Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

[ımg]
[/ımg]

[ımg]
[/ımg]
özgem yatağın çok güzel duru bebek mışıl mışıl uyusun inşallah yatağında
menülerin süper sinemciğim yorum yapmaya gerek kalmıyor ki .
nazlıcığım aldığım kiloları verebilimişim ancak bu hafta sabitim mafoldumben

olsun canım bunada şükür inşallah haftaya süper kilolar vereceksin .

ne güzel hepimiz azda olsa kilo vermişiz . ben daha çok vermiştim ama cozutunca geri geldi biraz .61,9 u görmüştüm .alsanaalsanasmileklava:mafoldumben

günaydın kızlar Kilo bildirmeme gerek varmı :)

amanında manın avatarlarımız ve çizelgelerimiz değişmiş hemen . yerim ben seni çıtır anne adayı . nurom seni sabit yazayım ve geri dönmek üzere ayrıldı yazayım . uygun mudur canım senin için .

evt canım dün konuştuk..çok sevindim...çok doğurganız maşşallahhh sırayla gidiyoruz..sıra melekle sendehihoyyyt
sonra kiloları alıp alıp takıma geleceğiz yine..

evt canım dün konuştuk..çok sevindim...çok doğurganız maşşallahhh sırayla gidiyoruz..sıra melekle sendehihoyyyt
sonra kiloları alıp alıp takıma geleceğiz yine..

benim için daha erken nilüüü önce elifime şuurama eylüle ve nevracığıma ve bedişime versın ALLAHIM hayırlısıyla inşallah .

doğumdan sonra bekliyorum hepinizi takıma ben burda olurum oamanda bende bu istikrarsızlık varken ben daha senelerce kalırım burda ..

hoşgeldin canım :1hug:

kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nerelerdesin sen bak dötleri şişirdik şişirdik geri dönecez diye dolanıyoruz ortada sen ne zaman dönüyorsun takıma söyle bakimmmmmŞeniz

aay canlarım benim toto fezalaa ulaştı annem gidince yine
ama haftaya annem gene geliyor yaşasın seni 24 saat o yürüme bandından indirmicem dedi ben de yeter ki gel heç inmesem de sorun yok didim
gelsin bakalım beni biras daha zayiflatsın

hepinize günaydın güzel hatunlar

bende aynen senin gibiyim suuram

GÜNAYDIN FATTUMMM NASILSIN TATLIM YA SEN NEDEN GELMİYORSUN TAKIMA SEN GELDE SOPALARIMIZI SALLAYALIM SANA AEBENİMDE DÖVSÜN SENİ alsanaalsanasmileklava:

benim için daha erken nilüüü önce elifime şuurama eylüle ve nevracığıma ve bedişime versın ALLAHIM hayırlısıyla inşallah .

hiç belli olmazzz nazcımmm bi bakmışsınnnn:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hayırlısı olsun canım allah isteyenlere nasibetsinnn bebişiii:Saruboceq:

GÜNAYDIN FATTUMMM NASILSIN TATLIM YA SEN NEDEN GELMİYORSUN TAKIMA SEN GELDE SOPALARIMIZI SALLAYALIM SANA AEBENİMDE DÖVSÜN SENİ alsanaalsanasmileklava:

dövsün belkim selülitlerime faydaası olur

elifimm nasılsın tatlımmm????

Tekrar günaydaın kıslar ...
Bu hafta yarıştaydıkleeee.. Pek hatırlamasakta durumlar nasıl genelde yarışa girince hep sonuk geçer haftamız hehe yarışa girdigimiz takımı canlandırırrız, bu yarışdada hedefimiz oydu biraz ama bakalım . Hehe ...

evettt fıstıklar kilom

. 62.1/ 61.5/ 0 6../ %0.97 .:sm_cool::sm_cool:
AY 600GR NEDEN BUKADAR SEVİNDİN DEMEYİN YA ZİNCİRLERİ KIRDIM ZİNCİRLERİİİİİİİ:hooray::içelim::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…