Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nuromkeklermiyim aşkolsun valla kuzenim sağlıkocağında yaptırıyodu yaa 12 haftalık hamile 2 ay öncwesine kadar 1 gün geçsede yaptırıyolar sen nerde oturuyosun ben istanbuldayım
yaptırdığı yer kavacık sağlıkocağı ara sor bana inanmıyosan:dilcikar:

bende yenibosnadayım yani bahçelievler. benim sorduğum yerde 3 adet sağlık ocağı. demekki burdakilerde prosedür farklı. sabahta bi sağlık ocağına gittim salak hemşire öncelikle doktora muayene olmalısınız sonra doktor isterse test yapıyoruz dedi ama çok sıra var dedi kaç dedim 41 dedi. aldım sırayı sonra vazgeçtim diğer sağlık ocağına gittim orda da sıra muayene falan demedi direk kimliğimi aldı kayıt etti ve test yaptı. nasıl işlerine geliyosa öyle söylüyolar demekki. Ben daha öncede sorduğumda her hafta doktor isteği üzerine test yaptırıyodumya sonra her ay yaptırmaya sonrada 2 ayda bir yaptırmaya başlamıştım. Hastaneye gitgel olmasın diye sormuştum sağlık ocağına yapmıyoruz demişlerdi. belki değişmiştir dedim ama yine aynı cevabı verdiler.
Yine de sağol maytapçım.

kızlar listeleri saat 5 gibi paylaşım alanına koyabilicem şuanda kendi bilgisayarımda değilim .

ben geldim kizlar kusura bakmayin sabah girip yazamadim kilomu.sabaha karsi 5 gibi efenin aglamasiyla ugrastim.atesi cikmis bebegimin nasil agladi.ölctüm 39 cikti hemen korkudan hastaneye götürdük.megerse dis cikartiyormus kuzum.hastanede fitille dusla felan atesini düsürdük.simdide uyuyor iste.

deryacığım oğluna geçmiş olsun . senden ricam takım kuralı gereği en geç saat 11:30 aa kadar bildirimini yapman mazeretin var bugün tamam ama bundan sonra saatinde bildirim yaparsan sevinirim . diğer arkadaşlara haksızlık olmasın bazı arkadaşlarımız sırf bildirim saatini kaçırmamak için erkenden kalkıyorlar . eskisine oranla paylaşımında azaldı menü falanda vermiyorsun artık gözümden kaçmıyor değil .

yaptirsanya kan testi canim süphen gider.

cooook gecmis olsun yanim
hhahahahhahahahhaahha cok sevdim bu fikri bende öyle yapayim hahahahah
misafirlerim var ama yemiycem hazırladıklarıma bakıcam sadece tamam ablem ben seninle bu hafta yarıştayım .

Derya yine geç kaldı kilo bildirmede ...birtek derya kaldı ...
kusum cok özür gercekten
ablam kilolar gidiyor diye seviniyorum cikmak istermiyim ben hic.
Deryayı gerİ dÖnmek Üzere ayırırsam yÜzdemİz 0,83 gİbİ oluyor .
yinede siz bilirsiniz canim ya yetersiz görüyorsaniz öyle yapin ben katilirim yine.
yine mi yok bu kıııızz klava: ne zaman diskalifiye oluyor üye? bu kaçıncı oluyor???
kiz cadi bebegin olsun senide görürüz.hele birde kocan benimki gibi huysuz olursa bu sözleri hatirlatirim sana.
ama ben kendime inanıyorum artık sizinde başınızı ağrıtmıcam :) gelişmelerden haberdar ederim sizi. :)

sagol ablacim sende annesin beni hissedebiliyosun olumunekankayizsmileŞeniz

sagol canim.yazdiklarinda cok haklisin kusum.menülerimi yazmiyorum cünkü kizicanizi biliyorumgünde en fazla 2 menü yiyebiliyoorum bazen bir menü ara ögünde var ama iste düzenleyim öyle yazicam.temmuzun 1 inde ise basliyorum.o zamana kilolar biraz daha gidicek insallah.

deryacığım seni çıkarmıyorum listeden ama bundan sonra paylaşımda ve bildirimi zamanında yapma konusunda dikkatli ol olurmu canım . madem kilolarda gidiyor daha çok takıl burda emin ol ozaman daha fazla gidecektir.

deryacığım seni çıkarmıyorum listeden ama bundan sonra paylaşımda ve bildirimi zamanında yapma konusunda dikkatli ol olurmu canım . madem kilolarda gidiyor daha çok takıl burda emin ol ozaman daha fazla gidecektir.

tamam canim cok dikkat edicem bu konularda.

derya gelmişin kuzum ....
geçmiş olsun ogluşa ...
nazlım gerkenleri yazmış güzlim bu kilolar başka türlü gitmez tekrar eskisi gibi beklyoruz mümkünoldugunca aramıza .

nazlım liste nasıl buraya koydunmu bakamadım ...

liste güzel ablam buraya koyamadım kendi yerimde değilim şuanda biraz sonra yerime geçip listeyi koyacağım ablam 0,9 u geçiyoruz ama .

sagol ablacim daha sIk burdayim artikin
liste güzel ablam buraya koyamadım kendi yerimde değilim şuanda biraz sonra yerime geçip listeyi koyacağım ablam 0,9 u geçiyoruz ama .

benim kilo gecerlimi bu hafta canim

selam kızlar 4.takımdan geliyorum ben yarış vardı hani bugün aramızda :lepi: neden listeninizi yayınlamıyorsunuz kaçtır gelip gidiyorum yok birşey göremiyorum sengözlerimebaksanab

Nazcım sen neden artık montiye gelmiyorsun,bu hafta göremedim seni hiç monti topiğindeki arkadaşlarına küstün mü yoksa :kedi:

6.TAKIM 156.ETAP

aeben ( 62,1 / 61,5 / 0,6 / 0,97 % )
Naz ( 63,1 / 62,5 / 0,6 / 0,95 % )
simerenya ( 91,2 / 91,2 / 0,00 / 0,00 % )
lilyum ( 73,5 / 73,5 / 0,00 / 0,00 % )
lightlife ( 73,0 geri dönmek üzere ayrıldı
sultan_gibi ( 59,5 / 59,0 / 0,5 / 0,84 % )
macigdarkwish ( 52,2 / 50,1 / 2,1 / 4,02 % )
derya_lim ( 74,5 / 73,3 / 1,2 / 1,61 % )
suura ( 88,4 / 88,0 / 0,4 / 0,45 % )
eddoras ( 71,5 / 71,0 / 0,5 / 0,70 % )
mmmf27 ( 56,8 / 56,0 / 0,8 / 1,41 % )

6.TAKIM TOPLAM KıLO (692,8 / 686,1 / 6,7 / 0,96 % )[/COLOR
]

Son düzenleme:
hayır küsmedim canım tam anlamıyla monti yapamadım . pazartesi aranızdayım .

:hulya:harikasınız ne diyim gene 6. takım gerçekten fazla oldu ...ohaoldumsmileolumunekankayizsmile

sinemcim tebrik ederim sanırım . 1. selde gene 1. olacaksın ..:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…