bu sevincin sebebi nedir simeranyacım ezikliğinizi ve satılmışlığınızı örtbas etmek olabilirmi acaba
yenemediğiniz fenerbahçeyi bu şekilde yendiğinizi sanıyorsunuz ne kadar küçük dünyanız var valla acıyorum sizeee
bu sevincin sebebi nedir simeranyacım ezikliğinizi ve satılmışlığınızı örtbas etmek olabilirmi acaba
yenemediğiniz fenerbahçeyi bu şekilde yendiğinizi sanıyorsunuz ne kadar küçük dünyanız var valla acıyorum sizeee
kızlar selam bugünde doğuramadım haber vereyim dedim birazdan dra gideceğim ayşegül seni ararım canım öpüyorum
Şimdi şöyle bir durum var ben işi hakaret boyutuna vardırmıyorum! Vardırsaydım eğer yazılacak çok fazla şey vardı... Acınacak halde olan kim dün geceden beri yayınlanıyor bu.Neyse ya demekki şakadan, takılmadan, güzel bir üsluptan kazandığımız bir şey olmuyor, mürbarek olsun 2. liğiniz. Hayırlı günler ....
özür dilerim canım şahsa değil takımaydı bu sözlerim
bu arada sabah salatalık,domates,peynir yedim çok az ekmek yedim yeşil çay içtim
cmt günü eşim pazardan 4 kilo salatalık almış..25 kuruşmuş kilosu..bizde bol bol yemeye karar verdik..yemeklere hep cacık yapacağım,ara öğünlerde salatalık yiyeceğiz..kahvaltıdada bol maydonoz ve salatalık tüketeceğiz..bu hafta 63 ten düşeceğim yiteeeer yaaaa
arkadaşlar takım yüzünden birbirimize girmeyelim lütfen
kabul edelimki herkes birbirine karşı aşırı tahrikçi konuşuyor..
tamam fener sevilmiyor olabilir,sevmek zorunda değil kimse birbirini(takım olarak)
ama geceden beri kimse arkadaşımmış alınırmış gözüyle bakmadan acımzasızca saçma sapan geyikler yapıyor,ağır tahrik var..herkes birandan bursalı oluverdi beşiktaşlılar bile..o kadar tahrike karşı cevap verseydim dün gecedir arkadaşım kalmazdı..
sanıyorum mehtapta face in gazabına uğramış durumda..
bazen diyorum keşke takım tutmasaydım..
canım dediğin arkadaşlarınla kanlı bıçaklı gibi bir laf dalaşına giriyorsun yok yere..
sanki şampiyonluğun hepimize faydası varmış gibi davranıyoruz..
herkes birbirine karşı nazik olsun lütfen olmazmı..kırmayalım birbirimizi..:kedi:
dostluklar kolay kazanılmıyor,saçma bir lig için bunu yıkmayalımopuyorumnanaktan..futbol muhabbetini burda kapatalımhihoyyyt
Selamlar sevgi pıtırcıklarım, dün annemle caddeye indik, bir güzel mado da oturduk, ben diyetteyim diye, buz ve sadece frambuaz karışımı bir içecek içtim...Hemde 2,5 litre gibi bir bardaktan, lıkır lıkır, dünde hava çok boğuk ve basıktı istanbulda, terlemiştim, oh bir iyi gelmişti, sonrada klima vardı tam oturdugumuz masanın karşısında püfür püfür, sonuç : halsizlikten, boğaz ağrısından, ağzının tat alamamasınından, ateşinin yükselmesinden evin içerisinde zır zır ağlayan, bu yüzden sevdiği adamı göremeyen, yediği buza lanet eden bezmiş insan modeliiii..........
Annnemiiiiiiiii istiyoruuuuuuuuuuummm diye uluyorum evin içerisinde , bööööööööggg diye bir ağlayışım var görseniz yerlere yatarsınız delikafadulden
Yasini de göremedim yataktan kalkamıyorumki senağlama
Yüce rabbim şafi isminin vesilesiyle şifa versin bana aminnn :Saruboceq:
Demekki neymiş bu işler parayla, fedarasyona saldırmakla, penaltı noktasını kazma kürekle kazmakla olmuyormuş, geçmiş olsun sayın aziizz fenevvv taraftarları ve aziiizz başkan :) Türk futbolunda çığır açan bursaspor taraftarını ve ertuğrul hocayı da gönülden kutluyoruz. Yaşasın ilahi adalet :) lülülülülülü:lepi:
Günaydın kızlar ya..... Sinirlerim çok bozuk.... Cüzdanım kaybolmuş şimdi tek tek bütün kimlikleri filan yeniden çıkarttıracağim ve birinin eline geçmiş cüzdan kredi kartımdan internet üzerinden 800 küsür milyonluk alışveriş yapılmış, şimdide çıkıp yeniden nüfus cüzdanı ehliyet filan çıkarttırmaya gidiyorum.
Bugün katılamayabilirim aranıza haberiniz olsun.
:roflol::sm_cool::hooray:Ahahahaha Flaş flaş flaş !!!!Bolu tünelinde telefonlarına ulaşılamayan o anonstan sonra dışarı fırlayan bir grup fenevlinin halen şampiyonluk kutlaması yaptığı öğrenildi :))) Milyon $'ları verip gülizarı alacağınıza 5 tl verip bir el radyosu alsaydınız ya tuhaf insan topluluğu sevgili bir o kadar da saygılı fenevvvvliler, böyle rezil olmazdınız :)
Artıııııııııııııııııı :)
Aslında bence maçın tekrar edimesi gerekir,yalnış skor haberi gelince febevvvvliler topu geriye oynadılar,dolayısıyla kural hatası yapıldı ve şampiyonluk kaçtı :)))
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü Çokkkk seviyoruuuuum sizleriiii, ondan fazla takılmıyorum, yoksa geceden beri saldırılarım devam etmekkteeeeee :lepi: hasbiiiişşş ablamla yıktık face ortamını hihoyyyt
simoşum benim de boğazım ağrıyorrr :çok üzgünüm:
fenevin hışmınamı uğradıkkii lemmm bilmiyorumkismile:gitme:
bu aradaa bugün büyük günümüz hazırlıllar tamamm
dün tüm gün kuafördeydikk kaş bıyık sir manikür frençç işlerimizi bitirdik bugüne saç ve makyacımız kaldıı kaydirigubbakcemile3
öğleden sonraa maydanozluk yapmaya kuaföre gidecemm :roflo
şaka bir tarafaa gerçekten fenerli olsam dün geceden beri benim kimyam da bozulurdu müthiş tahrik varra.s
bu konuda haklısın sinir minir bişey koyulmadıı normal insan dayanmaz bu kafa bulmALARAA :bbo:
ama takımında gıcık yahuuu millet iyi beklemiş bu günüü sırnaşık şey
günaydın sultannn Şeniz
salatalıkk iyide ben korkarım salatalıktan hormonlu dur diyeee çok yemektenn ucuzda olunca fiyatı ilk aklıma hormonu geldii bilmiyorumkismile:sm_confused:
yok canım burdaki pazarda dışardan pek gelmiyor..köylünün kendi yetiştirdiği mahsüller oluyor vede çok ucuza satıyorlar taze taze.
manavdakilerden çok korkuyorum ben..resmen hormondan yarılmış oluyorlar.manavdan almam pek..
yok canım burdaki pazarda dışardan pek gelmiyor..köylünün kendi yetiştirdiği mahsüller oluyor vede çok ucuza satıyorlar taze taze.
manavdakilerden çok korkuyorum ben..resmen hormondan yarılmış oluyorlar.manavdan almam pek..
amann canım iyi çok ucuz olunca aklım fırladııı kaydirigubbakcemile5
sultanım bugün mezuniyetimizzz a.s
olmazsa simoştan yardım isterimm ecenin profilinden alır resmini buraya ekler size
görürsünüz kara cadımııı a.s
istsnbulda genelde hormonlu yemekten başka çaremiz yok
aslında büyük bir bahçemiz var ekip yiyebiliriz taze taze ama eringeçlik yapıyoruz işte alsanaalsanasmile
hayırlı olsun ablacım
lisedenmimezun oluyoruz
vallahi kızlar fenerli olmamı bi kenara koyayım şöyle bir gerçek varki inkar etmek mümkünn değil;
bursaspor kupayı aldı helal olsun tebrik ediyorum
4 büyük takıma güzel bir ders verdi helal olsun
ama 4 büyük takımdan sadece fener üzüldü niye???
çünkü ortada galatasaraylı beşiktaşlı trabzonsporlu kalmadı bunlar döndü bursaspora.. yalanmı? yanlış mı?
biz 2. olduysak kendileri de 3. 4 oldular neden üzülmüyolar neden seviniyolar kaybettiğine sevinen psikolojiye ne demeli??? demekki neymiş? kaybetmemişler çünkü kendileri değişime uğramışlar gerçekler bunu gösteriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?