Vücut uzun süre aç kaldığı için istetiyor canım bende Ramazan'da kilo almadan atlatmak istiyorum ne versem kardır ilk defa Ramazan'da diyet yapıyorum
Afiyet olsun az yemişsin azcık kuru kayısı falan yesen belki tatlı isteğini bastırır şekerparenin yerini tutmaz ama
Onları bende yapıyorum orti mecburen ama hiç hafif hissetmiyorum valla ne yalan söyliyim. En az 1 2 saat sonra kendime geliyorum. Yatmadan önce sporumu yapabiliyorumHareket et yatma rahatlarsın yemeğin ağırlığı çöküyor ben hemen kalkıyorum namaz kıl masayı topla hafif hissediyorum kendimi ortim
Valla doğru dedin kuru kayısı ne kiBen geçen ramazanda 13. takımdaydım listedeydim. Hem yiyodum hem cuma günleri eksi geliyodum. Ramazanın sonuna doğru hamile olduğumu öğrendimdemek o yüzden eksi geliyomuşum
Kuru kayısıyı bi kilo yesem yine de tatlı isteğimi kesmez heralde
Valla doğru dedin kuru kayısı ne kiama napayım sana 1 tane şekerpare ye üstüne spor yaparsın erir desem beni linç ederler diye kuru kayısı öneriyorum
Valla eleştirmek için bakıyorum sana faydalı olmak adına. Ama İnan bir şey bulamıyorum. Cuma kilonu merakla bekliyorum inşallah 52 leri görürsün26 nisan
10.00
2 kaşık pastırmalı yumurta
2 sünme peynir
5 siyah zeytin
1 tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
14.00
1 lahmacun
Maydonoz
1 kase pancarlı yoğurt
16.00
Avuö içi tuzsuz çekirdek
18.00
Maydonoz pancar ıspanak kefirli Smoothie
Su 2.5
Spor 30 dk pilates
50 jj
12 dk kardiyo
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
Bakalım cnm genelde sanki 2 haftada 1 kilom düşüyor gibiValla eleştirmek için bakıyorum sana faydalı olmak adına. Ama İnan bir şey bulamıyorum. Cuma kilonu merakla bekliyorum inşallah 52 leri görürsünmenüne
Aynı eski beni anlattınYe canım ye sana haktır
Ben yiyebiliyorum işte bide hep sevdiğim şeyler. Ben tencere yemeği pek sevmem. Böyle aperatif şeyler hamur işleri vs seviyorum kilomun sebebi de bunlar
Kayısı yerine hurma ye ben iftarda 2 tane yedim bı başında bi sonunda sırf agzimda tatlı tadı kalsın diyeBen geçen ramazanda 13. takımdaydım listedeydim. Hem yiyodum hem cuma günleri eksi geliyodum. Ramazanın sonuna doğru hamile olduğumu öğrendimdemek o yüzden eksi geliyomuşum
Kuru kayısıyı bi kilo yesem yine de tatlı isteğimi kesmez heralde
Afiyet olsun canim,hurmayimi teravih kurtaracak diyosun,zaten 1.2hurmayla acin diyo allahimya sanki çok yemiş gibi konusmuş26 Nisan menusu
Sahur
Eki Görüntüle 2625871
İftar Eki Görüntüle 2625875
2 denecik hurma
2 lt Dukan birası yaptim
Sahura kadar bitecek
Spor yok
Teravih kurtarırmı
Çok teşekkür ederim...Benim artık en son umudum o instagramdaki bayan. Öner tabii ki belki video işe yarar param boşuna gitmezBakalım cnm genelde sanki 2 haftada 1 kilom düşüyor gibi
Sen karın egzersizi yapıyor musun cnm sana bir video önerecektim
yetti Canim sistim bileDoyabilecek misin çok az değil mi sadece çorba ve salata
Bende de oluyor öyle cnm ya ama ben kalkıp namazımı kılıyorum ortalığı topluyorum yani hareket edebileceğim bir şey yapıyorum sende yap iyi gelirKızlar mide fesatı geçiriyorum galibayemekten sonra 1 saat yatıyorum uzanıyorum anca kendime geliyorum
Cnm o kadın da sana bir liste verecek spor verecek sen buna uyabilirsen sonuç alırsınÇok teşekkür ederim...Benim artık en son umudum o instagramdaki bayan. Öner tabii ki belki video işe yarar param boşuna gitmez
Ayyyyy 6 da kalkınca akşam oluyor mu yaa gündüz yatıyor musu. PekiYaani, benim gibi 6 da kalksalar asıl oruç tutmayı görürler
Yok canım nerdeee, küçük sızıp kalıyor bazen ama büyük olan ses yapmadan durmaz, dursa bende biraz yatarımAyyyyy 6 da kalkınca akşam oluyor mu yaa gündüz yatıyor musu. Peki
Bayılırım bamyaya26 Nisan menusu
Sahur
Eki Görüntüle 2625871
İftar Eki Görüntüle 2625875
2 denecik hurma
2 lt Dukan birası yaptim
Sahura kadar bitecek
Spor yok
Teravih kurtarırmı
Aynı bnim gibisin cnm bende hep uyanık geçiriyorum çok zor oluyorYok canım nerdeee, küçük sızıp kalıyor bazen ama büyük olan ses yapmadan durmaz, dursa bende biraz yatarım
Orucu tamamen uyanık halde tutuyorum yani
Allah yardımcımız olsun canım, anlıyorum haliniAynı bnim gibisin cnm bende hep uyanık geçiriyorum çok zor oluyor
Çok zormuş canım yaaa çok stresli oluyorsundurYok canım nerdeee, küçük sızıp kalıyor bazen ama büyük olan ses yapmadan durmaz, dursa bende biraz yatarım
Orucu tamamen uyanık halde tutuyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?