- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
canım sütün yağını almasalar 1 kilo çıkarMuhteşemsin canım
Senin şu sütten peynir yapma tarifini alabilir miyim mesela 5 kilo süte ne kadar peynir çıkıyor
Neguzelya benim kaynanam kaynatam öldüler 17seneyi gecti gorumcem arada gelir severim bende ama eltimi hayirDizileri.vardi bir zamanlar Çukurova başlamadan gidelim.dediler 9 da basliycakti oda yokmuş canıma değsin çok ısrar ettim ama kalmadikar kız severim kayın valideyi gorumcemi
Anladım canım teşekkürlercanım sütün yağını almasalar 1 kilo çıkar
5 lt sütü ılıtıp 1 tatlı kaşığı peynir mayası koyup 1 saat bekletip tülbentte sürdürüyorum iyice sonra çıkan suyunu kaynatıp peynirleri içine atıyorum 5 dk o suda bekletip çıkarıyorum
2tane ictim simdi hap bakalim yarina kismet o beynimi kesip yicemmm zati bigunBeyne kötü sinyal gönderme wc ciktinmi
Bende 2 elti var biri yılanNeguzelya benim kaynanam kaynatam öldüler 17seneyi gecti gorumcem arada gelir severim bende ama eltimi hayir
vallahi canım ben tartılmadım bu hafta güzel spor yaptım bedenen inceldim gibi ama karnım şiş gurul gurul umarım vermişimdirHayirrrrrrrr
Yeme kız lazım oluyo2tane ictim simdi hap bakalim yarina kismet o beynimi kesip yicemmm zati bigun
Noruyon zeynoş ne pisirdin bugünvallahi canım ben tartılmadım bu hafta güzel spor yaptım bedenen inceldim gibi ama karnım şiş gurul gurul umarım vermişimdir
benim görümcem yokBende 2 elti var biri yılanbiri kankam
Heeee nesi lazim olcak biseye yaramiyo düşünmekten baskaYeme kız lazım oluyo
bugün tavuklu pilav patates sulusu salata yaptımNoruyon zeynoş ne pisirdin bugün
Bende de 1elti 1gorumceBende 2 elti var biri yılanbiri kankam
kaynanan gitti mi gülooNoruyon zeynoş ne pisirdin bugün
Patates sulusu nekiiibugün tavuklu pilav patates sulusu salata yaptım
Onlardan az yedim salata ağırlıklı
geçmişi okumadan gelmiş zavallim gitmis gitmiş hemde 20.30 dakaynanan gitti mi güloo
Kız hiç patates yemeği yapmadın mıPatates sulusu nekiii
Sende erzurumlular gibi patates.yemegine patates.sulusumu.diyorsun yarın ne pisiricem.tahmin etbugün tavuklu pilav patates sulusu salata yaptım
Onlardan az yedim salata ağırlıklı
Yapmammii benimkinler sadesini yer sulusu Yazinca dedim değişik biseymiKız hiç patates yemeği yapmadın mı
patates sulusuuuuuuSende erzurumlular gibi patates.yemegine patates.sulusumu.diyorsun yarın ne pisiricem.tahmin et
Gitti gitti gitmeyin dedim ama gittilerkaynanan gitti mi güloo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?