canım benim ya bu belirsizlik var ya insanı delirtir 2. çizgi silikde olsa var ise bebek vardiye biliyorum ben çünkü yoksa günlerce beklesende çıkmıyor tecrübeyle sabit
benim bundan öncekinde kanda çıkmıştı ama testte çıkmamıştı öyle olmuştu ne büyük hayal kırıklığı yaşamıştım birde 5. haftadasın ben Duru için yaptığım testi 6.5 haftalıkken yapmıştım
test çok almak istedim ama Olcay hayal kırıklığına uğrayacağım diye hiç aldırmadı 7.haftada dr a gittim onu da zorla yine yoktur diye diye gittik hatta arabada sigara içe içe gittim düşünaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
nuroo ben baktım ama anlamadım bişey
6.takım 1. olmuş süpersiniz valla hepinizi tebrik ediyorum darısı başıma
kociş bu hafta 4 te gidiyor işe 12 de geliyor can sıkıntısından gittim kiloluk dondurmalar varya ondan aldım aslında evimin karşısında süper dondurma yapan bir pastane var ama gözüm aç gözüüümmmmm
neyse şapşal bihteri izlerken yedim yedim kociş geldi dedim dondurma yer misin diye bi baktı 100 gr ancak var burada hey maşallah 900 gr tek başına mı yedin dedi bilmiyorumkismile
amannn son yeyişler bunlar ben yemedim miki yedi akannehirakannehir
nurocan bırak kız inadı yaptır şu kan testini artık sempatiksalakcinni akannehir
özgem afiyet olsun yarasın :roflol:
nurocan bırak kız inadı yaptır şu kan testini artık sempatiksalakcinni akannehir
özgem afiyet olsun yarasın :roflol:
kızım millete bakma sen millette şans var mayıs annelerinin %90ı çatır çatır doğurdu benhala bekliyorum :roflol:
valla aeben lilyum abla falan daha iyi bilir zaten bende aebene soruyordum hatun 3 bebe sahibi kim bilir kaççç test geçmiştir elinden
inatçı keçiler sizi kaydirigubbakcemile3 inatlaşırken bi bakçan doğuma gidiyosun :roflol: :roflol:
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 156. ETAP
(07 MAYIS - 14 MAYIS)
İLK ÜÇE GİREN TAKIMLAR
1. 6. TAKIM (0,96)
2. 4. TAKIM (0,90)
3. 14. TAKIM (0.67)
BİREYSELDE İLK ÜÇE GİRENLER
1. macigdarkwish ( 4,02 ) - 6.TAKIM
2. ebtuna ( 3,05) - 7. TAKIM
3. haysem ( 2,60 ) - 14. TAKIM
tebrikler kızlar kaydirigubbakcemile5
yaptıracam kız sempatiksalakcinni .. ana da çocuk da oğlak burcu olunca böyle inat oluyo işte :)))) ben diyom idrarda görüneceksin o diyo hayır görünmcem kan testi yaptır.olmaz önce idrarda görün desemöde velet dediğini yaptıracak sanırım. :mymeka: ay sahi biz bu bebişle birbirimizi yeriz gibime geliyo iki oğlak kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?