Bende atmayı unutmuşum iyimiDaha şimdi aldım telefonu elime ancak gördüm canım. Hazırladım sadece pişirecem ama attın mı tarif onu görmedim bi bakim senin tarif nasılmış
Oğlum regl ken bana gidip gelip sorar anne sen namazini kildinmi evet diyorum ne ara kıldın diyo bugunde eşime dedim cumaya kadar 15 . Cuze kadar gelsem geriye 15 kalır cuma regl olucam dedim diyoki Ömer şimdi gider gelir sana sorar anne sene namazını kildinmi diyeAynı bende öyleyim eşim benim enerjiyi gördükçe sen oruç tutmuyonmu diye soruyo sahurda ayrı gün içinde ayrı günde 50 kere. adam taktı orucuma
Bende salı ya da çarşamba olurum muhtemelen.
Bugün ilacimi içmeyi unuttum sahurda bugün wc yok tartilmadimBen cuma gününden beri wc ye cikmadim cuma kilo 73.3 şuanda merak ediyorum ben kaçkiloyumGulumse24 sende durum neki
Mercimek çorbası
Kıymalı bamya
Pirinç pilavı
Cacik
Kadayıf dolması
Sağol canım, senin de eşime sağlık ve afiyet olsunEllerine sağlık nego afiyet olsun
Canım bende yumurta hiç koymam, nişasta vs de. Kızarıyor güzelce. FırındandırBende genelde koyuyordum geçen hippo nün sayfasinda gördüm yumurtasiz güzel kızarmıştı bu defa koymadım.ama güzel kizarmadi idare ederdi
Sağol canımohh mis afiyet olsun şimdiden cnm aşkında bende yayla corbasi yapayim bugün
Yaani, benim gibi 6 da kalksalar asıl oruç tutmayı görürlerAyyyy böyle oruca can kurbannnn
Eşimde dün 4 saat kala kalkmış diyorum ki orucu da uykuya tutturdun
Evde yatılabiliyor mu yav hangi ev oİlkdefa oldum ben boyle calisirken oruç tutan ben evde yatarken zor geliyo
Sağol canım, yaptım ama yarına kaldı eşim başka şey yapıyorAfiyet olsun pek severim içli köfte
Kolay gelsin canım bugün çok hamurlu olmuş Allah sabır versinEv işi ve çocuklarla uğraşmakla geçiyor cnm her zamanki gibi
Yemeğe de bugün çocuklara pişi yaptim kaşarlı eşimde gözleme ve 2 tane yağlı ekmek yaptim artık kendimede çorba yaparim yeterlifattylamb94
tabiki ben yemiyecem cnm çocuklar yedi eşimde yedi 1 kaç tane kaldı onuda işe giderken vererim yesinKolay gelsin canım bugün çok hamurlu olmuş Allah sabır versin
Sağol cnm ama bizim daha var 2 saatHayirli iftarlar
45 dk sonra bizim burda yatsı okunuyor senin sahur kacta okunuyor ordaSağol cnm ama bizim daha var 2 saat
4 de cnm sahur valla acıktım ya daha45 dk sonra bizim burda yatsı okunuyor senin sahur kacta okunuyor orda
Sahura kalkmıyorum cnm tek ben oruç tuttuğum için iftarda ne yesem odur45 dk sonra bizim burda yatsı okunuyor senin sahur kacta okunuyor orda
Sahur burayla aynı iftar neden geç acaba daha geç okunması lazım sabah sahur yap tek başına uzun süre aç kaliyorsunSahura kalkmıyorum cnm tek ben oruç tuttuğum için iftarda ne yesem odur
kalkamıyorum cnmSahur burayla aynı iftar neden geç acaba daha geç okunması lazım sabah sahur yap tek başına uzun süre aç kaliyorsun
Doyabilecek misin çok az değil mi sadece çorba ve salatatabiki ben yemiyecem cnm çocuklar yedi eşimde yedi 1 kaç tane kaldı onuda işe giderken vererim yesin
Benim menümde
Terbiyeli tel şehriye corbasi yapıcam
Salata yapicam
Yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?