Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya face vİrÜs mÜ kaptı ben maİlİme gelen yazıyı tıkladım sapık vİdeo gİdermİ mİllete rezİllİĞe bak ya sİnİrden aĞlıyacaĞımm

gÖzdemm yardım ettttt

canım burdayım, hayırdır ne oldu? bir bakayım senin faceden profiline ben , neler olduki :uhm:

Selamlar kızlar boğazım şiş, yutkunurken sorun yaratıyor, kırgınlık başladı, böyyleeee halsizim, ayyy grip oluyorum galiba, soğuk soğuk terliyorumda, yaz gribi de geçmiyor yaaa, buz gibi suları kafama dikiyorum müstehak bana , kaçıncı olduk bu arada ?

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kız elimde bir testim kaldı onu da yapam be sırnaşık şey

ahahahah nuroooo hamileliğin kesinleşince inşallah, koca karton kutulara doldur testleri kocişinin önüne at, karıştırmaya başlasın, senin için biriktirdim dersin sempatiksalakcinni
ay hiç güleceğim yoktu yaaa deliiiiiiiiiiiiii noruuucumm nolucakkkk delikafadulden

kızlar günaydın bugün adet oldum. akşamda eşime söylemiştim bugün gidecektik kan testine sizi de ümitlendirdim özür dilerim hamile değilmişim. mafoldumben hayırlısı artık...

:1shok: hayırlısı nurom, ben önümüzdeki ay demiştim ya, ondan umutluyum inan, üzülme ne olursun balım :teselli: aylar bitmedi ya birtanem

slm arkadaşlar bugün elimde olmayan nedenlerle diyet falan kalmadı ama yarın telafi edicem inşallah.bugün balık çiftliğine gittik balık yedik tabiki balık da bir sorun yok da yanında köy ekmeği vardı onu biraz abarttım sanırım.bir de yanında yarım bardak fanta.bi de üstüne dondurma yedik.aslında yemezdim bu kadar ama grup olarak gidince diyetteyim demekte olmuyor.akşama çok az melemen yedim ekmeksiz.bugün diyeti biraz bozdum ama güzel bir gündü.

nurooo ağlama güzelim yaa nolur..zamanı vardır..ama keşke ümitlenmeseydin..bu kadar üzülmezdin..ben çocuk istediğimde bi ay 9 gün gecikti adetim.dr a gittim test için ama adet olmadığım hergün hamile değilim eğer hamileysem süpriz olacak dedim..test çıkana kadarda öyle dedim..test sonucu elime geçti negatif..ama kendimi hamile olmadığıma alıştırmıştım ondan üzülmedim fazla..
kıyamam sana üzülme nolur

kızlar bende 2 gündür listemi vermedim galiba..

dün sabah
yumurta,domates,salatalık,1 dilim ekmek,peynir

öğlen
salatalık erik çilek

akşam
fırında yağsız patates,ayran,az yağlı kabak yemeği,salatalık

bugün pikniğe gideceğiz..kahvaltıda hafif olsun diye 1 kase sütlü gevrek yerim
pikniktede ayran,ızgara salata yerim abartmadan

hayırlı pazarlar kıslar ......

gözdem geçmiş olsun ....
elifim iyi tatiller .....
hilalcim sevgiler .....
hilalcim kilonun tetiklenmesini istiyorsan canım patates .pirinç. kavaltı harici ekmekden . biraz uzakdur canım ögünlerinede yogurt ve salata eklemeyi unutma . ama sen zaten bunları biliyorsundur genede hatırlatayım dedim .:))

geçmişim deryalim delikafadulden delikafadulden delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi: 85 almışım ama olsun geçtim ya çok şükür :Saruboceq:
zemuszemusbende 85 le geçmiştim yumukum hadi vınn vınnn ....:roflol:
hoş geldin sultanım gözlerimiz arar oldu iyce...gamyoncuiremsu
Ya face vİrÜs mÜ kaptı ben maİlİme gelen yazıyı tıkladım sapık vİdeo gİdermİ mİllete rezİllİĞe bak ya sİnİrden aĞlıyacaĞımm

gÖzdemm yardım ettttt
:1shok:hepsenimi bulur bu sapıklar virüsler özkeee. amanınnnnnn..delikafadulden
kızlar yıllık izne çıktım bugün

1 hafta boyunca giremem büyük ihtimalle

önümüzdeki pazar görüşürüz Allah'ın izniyle

öpüyorum hepinizi koccamannnn

Allah'a emanet olun
Şenizgüle güle gez elifim .
şu çılbırın suyuna sirke yoğurdunada sarımsak ekleyin tadından yenmiyo şekerler
sarımsak katıyorumda sirkeyi denememiştim .deneyim .olumunekankayizsmile
diyete hoş geldin yumukum güzel menü afiyet olsun .kaydirigubbakcemile5
ekmek yediginde yumurta yememeye çalış yumukum .yerimseniben
kaydirigubbakcemile:1no2:kavaltını öyleden sonramı 2 de 3demi yapıyorsun derya .??..laelaelaelaelaebencede sopalık menülerin .klava:

merhaba arkadaşlar
ben 3.takımdan tgull...bu hafta kilo veremedim hatta 200gram aldım.
ben varya ben pis boğazlı şişkonun tekiyim...

merhaba arkadaşlar
ben 3.takımdan tgull...bu hafta kilo veremedim hatta 200gram aldım.
ben varya ben pis boğazlı şişkonun tekiyim...
200gr almakla kimse pis bogaZ OLMAZ CANIM ŞİŞLİK BİLE OLUR BİR VC MOLASI HATTA ....laelaelaelaelae
bence artık bu ceza siztemini degiştirin hiç hoş olmuyor sanırım .fisfisfisa.s.

selllaamm nabersiniz? kızlar azönce markete gittik kocacım ağır olmasın elindeki poşet dedi ve poşetimdeki bazı şeyleri elindeki poşete aktardı.. tam apartmanın önüne geldik kocacımın telefonu çaldı o önde ben arkada baktım yere tak diye bişey düştü ayyyy balllll (( canıım balııımmmmm mafoldumben yerdeeee mafoldumben benim koca hala telefonda konuşuyo laylaylom ben nerdeyse ağlıcam bakakaldım mafoldumben kanadı kırık serçe gibi baktım balımaa
sonra eve geldim bi gülme tuttu beni :)))))))) altı üstü bal işte niye okadar şaştım kendi halime güldüm eşimin rahat haline güldüm :))))))))))) şuan anlatırken bile gülüyom :roflol:

herkese mutlu pazarlar nerdeyse bitmek üze ama olsun yetştim kaydirigubbakcemile3
eltimlere kahvaltıya gittik bugün az biraz kaçtı diyet dışıydı menü ama az yedim ama ordan eve geçtik marangoz yapılcakları montelemiş çok güzel olmuş bayıldımopuyorumnanaktan az bi işimiz kaldı yaza da taşındıkmı tamamdırkaydirigubbakcemile3

dünki menüm kızlar,

15-mayıs-2010

sabah

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
üzerine lihgt peynir
domates
salatalık
yeşil biber
2 yeşil zeytin
şekersiz çay

ara:
şekersiz neskafe
1 küçük dilim kremalı kek(sınav dönüşü arkadaşa uğradım çok ısrarcıdır ve diyet yaptığımı söylemek istemedim mecbur yedim ama çok küçüktü)

akşam:
az haşlanmış 1 tabak spagetti
yoğurt
lorlu salata(domates salatalık biber baharat)

ara:yeşil çay

bu arada ehliyeti almadım henüz ama maşşallah izmiri turladım he kaydirigubbakcemile3sabah kahvaltıya gderken yine ben kullandım epeyde uzun çift vesait biyerdeler sanırım çok cesurum eşim öyle diyor kaydirigubbakcemile3
ya özgeden haber yok sanırım akşam hafiften ağrıları başlamıştı gece Allah kabul etsin meryem suresini okudum :Saruboceq: inşallah faydası olmuştur,neyse ben kaçtım kızlar bugün pazar kimsecikler yok görüşürüz a.s.

canım yumukcum Allah razı olsun ama ben hala doğuramadım((((

yarın sabah dra gideceğiz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 koca popolu bişey olcak bence bu hiç kaldırmıcak popoyu yerden kaydirigubbakcemile3 cümlemizden razı olsun cnm :1hug:

kızlar yıllık izne çıktım bugün

1 hafta boyunca giremem büyük ihtimalle

önümüzdeki pazar görüşürüz Allah'ın izniyle

öpüyorum hepinizi koccamannnn

Allah'a emanet olun
iyi tatiller meleğima.s.

ben daha dolaba su bile koydurmadım, kendi kendine ediyorsun alsanaalsanasmile, dikkat et kendine bol bol vitamin al bitki çayı iç geçmiş olsun canıma.s.

aebencim bu hafta takıma girsem mi ne dersin?ne yapmalıyım tam olarak hafta boyunca.

canım aslında takım kurallarınagre günlük elinden geldiğince paylaşımda bulunmalısın, her gün menülerini yazmalısın ve cuma 11.30dan önce kilo bildirimi yapmalısın.
2 gün üst üste takıma uğramamak olmuyor bir de bir işin varsa uzun süre giremeyeceksen bildirmen lazım benim bildiğim kadarıyla bunlar. ama sağolsun kaptanımız çok zrlamıyor bizi elimizden geliğinnce uyuyoruz kurallarabilmiyorumkismile
Nurocum ya siz şu tatile ne zaman gidecektiniz? erkene alın imkanınız varsa biraz kafa dinlersinizolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…