Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çarşamba ..

7 30...
1 br gereyf. por.suyu...1 kivi.

8 00.
3 dl ekm.-----.k.k peynir-----4 yeşil zey.. marmelad....sögüş .....

10 30 . 1 avuç leb ....

12.30..
1 ks. bunyon çor.... y. karnıyarık közde patl.......1 kş yogurt .....1 domates...

15 30.. 2 br ayran ..

18.00....6 tz. kayısı ....
19.00
1bag yeşil nohut çitledim ... 1 tb lorlu salata ....

22 00 ...3 kuru kayısı ...

45 dk yürüyüş
45 dk daha .
bide pazar dolandım ...

perşembe ..

7 30....2 kayısı... ybr port.suyu ....
8.00..
1 yum..maydonozlu omlet.....k.k peynir...1 köfte ...

12.30
2 yum .1kase.yogurtla cılbır....y. kase çor..... sogan ..dom.. tere.....

15 30 . 2 br ayran .. 1 avuç leblebi...

18 30....5 ceviz...... tonlu ,lorlu salata ...

21 00... 3 kş salata (eşimden kaldı )
22 00..1 kayısı 1 kivi....

45. dk yürüyüş.
60 dk daha ...

aralarım çok bu 2 günde ama bana böyle daha iyi şekerim düşmüyor ... bu menülerlede zincir kırıldı yani...

cuma ...

7 30 2.tz. kayısı ...yb. greyfurd suyu ...
8.00
3 dl ekm...k.k peynir ....3yş. zeytin ..az mar...domates..

13.00.
1 tb kıymalı yş. fasulye....1 tb salata ...k.k peynir . 1kş yogurt ..
15.30.
tz kayısı..2 küçük şeftali..

19.00.
az hamsi . 4 köfte ... bol salata ...1 dl peynir... 10 fıstık ...

45 sabah yürüyüş
60 dk öylen yürüyüş..
30 dk .gece yürüyüş

menülerim böyle yiyipde kilo vermek bu olsa gerek aç kalmayın kıslar bir kere daha söylüyorum az yiyerek kilo vermeyin .

ha birde dün akşamki fıstıgı kırmızıladım bence yanlıştı bukadar et olan menüde fıstıgın karbonhidrat oldugunu atlamışım ....

..

afiyet olsun ablacım tebrik ederim,
bu arada hayvansal protein olan öğünlerinin yanında ne çorbası içyorsun ben içecek çorba bulamıyorum da karbonhidrat diye, sebze çorbası da pek yapmıyorum bulunmyorda o yüzden sordum bir de cılbırı nasıl yapıyorsun?

aslında pek çorba içmem suram mercimek harici ...
bu çorba aslında suu çorbası .:roflol: şöyle oluyor eşime çorba yapmıştım hazır mis gibi koktu burnuma ...bende hemen kendime uygun yatım daha önceki başka yaptıgım bir diyette bunyon çorbası vardı .... 1 tblet bunyon salça bol nane vede acı biber vala sıcak sıcak harika oluyor lülülülülülü normalde aslında azda spagetti kırarım içine su kaynadıktan sonra ama o ögünde yüklü protein olunca yapmıyorum ...:1rolleyes:
çok dikatlisinsuram tebrikler sen bu işi kavradın birde uygulamaya geçsen süper olacak .yerimseniben

cılbırı ise tavaya bol su koyyorum tuzla kaynayınca yumurtayı kırıyorum pişince çıkarıyorum bol yogurt düküyorum üstünede bol acı biber pek yag yakmam ben tadı aını oluyor ne gerek var yağa . spagetiyide böyle yapıyorum ben az haşlayımpince spagetiyi bol yogurtlayıp üztünede bol pul biber oh miss .... ha küçük ayrıntı spagettiye yogurt katarken yagurdun yağına dikkat edin önemli çünki makarna tam karbonhidrat. yogurtdaki yagda doymuş yag oldugundan ikisi bir arada ıhhh .:1no2:
ne çok yazdım kaçtım ben hayırlı hafta sonları kıslar ...a.s.

aaaa ilginç bir çorbaymış afiyet olsun ablacım tarifi de bir yere not edeyim br deneyim bazen lazım oluyor.
yani bir çok ayrntıyı öğrendim hem kitabı dikkatle okudum hem de monti lnkinde kızların menülerini ve onlara yapılan yorumları takip ediyorm ama şu mezuniyet sınavlar ödevler bana oturup rahat rahat yemek yiyecek zamanı deği de zihni bırakmıyor. forumu genelde haftalık hazırlamam gerekenstaj raprlarını sunumları vs. hazırlarken takip ediyorum uzun süreler pc başında oturuyorum bu sayede ama aslında o aman bile araştırma yapıyorum bir süre daha böyle ama raatlayana kadar ucunda kıyısından bırakmıyorum işteolumunekankayizsmile

bu arada cılbır daha önce zilicim de vermşti tarifi çok ilginç gelmişti hiç denemedimbirara deniycem inş.

iyi hafta sonları ablacım iyi gezmeler,iyi eğlenceler...

şu çılbırın suyuna sirke yoğurdunada sarımsak ekleyin tadından yenmiyo şekerler
hmm sirke mi yaa benim sirkenin kokusuyla hiç aram yok denesem yiyebilirmiyim ki:S

selam canım takımım keyifler yerindedir umarım.... Bende bufgün yine kendimi derslere adıyorum.... Bu arada Sinan salı günü geliyor Ankaraya ve birlikte o gelir gelmez bodruma tatile gideceğiz..... Çok ama çok heyecanlıyım

kızlar günaydın bugün adet oldum. akşamda eşime söylemiştim bugün gidecektik kan testine sizi de ümitlendirdim özür dilerim hamile değilmişim. mafoldumben hayırlısı artık...

hiç üzülme önündeki maçlara bak sen yılmak yok çalışmalara devamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

oh ne güzel havalarda güzel şansınıza bizim yerimize de gez olur mukaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

selam kızlar..sınavı hallettim geldim :bbo: ne acayip bi stersmiş ya arkada komisyondan adamlar oluncakafamçokkarıştı insan bildiğinide unutuyo,aksilik hafiften yağmurda başladı yollar kayganlaştı çok kasıldım ya pek hata yapmadım ama umarım geçmişimdir direksiyon hocası %95 dedi %5yanılma payı var tabi dedi iyiydin geçersin korkma dedi ama işte insan sonucu öğrenmeden emin olamıyo 1.5 saat sonra mesajla bildircekler inşallah geçmişimdir :Saruboceq:
dünki menümü vereyim hemen;

11:00 kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
domates
salatalık
yeşil biber
haşlanmış yumurta
şekersiz çay

ara:
yeşil çay

15:00
1 kase k-flex
yağsız süt

ara:
16:00 1 bardak ayran
16:30 bir avuç dut
17:00 1 bardak ayran daha :)

19:00
kabak yemeği esmer bulgur attım içine biraz çok güzel oldu yerimseniben
salata
ve yine ayran:)

ara:
2si bir arada neskafe

gece
yeşil çay

afiyet olsun canim nasi olsa sen yemiyosun duru bebk yiyor hahahh

birisi bana " Allah sana senin gibi bi evlat versin" mi dedi acaba bilmiyorumkismile mesela annem :)) ben inatçıyımdır da :))))))

Oleyyyyyyyy hem takım olarak 1. olmuşuz hemde bireyselde 1. olmuşum çok mutlu oldummmmmmmmmmmmzemuszemus :dance:
oooooo oleeeeeeyyyyyy tebrikler hayatim 1. sin yine bizde görebilcezmi acaba o günleri
efede aslan olucakti gününde dogsaydi 4 gün gecikmeli dogdu basak oldu benim herif kafayi yedi aslan olcekti diye
test satışlarında patlama oldu sayende nurocum

kızlar günaydın bugün adet oldum. akşamda eşime söylemiştim bugün gidecektik kan testine sizi de ümitlendirdim özür dilerim hamile değilmişim. mafoldumben hayırlısı artık...
hayirlisi canim dmekki daha bebis icin zaman varmis sizde bidahaki maclarda artik

ne güzel canim gez bol bol Türkiyede havalar güzelken biz burda donuyoruz ispanyada kar yagmis oranin sogugu buraya gelmis diyorlar
Sinan seni daha zayiflamis görecek cok güzel alkisalkisalkis

bende iki günlük menümü yazayim oklavalari hazirlayin laf bombardimaninizi bekliyorum ihtiyacim var kendimi toplamam lazim
dün öglen 2 de
4 dilim siyah ekmek sandwich tarzinda
icinde salamve peynir
yaninda domates zeytin
yesil cay
ara ögün YOK
aksam 5:30 da
bir tabak spagetti peynir sosuyla
bugünde ögleden sonra 3 de
2 sandwich ama ekmek kepekli
salam peynir marol ve domates icinde sandwichin
1 bardak yasemin cayi
aksamada annemlerde yiyecez bakalim ne hazirladi
günde 3 bardak su
biliyorum sagliksiz gidiyor kilolar

hadi hayirlisi canim hocada öyle dediyse gecmisindir sonucu yaz bekliyorum
menünde cok güzel canim

:teselli: daha zamanı var demekki nuro,üzülme ne güzel bak hayırlısını diliyosun, sağlıklı hayırlı bir evlat olsun geç olsun eksik kusurlu olmasın :Saruboceq:

bu arada kızlar 1.liğinizi kutlarım bireyselde birinci olan sinem arkadaşımızıda kutlarım tebrik ederim cnm kaydirigubbakcemile5 :lepi:

geçmişim deryalim delikafadulden delikafadulden delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi: 85 almışım ama olsun geçtim ya çok şükür :Saruboceq:
cok sevindim canim hayirli olsun.ehliyetini aldin yani.ay ne güzel kendi aldigim gün aklima geldi.cok sevindim canim
bu arada kızlar 1.liğinizi kutlarım bireyselde birinci olan sinem arkadaşımızıda kutlarım tebrik ederim cnm kaydirigubbakcemile5 :lepi:

selam kıslar kimseler kalmamıs bnde az gecmişe gideyim dedim herld ebi 20 sayfa okumsumdr alıntı yapmadım kusra bakmayın dün sabaha karsı geldik antalyadan öglen kalkabildim yine 1.ligi bırkammz hayırlı olsun herkesi tebrik ederim özellikle sinemcim bireyseldeki biirncilign için seni tebrik ederim ttalımalkisalkisalkis

fark ettin mi ne zamn bnmle yarısa girsen bireyselde 1. oluyosun artık hikmet sende bnde mi bilemedimdelikafadulden:roflol:

Ya face vırÜs mÜ kaptı ben maılıme gelen yazıyı tıkladım sapık vıdeo gıdermı mıllete rezıllıĞe bak ya sınırden aĞlıyacaĞımm

gÖzdemm yardım ettttt

kızlar yıllık izne çıktım bugün

1 hafta boyunca giremem büyük ihtimalle

önümüzdeki pazar görüşürüz Allah'ın izniyle

öpüyorum hepinizi koccamannnn

Allah'a emanet olun

Hikmet sende sultancığım...... opuyorumnanaktan

kızlar yıllık izne çıktım bugün

1 hafta boyunca giremem büyük ihtimalle

önümüzdeki pazar görüşürüz Allah'ın izniyle

öpüyorum hepinizi koccamannnn

Allah'a emanet olun

iyi tatiller melekciğim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…