Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün ki menüm

Iftar

1 bardak limonlu ılık su

Küçük bir tabak tavuk döner
Bir tabak salata
10 tane patates kızartması

Ara öğün
Fıstık bir avuç
2 bardak çay

Su 1.5 lt
Spor 500 ip atlama
100 mekik

Bugün eşim getirdi

Sido.ben senin diyetisyeni çok.sevdim valla ne güzel şeyler.vermis öyle.o bulgurun yanındaki kemiklerde niye et yok bacım yedindemi koydun menüleri cok begendim pankek kurabiye ohh mis
Kız deli ne kurabiyesi. Kurabiyeni yanında turşu ayran mı olur nohut köftesi gibi birşey falafelmiş adı diyetisyen tarifi pankek de fit pankek herhalde söylememe gerek yoktur
Ya cidden beğeniyor musun dalga mı geçiyorsun benimle
Pirzolayı kv göndermiş pişireyim diye aklıma düşürdün acaba o mu tek tek küçülttü de gönderdi acabası

Valla çok beğendim niye dalga geçeyim bacı valla sanki etleri alınmış gibi kaynana sonuçta herşey ola bülüü

25 nisan
09.45
Pastırmalı 1 yumurta
2 sünme peynir
4 siyah 2 yeşil zeytin
2 çeri
1 muz
1 kaşık tuzlu yoğurt

14.00
Yarım tabak etli bezelye
1 kase yoğurt
2 kaşık biber yoğurtlama

19.00
Ton balıklı salata
2 kaşık cevizli biber
2 kaşık mercimekli bulgur

VEeeee zurnanın zort dediği yer haberleri izlerken 1 kase çıtır leblebi yedim neden çünkü regl oldum ama olamıyorum gibimsi her yerim şiş karnım şiş bu spiral yüzünden dengem şaşıyor sürekli 2-3 gün erken oluyorum bir az bir çok öf dr geçecek diyor 8 ay oldu öyle işte ama cezamı verdim
30 dk zumba öğlen yaptığım kardiyonun üstüne 12 dk daha Yaptım

SU 3 lt yi geçti
Spor 42 dk kardiyo 252p
30 dk zumba 120p
Bölgesel 27p
399p

Zipzip- H hasbeenandgone happy_mom_

25nisan cumartesi
Sahur
2ceviz,1yumurta,1dilim.peynir,5zeytin,domates,salata,biber,yarim dilim ekmek,1kase mercimek çorbası,süt
İftar
1hurma,1kase mercimek ç.,1kepçe nohut,3kasik pilav,1kase cacık,3kasik salata,2kasik kayısı hoşafı,
Su 1litre bile olmadi hastaneye git gel 2saatimi aldi

25 Nisan Cumartesi

Sahur
3-4 kaşık yoğurt

İftar (bir kase de yoğurt yedim)
Eki Görüntüle 2625397

40 dk tempolu yürüyüş
Pirinç olmasa mıymış ama çok bir şey de yememişsin bir şeycik olmaz
Kızartma yimeyin der selen derviş
Sahurdaki ekmeklerden 1 dilimi eksilse yerine ne yenmeli ceviz tok tutar mı gece acaba

Güzel afiyet olsun cnm

Afiyet olsun canim erimistir çıtırlar merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…