Kızlar geldim simdi hastaneden gögsüm mastit olmus ateşi var dedi cok şişmiş dedi eşit emzir dedi 1000mg antibiyotik verdi
Çok geçmiş olsun canımKızlar geldim simdi hastaneden gögsüm mastit olmus ateşi var dedi cok şişmiş dedi eşit emzir dedi 1000mg antibiyotik verdi
Canim eşim döner tabak yaptırmış için de baya vardı ben yine 10 tane kadar yedim malum o kadar para vermiş cocuklarada almıştı yoksa onlara yedirtirdimPirinç olmasa mıymış ama çok bir şey de yememişsin bir şeycik olmaz
Kızartma yimeyin der selen derviş
Sahurdaki ekmeklerden 1 dilimi eksilse yerine ne yenmeli ceviz tok tutar mı gece acaba
Bugün ki menüm
Iftar
1 bardak limonlu ılık su
Küçük bir tabak tavuk döner
Bir tabak salata
10 tane patates kızartması
Ara öğün
Fıstık bir avuç
2 bardak çay
Su 1.5 lt
Spor 500 ip atlama
100 mekik
Bugün eşim getirdi
25 nisan
09.45
Pastırmalı 1 yumurta
2 sünme peynir
4 siyah 2 yeşil zeytin
2 çeri
1 muz
1 kaşık tuzlu yoğurt
14.00
Yarım tabak etli bezelye
1 kase yoğurt
2 kaşık biber yoğurtlama
19.00
Ton balıklı salata
2 kaşık cevizli biber
2 kaşık mercimekli bulgur
VEeeee zurnanın zort dediği yer haberleri izlerken 1 kase çıtır leblebi yedim neden çünkü regl oldum ama olamıyorum gibimsi her yerim şiş karnım şiş bu spiral yüzünden dengem şaşıyor sürekli 2-3 gün erken oluyorum bir az bir çok öf dr geçecek diyor 8 ay oldu öyle işte ama cezamı verdim
30 dk zumba öğlen yaptığım kardiyonun üstüne 12 dk daha Yaptım
SU 3 lt yi geçti
Spor 42 dk kardiyo 252p
30 dk zumba 120p
Bölgesel 27p
399p
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
25nisan cumartesi
Sahur
2ceviz,1yumurta,1dilim.peynir,5zeytin,domates,salata,biber,yarim dilim ekmek,1kase mercimek çorbası,süt
İftar
1hurma,1kase mercimek ç.,1kepçe nohut,3kasik pilav,1kase cacık,3kasik salata,2kasik kayısı hoşafı,
Su 1litre bile olmadi hastaneye git gel 2saatimi aldi
Ne yapayım cnm sahura kalkmıyorum ki ne yediysem iftarda odur taki diğer gün akşam 20.48 geçene kadar açim 2 küçük kızım var onların pesinde o kadar koşturuyorum bütün gün toplasan 1 yada 2 saat otururum odur onda ise çocukların karnını doyurmakla meşgul oluyorum evet patates olmamış ama eşim gitmiş almış bende yedim daha ama ona gore 500 ip atladım 100 mekik çektim 50 sağ 50 sol bacak hareketi yaptım 1 dk plank yaptım fistikda çok küçüktü taneleri bir leblebi kadar avuçta dolu değil di örnek olarak ben öyle dedimPatates olmasaymış daha iyiymiş. Bide fıstık sayı olarak ne kadar dolu avuçsa biraz fazla bence.
Afiyet olsun canım menü güzel
Zurnanın zort dediği yere kadar güzelmişAma tabi ben senin kilonda olsam zurna zort da der mort da der neler der
Gayet güzel canım afiyet olsun
Üzme kendini cnm ya bazen oluyor öyle şeyler sporunu da yapmışsınNe yapayım cnm sahura kalkmıyorum ki ne yediysem iftarda odur taki diğer gün akşam 20.48 geçene kadar açim 2 küçük kızım var onların pesinde o kadar koşturuyorum bütün gün toplasan 1 yada 2 saat otururum odur onda ise çocukların karnını doyurmakla meşgul oluyorum evet patates olmamış ama eşim gitmiş almış bende yedim daha ama ona gore 500 ip atladım 100 mekik çektim 50 sağ 50 sol bacak hareketi yaptım 1 dk plank yaptım fistikda çok küçüktü taneleri bir leblebi kadar avuçta dolu değil di örnek olarak ben öyle dedim
hii anladim canim o swkilde su bende hazirliyorum ben de zencefil liöon ve cubuk tarcinla yapiyorum ise yariyordur ins hepimize iyi gelsin :)canım benim wc sorunum var emxirdiğim içinde her detoksu yapamadım bir sürahi suya 1 salatalık 1 limon dilimleyip attım su yerine bu suyu içiyorum 3 gündür düzenli wc çıktım
Yatmadanda 3 kş yoğurda biraz limon ve 1 cay kş pulbiber atıp yiyorum zor kilo veriyorum inş.işe yarar
ya dostum bugune kadar baya verdim ya artik cok azaldi ama carsamba 73,4 tü dun iftardan hemen önce tartildim 71,3 cikti sahuru ve iftari cok hafif gecirdim ssnirim onun etkisi oldu ramazan maddi manevi arinmamiza vesile olsun ins yaaTebrik ederim huzurum aslında ben senden çok daha iyi bekliyordum bu hafta menülerin gayet güzeldi
evet wvett kendime arkadas ariyorum birlac gundur ev cok duzensiz uc cocugum var ucu de kucuk yatir kaldir sahur iftar derken birtüelü giremedim jurayavskit ayieip beni bekleyen biri oldugunu bilirsem instagram yerine buraya girip daha sorumlu olurum :) ben seni de etiketlwrim sporlarimda yemwklwrimde ozaman :)eğer bna takılmaya niyetliysen vazgecmeyeceksen o zaman bugünden başlayalım bak iftarı önce su ve ilik bir bardak limonlu suyla açalım sonra protein veya sebze ağırlıkli beslenelim ben güveç yapicam yanına pilav falan ama sadece güveç çorba yeterli olucaktir bna
Ay bugun ben de onu yaptim ayni siteden baktik heralde bugun ne yapsam diye :))Ben tavuk tandır bulgur pilavı salata yapacağım tavuk duduklude pişecek inşallah bide keskul yaptım tatlı olarak sehriye çorbası yapsammi diye düşünüyorum bende bide pide yapacam kismetse
Ama canim ne yapayim elimden geldiğince diyete uymayan şeyler yemiyorum düzeni bozmak istemiyorum kilerim lokum çikolata cips kurabiyeler yani küçük bir bakkal gibi için de yok yok benimde Canim çekiyor ama yemiyorum onun yerine kalktım spor yaptim belki tebrik edilirim sandım amaÜzme kendini cnm ya bazen oluyor öyle şeyler sporunu da yapmışsın
25 nisan
Sahur:5 hurma 3 zeytin domates bi parça pide
Çay
Iftar:domates çorbası köfte pilav salata yogurtlu havuç hoşaf
Spor:bosted yapacaz kızımla
Su:1,5 anca içerim ama daha
Dün sahur
1 haslanmis yunurta az beyaz peynir domates salatalik
Iftar
yogurtlu bugdsyli semizotu salatasi
Domates salatasi 3 kasik et kavurma
Bugun sahur
Dünün aynis
Iftsr
Salata 3 kücük tavuk kanat
Iftsrdsn sonra sekersiz türkkahvesi
Tamam cnmhii anladim canim o swkilde su bende hazirliyorum ben de zencefil liöon ve cubuk tarcinla yapiyorum ise yariyordur ins hepimize iyi gelsin :)
ya dostum bugune kadar baya verdim ya artik cok azaldi ama carsamba 73,4 tü dun iftardan hemen önce tartildim 71,3 cikti sahuru ve iftari cok hafif gecirdim ssnirim onun etkisi oldu ramazan maddi manevi arinmamiza vesile olsun ins yaa
evet wvett kendime arkadas ariyorum birlac gundur ev cok duzensiz uc cocugum var ucu de kucuk yatir kaldir sahur iftar derken birtüelü giremedim jurayavskit ayieip beni bekleyen biri oldugunu bilirsem instagram yerine buraya girip daha sorumlu olurum :) ben seni de etiketlwrim sporlarimda yemwklwrimde ozaman :)
Yiyemiyorim iftarda hic sanki elim kolum kalkmiyor oyle yorgun hissediyorum ki yerken agir cwkimde yiyorum tatli harici hic istahim olmuyorbitek hoşaf battı gözüme
Baya az yemişsin canım en azından bi çorba ekle iftara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?