- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Aaa hangi şehirO maşallah abla sana dirayetlisin inşallah senin yaşında da senin gibi olurum...dirayetli yanibende elazığliyim Almanya-da yaşıyorum
Haftaya eksi ile başlamak istiyorum canım inşallah bugün güzel geçti yarın hayirlisiTebrik ederim canım. İnşallah bu haftayı daha iyi değerlendirirsin.
Bende 2 kez gittim geldim eşim geç gelecekmiş ihtiyaçları sen al akşam sokağa çıkma.yasagi başlıyor dedi büyük.markete ayrı gittim eve geldim bıraktım a101 ayrı gittim şükür bugün herkes maskeliydiMaskeyle gidip geldim nefes almasi cok zor oluyor
Kiel cnm senAaa hangi şehir
VicdansızYaban ellere beni terkedip dusuncektin
Kiz gulumse sen eriyosun ben de büyüyorum gittikce bu gidisle ortada buluscaz galibaBende 2 kez gittim geldim eşim geç gelecekmiş ihtiyaçları sen al akşam sokağa çıkma.yasagi başlıyor dedi büyük.markete ayrı gittim eve geldim bıraktım a101 ayrı gittim şükür bugün herkes maskeliydi
Nasil 53 e dusersin ya bunu nasil yaparsin takımaDünkü menüleri alıntıladım kısmet olursa birazdan yorumlayacağım
Oku oku geçmişi zorla bitirdim yaaa . ..
Ne konuşuyonuz çeneniz düşmüş maşaAllah
Cook guzel gidiyorsun canimBende geçmişi bitirdiğime göre bildirim yapayım
Heçen cuma 53.4
Bugün 53.1
Toplam -300
Sen yeterki kazan canim senle ömür geçirmeye raziyimVicdansızbi sinavi kazanayim 24 saati sana ayirmazsam noluyum @ortim
Kiz gulumse sen eriyosun ben de büyüyorum gittikce bu gidisle ortada buluscaz galiba
Sen yeee yeeee 5leri ruyanda gorcen ancaNasil 53 e dusersin ya bunu nasil yaparsin takıma5lileri gorunce cok kiskaniyorum
Anam almasa nolcak evde olunca onun da agzi durmuyo. Dün gece helva yapsana diyo usenmedim yaptimSen yeterki kazan canim senle ömür geçirmeye raziyim
Büyümü yeter o cipsleri kekleri saklaaaa yada kocana deee eve almasin totom büyücek deee almaz ozaman
Spor puanini hesaplarsan canim yarin listeye eklerim ❤Bugün ki menüm
Sabah 1 bardak süt tarçın zencefil karışık yeşil çay
Kahvaltı
10 adet üzüm
1 tatlı kaşığı mascar pone
Ara yeşil çay karışımım bir bardak (Sabah içtigimin aynısı)
Akşam
Küçük tabak brokoli haşlama
6 adet acılı salatalık turşusu
1 adet salatalık
Ara yeşil çay karışımım bir bardak
Su 2 lt (uyuyana kadar olur)
Spor
40 dk yürüyüş
700 ip atlama (ipli)
200 mekik
50 sağ bacak hareketi
50 sol bacak hareketi
10 dk tiffany rothe sporu
Bunebeeeee allahim yarabbim git işineeeeyaaaaBende geçmişi bitirdiğime göre bildirim yapayım
Heçen cuma 53.4
Bugün 53.1
Toplam -300
Valla onu önceden de yapamıyordumSpor puanini hesaplarsan canim yarin listeye eklerim ❤
Aşıklandı mı bilmiyorumkiSonuçlar aşıklandı mı?
Yaparsin yaparsın cok kolayValla onu önceden de yapamıyordum
Spor çok güzel cnm akşama kdr acıkmadın mıBugün ki menüm
Sabah 1 bardak süt tarçın zencefil karışık yeşil çay
Kahvaltı
10 adet üzüm
1 tatlı kaşığı mascar pone
Ara yeşil çay karışımım bir bardak (Sabah içtigimin aynısı)
Akşam
Küçük tabak brokoli haşlama
6 adet acılı salatalık turşusu
1 adet salatalık
Ara yeşil çay karışımım bir bardak
Su 2 lt (uyuyana kadar olur)
Spor
40 dk yürüyüş
700 ip atlama (ipli)
200 mekik
50 sağ bacak hareketi
50 sol bacak hareketi
10 dk tiffany rothe sporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?