Azerbaycan da yasiyorNiye onun babasi muhtarmi
Oda aklıma.gelmisti orda.virus yokmuAzerbaycan da yasiyor
Orda da var ama sayisi az diye biliyorum canimOda aklıma.gelmisti orda.virus yokmu
Cook gecmis olsunn canimMerhaba kızlar nasılsınız ben kabus gibi bir gece geçirdim oğlum hafif ateşliydi boğazları kızarmış dedi aile hekimimiz antibiyotik verdi pzt günü
Dün akşam bi ateşlendi bayılır gibi oldu ölçtüm 40.3 çok korktum saat 19.00 dan 12.00 a kadar düşüremedik en düşük 38.5 sonra yine cikiyo zaten cikarcikmaz gözleri kayıp bayilcak gibi oluyo hastaneye götürdük serum takıldı iğne yaptılar cok şükür şuan iyi ve bugün hiç çıkmadi ateşi aklımdan türlü türlü şeyler geçti ateşi düşmuyo o yaramaz canavar gibi çocuk bayik bayik bakıyo eşimle birbirimize bakıyoruz oda korkuyo ama soyleyemiyo bisey beni alevlendirmemek icin . Allahım kimseyi evladıyla sınamasın gece yaşadığım o saatler sanki yıl gibiydi
Bende birazdan başlarım akşam yemeğinden sonraAfiyet olsun canım balkonda salıncakta kızı sallıyorum uyusun spora başlicam
ahhh Canim benim çok geçmiş olsun bilirim o anlari Rabbim başka bir şey yaşatmasinMerhaba kızlar nasılsınız ben kabus gibi bir gece geçirdim oğlum hafif ateşliydi boğazları kızarmış dedi aile hekimimiz antibiyotik verdi pzt günü
Dün akşam bi ateşlendi bayılır gibi oldu ölçtüm 40.3 çok korktum saat 19.00 dan 12.00 a kadar düşüremedik en düşük 38.5 sonra yine cikiyo zaten cikarcikmaz gözleri kayıp bayilcak gibi oluyo hastaneye götürdük serum takıldı iğne yaptılar cok şükür şuan iyi ve bugün hiç çıkmadi ateşi aklımdan türlü türlü şeyler geçti ateşi düşmuyo o yaramaz canavar gibi çocuk bayik bayik bakıyo eşimle birbirimize bakıyoruz oda korkuyo ama soyleyemiyo bisey beni alevlendirmemek icin . Allahım kimseyi evladıyla sınamasın gece yaşadığım o saatler sanki yıl gibiydi
Evet cnmAyyy maşallah3 kilo dedin demi
Merhaba kızlar nasılsınız ben kabus gibi bir gece geçirdim oğlum hafif ateşliydi boğazları kızarmış dedi aile hekimimiz antibiyotik verdi pzt günü
Çokkkkk geçmiş olsun canim cok üzüldüm allah sifa versin inşallahMerhaba kızlar nasılsınız ben kabus gibi bir gece geçirdim oğlum hafif ateşliydi boğazları kızarmış dedi aile hekimimiz antibiyotik verdi pzt günü
Beşamel sos unlu olduğu için ve içinde pişmiş havuç patates olduğu için ve 2 tabak yiycen için hic olmamış hiç begenmedim kahvaltı yok öğlen poğaça yine olmamış pogacadaki caloriye göre bir tabak kahvaltılık hazirlasaydin o pogaçaya ihtiyaç duymazdin ve 2 tabak akşam yemegine saldirmazdin nacizane fikrimBugün ki menüm kizlar (şimdiden yazıyorum ki değişiklik olmasın diye yani her an bir şey yiyecrk olursam yazdığım menü aklımda bulunsunki ona gore yemiyeyim )
Kahvaltı 10.00
Sütlü yeşil çay
Öğlen 13.15
Yarim poğaça
Bir kaç tane üzüm
Ara öğün
Sütlü yeşil çay
Akşam 16.00
Fırında basemel soslu havuç brokoli ve patates (sebze olduğu için çekinmeyecemm)
2 tabağa yakın yerim
Su 2 lt olur
Spor 500 ip atlama
100 mekik
50 sağ bacak
50 sol bacak hareketi
Canım çok.gecmis olsun rabbim şifa versin çok geceleri acillerde geçirdim ortamı çok iyi anlıyorum sanada sabır versin gelmiş geçmiş olsun bir daha yaşatmasın ins AllahMerhaba kızlar nasılsınız ben kabus gibi bir gece geçirdim oğlum hafif ateşliydi boğazları kızarmış dedi aile hekimimiz antibiyotik verdi pzt günü
Canım brokoli guzelde haşlayıp yapsan daha güzel olurdu,hem havuç hem patates,hemde beşamel sos cok fazlaBugün ki menüm kizlar (şimdiden yazıyorum ki değişiklik olmasın diye yani her an bir şey yiyecrk olursam yazdığım menü aklımda bulunsunki ona gore yemiyeyim )
Kahvaltı 10.00
Sütlü yeşil çay
Öğlen 13.15
Yarim poğaça
Bir kaç tane üzüm
Ara öğün
Sütlü yeşil çay
Akşam 16.00
Fırında basemel soslu havuç brokoli ve patates (sebze olduğu için çekinmeyecemm)
2 tabağa yakın yerim
Su 2 lt olur
Spor 500 ip atlama
100 mekik
50 sağ bacak
50 sol bacak hareketi
Bugün ki menüm kizlar (şimdiden yazıyorum ki değişiklik olmasın diye yani her an bir şey yiyecrk olursam yazdığım menü aklımda bulunsunki ona gore yemiyeyim )
Kahvaltı 10.00
Sütlü yeşil çay
Öğlen 13.15
Yarim poğaça
Bir kaç tane üzüm
Ara öğün
Sütlü yeşil çay
Akşam 16.00
2 tabağa yakın yerim
Su 2 lt olur
Spor 500 ip atlama
100 mekik
50 sağ bacak
50 sol bacak hareketi
22nisan carsamba
Sabah 09.30 1dilim ekmek,1dilim peynir,7zeytin,1yumurta,domates,salatalik,maydanoz,cay
Ara...turk kahvesi,2ceviz,2bitter
Öğle 14.00 çilekli yulaf lapası
Ara...3kasik probiyotik yogurt,5cilek
Aksam 18.00 1tabak semizotu salatası,1kase bezelye yemegi
3bucuk litre su,madensuyu,Yeşilçay
Spor yok,Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?