çarşamba ..
7 30...
1 br gereyf. por.suyu...1 kivi.
8 00.
3 dl ekm.-----.k.k peynir-----4 yeşil zey.. marmelad....sögüş .....
10 30 . 1 avuç leb ....
12.30..
1 ks. bunyon çor.... y. karnıyarık közde patl.......1 kş yogurt .....1 domates...
15 30.. 2 br ayran ..
18.00....6 tz. kayısı ....
19.00
1bag yeşil nohut çitledim ... 1 tb lorlu salata ....
22 00 ...3 kuru kayısı ...
45 dk yürüyüş
45 dk daha .
bide pazar dolandım ...
perşembe ..
7 30....2 kayısı... ybr port.suyu ....
8.00..
1 yum..maydonozlu omlet.....k.k peynir...1 köfte ...
12.30
2 yum .1kase.yogurtla cılbır....y. kase çor..... sogan ..dom.. tere.....
15 30 . 2 br ayran .. 1 avuç leblebi...
18 30....5 ceviz...... tonlu ,lorlu salata ...
21 00... 3 kş salata (eşimden kaldı )
22 00..1 kayısı 1 kivi....
45. dk yürüyüş.
60 dk daha ...
aralarım çok bu 2 günde ama bana böyle daha iyi şekerim düşmüyor ... bu menülerlede zincir kırıldı yani...
cuma ...
7 30 2.tz. kayısı ...yb. greyfurd suyu ...
8.00
3 dl ekm...k.k peynir ....3yş. zeytin ..az mar...domates..
13.00.
1 tb kıymalı yş. fasulye....1 tb salata ...k.k peynir . 1kş yogurt ..
15.30.
tz kayısı..2 küçük şeftali..
19.00.
az hamsi . 4 köfte ... bol salata ...1 dl peynir... 10 fıstık ...
45 sabah yürüyüş
60 dk öylen yürüyüş..
30 dk .gece yürüyüş
menülerim böyle yiyipde kilo vermek bu olsa gerek aç kalmayın kıslar bir kere daha söylüyorum az yiyerek kilo vermeyin .
ha birde dün akşamki fıstıgı kırmızıladım bence yanlıştı bukadar et olan menüde fıstıgın karbonhidrat oldugunu atlamışım ....
..
aslında pek çorba içmem suram mercimek harici ...afiyet olsun ablacım tebrik ederim,
bu arada hayvansal protein olan öğünlerinin yanında ne çorbası içyorsun ben içecek çorba bulamıyorum da karbonhidrat diye, sebze çorbası da pek yapmıyorum bulunmyorda o yüzden sordum bir de cılbırı nasıl yapıyorsun?
aslında pek çorba içmem suram mercimek harici ...
bu çorba aslında suu çorbası .:roflol: şöyle oluyor eşime çorba yapmıştım hazır mis gibi koktu burnuma ...bende hemen kendime uygun yatım daha önceki başka yaptıgım bir diyette bunyon çorbası vardı .... 1 tblet bunyon salça bol nane vede acı biber vala sıcak sıcak harika oluyor lülülülülülü normalde aslında azda spagetti kırarım içine su kaynadıktan sonra ama o ögünde yüklü protein olunca yapmıyorum ...:1rolleyes:
çok dikatlisinsuram tebrikler sen bu işi kavradın birde uygulamaya geçsen süper olacak .yerimseniben
cılbırı ise tavaya bol su koyyorum tuzla kaynayınca yumurtayı kırıyorum pişince çıkarıyorum bol yogurt düküyorum üstünede bol acı biber pek yag yakmam ben tadı aını oluyor ne gerek var yağa . spagetiyide böyle yapıyorum ben az haşlayımpince spagetiyi bol yogurtlayıp üztünede bol pul biber oh miss .... ha küçük ayrıntı spagettiye yogurt katarken yagurdun yağına dikkat edin önemli çünki makarna tam karbonhidrat. yogurtdaki yagda doymuş yag oldugundan ikisi bir arada ıhhh .:1no2:
ne çok yazdım kaçtım ben hayırlı hafta sonları kıslar ...a.s.
hmm sirke mi yaa benim sirkenin kokusuyla hiç aram yok denesem yiyebilirmiyim ki:Sşu çılbırın suyuna sirke yoğurdunada sarımsak ekleyin tadından yenmiyo şekerler
kızlar günaydın bugün adet oldum. akşamda eşime söylemiştimbugün gidecektik kan testine sizi de ümitlendirdim özür dilerim hamile değilmişim. mafoldumben hayırlısı artık...
selam canım takımım keyifler yerindedir umarım.... Bende bufgün yine kendimi derslere adıyorum.... Bu arada Sinan salı günü geliyor Ankaraya ve birlikte o gelir gelmez bodruma tatile gideceğiz..... Çok ama çok heyecanlıyım
afiyet olsun canim nasi olsa sen yemiyosun duru bebk yiyor hahahh6.takım 1. olmuş süpersiniz valla hepinizi tebrik ediyorum darısı başıma
kociş bu hafta 4 te gidiyor işe 12 de geliyor can sıkıntısından gittim kiloluk dondurmalar varya ondan aldım aslında evimin karşısında süper dondurma yapan bir pastane var ama gözüm aç gözüüümmmmm
neyse şapşal bihteri izlerken yedim yedim kociş geldi dedim dondurma yer misin diye bi baktı 100 gr ancak var burada hey maşallah 900 gr tek başına mı yedin dedi bilmiyorumkismile
amannn son yeyişler bunlar ben yemedim miki yedi akannehirakannehir
yaptıracam kız sempatiksalakcinni .. ana da çocuk da oğlak burcu olunca böyle inat oluyo işte :)))) ben diyom idrarda görüneceksin o diyo hayır görünmcem kan testi yaptır.olmaz önce idrarda görün desemöde velet dediğini yaptıracak sanırım. :mymeka: ay sahi biz bu bebişle birbirimizi yeriz gibime geliyo iki oğlak kafamçokkarıştı
heee :)) doğumda ben dicem normal doğacaksın o diyecek hayıırr hiç istifimi bozamam vallaa çok rahatım burda çok istiyorsan sezeryanla alırsınız ancak beni burdan :1shok: :roflol: bu gidişle benim keçimin sonu bu olacak :) bak ne diye hitap etsem diyodumya geçenlerde kendi ismini kendi belirledi inatçı keçim benim. :))))
birisi bana " Allah sana senin gibi bi evlat versin" mi dedi acaba bilmiyorumkismile mesela annem :)) ben inatçıyımdır da :))))))
oooooo oleeeeeeyyyyyy tebrikler hayatim 1. sin yine bizde görebilcezmi acaba o günleriOleyyyyyyyy hem takım olarak 1. olmuşuz hemde bireyselde 1. olmuşum çok mutlu oldummmmmmmmmmmmzemuszemus :dance:
efede aslan olucakti gününde dogsaydi 4 gün gecikmeli dogdu basak oldu benim herif kafayi yedi aslan olcekti diyeaybenim herif oğlak gerçekten çok inatçı oluyo ama boğa kadar olamazbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bende kızımda boğa ama koca totolu kızım ikizler olmak için uğraşıyo galibasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
test satışlarında patlama oldu sayende nurocum
hayirlisi canim dmekki daha bebis icin zaman varmis sizde bidahaki maclarda artikkızlar günaydın bugün adet oldum. akşamda eşime söylemiştimbugün gidecektik kan testine sizi de ümitlendirdim özür dilerim hamile değilmişim. mafoldumben hayırlısı artık...
selam canım takımım keyifler yerindedir umarım.... Bende bufgün yine kendimi derslere adıyorum.... Bu arada Sinan salı günü geliyor Ankaraya ve birlikte o gelir gelmez bodruma tatile gideceğiz..... Çok ama çok heyecanlıyım
selam kızlar..sınavı hallettim geldim :bbo: ne acayip bi stersmiş ya arkada komisyondan adamlar oluncakafamçokkarıştı insan bildiğinide unutuyo,aksilik hafiften yağmurda başladı yollar kayganlaştı çok kasıldım ya pek hata yapmadım ama umarım geçmişimdir direksiyon hocası %95 dedi %5yanılma payı var tabi dedi iyiydin geçersin korkma dedi ama işte insan sonucu öğrenmeden emin olamıyo 1.5 saat sonra mesajla bildircekler inşallah geçmişimdir :Saruboceq:
dünki menümü vereyim hemen;
11:00 kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
domates
salatalık
yeşil biber
haşlanmış yumurta
şekersiz çay
ara:
yeşil çay
15:00
1 kase k-flex
yağsız süt
ara:
16:00 1 bardak ayran
16:30 bir avuç dut
17:00 1 bardak ayran daha :)
19:00
kabak yemeği esmer bulgur attım içine biraz çok güzel oldu yerimseniben
salata
ve yine ayran:)
ara:
2si bir arada neskafe
gece
yeşil çay
hadi hayirlisi canim hocada öyle dediyse gecmisindir sonucu yaz bekliyorum
menünde cok güzel canim
kızlar günaydın bugün adet oldum. akşamda eşime söylemiştimbugün gidecektik kan testine sizi de ümitlendirdim özür dilerim hamile değilmişim. mafoldumben hayırlısı artık...
cok sevindim canim hayirli olsun.ehliyetini aldin yani.ay ne güzel kendi aldigim gün aklima geldi.cok sevindim canimgeçmişim deryalim delikafadulden delikafadulden delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi: 85 almışım ama olsun geçtim ya çok şükür :Saruboceq:
bu arada kızlar 1.liğinizi kutlarım bireyselde birinci olan sinem arkadaşımızıda kutlarım tebrik ederim cnm kaydirigubbakcemile5 :lepi:
selam kıslar kimseler kalmamıs bnde az gecmişe gideyim dedim herld ebi 20 sayfa okumsumdr alıntı yapmadım kusra bakmayın dün sabaha karsı geldik antalyadan öglen kalkabildim yine 1.ligi bırkammz hayırlı olsun herkesi tebrik ederim özellikle sinemcim bireyseldeki biirncilign için seni tebrik ederim ttalımalkisalkisalkis
fark ettin mi ne zamn bnmle yarısa girsen bireyselde 1. oluyosun artık hikmet sende bnde mi bilemedimdelikafadulden:roflol:
kızlar yıllık izne çıktım bugün
1 hafta boyunca giremem büyük ihtimalle
önümüzdeki pazar görüşürüz Allah'ın izniyle
öpüyorum hepinizi koccamannnn
Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?