Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

52.2 / 50.1 / 2.1 / % 4.03
SıNEMCıM TEBRıK EDERıM GÜZELıM ....opuyorumnanaktan
HAFTAYI BEKLE KıLON OTURSUN HAFTAYA MEZUN VERıRıZ SENı ..AMA BURDAN BıR YERE GıTMEK YOK BAK HAZIR ANGARADASIN GELıR DÖVERıM ...kaydirigubbakcemile3

ZATEN YEMEK YEMEDıGıNDEN KıLO VEREMıYORSUN FATU SEBEB O .a.s
BÖYLE DEVAM ETTıGıN MÜDDETÇEDE BÜNYEN NE BULURSA DEPO EDECEK ıYCE KıLO ALACAKSIN BıR AN EVVEL YEMENı DÜZENLE.
HEP DıYORUM KAHVALTIYI ES GEÇENLER KıLO VEREMEZ HEMDE GÜN BUYO AÇLARAK AKŞAM YÜKLENıLEN YEMEKLER DEPO OLUR . AZ KL. LE KıLO VERıLSEDE KALICI DEYıLDıR ..

tebrikler canımm :içelim:

teşekkürler :içelim:

SİNEMCİM TEBRİK EDERİM GÜZELİM ....opuyorumnanaktan
HAFTAYI BEKLE KİLON OTURSUN HAFTAYA MEZUN VERİRİZ SENİ ..AMA BURDAN BİR YERE GİTMEK YOK BAK HAZIR ANGARADASIN GELİR DÖVERİM ...kaydirigubbakcemile3

Tamam ablacığım, hiç bir yere kaybolacağım yok.... Bundan sonra takımın demirbaşıyımmm eğer gelmezsemde buraya al eline oklavanı gel döv ablacığımmm opuyorumnanaktan

Ben şimdi çıkıyorum milli kütüphaneye gideceğim.... Akşam görüşürüz fıstıklarrrr opuyorumnanaktan

ben 2 liralık testler var ya onlarla bakmıştım:)))) 2. çizgi silik olsa bile vardır nurom sen gönlünü ferah tut
süperrr bir fikir çok beğendimopuyorumnanaktan

FATU BEN NEDİYİM SANA SENİN İLECIN MONTİDE AMA SEN ANLAMAK İSTEMİYORSUN AMA BİRGÜN DÖNÜP DOLANIP GELECEKSİN BANA İŞTE O ZAMAN SENİN KİLO MİLADIN OLACAK .:hulya:AÇ GEZMAKLA ANCAK KİLO ALIRSIN ... OKULARDA TATİL OLACAK ARTIK EVDE OLACAKSIN DÜZENLİ YEMEK YEMELİSİN . ETDE BOL BOL ZATEN SENİ ETCİL KUZUM BENİM.sositososito

sinem tebrik ederim seni darısı burada bulunan herkesin başına inşallah

nuroo kan testi yaptır garanti olsun kalbini ferah tut sen hamile olduğunu hissediyorsan öyledir ve inşallah minik meleğin seninledir.

Gözdem senin sorunun ne biliyormusun sen bence yeterince inanmıyorsun ve inançsız 100 gr bile veremezsin Yasin ile ilgili olarakta şöyle düşün insanlar vücutlarını değiştirebilirler zayıflamak yada şişmanlamak bizim elimizde ama yüzlerini değiştiremezler gözlerini ağızlarını burunlarını ve Rabbim sana çok güzel bir yüz nasip etmiş gerisi boş

benim eşim benden önce nişanlıydı ve nişanlısı 0 beden :) ben öyle değildim ama surat olarak yarışamayız tabi:dilcikar: ama hep iyiki onunla evlenmemiş dendi bana önemli olan huy mutluluk gerisi boş sen aşkına kalbine güven zayıflayacağına inan ben geleyim beraber yarışalım seninle 2 ağır top:roflol:

günaydın arkadaşlar.
kilomu yazaymda kahvaltı etcem.
çayımı yudumlarkene okurum sayfaları
kilom 71
opuyorumnanaktan

Haklısın össgeem ben yeterince inanmıyorum kg vereceğime, bunun istikrarsızlığını yıllarca yaşadığım için mafoldumben sen bir doğur duru kızımızı gelde patır patır verelim kilolarımızı söz hayatım bayanssulusmile

aebenim ablacığım seninle kilolarımız birbirine yakın seninle yarışalım mı bu hafta . seninle yarışmak hadimiz değil ama ne olur abla yarış benimle bu hafta kafama kafama vur .

özge cidden yaaa
sen hala duruyomusunnn kaydirigubbakcemile3

yeminle karnından gelin çıkaracez kızııı böyle gidersee

fatummm Şeniz

azrammm sanada hayırlı cumalarrr Şeniz

Nazlıcığım aldığım kiloları verebilimişim ancak bu hafta sabitim mafoldumben

canımm tebrik ederim süpersin 3 kilo gitmiş ohh ohhh tebrik ederim afferim benim gözdemeolumunekankayizsmile

bende aynen senin gibiyim suuram

ben bu hafta düzgün beslenicem annemle yürüyşlere de başladık inş haftaya bakalım kaç kilo gdecek

günaydın elifim . seninde cuman mübarek olsun canım .
hayırlı cumalarropuyorumnanaktan

oyy ablacım tebrik ederim işte azmin zaferiolumunekankayizsmilea.s:dance::hooray:a.s.

Günayadın kızlar..... Mutluluktan kafayı yemek üzereyim.....Belki en az 10 kere tartıya çıktım indim..... Kilomu bildiriyorum 50.1 :hooray::hooray::hooray:

Şİmdi ben bu kilo ile mezun mu olmuş oluyorummmm:uhm:
maşallah ne bereketli bir gün olumunekankayizsmile:teytey::hooray:

günaydın arkadaşlar.
kilomu yazaymda kahvaltı etcem.
çayımı yudumlarkene okurum sayfaları
kilom 71
opuyorumnanaktan
oy oy oyyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool:kaydirigubbakcemile5

Ben şimdi çıkıyorum milli kütüphaneye gideceğim.... Akşam görüşürüz fıstıklarrrr opuyorumnanaktan
Allah zihin açıklığı versin güzelim iyi çalışmalar. fotolaını bekliyorum 4 gözle

aebenim ablacığım seninle kilolarımız birbirine yakın seninle yarışalım mı bu hafta . seninle yarışmak hadimiz değil ama ne olur abla yarış benimle bu hafta kafama kafama vur .
kıs cadı ne demek Şeniz
benim kilo zor biliyorsun oturmuş yılmamış seninki gibi deyil ama sırf senin için girerim nazlım .....zemuszemusŞeniz

sen hafta sonu gene devete vs gidersin misafirinde gelir yersin hazırladıgın tatlılardan dimi.lülülülülülülülülülülülükaydirigubbakcemile3

misafirlerim var ama yemiycem hazırladıklarıma bakıcam sadece tamam ablem ben seninle bu hafta yarıştayım .

Derya yine geç kaldı kilo bildirmede ...birtek derya kaldı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…