Günayadın kızlar..... Mutluluktan kafayı yemek üzereyim.....Belki en az 10 kere tartıya çıktım indim..... Kilomu bildiriyorum 50.1 :hooray::hooray::hooray:
Şİmdi ben bu kilo ile mezun mu olmuş oluyorummmm:uhm:
kızlar emin olamadım sağlık ocağındada idrarda gebelik testi yapıyolar diye gittim sağlık ocağına kız evdeki gibi yapıyo ama bi farkla 5 dk bile beklemiyo 1 dk bekliyo ve negatif deyoo..negatif dedi ???? ben evdede yapmıştım bu sabah 2. çizgi silikti. size de göstermek istiyorum ama fotoğraf makinası flu çıkartıyo ama bi tane çektim bi bakarmısınız? kendimden şüphe etmeye başladım??? şimdi ekliyorum
[ı]kusura bakmayın kızlar günaydın demedim sinirden..hepinize günaydın..
Bu arada hayırlı cumalar..[/ı]
süper süperhihoyyythihoyyythihoyyytGünayadın kızlar..... Mutluluktan kafayı yemek üzereyim.....Belki en az 10 kere tartıya çıktım indim..... Kilomu bildiriyorum 50.1 :hooray::hooray::hooray:
Şİmdi ben bu kilo ile mezun mu olmuş oluyorummmm:uhm:
Tekrar günaydaın kıslar ...
Bu hafta yarıştaydıkleeee.. Pek hatırlamasakta durumlar nasıl genelde yarışa girince hep sonuk geçer haftamız hehe yarışa girdigimiz takımı canlandırırrız, bu yarışdada hedefimiz oydu biraz ama bakalım . Hehe ...
evettt fıstıklar kilom
. 62.1/ 61.5/ 0 6../ %0.97 .:sm_cool::sm_cool:
AY 600GR NEDEN BUKADAR SEVİNDİN DEMEYİN YA ZİNCİRLERİ KIRDIM ZİNCİRLERİİİİİİİ:hooray::içelim::teytey:
tebrikler sinemciğim çok sevindim opuyorumnanaktan
süper süperhihoyyythihoyyythihoyyyt
tebrikler canımmmmmm
sen 45 e çek hedefi boşver ayrılmasempatiksalakcinni
kusura bakmayın kızlar günaydın demedim sinirden..hepinize günaydın..
bu arada hayırlı cumalar..
Tebrık ederım sınemım darısı bızlerın baŞına sen 1 hafta daha bekle canım . Garantı olsun haftaya mezun ederız senı
süper süperhihoyyythihoyyythihoyyyt
tebrikler canımmmmmm
sen 45 e çek hedefi boşver ayrılmasempatiksalakcinni
evet nuro neden inat ettin kuzum git kan testi yaptır için rahatlasın
Hasbinallah venimelvekil, nuro nedir bu inat, meraktan öleceğiz burda, heveslenip günlerce sonra hüsranamı uğrayalım, aşkım neden gitmiyorsun kan testine , niye bizi de üzüyorsun :1no2:
52.2 / 50.1 / 2.1 / % 4.03
vallayı umursamıyom artıkın.. bana ne yaaaa alsanaalsanasmile
vallayı umursamıyom artıkın.. bana ne yaaaa alsanaalsanasmile
Biz umursuyoruz hanımefendi, kalk git şu kan testine aşkım yaaa hadi hadiiiiiiiii nolursunnnnnnnn hem bak bugün cuma hayırlı haberi doğru bir şekilde alalım :Saruboceq:
BÖYLE GİDERSE yakında doğrucak
biz burda hamile miki değilmiki diyeceğizz :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?