MaalesefÇok zormuş canım yaaa çok stresli oluyorsundur
Kız spor yok onun için dedim teravih kurtarırmı diyeAfiyet olsun canim,hurmayimi teravih kurtaracak diyosun,zaten 1.2hurmayla acin diyo allahimya sanki çok yemiş gibi konusmuş
Bende çok seviyorum yaa hergun yerimBayılırım bamyaya
ben bu aksam iftardan önce tartıldım 70.1 i gördüm tabi ac karnına halim bu eger dikkat edersem ben de 69 ları görme hayalindezyim senin gibi birbirimizi takip edelim diyorduk nasıl gidiyoe seninki canım ben ramazanda daha da hızlandım bu düzen bana cok iyi geliyor yediklerime de dikkat edince cok güzel gidiyoe bendenŞuraya bir hedef koyuyorum cuma gününe kadar 1 kilo verecem...
Ahh ahh al bakalım bir tane de benim gercekten aagur yapıp edene kadar en erken 5 oluyor yattıgımda en gec 6.30 da üc cocuk da ayakta ama resmen sürünüyorum ya sen nasıl dinc kalabilşyoaun saat 8.30 a kadar hayal öeyal geziyoeum odadan odaya odalarda yere bilemyattıgıö oluyor beni aclık degil de bu uykusuzluk hali perişan ediyorYok canım nerdeee, küçük sızıp kalıyor bazen ama büyük olan ses yapmadan durmaz, dursa bende biraz yatarım
Orucu tamamen uyanık halde tutuyorum yani
Menün cok güEl canım leslie yi de yapmıssın masallah günğ güzel bştşemişssinSabah
Bir dilim ekmek 3 çatal sucuk 1 dilim kaşar yeşilçay
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Bol salata,,,1 dilim kaşar,,,1 avuç kayısı çekirdeği
Ara
3 böğürtlen,,1 salatalık
Akşam
2 içli köfte,,1 domates,,,salatalık ,,,1 bardak şalgam bir lokma ekmek
Su 3 litre spor 45 dk leslie
Geçen haftada sankim söz vermiştin emme neyse nerden başlarsan kardır diyelimHayirli geceler hanimlar nasılsınız
Ben gecen hafta yapamadim yarin baslayacagim inşallahburdanda kopmamam lazim motive olmak için ama cocuklardan firsat bulup giremiyorum oruca baslamadim henuz sanirim sali baslarim inşallah orucla motive olarak surdururum
Habu satte herkez ayakta ama burna niden kimsecikler yok napiyosunuz deyin hele bakım inanmiycaksiniz ama ben tavuktan paça çorbası tarifi gördüm şimdi onu pişiriyorum eşim bugün işkembe çorbası olsada yesek dedi elimi sürmem alma dedim bununla kandirayim dedim unutsun
Ben de aynı dırumdayım canım cocuklardanfırsat olöuyo ama burası insanı cok gazlıyo bence kesinlikle girmeye calış hatta benim sırrım lavabota girdiginde giriliyo en rahat :)Hayirli geceler hanimlar nasılsınız
Ben gecen hafta yapamadim yarin baslayacagim inşallahburdanda kopmamam lazim motive olmak için ama cocuklardan firsat bulup giremiyorum oruca baslamadim henuz sanirim sali baslarim inşallah orucla motive olarak surdururum
26 Nisan menusu
Sahur
Eki Görüntüle 2625871
İftar Eki Görüntüle 2625875
2 denecik hurma
2 lt Dukan birası yaptim
Sahura kadar bitecek
Spor yok
Teravih kurtarırmı
Sabah
Bir dilim ekmek 3 çatal sucuk 1 dilim kaşar yeşilçay
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Bol salata,,,1 dilim kaşar,,,1 avuç kayısı çekirdeği
Ara
3 böğürtlen,,1 salatalık
Akşam
2 içli köfte,,1 domates,,,salatalık ,,,1 bardak şalgam bir lokma ekmek
Su 3 litre spor 45 dk leslie
Iyı aksamlar arkadaslar menümü yazayım
Sahur
1 yumurt peynir zeytin domates salatalık
Iftar
1 dilim tepside icli köftesi
Salata ve cacık
Ara
Cay ve bşrkac cizi 3 tanenikramolmasaydı iyiydi amanedense canım cok cekti ya kzlar
35 dk 3 km kosubamdında yürüyüs
100 bacak
60 kol
50 gögüs
50 karın mekik
Zipzip-
Cok guzel oluyor canim sirkeliHabu satte herkez ayakta ama burna niden kimsecikler yok napiyosunuz deyin hele bakım inanmiycaksiniz ama ben tavuktan paça çorbası tarifi gördüm şimdi onu pişiriyorum eşim bugün işkembe çorbası olsada yesek dedi elimi sürmem alma dedim bununla kandirayim dedim unutsun
Hosgeldin canim evet burasi insana cok iyi geliyor sanada cok iyi gelecektir inşallah Dogru haklisin tel elime zor geciyor bilgisayardan girerim artikBen de aynı dırumdayım canım cocuklardanfırsat olöuyo ama burası insanı cok gazlıyo bence kesinlikle girmeye calış hatta benim sırrım lavabota girdiginde giriliyo en rahat :)
Supersin canımBende 40 dk tempolu yürüyüş yapıp duşumu aldım geldim. Kızı sallıyorum uyusun da bende yatacağım inşallah
Geçen haftada sankim söz vermiştin emme neyse nerden başlarsan kardır diyelim
Aynen limonlu sirkeli deneyelim bakalım garibim sevindi bugün istedin diye elimdeki imkanlarla yapıyorum dedim külliyen yalan sırf eve işkembe getirmesin diyeCok guzel oluyor canim sirkeli
Ellerine saglik
Afiyet olsun ortim menün harikaa26 Nisan menusu
Sahur
Eki Görüntüle 2625871
İftar Eki Görüntüle 2625875
2 denecik hurma
2 lt Dukan birası yaptim
Sahura kadar bitecek
Spor yok
Teravih kurtarırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?