Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende menülerimi yazayım:
dün
kahvaltı 7.30: 2 tane tam buğday unuyla yapılmış ıspanaklı gözleme, peynir,3 zeytin,sal-dom,1ç.k şekersiz marmelat
12.00: 10tane badem,4-5kuru kayısı,2ceviz
17.00:1 tavuk döner (ekmekliydi ben içini yedim) ayran, salata,(light keşkül annem çok ısrar etti sen yemezsen bende yemem fln deyince bunu aldım ama biliyorum hata ettim((
21.00:kiraz,çilek

bugün:
sabah07.004-5 kuru kayısı
9.30 kahvaltı:3zeytin,1tambuğday unuyla yapılmış ıspanaklı gözleme,peynir,dom-sal-maydonoz-marul,1çay kaşığı marmelat
14.00 1 bardak ayran+1dilim köy ekmeği(markette ekmek aldık çok lezzetliydi tadına baktık)
17.30:1 tabak yumurtalı ıspanak kavurma,1küçük parça tavuk eti,patlıcan salatası,1kase keten tohumlu yoğurt
21.00meye yerim(kiraz ve elma)
ayrıca bugün annemle düzenli olacak(inş.) yürüyüşlere başladık.
1sa. tempolu yürüyüş+40dk yürüyüş+2-3sa. avmde dolaştık

canım yumukcum Allah razı olsun ama ben hala doğuramadım((((

yarın sabah dra gideceğiz
canım hayırlısı doğar meraklanma daha günün yeni dolmuş çizelgene göre zaten.
olsun ben normalden 20gün geç doğmuşum ve son anda boğa olmuşum:)

özgecim benimde günüm dolmuştu..sonra dr a kontrole gidince kurcaladı yolumu açıldı ne ertesi günü doğum yaptım:roflol::roflol::roflol::roflol:

senin bebişde bizden burcu neydizemuszemus

Selamlar sevgi pıtırcıklarım, dün annemle caddeye indik, bir güzel mado da oturduk, ben diyetteyim diye, buz ve sadece frambuaz karışımı bir içecek içtim...Hemde 2,5 litre gibi bir bardaktan, lıkır lıkır, dünde hava çok boğuk ve basıktı istanbulda, terlemiştim, oh bir iyi gelmişti, sonrada klima vardı tam oturdugumuz masanın karşısında püfür püfür, sonuç : halsizlikten, boğaz ağrısından, ağzının tat alamamasınından, ateşinin yükselmesinden evin içerisinde zır zır ağlayan, bu yüzden sevdiği adamı göremeyen, yediği buza lanet eden bezmiş insan modeliiii..........
Annnemiiiiiiiii istiyoruuuuuuuuuuummm diye uluyorum evin içerisinde , bööööööööggg diye bir ağlayışım var görseniz yerlere yatarsınız delikafadulden
Yasini de göremedim yataktan kalkamıyorumki senağlama
Yüce rabbim şafi isminin vesilesiyle şifa versin bana aminnn :Saruboceq:

vallahi bu anlatımına çok güldüm , ana aslında üzüldüm kendi kendini ne hale getirmişsin canım ya Allah tez zamanda şifa versin, gerçi bir musibet binasihatten iyidi o da ayrı bir konu:umursamaz:bilmiyorumkismile ama yine de kıyamam sana:teselli:

Son düzenleme:
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben aklıma gelince ağlıyorum ben yaaa mafoldumben

Kıyamammmmm sen duuuur bak önümüzdeki ay rabbbim nasıl müjdesinden verecek, ağlama beni de üzme zaten hastayımmm ölüyorummm burdaaa sempatiksalakcinni

Demekki neymiş bu işler parayla, fedarasyona saldırmakla, penaltı noktasını kazma kürekle kazmakla olmuyormuş, geçmiş olsun sayın aziizz fenevvv taraftarları ve aziiizz başkan :) Türk futbolunda çığır açan bursaspor taraftarını ve ertuğrul hocayı da gönülden kutluyoruz. Yaşasın ilahi adalet :) lülülülülülü:lepi:

Benim babam Fener'li, senin baban hangi takımı tutuyor bakalım ?- Himmm. Benim babam.... Hem 6aasaraylı hem Beşiktaşlı hem Bursalı hemTrabzonlu hem Ankaragüçlü hem Kayserili, hem çemişkezekli, hem ezik, hem...
:lepi: :lepi: :lepi::roflol:

kızlar yıllık izne çıktım bugün

1 hafta boyunca giremem büyük ihtimalle

önümüzdeki pazar görüşürüz Allah'ın izniyle

öpüyorum hepinizi koccamannnn

Allah'a emanet olun
iyi tatiller canim benim yerimede gez.
gecmis olsun canim bak ben hala atlatamadim atlatimda öksürük kaldi gicik oluyorum bende
haftasonu herkez abartmis galiba hahahhahah afiyet olsun canim
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben aklıma gelince ağlıyorum ben yaaa mafoldumben
kiyamam sana aglama nolur Allahin bir bildigi var demekki canim zamani gelince olucak bebis herseyin hayirlisi belki bir ay sonra hamile kalirsin ve daha hayirlidir
evet ablacim:kedi: döv beni DÖÖÖÖÖVVVVVVVV
ama söz yarin sabah erken kalkip her ögünümü saatinde yiyecem
gülmek sana yakisiyor ni niniiiiiiiiim gülmek sana yakisiyor (sarki geldide aklima)
gülümmü aglayimmi bilemedim hayatim.oh ne güzel gezmissiniz ama sonu kötü olmus.biran önce iyilesmeye bak.birak kiz biraz yasin bey özlesin seni:jeyyar:
kavusmaniz harika olur:lepi:

fenerbahce macimi vardi yenildimi yoksa
sende ne bicim fenerlisin deyin mac günlerini bilmiyorsun(kendime diyorum)hahahah:hulya:

koptum yaaaaa..facebookta porfilime yazıyorum canım:roflol::roflol::roflol:

Günaydın kızlar ya..... Sinirlerim çok bozuk.... Cüzdanım kaybolmuş şimdi tek tek bütün kimlikleri filan yeniden çıkarttıracağim ve birinin eline geçmiş cüzdan kredi kartımdan internet üzerinden 800 küsür milyonluk alışveriş yapılmış, şimdide çıkıp yeniden nüfus cüzdanı ehliyet filan çıkarttırmaya gidiyorum.

Bugün katılamayabilirim aranıza haberiniz olsun.

geçmiş olsun canım bankayla hemen irtibata geçseydin
yuhh yaa ne insanlar var healsanaalsanasmile

çok geçmiş olsun canım yaa..
insanlar ne kadar rahat rahat başkasının parasını harcayabiliyor ya..canım bankayla irtibata geçsen,kim almış nereye sipariş etmiş,adı neymiş..hemen öğrenip yakalatabilirsin.

Ahahahaha Flaş flaş flaş !!!!Bolu tünelinde telefonlarına ulaşılamayan o anonstan sonra dışarı fırlayan bir grup fenevlinin halen şampiyonluk kutlaması yaptığı öğrenildi :))) Milyon $'ları verip gülizarı alacağınıza 5 tl verip bir el radyosu alsaydınız ya tuhaf insan topluluğu sevgili bir o kadar da saygılı fenevvvvliler, böyle rezil olmazdınız :)
Artıııııııııııııııııı :)
Aslında bence maçın tekrar edimesi gerekir,yalnış skor haberi gelince febevvvvliler topu geriye oynadılar,dolayısıyla kural hatası yapıldı ve şampiyonluk kaçtı :)))

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü Çokkkk seviyoruuuuum sizleriiii, ondan fazla takılmıyorum, yoksa geceden beri saldırılarım devam etmekkteeeeee :lepi: hasbiiiişşş ablamla yıktık face ortamını hihoyyyt

Nasıl olur bu yaaaa, internet üzerinden alışveriş yapılırken, aynı bankanın internet şubesini kullanır gibi cep telefonuna onay mesajı gelmesi gerekmiyor mu yaaa....Hay allah sabah sabah canım sıkıldı bak şimdi, zehir zıkkım olsun o 800 tl inşallah, insanlar nasıl bayılıyorlar haram paraya yaaa. Sanki herşey bu dünyalık, ahireti düşünen yok, hangi bankaysa sinem kartın, o bankaya da tazminat davası açabilirsin aslında

kıyamam geçmiş olsunn :teselli:

:roflol:

geçmiş olsun canımm :1no2:

bu sevincin sebebi nedir simeranyacım ezikliğinizi ve satılmışlığınızı örtbas etmek olabilirmi acaba
yenemediğiniz fenerbahçeyi bu şekilde yendiğinizi sanıyorsunuz ne kadar küçük dünyanız var valla acıyorum sizeee

simoşum benim de boğazım ağrıyorrr :çok üzgünüm:

fenevin hışmınamı uğradıkkii lemmm bilmiyorumkismile:gitme:

bu aradaa bugün büyük günümüz hazırlıllar tamamm
dün tüm gün kuafördeydikk kaş bıyık sir manikür frençç işlerimizi bitirdik bugüne saç ve makyacımız kaldıı kaydirigubbakcemile3

öğleden sonraa maydanozluk yapmaya kuaföre gidecemm :roflo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…