Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ülen tüküreyim böyle işin içine yaaa..ay çok sinirliyim yine verememişim..daha napıyım yaaa...
bidaha şok diyet yapan nolsun..1 hafta aç kaldığım halde 1.5 kilo verdim ve dikkat etmeme rağmen hemen aldım bir dahada veremiyorum..

çok üzgünüüüüüüümm

kilom 63..63 le giriş yapıyorum üzgünüm..

Günayadın kızlar..... Mutluluktan kafayı yemek üzereyim.....Belki en az 10 kere tartıya çıktım indim..... Kilomu bildiriyorum 50.1 :hooray::hooray::hooray:

Şİmdi ben bu kilo ile mezun mu olmuş oluyorummmm:uhm:

tebrikler sinemciğim çok sevindim opuyorumnanaktan

Tebrık ederım sınemım darısı bızlerın baŞına sen 1 hafta daha bekle canım . Garantı olsun haftaya mezun ederız senı

Hasbinallah venimelvekil, nuro nedir bu inat, meraktan öleceğiz burda, heveslenip günlerce sonra hüsranamı uğrayalım, aşkım neden gitmiyorsun kan testine , niye bizi de üzüyorsun :1no2:

Günayadın kızlar..... Mutluluktan kafayı yemek üzereyim.....Belki en az 10 kere tartıya çıktım indim..... Kilomu bildiriyorum 50.1 :hooray::hooray::hooray:

Şİmdi ben bu kilo ile mezun mu olmuş oluyorummmm:uhm:
süper süperhihoyyythihoyyythihoyyyt
tebrikler canımmmmmm
sen 45 e çek hedefi boşver ayrılmasempatiksalakcinni

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis tebrikler ablacığım gözün aydın..... opuyorumnanaktan

tebrikler sinemciğim çok sevindim opuyorumnanaktan

teşekkürler canım benimmmm... opuyorumnanaktan

kusura bakmayın kızlar günaydın demedim sinirden..hepinize günaydın..

bu arada hayırlı cumalar..

Günaydın, sanada hayırlı cumalar canım... Sıkma canını opuyorumnanaktan

Tebrık ederım sınemım darısı bızlerın baŞına sen 1 hafta daha bekle canım . Garantı olsun haftaya mezun ederız senı

ınşallah fıstığım benim.... BEnde heyecandan kilomu hesaplamadan bidirdim hemen hesaplayıp düzgün bir şekilde yapayım bildirimimi nazcım.... ! hafta daha değil ben ömür boyu artık bu takımın üyesiyim biliyorumki bu takımdan koptuğum anda kilo alırım o yüzden benden kaçışınız yokkkkk opuyorumnanaktan

süper süperhihoyyythihoyyythihoyyyt
tebrikler canımmmmmm
sen 45 e çek hedefi boşver ayrılmasempatiksalakcinni

45 te olmayayım yaaaaa tamam zayıf olmak istiyorumda iskelette olmak istemiyorum.... :CüvCüv:

Bu arada bu hafta sizler için eski resimlerimden koyacağım ve yeni halimlede bol bol resim çektirip ekleyeceğim..... Belki bugün halledebilirsem yaparım canlarım benimmmm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
evet nuro neden inat ettin kuzum git kan testi yaptır için rahatlasın

valla sabah tam niyetlendim bulaşık makinası açıktı bitsin gideyim dedim sonra sağlık ocağı gelince aklıma sağlık ocağıda yakın olunca makineyi çalışır bırakıp gittim geldim ama ağzımın payını da aldım geldim.
Bu arada bu testlerin güvenilirliğini internette araştırıyodumki uludağ sölük varya orasıda googlede seçenelerde çıktı ve gireyim bakayım neler yazmışlar dedim. Birisinin yaptığı yorumla yerlere yattım gülmekten :))) ama ben gayet ciddi okurken nasıl kahkaha patlattım sormayın. bakın sizde okuyun ;

"fiyatı 3 ila 10 tl arasında değişen tek soruluk test. bozuk çıkar bazen endişelenmeden yeni bir tanesini edinmek ve tekrar denemekte fayda var. baktınız o da pozitif çıktı 6 tane daha alın. sonra bunların 3 tanesini 1 saat arayla tekrar çözün. uyuyun. sabah 1 tanesini daha test edin. hala pozitifse kalan ikisini açmadan kıvırıp g.tünüze sokabilirsiniz. hayırlı olsun."

günaydın fıstıklarımmm Şeniz

sabitim ben bu haftada yaaa :çok üzgünüm:

birşeyleri biryerde yanlış yapıyorum acil toğparlabıyorumm kızlar sözzz
artık sinir oldum bu durumaaa :çok üzgünüm:

vallayı umursamıyom artıkın.. bana ne yaaaa alsanaalsanasmile

Biz umursuyoruz hanımefendi, kalk git şu kan testine aşkım yaaa hadi hadiiiiiiiii nolursunnnnnnnn hem bak bugün cuma hayırlı haberi doğru bir şekilde alalım :Saruboceq:

Biz umursuyoruz hanımefendi, kalk git şu kan testine aşkım yaaa hadi hadiiiiiiiii nolursunnnnnnnn hem bak bugün cuma hayırlı haberi doğru bir şekilde alalım :Saruboceq:

BÖYLE GİDERSE yakında doğrucak
biz burda hamile miki değilmiki diyeceğizz :roflol:

nerde yaşıyosun bilmiyorum nurom ama sağlıkocaklarıda kan testi yapıyor hemde sonucunu netten alabiliyorsun
kan tahlillerini hangi hastane yapıyosa o hastanenin web sayfasından alıyosun sonuçları kuzenimiz böyle yapıyoddu 11 senedir arıyo canım benim şuan 12 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…