirtmişdim amaÇok az olmuş yemeğin arkadaşım... sporun da sana göre az. İyisin hasta filan değilsin di mi canım?
Bende yoğurdu yaparım ama sütü yapmamKizlar daha önce bildiğim ama uygulamadigim bir kür var ne bu akşamdan basliyorum yapmak isteyen varmı benimle birlikte 2 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı acı pul biber yarım limon yatmadan yarım saat önce yenecek ve hiç birsey yiyip içmeden yatilacak sabahları da kahvaltıdan önce 1 bardak süt 1 çay kaşığı tarçın katıp icicez buda akşama kadar tokluk hisse veriyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?