Bugun kilo bildirimi yaptin mi canimKızlar 50 dk 5 km yürüyüs 200 ip atlama şimdilik öldüö öldüm ama spor yapmayınca da kendimi salıyrm ben spor yapınca daha cok dikkat ediyrm
Allah ortinin de hayirlisini versin diyosun yaniZipzip- gordunmu bilmiyorum eskimiş bilezik benle orti olmak istedi bende kabul ettim bu 3.ve son orti olsunmu Saricivcivcikcik beni ders yuzunden ihmal etti cokkk üzüldüm cokkkk baska kollara attım kendimi bakalım buseferki orti beni nerde birakcak
Duy elifeylül hanim duyyySabah okudum hadi bakalim insallah ortin birakmaz bu sefer
Saricivcivcikcik ders çalışıyor yoksa ihmal etmezdi burayı
Olsun civcivimi bende birakmam artık ölünceye kadar,dersini çalışsın oda başka bisey istemeyiz napalim kader de buda varmiş allah hayırlı ortiler nasip etsin
İnşallah kaptanim dun gece rüyamda hersey bitmis eylulde tatile gitmisim harika bi yerdeydim rüyamda ayy ruyasi bile guzeldi. Kendime zaman ayirmayi o kadar ozledimki temizligi yemegi kosturmadan yapmayi bile özledimSinav eylulde eylulden sonra zayiflamaya gelir o zaman orti olursunuz
Sen o zamanlar korumada olursun insallah
Hoşgeldin huzur bende almanyadayim kolnde sen hangi şehirdesinKızlar 50 dk 5 km yürüyüs 200 ip atlama şimdilik öldüö öldüm ama spor yapmayınca da kendimi salıyrm ben spor yapınca daha cok dikkat ediyrm
O gunlerde gelecek insallah canimAllah ortinin de hayirlisini versin diyosun yaniahın mı tuttu nedir hava öyle günesli ki zor oturdum bugün dersin basina
Duy elif hanim duyyy
İnşallah kaptanim dun gece rüyamda hersey bitmis eylulde tatile gitmisim harika bi yerdeydim rüyamda ayy ruyasi bile guzeldi. Kendime zaman ayirmayi o kadar ozledimki temizligi yemegi kosturmadan yapmayi bile özledim
İnsallah kaptanim siz nasilsiniz insallah görüşmeyeliO gunlerde gelecek insallah canim
Inşallah canim bende bugün karamsarim depresyona girsemmi girmesemmi düşünüyorumO gunlerde gelecek insallah canim
Iyiyim cok sukur canim ayni devam evdeyiz ,İnsallah kaptanim siz nasilsiniz insallah görüşmeyeli
Yok yok girme ablacim bu gunler az kaldi bitecek Allahin izniyleInşallah canim bende bugün karamsarim depresyona girsemmi girmesemmi düşünüyorum
Nedenki kaptanimIyiyim cok sukur canim ayni devam evdeyiz ,
Az once bir markete gidip geldim evde durmak daha güzelmiş
Yok yok girme ablacim bu gunler az kaldi bitecek Allahin izniyle
Maskeyle gidip geldim nefes almasi cok zor oluyorNedenki kaptanim
Ben hic cikmadim henüz ondan bilmiyorum ama duymustum herkes öyle diyoMaskeyle gidip geldim nefes almasi cok zor oluyor
Canim ben hiç bir zaman burda gercek adımi vermedim ki hep bu nick kullandimAlışıldık bir isim değil canım sen nerelisin
Ortim nerdesin yaaaa sen, insan arada girerde biii selam vereydinyaaa seni aldattim eskimisbilezikle hakkini helal etAllah ortinin de hayirlisini versin diyosun yaniahın mı tuttu nedir hava öyle günesli ki zor oturdum bugün dersin basina
Duy elifeylül hanim duyyy
İnşallah kaptanim dun gece rüyamda hersey bitmis eylulde tatile gitmisim harika bi yerdeydim rüyamda ayy ruyasi bile guzeldi. Kendime zaman ayirmayi o kadar ozledimki temizligi yemegi kosturmadan yapmayi bile özledim
O maşallah abla sana dirayetlisin inşallah senin yaşında da senin gibi olurum...dirayetli yaniSüper kilolarda yakınmış 77 ile başladım bende ilk hedef 70 sonraki hedef 66 benimde
Ben 43 yaşındayım 4 çocuğum var biri evli bir torunum var almanyada yaşıyorum ama aksarayliyim tanıştığımıza sevindim bu hafta spor da yarışalım ikimiz bide @Gulumse25 in yoğurt kurunu deneyeceğim ben
Ortilik hakkimi helal etmiyorum hadi bakalimOrtim nerdesin yaaaa sen, insan arada girerde biii selam vereydinyaaa seni aldattim eskimisbilezikle hakkini helal et
Yaban ellere beni terkedip dusuncektinOrtilik hakkimi helal etmiyorum hadi bakalim
Ben sana @ortim demedimmi he
Ne güzel eksi gelmişsin. TebriklerGunaydin hayırlı cumalar
Geçen hafta:73,4
Bu hafta:73,1
Fark:300 gram
KaptanımZipzip- niye böyle oldu anlamadım spor kasmi yaptı acaba daha çok verdim sanıyodum.
Sen göz göre göre eriyorsun.
Çok güzel . Tebrik ederim canım.
Harika canım tebrik ederim.Bugün regl oldum ama sonucum yine de güzel
Geçen hafta 64.9
Bu hafta 63.9
Fark 1
Yüzde %1,54Zipzip-
Güzel degilki sadece 300 gram gitmiş canimNe güzel eksi gelmişsin. Tebrikler ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?