Afiyet olsunKahve içiyorum buralardayim
Ateş çok korkutur beni. Allah esirgemis kuzucugu. İnşallah hep sağlıklı olur.Teşekkürler Meryem ablacım cok şükür gece serum ve iğne yedikten sonra hemen toparlandı şuanda da çok iyi masallah ❤
Ye kuzum sahur işte ne güzel...Afiyet olsunacliktan migdem sirtima yapıştı
Uyudum sesini duydum uyandımUyudunuzmu milletttt
sağol canım yemişsindir artık sanırımAfiyet olsunacliktan migdem sirtima yapıştı
Bende çok korktum ilkkez başıma geldi böyle bisey o geçirdigim saatler yıl gibi geldi bana ne yapacagimi şaşırdımAteş çok korkutur beni. Allah esirgemis kuzucugu. İnşallah hep sağlıklı olur.
Yarın iftara ne pisireceksiniz arkadaşlar tiyo alayım
Niye utanayım, çok beğendim zamanında ona sayUtanmiyomusun öylece geçmeye mom gibi begene begene gelmen lazim
Allah rahatlık versin canımŞimdi yoğurt kürü yiyip yatıcam. İyi geceler kızlar
Bende aynıyım toplasan 3 saat bile uyuyamadım. Sahura küçüğü de kaldırdım belki geri yatar da geç kalkar diye, 4.30 da geri yatırdım 5.30 da kalktı geriZaten iftarda hem yemek hem içecek şiştikçe şişiyoruz. Yatma saatine kadar da suya dayandığımız için yatarken de çok şiş oluyorum sahura bile acıkmış olmuyorum. Ben sahura kadar ayakta kalamıyorum ya gece uyumayınca gündüz uykusu kesmiyor beni sefil oluyorum zaten bi de ufak zillim var sabahları ne kadar uyuyacağım da ona bağlı
Harikasın canım tebrik ediyorum çokGünaydın kızlarımmmm
Geçen hafta 54.2
Bu hafta 53.7
Fark 0.92
Herşey sayenizde kızlar iyi ki varsınızEki Görüntüle 2624628
Çorba yerine cacık (ikisi bir olunca birini yiyorlar çünkü,, hem de cacığı seviyorlar)Yarın iftara ne pisireceksiniz arkadaşlar tiyo alayım
Aynısıyım negom gece defalarca uyandımBende aynıyım toplasan 3 saat bile uyuyamadım. Sahura küçüğü de kaldırdım belki geri yatar da geç kalkar diye, 4.30 da geri yatırdım 5.30 da kalktı geriyaş gittikçe vücut güçsüz düşüyor uykuya ihtiyaç duyuyor. 5 yaşında bu ara da benim küçük.
Akşam da yatsam da alarma rağmen ya uyanamazsam diye sürekli uyanıyorum bölük pörçük uyku.
Çoğu kişi sahura kadar oturup ondan sonra öğlene kadar yatıyor, bende hayaller hayatlar modundayım
Baş ağrım şimdiden başladı, uykusuzluk beni çok yıpratıyorAynısıyım negom gece defalarca uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?