Menü
20.00
1 kase buğdaylı nohutlu ayran aşı
4 y.kaşığı kavrulmuş ıspanak
7 - 8 kaşık domates salatası
Su 1.5 litre (soda çok içtiğim için su içemiyorum)
Spor bugün yok maalesef
26 nisan
Sahur
1 dilim ekmek
Yoğurt kürü
Peynir zeytin cay
İftar
3 içli köfte küçüklerdi
1 kase mercimek çorbası
Salata
1 br ayran
1 sürahi su içtim yatana kadar
30 dk eliptik
1.5 saat tempolu yürüyüş (arkadaşım aradı çıktık)
Kızlar abdest almak için wc gittim afedersiniz peceteye pudra rengi pembemsi arası bir leke geldi kaç gündür belim ağrıyor o yüzden spor yapamiyordum regl 5 gün var bu neyin nesi anlamadım internette regl 5 gün kala lekelenme yazdım gebelik belirtisi yerleşme kanaması çıktı acabami diye aklımda deli sorular dua edin ins Allah öyledirherkese hayırlı geceler öğlen görüşürüz
Günaydın canım ❤Günaydııınnnn
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Kargocudayım ve bir sıra var anlatamam
Sabah tartıda korkunö bir sayı gördüm reglim bitene kdr yazmayı reddediyorum
Gunaydin canim ❤Günaydın kizlar
Kız davul caldimya benim dış gebelikten sonra sağ tupum yok sol tüpte kapalı hafif sızıntı varmış doktor tüp bebek dedi yaza kafar kilo verip düşünüyorum demiştim sonra vaz gecmistim kendiliğinden olursa olur olmazsa olmaz dedim sen nerdeydin o zamanlarinş. Canım olabilir
Bende büyük kızımda yasadım ksahvemsi leke geldi regli oldum sandım devamı gelmeyince test yaptım silik ikinci çizgi çıkmıştı
Devamı gelmezse yarın test yap varsa silik te olsa çıkar Allah gönlüne göre versin çocuk istrdiğinide bilmiyordum seni gidi seni
Hadi İnşaallah öyledirKızlar abdest almak için wc gittim afedersiniz peceteye pudra rengi pembemsi arası bir leke geldi kaç gündür belim ağrıyor o yüzden spor yapamiyordum regl 5 gün var bu neyin nesi anlamadım internette regl 5 gün kala lekelenme yazdım gebelik belirtisi yerleşme kanaması çıktı acabami diye aklımda deli sorular dua edin ins Allah öyledirherkese hayırlı geceler öğlen görüşürüz
Sevdigin şeyleri yapma o zaman yemek zorunda kalmazsin detoksa başladım dedin detoksu çöp etme bu hafta güzel eksiyle gel yoksa elimde bekliyorumDünden çorbam var
Bugün kabak kavuracagım hafif olsun
Salata cacık şekerpare
Ekmekte bitti ekmekte yaparım
Sekerpareyi çok seviyorum yememeye calışıcam
Kazasız belasız sütlaç bitti
Darısıda şekerpareye olsun
Benim ikinci evliligim canım ortak çocuk yok 11 yaşında kızım var ilk evliligimdenAyyyyy hadi bakalım inşallahhhh
Senin kaç çocuğun vardı
Piste önden seni alalımGünaydın herkesE
Ramazan diyete başlayanlar şimdiden başarılar diliyorum
Sahuru iyi yiyin iftara da az yiyin bol bol spor yapın :)
Bendr az önce tartıldım 73.8 cnm bana düzen iyi gelmiyor yediklerime dikkat etsem bile çünkü spor olmadan olmuyor bu hafta sporuda dahil edicem bakalım artık nasıl olucakben bu aksam iftardan önce tartıldım 70.1 i gördüm tabi ac karnına halim bu eger dikkat edersem ben de 69 ları görme hayalindezyim senin gibi birbirimizi takip edelim diyorduk nasıl gidiyoe seninki canım ben ramazanda daha da hızlandım bu düzen bana cok iyi geliyor yediklerime de dikkat edince cok güzel gidiyoe benden
Ahh ahh al bakalım bir tane de benim gercekten aagur yapıp edene kadar en erken 5 oluyor yattıgımda en gec 6.30 da üc cocuk da ayakta ama resmen sürünüyorum ya sen nasıl dinc kalabilşyoaun saat 8.30 a kadar hayal öeyal geziyoeum odadan odaya odalarda yere bilemyattıgıö oluyor beni aclık degil de bu uykusuzluk hali perişan ediyor
Bendr az önce tartıldım 73.8 cnm bana düzen iyi gelmiyor yediklerime dikkat etsem bile çünkü spor olmadan olmuyor bu hafta sporuda dahil edicem bakalım artık nasıl olucakben bu aksam iftardan önce tartıldım 70.1 i gördüm tabi ac karnına halim bu eger dikkat edersem ben de 69 ları görme hayalindezyim senin gibi birbirimizi takip edelim diyorduk nasıl gidiyoe seninki canım ben ramazanda daha da hızlandım bu düzen bana cok iyi geliyor yediklerime de dikkat edince cok güzel gidiyoe benden
Ahh ahh al bakalım bir tane de benim gercekten aagur yapıp edene kadar en erken 5 oluyor yattıgımda en gec 6.30 da üc cocuk da ayakta ama resmen sürünüyorum ya sen nasıl dinc kalabilşyoaun saat 8.30 a kadar hayal öeyal geziyoeum odadan odaya odalarda yere bilemyattıgıö oluyor beni aclık degil de bu uykusuzluk hali perişan ediyor
Günaydın korkunç dediğin 53 filânmiGünaydın kızlar
Kargocudayım ve bir sıra var anlatamam
Sabah tartıda korkunö bir sayı gördüm reglim bitene kdr yazmayı reddediyorum
Rabbim gonlune gore versin canimBenim ikinci evliligim canım ortak çocuk yok 11 yaşında kızım var ilk evliligimden
Ortim senin çocukların yok muydu ben mi yanlış hatırlıyorumKız davul caldimya benim dış gebelikten sonra sağ tupum yok sol tüpte kapalı hafif sızıntı varmış doktor tüp bebek dedi yaza kafar kilo verip düşünüyorum demiştim sonra vaz gecmistim kendiliğinden olursa olur olmazsa olmaz dedim sen nerdeydin o zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?