sizde çok güzel sonuçlar almışınız çiçekim tebrik ederim ....Şenizolumunekankayizsmiletamam canım bu arada bize güzel fark atıp yarışı kazanmışsınız tebrik ediyorum sizi Şenizvereliniortaka.s.
sizde çok güzel sonuçlar almışınız çiçekim tebrik ederim ....Şenizolumunekankayizsmile
özge cidden yaaa
sen hala duruyomusunnn kaydirigubbakcemile3
yeminle karnından gelin çıkaracez kızııı böyle gidersee
fatummm Şeniz
azrammm sanada hayırlı cumalarrr Şeniz
sorma ablacım ya biz böyle kızımla beraber yaşayıp gideceğiz galiba:hulya::hulya:
NUROOOO avatar değişmiş benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
sorma özgecim yaa. karıştım vallahi yaaaa.. bende kaldırdım avatarı mavatarı.. netleşsin herşey o zaman koyarım.
sen napıyon? son tarih ne senin?
azracım bende şimdi baktım ama ezel omayınca nekadar kontrol ederim oda ayrı ..kızlar bn çıkıyorum
sanıırm kontrol edecek biri yok
dilerim problem çıkmaz
kardeş takım kendi takımımdada yazdım burayada yazım naz çıktı
siizn toplam sonuç bnde 0,97 çıkıo bilginize
maytabım hesep işinden anlıyorsun ... nurom sende yardımcı olcen kıs kardeş takımın hesabına niyen bakmadınız lenn ..1.liğimizi tebrk ederim arkadaşlar
sinemcim daha açıklanmadı ama bireyselde 1. gözüküyosun tebrikler çıtırım
geçkaldım azra bi problem gözükmuyor canım ...a.s8. TAKIM * *156.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 96,5 / 96,5 / 0,0 / 0,00% )
AySeCeYlİn ( 60,5 / 59,5 / 1,0 / 1,65% )
NİLBERA ( 63,2 / 63,0 / 0,2 / 0,32% )
elimphia ( 85,4 / 85,4 / 0,0 / 0,00% )
chatlax ( 70,6 / 69,4 / 1,2 / 1,70% )
asutaha ( 79,0 79,5 -0,5 -0,63% ) eski üye
handerya ( 76,1 / 74,8 1,3 / 1,71% ) yeni üye
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 531,3 / 528,1 / 3,2 / 0,60% )
kardeş takım size zahmet kontrol edermsinz a.s.
maytabım hesep işinden anlıyorsun ... nurom sende yardımcı olcen kıs kardeş takımın hesabına niyen bakmadınız lenn ..klava:
herzamanki gibi 1. lik bizim olmus arkadaslar tebrikler bravolar hepimize.
neysa hadi kızmayım şurda bebiş bekliyorsun .kaydirigubbakcemile2Daha doğrusu burdayım ama aklım burda değil aebencim ya.. kontrol edicektim ama o sırada biri msj yazmış ona dalınca kaldı. ben çok çok doluyum bugün.
:lepi::lepi:bizbunu heppp yapıyoruz........hihoyyytzemuszemusCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 156. ETAP
(07 MAYIS - 14 MAYIS)
İLK ÜÇE GİREN TAKIMLAR
1. 6. TAKIM (0,96)
2. 4. TAKIM (0,90)
3. 14. TAKIM (0.67)
BİREYSELDE İLK ÜÇE GİRENLER
1. macigdarkwish ( 4,02 ) - 6.TAKIM
2. ebtuna ( 3,05) - 7. TAKIM
3. haysem ( 2,60 ) - 14. TAKIM
tebrikler kızlar kaydirigubbakcemile5
sorma özgecim yaa. karıştım vallahi yaaaa.. bende kaldırdım avatarı mavatarı.. netleşsin herşey o zaman koyarım.
sen napıyon? son tarih ne senin?
bu akşam saat 17:00 de bi test daha yaptım. ilk 10 dk negatif çıktı. saat 19:00 2.çizgi silik çıktı. bu test pozitif sayılıyormu yoksa 2 saatte çıktığı için negatifmi sayılıyor. ben bunu çözemedim. ama salı kan testi yaptırmaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?