Ne yapayım cnm sahura kalkmıyorum ki ne yediysem iftarda odur taki diğer gün akşam 20.48 geçene kadar açim 2 küçük kızım var onların pesinde o kadar koşturuyorum bütün gün toplasan 1 yada 2 saat otururum odur onda ise çocukların karnını doyurmakla meşgul oluyorum evet patates olmamış ama eşim gitmiş almış bende yedim daha ama ona gore 500 ip atladım 100 mekik çektim 50 sağ 50 sol bacak hareketi yaptım 1 dk plank yaptım fistikda çok küçüktü taneleri bir leblebi kadar avuçta dolu değil di örnek olarak ben öyle dedim
Sakin ol şampiyon bu ne şiddet bu celal herkes düşüncesini bildirmek zorunda canim sen kendini daha iyi bilirsin bizimkisi sadece yorum bozma moraliniAma canim ne yapayim elimden geldiğince diyete uymayan şeyler yemiyorum düzeni bozmak istemiyorum kilerim lokum çikolata cips kurabiyeler yani küçük bir bakkal gibi için de yok yok benimde Canim çekiyor ama yemiyorum onun yerine kalktım spor yaptim belki tebrik edilirim sandım amaçünkü geçenlerde biri lahmacun yiyebilirsin demişti bazılarında pilav var pideler küçükte dese kurabiyeler var böyle olunca yemek yiyesim gelmiyor
Burdayım canısıııı oğlan gündüz telefonu vermiyorH hasbeenandgone minnoşum neredesin
Senin sünme peynirlerini özlemişim25 nisan
09.45
Pastırmalı 1 yumurta
2 sünme peynir
4 siyah 2 yeşil zeytin
2 çeri
1 muz
1 kaşık tuzlu yoğurt
14.00
Yarım tabak etli bezelye
1 kase yoğurt
2 kaşık biber yoğurtlama
19.00
Ton balıklı salata
2 kaşık cevizli biber
2 kaşık mercimekli bulgur
VEeeee zurnanın zort dediği yer haberleri izlerken 1 kase çıtır leblebi yedim neden çünkü regl oldum ama olamıyorum gibimsi her yerim şiş karnım şiş bu spiral yüzünden dengem şaşıyor sürekli 2-3 gün erken oluyorum bir az bir çok öf dr geçecek diyor 8 ay oldu öyle işte ama cezamı verdim
30 dk zumba öğlen yaptığım kardiyonun üstüne 12 dk daha Yaptım
SU 3 lt yi geçti
Spor 42 dk kardiyo 252p
30 dk zumba 120p
Bölgesel 27p
399p
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
Git tabii ki... çok geçmiş olsun canım beniminşallah canim bakalim hiç gitmem hastaneye ama mecbur kaldim artik
Kızlar geldim simdi hastaneden gögsüm mastit olmus ateşi var dedi cok şişmiş dedi eşit emzir dedi 1000mg antibiyotik verdi
Liste yapmayalim ramazanda diye dusundum ama isterseniz yaparizGünaydın kızlar herkesin menüsüne baktım
Gayet güzel ramazana göre akşama kadar ac kalıyoruz
@Meyyal Hayyal
Kızartma olmasa daha iyi olur canım sporunu yapmıssın afiyet olsun
selensu82
Afiyet olsun cıtırları götürmüşsünspor yapmışsın o kadar olur her zaman menün güzel canım
E Elif_Eylul
Geçmiş olsun iyi ki gitmişsin hastaneye
Zipzip-
Spor puanları yazacakmıyız liste göremedim de ramazanda bir değişiklik var mı
Sağol canimGit tabii ki... çok geçmiş olsun canım benim
Güzel menü olmuş canımBende düşündüm düşündüm kırtarıcım olan kuru fasulye koydum suya
Dünden çorba ve kıymalı pide var. Az patlıcan kızarttım yoğurtlicam bide fasulye tavası yapacam.
Yoğurtlu kızartma eşimin olmazsa olmazı ramazanda. Böyle aperatifleri sevdiği için mecbur yapıyorum
Çok şükürKızlar oruç nasıl gidiyo
günaydın cnm haklısın❤Sakin ol şampiyon bu ne şiddet bu celal herkes düşüncesini bildirmek zorunda canim sen kendini daha iyi bilirsin bizimkisi sadece yorum bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?