Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah
Bir dilim ekmek 3 çatal sucuk 1 dilim kaşar yeşilçay

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Bol salata,,,1 dilim kaşar,,,1 avuç kayısı çekirdeği

Ara
3 böğürtlen,,1 salatalık

Akşam
2 içli köfte,,1 domates,,,salatalık ,,,1 bardak şalgam bir lokma ekmek

Su 3 litre spor 45 dk leslie

Iyı aksamlar arkadaslar menümü yazayım

Sahur
1 yumurt peynir zeytin domates salatalık
Iftar
1 dilim tepside icli köftesi
Salata ve cacık

Ara
Cay ve bşrkac cizi 3 tanenikram olmasaydı iyiydi amanedense canım cok cekti ya kzlar

35 dk 3 km kosubamdında yürüyüs
100 bacak
60 kol
50 gögüs
50 karın mekik
Zipzip-

Şuraya bir hedef koyuyorum cuma gününe kadar 1 kilo verecem...
ben bu aksam iftardan önce tartıldım 70.1 i gördüm tabi ac karnına halim bu eger dikkat edersem ben de 69 ları görme hayalindezyim senin gibi birbirimizi takip edelim diyorduk nasıl gidiyoe seninki canım ben ramazanda daha da hızlandım bu düzen bana cok iyi geliyor yediklerime de dikkat edince cok güzel gidiyoe benden
Yok canım nerdeee, küçük sızıp kalıyor bazen ama büyük olan ses yapmadan durmaz, dursa bende biraz yatarım
Orucu tamamen uyanık halde tutuyorum yani
Ahh ahh al bakalım bir tane de benim gercekten aagur yapıp edene kadar en erken 5 oluyor yattıgımda en gec 6.30 da üc cocuk da ayakta ama resmen sürünüyorum ya sen nasıl dinc kalabilşyoaun saat 8.30 a kadar hayal öeyal geziyoeum odadan odaya odalarda yere bilemyattıgıö oluyor beni aclık degil de bu uykusuzluk hali perişan ediyor

Menün cok güEl canım leslie yi de yapmıssın masallah günğ güzel bştşemişssin

Hayirli geceler hanimlar nasılsınız
Ben gecen hafta yapamadim yarin baslayacagim inşallah burdanda kopmamam lazim motive olmak için ama cocuklardan firsat bulup giremiyorum oruca baslamadim henuz sanirim sali baslarim inşallah orucla motive olarak surdururum

Geçen haftada sankim söz vermiştin emme neyse nerden başlarsan kardır diyelim

Habu satte herkez ayakta ama burna niden kimsecikler yok napiyosunuz deyin hele bakım inanmiycaksiniz ama ben tavuktan paça çorbası tarifi gördüm şimdi onu pişiriyorum eşim bugün işkembe çorbası olsada yesek dedi elimi sürmem alma dedim bununla kandirayim dedim unutsun

Seni gidi kandırıkçı senii

Ben de aynı dırumdayım canım cocuklardanfırsat olöuyo ama burası insanı cok gazlıyo bence kesinlikle girmeye calış hatta benim sırrım lavabota girdiginde giriliyo en rahat :)

26 Nisan menusu
Sahur
Eki Görüntüle 2625871

İftar Eki Görüntüle 2625875
2 denecik hurma
2 lt Dukan birası yaptim
Sahura kadar bitecek
Spor yok
Teravih kurtarırmı

Gayet güzel canım spor da var ohh miss

Aynen o bisküviler olmayaydı iyiydi ama bazen dayanamıyor insan.

Cok guzel oluyor canim sirkeli
Ellerine saglik

Ben de aynı dırumdayım canım cocuklardanfırsat olöuyo ama burası insanı cok gazlıyo bence kesinlikle girmeye calış hatta benim sırrım lavabota girdiginde giriliyo en rahat :)
Hosgeldin canim evet burasi insana cok iyi geliyor sanada cok iyi gelecektir inşallah Dogru haklisin tel elime zor geciyor bilgisayardan girerim artik
Ben gecen sene 20 kilo verdim yaz tatili olunca cocuklar evdeyken duzen kuramadim almaya basladim ama simdi duzen oturtmam lazim olmuyacak böyle çünkü epey kilo aldim oruc benim icin guzel bir baslangic olacak inşallah 1 ay bunyem alisir daha sonra zorlanmam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…