SıNEMCıM TEBRıK EDERıM GÜZELıM ....opuyorumnanaktan52.2 / 50.1 / 2.1 / % 4.03
günaydın kardeş takım a.s.
hayırlı cumalar
ZATEN YEMEK YEMEDıGıNDEN KıLO VEREMıYORSUN FATU SEBEB O .a.sannem olmas demez çünküm onun da planı o ismal peygamber için koç inmeseyd ben de senin fazla olan yerlerini insanlık yarırna kser keser dağıtırdım diyooo
çünküm zayıflamaya heeeç hevesim y okmuşşş
nerden çıkarıyosa bunu
halbuki
heeeç yemek yemem beennn
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
tebrikler canımm :içelim:
SİNEMCİM TEBRİK EDERİM GÜZELİM ....opuyorumnanaktan
HAFTAYI BEKLE KİLON OTURSUN HAFTAYA MEZUN VERİRİZ SENİ ..AMA BURDAN BİR YERE GİTMEK YOK BAK HAZIR ANGARADASIN GELİR DÖVERİM ...kaydirigubbakcemile3
nuroo kan tahlili yaptırdınmı canım..yada 25 tl lik testler var kesin sonuç idrardan onlardan mı aldın..kesin hamişsin demi..ayy ne mutlu..Allah isteyenlere de nasip etsin..ilk zamanlarım geldi aklıma çok heyecanlanmıştım..
süperrr bir fikir çok beğendimopuyorumnanaktankesin değil canımcım ya :)))) yani 2. çizgi silik çıktı.. sen hassas olanları diyosun ama benim yaptığım o çok hassaslardan değil 3,5 tl ye almıştım ben. Hayırlısı bakalım.. şimdi ocak anneleri topicini okuyodumda benimle adet tarihi aynı olan kişi yani son adet tarihi 6 nisan olan kişi 29 nisanda test yapmış ve 2. çizgi anında kıpkırmızıymış akannehir kafamçokkarıştı amaaann takmıcam kafama herşey olacağına varıyo..
bu arada süprizi değiştirdim testi kudela yapmıcam üzerinde burada bebek var yazan karikatürlü tişörtler varya onlardan giyicem 22 mayısta :)))
FATU BEN NEDİYİM SANA SENİN İLECIN MONTİDE AMA SEN ANLAMAK İSTEMİYORSUN AMA BİRGÜN DÖNÜP DOLANIP GELECEKSİN BANA İŞTE O ZAMAN SENİN KİLO MİLADIN OLACAK .:hulya:AÇ GEZMAKLA ANCAK KİLO ALIRSIN ... OKULARDA TATİL OLACAK ARTIK EVDE OLACAKSIN DÜZENLİ YEMEK YEMELİSİN . ETDE BOL BOL ZATEN SENİ ETCİL KUZUM BENİM.sositosositoaeben cm bu arada ben glıkofen e başladım 1000 mg alıyorum günde insülin direnci için
çünkü polikistik over hastalığı nsülin direncini yükseltiyor
ama yetmez oldu sanırım günde 2 ye mi çıkarsam bilmiyorum
ilk günler süper işe yarıyordu hissediyordum ama artık pek etkilemiyor
bir de 3 gündür sürekli bi halsizlikle uyanıyorum düşecek gibi oluyorum
ellerm acayip şiş oluyor
sinem tebrik ederim seni darısı burada bulunan herkesin başına inşallah
nuroo kan testi yaptır garanti olsun kalbini ferah tut sen hamile olduğunu hissediyorsan öyledir ve inşallah minik meleğin seninledir.
Gözdem senin sorunun ne biliyormusun sen bence yeterince inanmıyorsun ve inançsız 100 gr bile veremezsin Yasin ile ilgili olarakta şöyle düşün insanlar vücutlarını değiştirebilirler zayıflamak yada şişmanlamak bizim elimizde ama yüzlerini değiştiremezler gözlerini ağızlarını burunlarını ve Rabbim sana çok güzel bir yüz nasip etmiş gerisi boş
benim eşim benden önce nişanlıydı ve nişanlısı 0 beden :) ben öyle değildim ama surat olarak yarışamayız tabi:dilcikar: ama hep iyiki onunla evlenmemiş dendi bana önemli olan huy mutluluk gerisi boş sen aşkına kalbine güven zayıflayacağına inan ben geleyim beraber yarışalım seninle 2 ağır top:roflol:
TEBRİKLER ABLAM alkisalkisalkisNE GÜZEL HAFTADA 500 GR. TIKIR TIKIR GİDİYOR ...zemuszemusgünaydın arkadaşlar.
kilomu yazaymda kahvaltı etcem.
çayımı yudumlarkene okurum sayfaları
kilom 71
opuyorumnanaktan
TEBRİKLER ABLAM alkisalkisalkisNE GÜZEL HAFTADA 500 GR. TIKIR TIKIR GİDİYOR ...zemuszemus[/QUOTE:kedi:
edddorasçım bende tebrik ederim istikrarından dolayıı vereliniortak
Nazlıcığım aldığım kiloları verebilimişim ancak bu hafta sabitim mafoldumben
bende aynen senin gibiyim suuram
hayırlı cumalarropuyorumnanaktangünaydın elifim . seninde cuman mübarek olsun canım .
oyy ablacım tebrik ederim işte azmin zaferiolumunekankayizsmilea.s:dance::hooray:a.s.Tekrar günaydaın kıslar ...
Bu hafta yarıştaydıkleeee.. Pek hatırlamasakta durumlar nasıl genelde yarışa girince hep sonuk geçer haftamız hehe yarışa girdigimiz takımı canlandırırrız, bu yarışdada hedefimiz oydu biraz ama bakalım . Hehe ...
evettt fıstıklar kilom
. 62.1/ 61.5/ 0 6../ %0.97 .:sm_cool::sm_cool:
AY 600GR NEDEN BUKADAR SEVİNDİN DEMEYİN YA ZİNCİRLERİ KIRDIM ZİNCİRLERİİİİİİİ:hooray::içelim::teytey:
maşallah ne bereketli bir gün olumunekankayizsmile:teytey::hooray:Günayadın kızlar..... Mutluluktan kafayı yemek üzereyim.....Belki en az 10 kere tartıya çıktım indim..... Kilomu bildiriyorum 50.1 :hooray::hooray::hooray:
Şİmdi ben bu kilo ile mezun mu olmuş oluyorummmm:uhm:
oy oy oyyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool:kaydirigubbakcemile5günaydın arkadaşlar.
kilomu yazaymda kahvaltı etcem.
çayımı yudumlarkene okurum sayfaları
kilom 71
opuyorumnanaktan
Allah zihin açıklığı versin güzelim iyi çalışmalar. fotolaını bekliyorum 4 gözleBen şimdi çıkıyorum milli kütüphaneye gideceğim.... Akşam görüşürüz fıstıklarrrr opuyorumnanaktan
kıs cadı ne demek Şenizaebenim ablacığım seninle kilolarımız birbirine yakın seninle yarışalım mı bu hafta . seninle yarışmak hadimiz değil ama ne olur abla yarış benimle bu hafta kafama kafama vur .
özge cidden yaaa
sen hala duruyomusunnn kaydirigubbakcemile3
yeminle karnından gelin çıkaracez kızııı böyle gidersee
fatummm Şeniz
azrammm sanada hayırlı cumalarrr Şeniz
kıs cadı ne demek şeniz
benim kilo zor biliyorsun oturmuş yılmamış seninki gibi deyil ama sırf senin için girerim nazlım .....zemuszemusşeniz
sen hafta sonu gene devete vs gidersin misafirinde gelir yersin hazırladıgın tatlılardan dimi.lülülülülülülülülülülülükaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?