Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi gecelr fıstıklar nasılsınız bugün,yine rekor kırmışız tebrikler, sinemcim seni ayrıyeten tebrik ediyorum ve resimlerini 4 gözle bekliyorumopuyorumnanaktan

:lepi:kaydirigubbakcemile5

ayy sonunuzu düşünemiyorum, benimle babam gibiolursunuz hem çok ii iki arkadaş hmde dövüş kafga tartışma her günohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3

aynı benim koca yaaa o da oğlak ve avayip inat kafasının dikine gidiyor, gerç, ben hep dua ettrim oğlak olsun diye o da ayrı bir mesele ama yine de beni geçemiyor inatlaşmada bir boğa olarak:kedi:

EYLÜLCÜM TEBRİKLER CANIM ...

GÜNLÜK LİSTE VERİYORSUN KİLODA VERİYORSUN .
LİSTEYE YAZILMAK TAKIMDAN OLMAK İSTEMEZMİSİN EYLÜLCÜM .:jeyyar:

aebencim isterim aslında takıma girmeyi fakat bizim burda internete ve elektriğe pek güven olmuyor. internet ya da elektrik bazen gidiyor ve birkaç gün gelmediği oluyor.bildirim yapamam diye çekiniyorum aslında.

amanın benim de eşim ikizler :)) boğa olsun ikizler olmasın :))) harbiden çift karakterli oluyolar. anı anına uymuyo :)) dingesiz diyom ben ona.

a.s.Günaydınlar sevgili takımım keyifler nasıl bugünopuyorumnanaktan

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kız elimde bir testim kaldı onu da yapam be sırnaşık şey

test satışlarında patlama oldu sayende nurocum
akannehirkaydirigubbakcemile3

yok cnm çalışmıyorum ama bn bile bni zor buluıyorum bugünlerde
çook yoğunm kafamçokkarıştı

1.liğinizi ayrıcada kutlarım a.s.
kolay gelsiz azra, ayrıca teşekkürler

oy oy günaydınlar meleğim, senin mesajı görünce bir anda içimden, bebiş için çalışmalar devam ediyor mu diye sormak geldiaklinialirimsmile Allah sordurdu galiba seninki bu aralar ikna olcek haberin olsun:Saruboceqemir_bebek:

bu arada bayadır menü vermiyorum farkındayım, annem geldiya bazı sağlık sorunları vr onu dr.a götürüyorum hazır gelmişken detaylı tetkikler yaptırıyoruz ayrıca okula staja dershaneyede devm ediyorum tabi bu arada da bir çıkınca orayada uğrayalım burayada akşam eve gelince çok yorgun oluyorum ayrıca onun yanında da uzun süre pc başında kalamıyorum, ablam kardeşim ikiside yurt dışındalar netten onlarla konuşuyoruz buraya bakamıyorm kusura bakmyın inşallah düzene oturtmaya çalışcam.
dünkü menüm:
sabah 07.30:3-4 kuru kayısı
kahvaltı:10.30: 2dilim tam ekme dom-sal-peynir-3zeytin-çilek marmelatı(şekersiz)
17.00:1bardak ayran:
20.00:fırında tavuk,salata ayran
22.00:çilek-kiraz.

amanın benim de eşim ikizler :)) boğa olsun ikizler olmasın :))) harbiden çift karakterli oluyolar. anı anına uymuyo :)) dingesiz diyom ben ona.
özkee dogur len bebeyi ikizler burcu yapma gerekirse sezeryan olsun ALLAHHH ikizler olmazsın ...

nurom senin eşindemi ikizler len ..bende eşime diyorum 1 .2 diye künki 2 kişiler gibi..-tatlicadiarzu-

menün güzel suram afiyet olsun tek hatam ögleni atlaman en azından o zamnda yanında 1 br ayran bulundur aç geçirme bukadar saati akşamki yedigin depoya gider....

günaydın kıslar bu arada daldım hemen .olumunekankayizsmile

tamam ablacım aslında sabah kalvaltıyı geç yapınca genelde öğünlerimin arasında 6 saat bulunduruyorum 5 de ayrandan önce biraz meyve yiyebilirdim yada yanında bir şeyler eklemeliydim hakısın dikkat derim inşAllah teşekkürlerolumunekankayizsmile

günaydınnnnnnnn
bende dünkü menümü vereyim
sabah 7
buzluktan ekmek çıkarmayı unutmuşum o yüzden
2 haşl.yumurta peynir zeytin domates

öğle2
3ekmeksiz köfte bol yogurt ve 2 domates

akşam 8
1tabak kuru fasulye
yoğurt ve 1 donates

12ye doğru yattım bi ara meyve tabağını yanıma aldım kiraz erik ve kayısı yedim 3-5 adeeet saat 11 falandı galbaa

kızlar günaydın bugün adet oldum. akşamda eşime söylemiştim bugün gidecektik kan testine sizi de ümitlendirdim özür dilerim hamile değilmişim. mafoldumben hayırlısı artık...

kızlar günaydın bugün adet oldum. akşamda eşime söylemiştim bugün gidecektik kan testine sizi de ümitlendirdim özür dilerim hamile değilmişim. mafoldumben hayırlısı artık...

canın sağolsun tatlımmm dert etmeee
nasıl olsa olacak yeni başlamışsınız denemelereee Şeniz

üzülecekte hiçö birşey yokk demekki düzensizliğin var bir doktora gidip bilgi almanın tam zamanııı a.s

:teselli:HER ŞEYİN HAYIRLISI NUROM YA SAKIN ÜZÜLME ....opuyorumnanaktan

:1no2:üzüme canım zaten simoş demişti öbür ay diye hem bunda da vardır bir hayır. aslında senin takip süren temmuzda sondu değil mi, daha 2 ay zamanın var bak o arada gelir zaten yeğenimiz , hem o akıllıymış fıstık annem diet grubundan mezun olsun ben sonra gelcem diyorsırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bi bakıyosun hamileyim kaydirigubbakcemile3

otomatik hesaplayıya göre dün olması gerekiyodu hala bişey yok fisfisfis

ama gelicek kesin yani kaçarı yok kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun nurocum ,herşeyde vardır bir hayır üzme kendini :teselli:

kadının fendi erkeği yenecek deseneaklinialirimsmile:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…