- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Kaldırmayami geldinnÇeneniz düşmüş maşallah
Hosgeldin canim nasılsın ❤Ablacım nasılsın zayıflamaya mı katıldın :)
Kendine iyi bak canim guzel eksilerle bekliyoruz cuma gunuNetim hala gelmedi yazamıyorum ama güzel bi eksiyle gelecek gibiyim bugun 79 ü gördümcuma insallah erkenden yazabilirim ❤ Kendinize iyi bakın
Kiz arasan ne olacak ki155 ararımmmm
Kiz arasan ne olacak ki
Evet ya iyi aklıma getirdin aksama doğru bildirim yapsak.nasil olsa 8 kadar liste paylaşmayan takimlar varZipzip- kaptanım civanım cuma günü kaça kadar bildirim yapmamız gerekiyor?
Ramazan olunca isler karisiyor biraz grcen sene persembe bildiirm yapardi oruc olanlarZipzip- kaptanım civanım cuma günü kaça kadar bildirim yapmamız gerekiyor?
Evet sadece sana mom a karisamaz kihappy_mom_ evine misafir almış ben niye misafirliğe gidemiyorum bu yasak sadece bamamı derim çirkefe baglarim
Çok şükür bende iyiyim sen nasılsınHosgeldin canim nasılsın ❤
Kendine iyi bak canim guzel eksilerle bekliyoruz cuma gunu
5-6 en gec olabilir sonrasinda bakamam takimaEvet ya iyi aklıma getirdin aksama doğru bildirim yapsak.nasil olsa 8 kadar liste paylaşmayan takimlar var
Evet ya iyi aklıma getirdin aksama doğru bildirim yapsak.nasil olsa 8 kadar liste paylaşmayan takimlar var
Ramazan olunca isler karisiyor biraz grcen sene persembe bildiirm yapardi oruc olanlar
Bu sene ilk gun cuma aksam 3-4 gibi olabilir kilo bildirimleri
Evet sadece sana mom a karisamaz ki
Iyiyim bende canım ❤Çok şükür bende iyiyim sen nasılsın
Cuma bildirim yapariz yaaBizim bildirim yapmamız sıkıntı değilde kaptan listeyi nasıl hazırlayacak. İftara yakın hazırlık başlıyor sonra ye iç topla namaz kıl derken buraya gelinemiyor maalesef.
Hem perşembe iftardan önce tartılsak hemde cuma akşama yakın tartılsak. Perşembe daha az çıktıysak onu bildirsek sorun olurmu ki
Hoşgeldin cocuk nasil oldugeldim ben cnm
Ayyy maşallahSalı günü başladığım diyetimle tam 3 kilo vererek hırslı bir şeklilde yola devam ediyorum 77 den 74 oldum cuma günü sıbirsizim 73 leri gorucem
Diyete başlıyorum sayfası var ordaki kadin haftada iki yeterli dedi canimAbla senin yaptığında.saglikli hergun Yapa bilirsin 15 gün devam 1 hafta ara tekrar başlaya bilirsin haftada 2 gün bence bı faydası olacagini sanmıyorum
Bende etli türlü yaptım kendime eve fırın makarnaBak pırasa lahana her bünyeye yaramıyor pırasa beni şişiriyor üstelik yedikçe yiyesim geliyor ertesi gün artı görüyorum dün uzun zaman sonra korkarak kapuska yaptım ama bugün artı görmedim oda neden dün 6 olmadan yedim başkada hiç bişey yemedim normalde.aksam yemeğim 3 çeşit olurdu sadece kapuska cacık yedim çok seviyorum amabana yaramıyor sendede aynı sorun ola bilir
Niye onun babasi muhtarmiRamazan olunca isler karisiyor biraz grcen sene persembe bildiirm yapardi oruc olanlar
Bu sene ilk gun cuma aksam 3-4 gibi olabilir kilo bildirimleri
Evet sadece sana mom a karisamaz ki
Bugün kapusta tavuk hasladim suyunada şehriye çorbası yaptım onu yiycem evdekilerde nohut tavuklu pilav çorba yeterBende etli türlü yaptım kendime eve fırın makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?