Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

patates sulusuuuuuu
Allah göstermesin eşimde.bende sevmem pek genelde fırında.yaparim.patates türlerini patates köfte izmir.kofte tavuklu patates.zerdecalli patates gibi.bide.tencerede sulu köfte onunda.patateslerini küçük dograrim birde havuç çok güzel oluyor patatesi cok kullanmam

bende senede 2 kere anca yaparım patates sulusunu ama patates çok tüketilir bizde cocuklar seviyor

Gecemiz hayır Cumamız ve gazamiz mubarek olsun hepinizi koccamannn öpüyorum Allah'a emanet olun hosçakalinnnnnnnnnn sizi çok seviyoreeeeee bu cuma ne çabuk geliyor yahu onuda anlamis değilim maratona katılmış yarış atı gibi hissediyorum kendimi

Suyun, sporun ve “sünme peynirli” menün gerçekten harika. İnşallah cuma istediğin gibi olur...

Ben gelmeye utandım Doymak bilmiyorum. Diyete başlayamadım. Spora başladım her yerim tutuldu hatta ama gel gör ki iştahımı kontrol edemiyorum. Çok mutsuzum.
Canım yediklerini yazarak başla utanılacak bi şey yok hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için buradayız. Bi de sabah kahvaltıdan itibaren tam tahıllı buğday dışında ekmek ve patates pirinç yeme karbonhidrat acıktırıyor olabilir

Bende yoğurdu yaparım ama sütü yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…