Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun acliktan migdem sirtima yapıştı
sağol canım yemişsindir artık sanırım
Ateş çok korkutur beni. Allah esirgemis kuzucugu. İnşallah hep sağlıklı olur.
Bende çok korktum ilkkez başıma geldi böyle bisey o geçirdigim saatler yıl gibi geldi bana ne yapacagimi şaşırdım Amin Allah razı olsun ablacım

Bende aynıyım toplasan 3 saat bile uyuyamadım. Sahura küçüğü de kaldırdım belki geri yatar da geç kalkar diye, 4.30 da geri yatırdım 5.30 da kalktı geri yaş gittikçe vücut güçsüz düşüyor uykuya ihtiyaç duyuyor. 5 yaşında bu ara da benim küçük.
Akşam da yatsam da alarma rağmen ya uyanamazsam diye sürekli uyanıyorum bölük pörçük uyku.
Çoğu kişi sahura kadar oturup ondan sonra öğlene kadar yatıyor, bende hayaller hayatlar modundayım

Kızlar öncelikle caaaanım takım arkadaşlarım selensu82 ve happy_mom_ ile şekerden tatlı kaptanımız Zipzip-
Hem çalış hem oruç tut migrenimde var bi de aç kalırsam başım ağrır bahanesi ile fazla yiyorum biraz.
Biz her Ramazan’da her akşam dondurma ve tatlı yiyoruz ondan vazgeçmek de zor. Şimdiye kadar bu yediklerimle geçmiş yıllarda Ramazan da ciddi bir kilo artışım olmadı ama bu yıl nasıl olur bilemem kilom daha düşük çünkü.
Yani demem o ki arkadaşlar ben bi happy_mom_ değilim ki salata ile sofradan kalkayım üzerine de 8000 küsur puanlık spor yapayım. E menüleri görünce de utanıyorum olmuyor ben bi 2-3 haftalık izin isteyeyim duruma göre çok acil alarm verirsem bayramdan önce en geç bayramda dönerim inşallah. Yani menü yazmıcam bu süreçte kaptanımız da izin verirse...
Hepinizi çok çok öpüyorum kızlar oğluma da yeni bir ilaç denicez aklınıza gelirse iftarlarda özellikle dua beklerim. Hepinizi çok seviyorum verdiğim kiloları da sayenizde verdim. Allah’a emanet olun

Yarın iftara ne pisireceksiniz arkadaşlar tiyo alayım
Çorba yerine cacık (ikisi bir olunca birini yiyorlar çünkü,, hem de cacığı seviyorlar)
Porsiyonluk güveçler de patates püreli misket köfte
Pilav
Salata
Tatlı düşünmedim isterlerse yaparım

Aynısıyım negom gece defalarca uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…