- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Ya face vİrÜs mÜ kaptı ben maİlİme gelen yazıyı tıkladım sapık vİdeo gİdermİ mİllete rezİllİĞe bak ya sİnİrden aĞlıyacaĞımm
gÖzdemm yardım ettttt
Daha doğrusu burdayım ama aklım burda değil aebencim ya.. kontrol edicektim ama o sırada biri msj yazmış ona dalınca kaldı. ben çok çok doluyum bugün.
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kız elimde bir testim kaldı onu da yapam be sırnaşık şey
kızlar günaydın bugün adet oldum. akşamda eşime söylemiştimbugün gidecektik kan testine sizi de ümitlendirdim özür dilerim hamile değilmişim. mafoldumben hayırlısı artık...
kızlar yıllık izne çıktım bugün
1 hafta boyunca giremem büyük ihtimalle
önümüzdeki pazar görüşürüz Allah'ın izniyle
öpüyorum hepinizi koccamannnn
Allah'a emanet olun
:1shok: hayırlısı nurom, ben önümüzdeki ay demiştim ya, ondan umutluyum inan, üzülme ne olursun balım :teselli: aylar bitmedi ya birtanem
zemuszemusbende 85 le geçmiştim yumukum hadi vınn vınnn ....:roflol:geçmişim deryalim delikafadulden delikafadulden delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi: 85 almışım ama olsun geçtim ya çok şükür :Saruboceq:
hoş geldin sultanım gözlerimiz arar oldu iyce...gamyoncuiremsuselam kıslar kimseler kalmamıs bnde az gecmişe gideyim dedim herld ebi 20 sayfa okumsumdr alıntı yapmadım kusra bakmayın dün sabaha karsı geldik antalyadan öglen kalkabildim yine 1.ligi bırkammz hayırlı olsun herkesi tebrik ederim özellikle sinemcim bireyseldeki biirncilign için seni tebrik ederim ttalımalkisalkisalkis
fark ettin mi ne zamn bnmle yarısa girsen bireyselde 1. oluyosun artık hikmet sende bnde mi bilemedimdelikafadulden:roflol:
:1shok:hepsenimi bulur bu sapıklar virüsler özkeee. amanınnnnnn..delikafaduldenYa face vİrÜs mÜ kaptı ben maİlİme gelen yazıyı tıkladım sapık vİdeo gİdermİ mİllete rezİllİĞe bak ya sİnİrden aĞlıyacaĞımm
gÖzdemm yardım ettttt
Şenizgüle güle gez elifim .kızlar yıllık izne çıktım bugün
Allah'a emanet olun
sarımsak katıyorumda sirkeyi denememiştim .deneyim .olumunekankayizsmileşu çılbırın suyuna sirke yoğurdunada sarımsak ekleyin tadından yenmiyo şekerler
diyete hoş geldin yumukum güzel menü afiyet olsun .kaydirigubbakcemile5selam kızlar..sınavı hallettim geldim :bbo: ne acayip bi stersmiş ya arkada komisyondan adamlar oluncakafamçokkarıştı insan bildiğinide unutuyo,aksilik hafiften yağmurda başladı yollar kayganlaştı çok kasıldım ya pek hata yapmadım ama umarım geçmişimdir direksiyon hocası %95 dedi %5yanılma payı var tabi dedi iyiydin geçersin korkma dedi ama işte insan sonucu öğrenmeden emin olamıyo 1.5 saat sonra mesajla bildircekler inşallah geçmişimdir :Saruboceq:
dünki menümü vereyim hemen;
11:00 kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
domates
salatalık
yeşil biber
haşlanmış yumurta
şekersiz çay
ara:
yeşil çay
15:00
1 kase k-flex
yağsız süt
ara:
16:00 1 bardak ayran
16:30 bir avuç dut
17:00 1 bardak ayran daha :)
19:00
kabak yemeği esmer bulgur attım içine biraz çok güzel oldu yerimseniben
salata
ve yine ayran:)
ara:
2si bir arada neskafe
gece
yeşil çay
kaydirigubbakcemile:1no2:kavaltını öyleden sonramı 2 de 3demi yapıyorsun derya .??..laelaelaelaelaebencede sopalık menülerin .bende iki günlük menümü yazayim oklavalari hazirlayin laf bombardimaninizi bekliyorum ihtiyacim var kendimi toplamam lazim
dün öglen 2 de
4 dilim siyah ekmek sandwich tarzinda
icinde salamve peynir
yaninda domates zeytin
yesil cay
ara ögün YOK
aksam 5:30 da
bir tabak spagetti peynir sosuyla
bugünde ögleden sonra 3 de
2 sandwich ama ekmek kepekli
salam peynir marol ve domates icinde sandwichin
1 bardak yasemin cayi
aksamada annemlerde yiyecez bakalim ne hazirladi
günde 3 bardak su
biliyorum sagliksiz gidiyor kilolar
200gr almakla kimse pis bogaZ OLMAZ CANIM ŞİŞLİK BİLE OLUR BİR VC MOLASI HATTA ....laelaelaelaelaemerhaba arkadaşlar
ben 3.takımdan tgull...bu hafta kilo veremedim hatta 200gram aldım.
ben varya ben pis boğazlı şişkonun tekiyim...
canım yumukcum Allah razı olsun ama ben hala doğuramadım((((
yarın sabah dra gideceğiz
iyi tatiller meleğima.s.kızlar yıllık izne çıktım bugün
Allah'a emanet olun
Selamlar kızlar boğazım şiş, yutkunurken sorun yaratıyor, kırgınlık başladı, böyyleeee halsizim, ayyy grip oluyorum galiba, soğuk soğuk terliyorumda, yaz gribi de geçmiyor yaaa, buz gibi suları kafama dikiyorum müstehak bana , kaçıncı olduk bu arada ?
aebencim bu hafta takıma girsem mi ne dersin?ne yapmalıyım tam olarak hafta boyunca.
Nurocum ya siz şu tatile ne zaman gidecektiniz? erkene alın imkanınız varsa biraz kafa dinlersinizolumunekankayizsmileselllaamm nabersiniz? kızlar azönce markete gittik kocacım ağır olmasın elindeki poşet dedi ve poşetimdeki bazı şeyleri elindeki poşete aktardı.. tam apartmanın önüne geldik kocacımın telefonu çaldı o önde ben arkada baktım yere tak diye bişey düştüayyyy balllll (( canıım balııımmmmm mafoldumben yerdeeee mafoldumben benim koca hala telefonda konuşuyo laylaylom ben nerdeyse ağlıcam bakakaldım mafoldumben kanadı kırık serçe gibi baktım balımaa
sonra eve geldim bi gülme tuttu beni :)))))))) altı üstü bal işte niye okadar şaştım kendi halime güldüm eşimin rahat haline güldüm :))))))))))) şuan anlatırken bile gülüyom :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?