Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

26nisan pazar
Sahur
2yumurta,1dilim peynir,2ceviz,çeyrek dilim ekmek,domates,salata,1bardak süt
İftar
1kase mercimek ç.,2kasik havuç tarator,2kasik biber kavurma,3kasik pilav,2lokma ekmek,
2litre su olur yatana kadar,1turk kahvesi,1madensuyu

Afiyet olsun canım gayet güzel

26 Nisan Pazar

Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt

İftar
1 tabak taze fasulye
1 porsiyon patates püreli misket köfte (püresi baya azdı)
Bikaç çatal da ziron

Acaaayyyyip tatlı istiyor canım regl yakın diye sanırım. İki tane şekerpare kalmıştı iftardan önce kızım yedi iyiki de yedi

Ben bu ramazanı kilo almadan atlatsam yetecek galiba çoğunlukla eşime yönelik yemek yapıyorum. Ona yaptıklarım diyetlik olmuyor. Ona ayrı kendime ayrı yapsam bu sefer hiçbir yemek bitmicek ziyan olacak. Off zaten iki öğün yiyodum şimdi de aynı ama niye karbon tüketiyorum ki niye engel olamıyorum

26 nisan
10.00
2 kaşık pastırmalı yumurta
2 sünme peynir
5 siyah zeytin
1 tatlı kaşığı tuzlu yoğurt

14.00
1 lahmacun
Maydonoz
1 kase pancarlı yoğurt

16.00
Avuö içi tuzsuz çekirdek

18.00
Maydonoz pancar ıspanak kefirli Smoothie

Su 2.5
Spor 30 dk pilates
50 jj
12 dk kardiyo
Zipzip- H hasbeenandgone happy_mom_

Güzel cnm
Şu an seni öyle iyi anlıyorum kisevmedim ama sabah kakaolu lapa mı yapsam diye hayal kuruyorum

afiyet olsun canim bende bu hafta tatli yapip yemedim Zipzip- duymasin yarin bisey yiyim yoksa öbür gögsumde siscek

Senin elinde canim benimkilerde istiyo ama yiyemiyorum miğdem agriyo hemen 2 3kasik yeterli geliyo

Afiyet olsun canim benim

Gayet güzel canım afiyet olsun

Kızlar mide fesatı geçiriyorum galiba yemekten sonra 1 saat yatıyorum uzanıyorum anca kendime geliyorum
Hareket et yatma rahatlarsın yemeğin ağırlığı çöküyor ben hemen kalkıyorum namaz kıl masayı topla hafif hissediyorum kendimi ortim

Vücut uzun süre aç kaldığı için istetiyor canım bende Ramazan'da kilo almadan atlatmak istiyorum ne versem kardır ilk defa Ramazan'da diyet yapıyorum

Vücut uzun süre aç kaldığı için istetiyor canım bende Ramazan'da kilo almadan atlatmak istiyorum ne versem kardır ilk defa Ramazan'da diyet yapıyorum
Bende iftarda çok yemek yiyemiyorum çorba salata yetiyor ama mecbur yemek de yiyorum babam kızıyor hasta olcan diyor :)))

afiyet olsun canim bende bu hafta tatli yapip yemedim Zipzip- duymasin yarin bisey yiyim yoksa öbür gögsumde siscek

Ye canım ye sana haktır

Senin elinde canim benimkilerde istiyo ama yiyemiyorum miğdem agriyo hemen 2 3kasik yeterli geliyo

Ben yiyebiliyorum işte bide hep sevdiğim şeyler. Ben tencere yemeği pek sevmem. Böyle aperatif şeyler hamur işleri vs seviyorum kilomun sebebi de bunlar

Afiyet olsun bakınca menüde kötü şeyler var gibi ama çok çok az yemişsin

Afiyet olsun az yemişsin azcık kuru kayısı falan yesen belki tatlı isteğini bastırır şekerparenin yerini tutmaz ama

Afiyet olsun menün çok güzel sporda çok iyi Smootthienin tadı nasıl oluyor bende mi yapsam diye düşünüyorum vücudum baya şaşırır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…