SEN BÜYÜT TOTOYU:dilcikar:hiiiiiii
aebennn geldiiiiiiii
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
NE DEMEK ABLAM KOŞA KOŞA MUSAİTİM GELİRİM ....a.s.aeben canimsin bizi bir derleyip toplarmisin bir zahmet kilo bildirimi bugün kallisim gelmedi daha
Aaaaa reyhan ablam hoşşş geldinnn Şeniz
bu ne şeref seni burda görmek ....alkisalkisalkis
SEN BÜYÜT TOTOYU:dilcikar:
MONTİYE HANUUUMMM MONTİYE ...:1hug:
dövsün belkim selülitlerime faydaası olur
elifimm nasılsın tatlımmm????
NUROM HAMİLESİN GİT KAN TESTİ YAPTIR YA ÖFF.alsanaalsanasmilekızlar emin olamadım sağlık ocağındada idrarda gebelik testi yapıyolar diye gittim sağlık ocağına kız evdeki gibi yapıyo ama bi farkla 5 dk bile beklemiyo 1 dk bekliyo ve negatif deyoo..negatif dedi ???? ben evdede yapmıştım bu sabah 2. çizgi silikti. size de göstermek istiyorum ama fotoğraf makinası flu çıkartıyo ama bi tane çektim bi bakarmısınız? kendimden şüphe etmeye başladım??? şimdi ekliyorum
kızlar emin olamadım sağlık ocağındada idrarda gebelik testi yapıyolar diye gittim sağlık ocağına kız evdeki gibi yapıyo ama bi farkla 5 dk bile beklemiyo 1 dk bekliyo ve negatif deyoo..negatif dedi ???? ben evdede yapmıştım bu sabah 2. çizgi silikti. size de göstermek istiyorum ama fotoğraf makinası flu çıkartıyo ama bi tane çektim bi bakarmısınız? kendimden şüphe etmeye başladım??? şimdi ekliyorum
iyiyim fıstıkım sen nasılsın?
yarın izne çıkıyorum çok işim var ama hiç bişey yapasım yok
kolumu kaldırmaya halim yok sanki
toto büyümüş yine kaydirigubbakcemile3 aebenim yakında ikimize liposuction yapçak :roflol:
yatırıp kıtır kıtır kesçek bizim fazlalıkları :roflol: :roflol:
Günayadın kızlar..... Mutluluktan kafayı yemek üzereyim.....Belki en az 10 kere tartıya çıktım indim..... Kilomu bildiriyorum 50.1 :hooray::hooray::hooray:
Şİmdi ben bu kilo ile mezun mu olmuş oluyorummmm:uhm:
Günayadın kızlar..... Mutluluktan kafayı yemek üzereyim.....Belki en az 10 kere tartıya çıktım indim..... Kilomu bildiriyorum 50.1 :hooray::hooray::hooray:
tebrik ederimmmm turkbayragi
ama üzgünüm vermen gereken 0.100 gr var mezun olamıyorsun fisfisfis
kedidirr o kedi kedi
olmasss
bence 1 kilo daha ver garantili olsun
çünküm azıcık b boşlukta o 50.100 gr olur 52.100 ozaman olmasss
garantili olsun 1 kilo daha ver sen
sankim ben çok zayıfım daaaa sempatiksalakcinni
vallaha ben takımımda olmaktan gayet mutluyum mezun olmamak hedefi 55ten 50ye çektim gerekirse sıfır beden bile olurum takımımda kalmak için opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?