canım yumukcum Allah razı olsun ama ben hala doğuramadım((((
yarın sabah dra gideceğiz
canım hayırlısı doğar meraklanma daha günün yeni dolmuş çizelgene göre zaten.canım yumukcum Allah razı olsun ama ben hala doğuramadım((((
yarın sabah dra gideceğiz
özgecim benimde günüm dolmuştu..sonra dr a kontrole gidince kurcaladı yolumu açıldı ne ertesi günü doğum yaptım:roflol::roflol::roflol::roflol:
Selamlar sevgi pıtırcıklarım, dün annemle caddeye indik, bir güzel mado da oturduk, ben diyetteyim diye, buz ve sadece frambuaz karışımı bir içecek içtim...Hemde 2,5 litre gibi bir bardaktan, lıkır lıkır, dünde hava çok boğuk ve basıktı istanbulda, terlemiştim, oh bir iyi gelmişti, sonrada klima vardı tam oturdugumuz masanın karşısında püfür püfür, sonuç : halsizlikten, boğaz ağrısından, ağzının tat alamamasınından, ateşinin yükselmesinden evin içerisinde zır zır ağlayan, bu yüzden sevdiği adamı göremeyen, yediği buza lanet eden bezmiş insan modeliiii..........
Annnemiiiiiiiii istiyoruuuuuuuuuuummm diye uluyorum evin içerisinde , bööööööööggg diye bir ağlayışım var görseniz yerlere yatarsınız delikafadulden
Yasini de göremedim yataktan kalkamıyorumki senağlama
Yüce rabbim şafi isminin vesilesiyle şifa versin bana aminnn :Saruboceq:
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben aklıma gelince ağlıyorum ben yaaa mafoldumben
Demekki neymiş bu işler parayla, fedarasyona saldırmakla, penaltı noktasını kazma kürekle kazmakla olmuyormuş, geçmiş olsun sayın aziizz fenevvv taraftarları ve aziiizz başkan :) Türk futbolunda çığır açan bursaspor taraftarını ve ertuğrul hocayı da gönülden kutluyoruz. Yaşasın ilahi adalet :) lülülülülülü:lepi:
iyi tatiller canim benim yerimede gez.kızlar yıllık izne çıktım bugün
1 hafta boyunca giremem büyük ihtimalle
önümüzdeki pazar görüşürüz Allah'ın izniyle
öpüyorum hepinizi koccamannnn
Allah'a emanet olun
gecmis olsun canim bak ben hala atlatamadim atlatimda öksürük kaldi gicik oluyorum bendeSelamlar kızlar boğazım şiş, yutkunurken sorun yaratıyor, kırgınlık başladı, böyyleeee halsizim, ayyy grip oluyorum galiba, soğuk soğuk terliyorumda, yaz gribi de geçmiyor yaaa, buz gibi suları kafama dikiyorum müstehak bana , kaçıncı olduk bu arada ?
haftasonu herkez abartmis galiba hahahhahah afiyet olsun canimslm arkadaşlar bugün elimde olmayan nedenlerle diyet falan kalmadı ama yarın telafi edicem inşallah.bugün balık çiftliğine gittik balık yedik tabiki balık da bir sorun yok da yanında köy ekmeği vardı onu biraz abarttım sanırım.bir de yanında yarım bardak fanta.bi de üstüne dondurma yedik.aslında yemezdim bu kadar ama grup olarak gidince diyetteyim demekte olmuyor.akşama çok az melemen yedim ekmeksiz.bugün diyeti biraz bozdum ama güzel bir gündü.
kiyamam sana aglama nolur Allahin bir bildigi var demekki canim zamani gelince olucak bebis herseyin hayirlisi belki bir ay sonra hamile kalirsin ve daha hayirlidirmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben aklıma gelince ağlıyorum ben yaaa mafoldumben
evet ablacim:kedi: döv beni DÖÖÖÖÖVVVVVVVVzemuszemusbende 85 le geçmiştim yumukum hadi vınn vınnn ....:roflol:
hoş geldin sultanım gözlerimiz arar oldu iyce...gamyoncuiremsu
:1shok:hepsenimi bulur bu sapıklar virüsler özkeee. amanınnnnnn..delikafadulden
Şenizgüle güle gez elifim .
sarımsak katıyorumda sirkeyi denememiştim .deneyim .olumunekankayizsmile
diyete hoş geldin yumukum güzel menü afiyet olsun .kaydirigubbakcemile5
ekmek yediginde yumurta yememeye çalış yumukum .yerimseniben
kaydirigubbakcemile:1no2:kavaltını öyleden sonramı 2 de 3demi yapıyorsun derya .??..laelaelaelaelaebencede sopalık menülerin .klava:
gülmek sana yakisiyor ni niniiiiiiiiim gülmek sana yakisiyor (sarki geldide aklima)selllaamm nabersiniz? kızlar azönce markete gittik kocacım ağır olmasın elindeki poşet dedi ve poşetimdeki bazı şeyleri elindeki poşete aktardı.. tam apartmanın önüne geldik kocacımın telefonu çaldı o önde ben arkada baktım yere tak diye bişey düştüayyyy balllll (( canıım balııımmmmm mafoldumben yerdeeee mafoldumben benim koca hala telefonda konuşuyo laylaylom ben nerdeyse ağlıcam bakakaldım mafoldumben kanadı kırık serçe gibi baktım balımaa
sonra eve geldim bi gülme tuttu beni :)))))))) altı üstü bal işte niye okadar şaştım kendi halime güldüm eşimin rahat haline güldüm :))))))))))) şuan anlatırken bile gülüyom :roflol:
gülümmü aglayimmi bilemedim hayatim.oh ne güzel gezmissiniz ama sonu kötü olmus.biran önce iyilesmeye bak.birak kiz biraz yasin bey özlesin seni:jeyyar:Selamlar sevgi pıtırcıklarım, dün annemle caddeye indik, bir güzel mado da oturduk, ben diyetteyim diye, buz ve sadece frambuaz karışımı bir içecek içtim...Hemde 2,5 litre gibi bir bardaktan, lıkır lıkır, dünde hava çok boğuk ve basıktı istanbulda, terlemiştim, oh bir iyi gelmişti, sonrada klima vardı tam oturdugumuz masanın karşısında püfür püfür, sonuç : halsizlikten, boğaz ağrısından, ağzının tat alamamasınından, ateşinin yükselmesinden evin içerisinde zır zır ağlayan, bu yüzden sevdiği adamı göremeyen, yediği buza lanet eden bezmiş insan modeliiii..........
Annnemiiiiiiiii istiyoruuuuuuuuuuummm diye uluyorum evin içerisinde , bööööööööggg diye bir ağlayışım var görseniz yerlere yatarsınız delikafadulden
Demekki neymiş bu işler parayla, fedarasyona saldırmakla, penaltı noktasını kazma kürekle kazmakla olmuyormuş, geçmiş olsun sayın aziizz fenevvv taraftarları ve aziiizz başkan :) Türk futbolunda çığır açan bursaspor taraftarını ve ertuğrul hocayı da gönülden kutluyoruz. Yaşasın ilahi adalet :) lülülülülülü:lepi:
Benim babam Fener'li, senin baban hangi takımı tutuyor bakalım ?- Himmm. Benim babam.... Hem 6aasaraylı hem Beşiktaşlı hem Bursalı hemTrabzonlu hem Ankaragüçlü hem Kayserili, hem çemişkezekli, hem ezik, hem...
:lepi: :lepi: :lepi::roflol:
Günaydın kızlar ya..... Sinirlerim çok bozuk.... Cüzdanım kaybolmuş şimdi tek tek bütün kimlikleri filan yeniden çıkarttıracağim ve birinin eline geçmiş cüzdan kredi kartımdan internet üzerinden 800 küsür milyonluk alışveriş yapılmış, şimdide çıkıp yeniden nüfus cüzdanı ehliyet filan çıkarttırmaya gidiyorum.
Bugün katılamayabilirim aranıza haberiniz olsun.
Günaydın kızlar ya..... Sinirlerim çok bozuk.... Cüzdanım kaybolmuş şimdi tek tek bütün kimlikleri filan yeniden çıkarttıracağim ve birinin eline geçmiş cüzdan kredi kartımdan internet üzerinden 800 küsür milyonluk alışveriş yapılmış, şimdide çıkıp yeniden nüfus cüzdanı ehliyet filan çıkarttırmaya gidiyorum.
geçmiş olsun canım bankayla hemen irtibata geçseydin
yuhh yaa ne insanlar var healsanaalsanasmile
Benim babam Fener'li, senin baban hangi takımı tutuyor bakalım ?- Himmm. Benim babam.... Hem 6aasaraylı hem Beşiktaşlı hem Bursalı hemTrabzonlu hem Ankaragüçlü hem Kayserili, hem çemişkezekli, hem ezik, hem...
ay bende aynı şeyi yazmışım:kedi:
bu arada ekledim canım seni.opuyorumnanaktan
Selamlar sevgi pıtırcıklarım, dün annemle caddeye indik, bir güzel mado da oturduk, ben diyetteyim diye, buz ve sadece frambuaz karışımı bir içecek içtim...Hemde 2,5 litre gibi bir bardaktan, lıkır lıkır, dünde hava çok boğuk ve basıktı istanbulda, terlemiştim, oh bir iyi gelmişti, sonrada klima vardı tam oturdugumuz masanın karşısında püfür püfür, sonuç : halsizlikten, boğaz ağrısından, ağzının tat alamamasınından, ateşinin yükselmesinden evin içerisinde zır zır ağlayan, bu yüzden sevdiği adamı göremeyen, yediği buza lanet eden bezmiş insan modeliiii..........
Ahahahaha Flaş flaş flaş !!!!Bolu tünelinde telefonlarına ulaşılamayan o anonstan sonra dışarı fırlayan bir grup fenevlinin halen şampiyonluk kutlaması yaptığı öğrenildi :))) Milyon $'ları verip gülizarı alacağınıza 5 tl verip bir el radyosu alsaydınız ya tuhaf insan topluluğu sevgili bir o kadar da saygılı fenevvvvliler, böyle rezil olmazdınız :)
Artıııııııııııııııııı :)
Aslında bence maçın tekrar edimesi gerekir,yalnış skor haberi gelince febevvvvliler topu geriye oynadılar,dolayısıyla kural hatası yapıldı ve şampiyonluk kaçtı :)))
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü Çokkkk seviyoruuuuum sizleriiii, ondan fazla takılmıyorum, yoksa geceden beri saldırılarım devam etmekkteeeeee :lepi: hasbiiiişşş ablamla yıktık face ortamını hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?