- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Ben fetva hattına sordum eski ramazanların birinde kalçadan iğne yaptırabilirsin ağrı kesici. İnşallah gerek kalmaz ama aklında olsunBaş ağrım şimdiden başladı, uykusuzluk beni çok yıpratıyor
Sahura kadar uyanık kalsalar birde öyle deniycem
Tebrik ederimGünaydın kızlarımmmm
Geçen hafta 54.2
Bu hafta 53.7
Fark 0.92
Herşey sayenizde kızlar iyi ki varsınızEki Görüntüle 2624628
İnşaallah canımBen fetva hattına sordum eski ramazanların birinde kalçadan iğne yaptırabilirsin ağrı kesici. İnşallah gerek kalmaz ama aklında olsun
Canım oruç zorlamıyor çok şükür ama uykusuzuk beni çok asabi yapıyor, kafam kaldırmıyor artık düşünsene 6 da kalk gece tam uyku yok, akşama kadar o şekil de devam :/Eki Görüntüle 2624637
Bi de internette bunu buldum fitil de olabilir diyorNego ama bunu fetva hattına sormadım. İnsanı oruç değil bu başağrısı yıpratıyor valla. Allah herkesin yardımcısı olsun
Cnm aslında gitmesen senin için ne kdr güzel olurKızlar öncelikle caaaanım takım arkadaşlarımselensu82 ve happy_mom_ ile şekerden tatlı kaptanımız Zipzip-
Hem çalış hem oruç tut migrenimde var bi de aç kalırsam başım ağrır bahanesi ile fazla yiyorum biraz.
Biz her Ramazan’da her akşam dondurma ve tatlı yiyoruz ondan vazgeçmek de zor. Şimdiye kadar bu yediklerimle geçmiş yıllarda Ramazan da ciddi bir kilo artışım olmadı ama bu yıl nasıl olur bilemem kilom daha düşük çünkü.
Yani demem o ki arkadaşlar ben bihappy_mom_ değilim ki salata ile sofradan kalkayım üzerine de 8000 küsur puanlık spor yapayım. E menüleri görünce de utanıyorum olmuyor ben bi 2-3 haftalık izin isteyeyim duruma göre çok acil alarm verirsem bayramdan önce en geç bayramda dönerim inşallah. Yani menü yazmıcam bu süreçte kaptanımız da izin verirse...
Hepinizi çok çok öpüyorum kızlar oğluma da yeni bir ilaç denicez aklınıza gelirse iftarlarda özellikle dua beklerim. Hepinizi çok seviyorum verdiğim kiloları da sayenizde verdim. Allah’a emanet olun
Aslında kilo vermek için az yemiyorum. Doyuyorum bu kadar yemekle. Salatayı çok yedim.Vallahi mom corbayıda içmeyeydin canım
Kilo verim derken ölecen kız az yemek çok spor
Evet canım doydum . Salata çoktu eşim yemedi onunkinide yedim fazla bile oldu.İftarda bununla doyuyorsan miden küçücük kalmış cnm
Sabah ki ekmek bire düşse ne güzel olur
Mis
Çok güzel eksi tebrik ederim canımGünaydın kızlarımmmm
Geçen hafta 54.2
Bu hafta 53.7
Fark 0.92
Herşey sayenizde kızlar iyi ki varsınızEki Görüntüle 2624628
Bence gitme...Kızlar öncelikle caaaanım takım arkadaşlarımselensu82 ve happy_mom_ ile şekerden tatlı kaptanımız Zipzip-
Hem çalış hem oruç tut migrenimde var bi de aç kalırsam başım ağrır bahanesi ile fazla yiyorum biraz.
Biz her Ramazan’da her akşam dondurma ve tatlı yiyoruz ondan vazgeçmek de zor. Şimdiye kadar bu yediklerimle geçmiş yıllarda Ramazan da ciddi bir kilo artışım olmadı ama bu yıl nasıl olur bilemem kilom daha düşük çünkü.
Yani demem o ki arkadaşlar ben bihappy_mom_ değilim ki salata ile sofradan kalkayım üzerine de 8000 küsur puanlık spor yapayım. E menüleri görünce de utanıyorum olmuyor ben bi 2-3 haftalık izin isteyeyim duruma göre çok acil alarm verirsem bayramdan önce en geç bayramda dönerim inşallah. Yani menü yazmıcam bu süreçte kaptanımız da izin verirse...
Hepinizi çok çok öpüyorum kızlar oğluma da yeni bir ilaç denicez aklınıza gelirse iftarlarda özellikle dua beklerim. Hepinizi çok seviyorum verdiğim kiloları da sayenizde verdim. Allah’a emanet olun
Yok ablacım 4.30 da yattım kimse yok diye girmedim namazı kılıp yattımUyudum sesini duydum uyandım
Şimdi de sen uyudun di miiii
Daha 12olmadi gulumse neden kalktinYok ablacım 4.30 da yattım kimse yok diye girmedim namazı kılıp yattım
Rabbim öncelikle şu mübarek günler hürmetine kuzuna şifa versin canım bence kilonu problem edecek bir durum yok ortada sen zatın korumadasin bana göre kilon normalin altında türk kadını lafını her zaman soylerimKızlar öncelikle caaaanım takım arkadaşlarımselensu82 ve happy_mom_ ile şekerden tatlı kaptanımız Zipzip-
10.30 da kalktım wc içinDaha 12olmadi gulumse neden kalktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?