- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
DERYAYA SOR NAZLIM GELİNCE . DİYET YAPMA YADA KATILIMDA SORUN VARSA Bİ MÜDDET GERİ DÖNMEK ÜZERE ÇIKARALIM BU HAFTA .misafirlerim var ama yemiycem hazırladıklarıma bakıcam sadece tamam ablem ben seninle bu hafta yarıştayım .
Derya yine geç kaldı kilo bildirmede ...birtek derya kaldı ...
ÖZELDEKİNİMİ? OKUDUM KIS .aeben sana mesaj attım görmeyün müüüüüüüü
:lepi:SEN YAPARSIN YUMUKUM BUNU HEPİMİZ GÖRDÜK DAHA ÖNCE .olumunekankayizsmileyani bi geçmişe bakayım dedim elli kere bağlantı sıfırlandı yazdı sitede problemmi var yaw en sonun da pes ettim alıntı falan yapmıcam:umursamaz: nasılsınız kızlar.kilo veren herkesi tebrik ediyorum alkisalkisalkis
aebencim şeytanın bacağını kırdın hadi gözün aydın :lepi:
sinem arkadaşımızıda tebrik edeyim süper kilo vermiş kaydirigubbakcemile5
benimde ilk hedefim takımdan ayrıldığım kiloya dönmek 76ydı sanırım:1ninca: sonrda yeniden takımda olmak ve artık şu işi bitirmek istiyorum
gelir birazdan bekle bakalım ne durum .ablam deryanın geldiğinde en az 1 kilo vermiş olması lazım 1 kilo vermişse 0,93 oluyor yüzdemiz. Dua edelimde derya 1 kilo vermiş olsun .
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:lülülülülülülülülülülülülülülülülülüaebenim ablam ben seni geçicem bu hafta şu 62 zincirlerini bende kırıcam aeben beni yenemezki hıhhh ben yenicem seni işte .
nerde yaşıyosun bilmiyorum nurom ama sağlıkocaklarıda kan testi yapıyor hemde sonucunu netten alabiliyorsun
kan tahlillerini hangi hastane yapıyosa o hastanenin web sayfasından alıyosun sonuçları kuzenimiz böyle yapıyoddu 11 senedir arıyo canım benim şuan 12 haftalık
aaa ciddimisin? ben sormuştum yapmıyoruz demişlerdi geçen sene?
EYLÜLCÜM TEBRİKLER CANIM ...slm arkadaşlar herkes kilo vermiş ne güzel çok sevindim grubum adına.
ben de 68 leri gördüm sanırım fena değil benim durumda yani.
kışın 74lerdeydim 5-6 kilo verdim.istedikten sonra olmayacak bir şey yok onu anladım.
herşey istemekten ve kararlı olmaktan geçiyor.bir şeyi yediğimizde çok anlık bir mutluluk yaşıyoruz;zayıfladığımızda uzun süreli ve daha büyük bir mutluluk yaşıyoruz.
yaklaşık 2 yıldır 70in altına inememiştim bu grup benim için çok etkili oldu.herkese teşekkürler destekleri için.
slm arkadaşlar herkes kilo vermiş ne güzel çok sevindim grubum adına.
ben de 68 leri gördüm sanırım fena değil benim durumda yani.
kışın 74lerdeydim 5-6 kilo verdim.istedikten sonra olmayacak bir şey yok onu anladım.
herşey istemekten ve kararlı olmaktan geçiyor.bir şeyi yediğimizde çok anlık bir mutluluk yaşıyoruz;zayıfladığımızda uzun süreli ve daha büyük bir mutluluk yaşıyoruz.
yaklaşık 2 yıldır 70in altına inememiştim bu grup benim için çok etkili oldu.herkese teşekkürler destekleri için.
evet nurom yapıyolar artık her ay düzenli yaptırdı adeti bigün geçse bile hemde bedava bence dene şansını
ŞenizNUROM SEN HAMİLESİN FISTIK ..Şenizkız kekledinmi beni heklava: kaldırdım popomu gittim sağlık ocağına yok öyle bişey diyolar :dilcikar: başka sağlık ocaklarında yapılıyomuş dedim yok yok yapılmıyo dediler. danışmada 3 tane hemşire vardıda ondan dediler diyom :)
ŞenizNUROM SEN HAMİLESİN FISTIK ..Şeniz
NAZLIM BENİM ÇIKMAM LAZIM BEBELERE ..... EYLÜLÜN CEVABI NE ...??? YAZMADAN GİTTİMİ TAKIMA GİRSE LİSTE SÜPER OLURDU HERHALDA . TAKIMA BAŞLAYALI 3.4. KİLO VERDİ SANIRIM ..olumunekankayizsmile
DERYA GELMEYCEK SANIRIM ... YANINA NE UYGUN GÖRRÜSENİZ YAZIN AMA DİSKALİFİYE ETMEYİN YA İLERDE BAŞKA TAKIMLARDADA YARIŞSIN KIYAMAM .yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?