Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Baş ağrım şimdiden başladı, uykusuzluk beni çok yıpratıyor
Sahura kadar uyanık kalsalar birde öyle deniycem
Ben fetva hattına sordum eski ramazanların birinde kalçadan iğne yaptırabilirsin ağrı kesici. İnşallah gerek kalmaz ama aklında olsun

Canım oruç zorlamıyor çok şükür ama uykusuzuk beni çok asabi yapıyor, kafam kaldırmıyor artık düşünsene 6 da kalk gece tam uyku yok, akşama kadar o şekil de devam :/

Cnm aslında gitmesen senin için ne kdr güzel olurhem alıştım güzel sözlerine ben özlerim
İpin ucu komple kaçmaz hem de
Bence Zipzip- başkan da oruçluları birazcık görmezden gelebilir
Dün iftarda güllaç yenilebilir yazıyordu
Mesela donmuş muzu süt ile bıztlatıp dondurma gibi yiyebilirsin
Sen iste ben sana bir sürü sağlıklı tatlı bulurum gitme canısı

Bence gitme...

Rabbim öncelikle şu mübarek günler hürmetine kuzuna şifa versin canım bence kilonu problem edecek bir durum yok ortada sen zatın korumadasin bana göre kilon normalin altında türk kadını lafını her zaman soylerim sıkıntı etme canım alırsın verirsin bu kısır döngü bizim peşimizi ömür boyu zatı bırakmayacak dikkat ederek ôlcülü yiyerek devam ede bilirsin ben şahsen menune hiç yorum yapmam çünkü beslenme seklin farklı hemde korumadasin herkes kendi vucudunu tanır seni öpüyorum canım boylesi senin için daha iyi olacaksa iyi bak kendine her zaman bekleriz bizi unutma Allah'a emanet ol hayırlı bereketli ramazanlar sende dua da bizleri unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…