kız kekledinmi beni heklava: kaldırdım popomu gittim sağlık ocağına yok öyle bişey diyolar :dilcikar: başka sağlık ocaklarında yapılıyomuş dedim yok yok yapılmıyo dediler. danışmada 3 tane hemşire vardıda ondan dediler diyom :)
nuromkeklermiyim aşkolsun valla kuzenim sağlıkocağında yaptırıyodu yaa 12 haftalık hamile 2 ay öncwesine kadar 1 gün geçsede yaptırıyolar sen nerde oturuyosun ben istanbuldayım
yaptırdığı yer kavacık sağlıkocağı ara sor bana inanmıyosan:dilcikar:
kızlar listeleri saat 5 gibi paylaşım alanına koyabilicem şuanda kendi bilgisayarımda değilim .
ben geldim kizlar kusura bakmayin sabah girip yazamadim kilomu.sabaha karsi 5 gibi efenin aglamasiyla ugrastim.atesi cikmis bebegimin nasil agladi.ölctüm 39 cikti hemen korkudan hastaneye götürdük.megerse dis cikartiyormus kuzum.hastanede fitille dusla felan atesini düsürdük.simdide uyuyor iste.
yaptirsanya kan testi canim süphen gider.kızlar emin olamadım sağlık ocağındada idrarda gebelik testi yapıyolar diye gittim sağlık ocağına kız evdeki gibi yapıyo ama bi farkla 5 dk bile beklemiyo 1 dk bekliyo ve negatif deyoo..negatif dedi ???? ben evdede yapmıştım bu sabah 2. çizgi silikti. size de göstermek istiyorum ama fotoğraf makinası flu çıkartıyo ama bi tane çektim bi bakarmısınız? kendimden şüphe etmeye başladım??? şimdi ekliyorum
cooook gecmis olsun yanimaeben cm bu arada ben glıkofen e başladım 1000 mg alıyorum günde insülin direnci için
çünkü polikistik over hastalığı nsülin direncini yükseltiyor
ama yetmez oldu sanırım günde 2 ye mi çıkarsam bilmiyorum
ilk günler süper işe yarıyordu hissediyordum ama artık pek etkilemiyor
bir de 3 gündür sürekli bi halsizlikle uyanıyorum düşecek gibi oluyorum
ellerm acayip şiş oluyor
hhahahahhahahahhaahha cok sevdim bu fikri bende öyle yapayim hahahahahvalla sabah tam niyetlendim bulaşık makinası açıktı bitsin gideyim dedim sonra sağlık ocağı gelince aklıma sağlık ocağıda yakın olunca makineyi çalışır bırakıp gittim geldim ama ağzımın payını da aldım geldim.
Bu arada bu testlerin güvenilirliğini internette araştırıyodumki uludağ sölük varya orasıda googlede seçenelerde çıktı ve gireyim bakayım neler yazmışlar dedim. Birisinin yaptığı yorumla yerlere yattım gülmekten :))) ama ben gayet ciddi okurken nasıl kahkaha patlattım sormayın. bakın sizde okuyun ;
"fiyatı 3 ila 10 tl arasında değişen tek soruluk test. bozuk çıkar bazen endişelenmeden yeni bir tanesini edinmek ve tekrar denemekte fayda var. baktınız o da pozitif çıktı 6 tane daha alın. sonra bunların 3 tanesini 1 saat arayla tekrar çözün. uyuyun. sabah 1 tanesini daha test edin. hala pozitifse kalan ikisini açmadan kıvırıp g.tünüze sokabilirsiniz. hayırlı olsun."
kusum cok özür gercektenmisafirlerim var ama yemiycem hazırladıklarıma bakıcam sadece tamam ablem ben seninle bu hafta yarıştayım .
Derya yine geç kaldı kilo bildirmede ...birtek derya kaldı ...
ablam kilolar gidiyor diye seviniyorum cikmak istermiyim ben hic.DERYAYA SOR NAZLIM GELİNCE . DİYET YAPMA YADA KATILIMDA SORUN VARSA Bİ MÜDDET GERİ DÖNMEK ÜZERE ÇIKARALIM BU HAFTA .
AMA YOK BEN PAYLAŞIMADA DİYETEDE VARIM DERSEkaydirigubbakcemile5 . DAHA İYİ AMA BÖYLE OLMUYOR .yerimseniben
ÖZELDEKİNİMİ? OKUDUM KIS .
yinede siz bilirsiniz canim ya yetersiz görüyorsaniz öyle yapin ben katilirim yine.Deryayı gerİ dÖnmek Üzere ayırırsam yÜzdemİz 0,83 gİbİ oluyor .
kiz cadi bebegin olsun senide görürüz.hele birde kocan benimki gibi huysuz olursa bu sözleri hatirlatirim sana.yine mi yok bu kıııızzklava: ne zaman diskalifiye oluyor üye? bu kaçıncı oluyor???
ama ben kendime inanıyorum artık sizinde başınızı ağrıtmıcam :) gelişmelerden haberdar ederim sizi. :)
ŞenizNUROM SEN HAMİLESİN FISTIK ..Şeniz
NAZLIM BENİM ÇIKMAM LAZIM BEBELERE ..... EYLÜLÜN CEVABI NE ...??? YAZMADAN GİTTİMİ TAKIMA GİRSE LİSTE SÜPER OLURDU HERHALDA . TAKIMA BAŞLAYALI 3.4. KİLO VERDİ SANIRIM ..olumunekankayizsmile
DERYA GELMEYCEK SANIRIM ... YANINA NE UYGUN GÖRRÜSENİZ YAZIN AMA DİSKALİFİYE ETMEYİN YA İLERDE BAŞKA TAKIMLARDADA YARIŞSIN KIYAMAM .yerimseniben
deryacığım oğluna geçmiş olsun . senden ricam takım kuralı gereği en geç saat 11:30 aa kadar bildirimini yapman mazeretin var bugün tamam ama bundan sonra saatinde bildirim yaparsan sevinirim . diğer arkadaşlara haksızlık olmasın bazı arkadaşlarımız sırf bildirim saatini kaçırmamak için erkenden kalkıyorlar . eskisine oranla paylaşımında azaldı menü falanda vermiyorsun artık gözümden kaçmıyor değil .
deryacığım seni çıkarmıyorum listeden ama bundan sonra paylaşımda ve bildirimi zamanında yapma konusunda dikkatli ol olurmu canım . madem kilolarda gidiyor daha çok takıl burda emin ol ozaman daha fazla gidecektir.
derya gelmişin kuzum ....
geçmiş olsun ogluşa ...
nazlım gerkenleri yazmış güzlim bu kilolar başka türlü gitmez tekrar eskisi gibi beklyoruz mümkünoldugunca aramıza .
nazlım liste nasıl buraya koydunmu bakamadım ...
sagol ablacim daha sIk burdayim artikinderya gelmişin kuzum ....
geçmiş olsun ogluşa ...
nazlım gerkenleri yazmış güzlim bu kilolar başka türlü gitmez tekrar eskisi gibi beklyoruz mümkünoldugunca aramıza .
nazlım liste nasıl buraya koydunmu bakamadım ...
liste güzel ablam buraya koyamadım kendi yerimde değilim şuanda biraz sonra yerime geçip listeyi koyacağım ablam 0,9 u geçiyoruz ama .
sagol ablacim daha sIk burdayim artikin
benim kilo gecerlimi bu hafta canim
hayır küsmedim canım tam anlamıyla monti yapamadım . pazartesi aranızdayım .selam kızlar 4.takımdan geliyorum ben yarış vardı hani bugün aramızda :lepi: neden listeninizi yayınlamıyorsunuz kaçtır gelip gidiyorum yok birşey göremiyorum sengözlerimebaksanab
Nazcım sen neden artık montiye gelmiyorsun,bu hafta göremedim seni hiç monti topiğindeki arkadaşlarına küstün mü yoksa :kedi:
hayır küsmedim canım tam anlamıyla monti yapamadım . pazartesi aranızdayım .
6.TAKIM 156.ETAP
aeben ( 62,1 / 61,5 / 0,6 / 0,97 % )
Naz ( 63,1 / 62,5 / 0,6 / 0,95 % )
simerenya ( 91,2 / 91,2 / 0,00 / 0,00 % )
lilyum ( 73,5 / 73,5 / 0,00 / 0,00 % )
lightlife ( 73,0 geri dönmek üzere ayrıldı
sultan_gibi ( 59,5 / 59,0 / 0,5 / 0,84 % )
macigdarkwish ( 52,2 / 50,1 / 2,1 / 4,02 % )
derya_lim ( 74,5 / 73,3 / 1,2 / 1,61 % )
suura ( 88,4 / 88,0 / 0,4 / 0,45 % )
eddoras ( 71,5 / 71,5 / 0,5 / 0,70 % )
mmmf27 ( 56,8 / 56,0 / 0,8 / 1,41 % )
6.TAKIM TOPLAM KİLO (692,8 / 686,1 / 6,7 / 0,96 % )[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?