Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pirinç olmasa mıymış ama çok bir şey de yememişsin bir şeycik olmaz

Kızartma yimeyin der selen derviş

Sahurdaki ekmeklerden 1 dilimi eksilse yerine ne yenmeli ceviz tok tutar mı gece acaba
Canim eşim döner tabak yaptırmış için de baya vardı ben yine 10 tane kadar yedim malum o kadar para vermiş cocuklarada almıştı yoksa onlara yedirtirdim

Patates olmasaymış daha iyiymiş. Bide fıstık sayı olarak ne kadar dolu avuçsa biraz fazla bence.

Afiyet olsun canım menü güzel

Zurnanın zort dediği yere kadar güzelmiş Ama tabi ben senin kilonda olsam zurna zort da der mort da der neler der

Gayet güzel canım afiyet olsun

Ne yapayım cnm sahura kalkmıyorum ki ne yediysem iftarda odur taki diğer gün akşam 20.48 geçene kadar açim 2 küçük kızım var onların pesinde o kadar koşturuyorum bütün gün toplasan 1 yada 2 saat otururum odur onda ise çocukların karnını doyurmakla meşgul oluyorum evet patates olmamış ama eşim gitmiş almış bende yedim daha ama ona gore 500 ip atladım 100 mekik çektim 50 sağ 50 sol bacak hareketi yaptım 1 dk plank yaptım fistikda çok küçüktü taneleri bir leblebi kadar avuçta dolu değil di örnek olarak ben öyle dedim

Üzme kendini cnm ya bazen oluyor öyle şeyler sporunu da yapmışsın

hii anladim canim o swkilde su bende hazirliyorum ben de zencefil liöon ve cubuk tarcinla yapiyorum ise yariyordur ins hepimize iyi gelsin :)
Tebrik ederim huzurum aslında ben senden çok daha iyi bekliyordum bu hafta menülerin gayet güzeldi
ya dostum bugune kadar baya verdim ya artik cok azaldi ama carsamba 73,4 tü dun iftardan hemen önce tartildim 71,3 cikti sahuru ve iftari cok hafif gecirdim ssnirim onun etkisi oldu ramazan maddi manevi arinmamiza vesile olsun ins yaa
evet wvett kendime arkadas ariyorum birlac gundur ev cok duzensiz uc cocugum var ucu de kucuk yatir kaldir sahur iftar derken birtüelü giremedim jurayavskit ayieip beni bekleyen biri oldugunu bilirsem instagram yerine buraya girip daha sorumlu olurum :) ben seni de etiketlwrim sporlarimda yemwklwrimde ozaman :)

Ben tavuk tandır bulgur pilavı salata yapacağım tavuk duduklude pişecek inşallah bide keskul yaptım tatlı olarak sehriye çorbası yapsammi diye düşünüyorum bende bide pide yapacam kismetse
Ay bugun ben de onu yaptim ayni siteden baktik heralde bugun ne yapsam diye :))

Üzme kendini cnm ya bazen oluyor öyle şeyler sporunu da yapmışsın
Ama canim ne yapayim elimden geldiğince diyete uymayan şeyler yemiyorum düzeni bozmak istemiyorum kilerim lokum çikolata cips kurabiyeler yani küçük bir bakkal gibi için de yok yok benimde Canim çekiyor ama yemiyorum onun yerine kalktım spor yaptim belki tebrik edilirim sandım ama çünkü geçenlerde biri lahmacun yiyebilirsin demişti bazılarında pilav var pideler küçükte dese kurabiyeler var böyle olunca yemek yiyesim gelmiyor

25 nisan
Sahur:5 hurma 3 zeytin domates bi parça pide
Çay
Iftar:domates çorbası köfte pilav salata yogurtlu havuç hoşaf
Spor:bosted yapacaz kızımla
Su:1,5 anca içerim ama daha

bitek hoşaf battı gözüme

Baya az yemişsin canım en azından bi çorba ekle iftara

Tamam cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…