- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Hangi kadın ki çok merak ettimCnm o kadın da sana bir liste verecek spor verecek sen buna uyabilirsen sonuç alırsın
Mesela o kız bana çok itici geliyor,bence sen kendin de başarabilirsin
Afiyet olsun huzurcuğum sen bu gidişle haziranda 65 olursunIyı aksamlar arkadaslar menümü yazayım
Sahur
1 yumurt peynir zeytin domates salatalık
Iftar
1 dilim tepside icli köftesi
Salata ve cacık
Ara
Cay ve bşrkac cizi 3 tanenikramolmasaydı iyiydi amanedense canım cok cekti ya kzlar
35 dk 3 km kosubamdında yürüyüs
100 bacak
60 kol
50 gögüs
50 karın mekik
Zipzip-
Ayyyy canim inşallah olur çokkk sevinirim,allah gönlüne gore versinKızlar abdest almak için wc gittim afedersiniz peceteye pudra rengi pembemsi arası bir leke geldi kaç gündür belim ağrıyor o yüzden spor yapamiyordum regl 5 gün var bu neyin nesi anlamadım internette regl 5 gün kala lekelenme yazdım gebelik belirtisi yerleşme kanaması çıktı acabami diye aklımda deli sorular dua edin ins Allah öyledirherkese hayırlı geceler öğlen görüşürüz
inş. Canım olabilirKızlar abdest almak için wc gittim afedersiniz peceteye pudra rengi pembemsi arası bir leke geldi kaç gündür belim ağrıyor o yüzden spor yapamiyordum regl 5 gün var bu neyin nesi anlamadım internette regl 5 gün kala lekelenme yazdım gebelik belirtisi yerleşme kanaması çıktı acabami diye aklımda deli sorular dua edin ins Allah öyledirherkese hayırlı geceler öğlen görüşürüz
Ayyyyy hadi bakalım inşallahhhhKızlar abdest almak için wc gittim afedersiniz peceteye pudra rengi pembemsi arası bir leke geldi kaç gündür belim ağrıyor o yüzden spor yapamiyordum regl 5 gün var bu neyin nesi anlamadım internette regl 5 gün kala lekelenme yazdım gebelik belirtisi yerleşme kanaması çıktı acabami diye aklımda deli sorular dua edin ins Allah öyledirherkese hayırlı geceler öğlen görüşürüz
İnşallah vermişimdir canım bugün tartıya pil aldıracam yarın tartılırım inşallahhhhhGülümse afiyet olsun bamya yı hiç sevmem ama faydalı diye yaparım
Madamhb güzel canım afiyet olsun
Elifeylül sende az yemişsin canım afiyet olsun
Selensu güzel canım
Kmld bacım bir tartılamadın canım güzel gidiyorsun kesin verdin kilo
Huzurvermeyolunda büskiviler dışında sıkıntı yok canım
Maşallah canım spor da menü de harika afiyet olsun26 nisan
Sahur
1 dilim ekmek
Yoğurt kürü
Peynir zeytin cay
İftar
3 içli köfte küçüklerdi
1 kase mercimek çorbası
Salata
1 br ayran
1 sürahi su içtim yatana kadar
30 dk eliptik
1.5 saat tempolu yürüyüş (arkadaşım aradı çıktık)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?