Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6.takım 1. olmuş süpersiniz valla hepinizi tebrik ediyorum darısı başıma

kociş bu hafta 4 te gidiyor işe 12 de geliyor can sıkıntısından gittim kiloluk dondurmalar varya ondan aldım aslında evimin karşısında süper dondurma yapan bir pastane var ama gözüm aç gözüüümmmmm

neyse şapşal bihteri izlerken yedim yedim kociş geldi dedim dondurma yer misin diye bi baktı 100 gr ancak var burada hey maşallah 900 gr tek başına mı yedin dedi bilmiyorumkismile

amannn son yeyişler bunlar ben yemedim miki yedi akannehirakannehir

:))) Allah iyiliğini versin :)) valla azönce bi arkadaş mesaj yazmış hayırlı olsun diye bende durumu anlattım bu akşam saat 17:00de bi test yaptım dayanamadım dedim o da negatif çıktı dedim sonra teste bakayım dedim bi baktım 2. çizgi silik şekilde çıkmıoş bu arada saat 19 du :) hatta şaşırdım sabahki testmi bu dicektimki kaseti farklı olduğu için farkettim ve içim cız etti :) benim bugüm 5+3tü tabi bişey varsa :) okuyorum milleti adetine 5 gün varken yapıyo şak diye çıkıyo :) neyse başınızı ağrıttım ama sen sordun hee yoksa ben anlatmıcaktım :jeyyar: :roflol:

son günlerin özgecim nour nolmaz anestezi vermek zorunda kalırlarsa miğden dolu olduğu için bekletmelerini istemiyosan bence çok sıkı yeme :lepi:

kızım millete bakma sen millette şans var mayıs annelerinin %90ı çatır çatır doğurdu benhala bekliyorum :roflol:

valla aeben lilyum abla falan daha iyi bilir zaten bende aebene soruyordum hatun 3 bebe sahibi kim bilir kaççç test geçmiştir elinden

nurocan bırak kız inadı yaptır şu kan testini artık sempatiksalakcinni akannehir

özgem afiyet olsun yarasın :roflol:

nurocan bırak kız inadı yaptır şu kan testini artık sempatiksalakcinni akannehir

kesinlikle katılıyorumm

ağzından yel alsın yaramasınohaoldumsmileohaoldumsmile

bu arada 1 kilo vermişim ben öküz gibi yiyorum ama doğumdan önce veriliyormuş ondan galibaakannehirakannehir

yaptıracam kız sempatiksalakcinni .. ana da çocuk da oğlak burcu olunca böyle inat oluyo işte :)))) ben diyom idrarda görüneceksin o diyo hayır görünmcem kan testi yaptır.olmaz önce idrarda görün desemöde velet dediğini yaptıracak sanırım. :mymeka: ay sahi biz bu bebişle birbirimizi yeriz gibime geliyo iki oğlak kafamçokkarıştı

ayyy canım benim.. :) aslında doğru söylüyosun bende hep diyorum milletle kendimi kıyaslamıcam diye ama elimde olmadan kıyaslıyorum. Küçüklükten gelen bişey sanırım " bak elalemin çocuklarını görüyonmu fenden matematikten 90 almışlar " :roflol: ama anneeeee :roflol: en sinir olduğum şeyi şimdi ben yapıyom :)

inatçı keçiler sizi kaydirigubbakcemile3 inatlaşırken bi bakçan doğuma gidiyosun :roflol: :roflol:

inatçı keçiler sizi kaydirigubbakcemile3 inatlaşırken bi bakçan doğuma gidiyosun :roflol: :roflol:

heee :)) doğumda ben dicem normal doğacaksın o diyecek hayıırr hiç istifimi bozamam vallaa çok rahatım burda çok istiyorsan sezeryanla alırsınız ancak beni burdan :1shok: :roflol: bu gidişle benim keçimin sonu bu olacak :) bak ne diye hitap etsem diyodumya geçenlerde kendi ismini kendi belirledi inatçı keçim benim. :))))

birisi bana " Allah sana senin gibi bi evlat versin" mi dedi acaba bilmiyorumkismile mesela annem :)) ben inatçıyımdır da :))))))

Selam kızlarrrrr.......... Sonuçlar açıklanmadı hala dimi??? Bende yeni attım eve kendimi.... Bu kütüphanede ders çalışmak cidden çok verimliymiş.....

Oleyyyyyyyy hem takım olarak 1. olmuşuz hemde bireyselde 1. olmuşum çok mutlu oldummmmmmmmmmmmzemuszemus :dance:

aybenim herif oğlak gerçekten çok inatçı oluyo ama boğa kadar olamazbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bende kızımda boğa ama koca totolu kızım ikizler olmak için uğraşıyo galibasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

nurocum sana idrar testi yapmayı yasaklıyorum
git yarın bi sağlık kuruluşuna ve yaptır şu kan testini canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…