Tamam canım
İyi ki gittin canım, şifa olsun. Nasıl gittin peki araç yok demiştin?Kızlar geldim simdi hastaneden gögsüm mastit olmus ateşi var dedi cok şişmiş dedi eşit emzir dedi 1000mg antibiyotik verdi
Sağol canım araba bulduk yoksa gidemezdim 112yi aradik isterseniz geliriz dedi meşkul etmemek adina çağarmadik,ilaç verdi bakalim inşallah gecerTamam canım
İyi ki gittin canım, şifa olsun. Nasıl gittin peki araç yok demiştin?
İyi yapmışsınız canım sevindimSağol canım araba bulduk yoksa gidemezdim 112yi aradik isterseniz geliriz dedi meşkul etmemek adina çağarmadik,ilaç verdi bakalim inşallah gecer
Spor yapan yapsin kaptanim ramazanda listeye gerek yok derim bayramdan sonra düzene girer,zaten herkes agir spor yapamaz oruclu olan yapanda zaten mom onada koymuyo çağırmış hafifmisListe yapmayalim ramazanda diye dusundum ama isterseniz yapariz
Tamam canım oyle yapalımSpor yapan yapsin kaptanim ramazanda listeye gerek yok derim bayramdan sonra düzene girer,zaten herkes agir spor yapamaz oruclu olan yapanda zaten mom onada koymuyo çağırmış hafifmis
Nasil oldun canim ilac iyi geldi miHayırlı sabahlar canim
Altta ismini gordum de :)))
Bugün dahada iyiyim şükür iyi geldi sagol canimNasil oldun canim ilac iyi geldi mi
Iyi olmana sevindim canimBugün dahada iyiyim şükür iyi geldi sagol canim
Iyi olmana sevindim canim
25 Nisan menusu
Sahur.Eki Görüntüle 2625501
Otlu.peynir.yenmedi
İftar Eki Görüntüle 2625502
Mercimek salatasinin çoğu yenmedi
1 lt su
30 dk plates
Gelelim bana
25 nisan
Sahur
1 dilim ekmek
1 omlet
Peynir zeytin
3 br cay
Detoks suyu
İftar
Yarım kase çorba
Yarım porsiyon çökertme
3 kş bulgur pilavı
1 dilim ekmek
1 br ayran
1 sürahi detoks suyu + 2 br su
35 dk eliptik
150 mekik
1340 puanZipzip-
Ginaydın kızlar❤❤❤
Dünkü menümü de yazayım daha niyetlenenem
Sabah
1 omlet yeşil soğanlı,,,1 dilim beyaz peynir
Ara
Ananaslı yeşil çay,,2 avuç fıstık
Öğle
Sütlü yeşilçay
Akşam
1 tabak kerevizli yoğurtlu salata,,,2 kaşık etli döğme pilavı
Ara
Ananaslı yeşilçay
Su 3 litre
Spor 45 dk leslie
evet canım patetes kızartmalı ama ben tabagıma almadım tabikiGüzel canım afiyet olsun
Çökertme kebabı yapmadım hiç evde nasıl yapılıyo bilmiyorum sende patates kızartmalı mı yaptın
Güzel canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?