Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah ortinin de hayirlisini versin diyosun yani ahın mı tuttu nedir hava öyle günesli ki zor oturdum bugün dersin basina
Sabah okudum hadi bakalim insallah ortin birakmaz bu sefer
Saricivcivcikcik ders çalışıyor yoksa ihmal etmezdi burayı
Duy elifeylül hanim duyyy
Olsun civcivimi bende birakmam artık ölünceye kadar,dersini çalışsın oda başka bisey istemeyiz napalim kader de buda varmiş allah hayırlı ortiler nasip etsin
Sinav eylulde eylulden sonra zayiflamaya gelir o zaman orti olursunuz
Sen o zamanlar korumada olursun insallah
İnşallah kaptanim dun gece rüyamda hersey bitmis eylulde tatile gitmisim harika bi yerdeydim rüyamda ayy ruyasi bile guzeldi. Kendime zaman ayirmayi o kadar ozledimki temizligi yemegi kosturmadan yapmayi bile özledim

Kızlar 50 dk 5 km yürüyüs 200 ip atlama şimdilik öldüö öldüm ama spor yapmayınca da kendimi salıyrm ben spor yapınca daha cok dikkat ediyrm
Hoşgeldin huzur bende almanyadayim kolnde sen hangi şehirdesin

O gunlerde gelecek insallah canim

Ortim nerdesin yaaaa sen, insan arada girerde biii selam vereydinyaaa seni aldattim eskimisbilezikle hakkini helal et

O maşallah abla sana dirayetlisin inşallah senin yaşında da senin gibi olurum...dirayetli yani bende elazığliyim Almanya-da yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…