Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vücut uzun süre aç kaldığı için istetiyor canım bende Ramazan'da kilo almadan atlatmak istiyorum ne versem kardır ilk defa Ramazan'da diyet yapıyorum

Ben geçen ramazanda 13. takımdaydım listedeydim. Hem yiyodum hem cuma günleri eksi geliyodum. Ramazanın sonuna doğru hamile olduğumu öğrendim demek o yüzden eksi geliyomuşum

Afiyet olsun az yemişsin azcık kuru kayısı falan yesen belki tatlı isteğini bastırır şekerparenin yerini tutmaz ama

Kuru kayısıyı bi kilo yesem yine de tatlı isteğimi kesmez heralde

Hareket et yatma rahatlarsın yemeğin ağırlığı çöküyor ben hemen kalkıyorum namaz kıl masayı topla hafif hissediyorum kendimi ortim
Onları bende yapıyorum orti mecburen ama hiç hafif hissetmiyorum valla ne yalan söyliyim. En az 1 2 saat sonra kendime geliyorum. Yatmadan önce sporumu yapabiliyorum

Valla doğru dedin kuru kayısı ne ki ama napayım sana 1 tane şekerpare ye üstüne spor yaparsın erir desem beni linç ederler diye kuru kayısı öneriyorum

Valla eleştirmek için bakıyorum sana faydalı olmak adına. Ama İnan bir şey bulamıyorum. Cuma kilonu merakla bekliyorum inşallah 52 leri görürsün menüne

Valla eleştirmek için bakıyorum sana faydalı olmak adına. Ama İnan bir şey bulamıyorum. Cuma kilonu merakla bekliyorum inşallah 52 leri görürsün menüne
Bakalım cnm genelde sanki 2 haftada 1 kilom düşüyor gibi
Sen karın egzersizi yapıyor musun cnm sana bir video önerecektim

Kayısı yerine hurma ye ben iftarda 2 tane yedim bı başında bi sonunda sırf agzimda tatlı tadı kalsın diye

Bakalım cnm genelde sanki 2 haftada 1 kilom düşüyor gibi
Sen karın egzersizi yapıyor musun cnm sana bir video önerecektim
Çok teşekkür ederim...Benim artık en son umudum o instagramdaki bayan. Öner tabii ki belki video işe yarar param boşuna gitmez

Doyabilecek misin çok az değil mi sadece çorba ve salata
yetti Canim sistim bile
Kızlar mide fesatı geçiriyorum galiba yemekten sonra 1 saat yatıyorum uzanıyorum anca kendime geliyorum
Bende de oluyor öyle cnm ya ama ben kalkıp namazımı kılıyorum ortalığı topluyorum yani hareket edebileceğim bir şey yapıyorum sende yap iyi gelir

Çok teşekkür ederim...Benim artık en son umudum o instagramdaki bayan. Öner tabii ki belki video işe yarar param boşuna gitmez
Cnm o kadın da sana bir liste verecek spor verecek sen buna uyabilirsen sonuç alırsın
Mesela o kız bana çok itici geliyor, bence sen kendin de başarabilirsin

Ayyyyy 6 da kalkınca akşam oluyor mu yaa gündüz yatıyor musu. Peki
Yok canım nerdeee, küçük sızıp kalıyor bazen ama büyük olan ses yapmadan durmaz, dursa bende biraz yatarım
Orucu tamamen uyanık halde tutuyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…