Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

valla arkadaşımsimoştan önce ben cevaplıyayım ben beşiktaşlıyım eşim fenerli fener benim evimde ikinci takım beşiktaş olmazsa fener şampiyon olsun diyenlerdenimm a.s

ama şampiyonluktan bu yıl bizi kalleşçe düşürmeleri hakemi satın almalarııpenaltı sahasının önüne tünel kazmaları federasyonun ve o anda maçı yöneten hakemin gözlemcinin bunu es geçmeleri ve fenerin bunu hep yapması fena koydu yahuuu a.s

aklı selim düşündümki fener bunu hep yapıyorr
demekki neynişş bundan 5 6 yıl öncede 12 puan geriden gelip beşiktaştan şampiyonluğu hile hurda yollarıyla almıştıı
ee ilahi adelettt
sevincimiz bundan dırrrlmaz:

Şimdi şöyle bir durum var ben işi hakaret boyutuna vardırmıyorum! Vardırsaydım eğer yazılacak çok fazla şey vardı... Acınacak halde olan kim dün geceden beri yayınlanıyor bu.Neyse ya demekki şakadan, takılmadan, güzel bir üsluptan kazandığımız bir şey olmuyor, mürbarek olsun 2. liğiniz. Hayırlı günler ....

kızlar selam bugünde doğuramadım haber vereyim dedim birazdan dra gideceğim ayşegül seni ararım canım öpüyorum

özür dilerim canım şahsa değil takımaydı bu sözlerim

özür dilerim canım şahsa değil takımaydı bu sözlerim

şaka bir tarafaa gerçekten fenerli olsam dün geceden beri benim kimyam da bozulurdu müthiş tahrik varra.s
bu konuda haklısın sinir minir bişey koyulmadıı normal insan dayanmaz bu kafa bulmALARAA :bbo:
ama takımında gıcık yahuuu millet iyi beklemiş bu günüü sırnaşık şey

günaydın sultannn Şeniz

arkadaşlar takım yüzünden birbirimize girmeyelim lütfen
kabul edelimki herkes birbirine karşı aşırı tahrikçi konuşuyor..
tamam fener sevilmiyor olabilir,sevmek zorunda değil kimse birbirini(takım olarak)
ama geceden beri kimse arkadaşımmış alınırmış gözüyle bakmadan acımzasızca saçma sapan geyikler yapıyor,ağır tahrik var..herkes birandan bursalı oluverdi beşiktaşlılar bile..o kadar tahrike karşı cevap verseydim dün gecedir arkadaşım kalmazdı..
sanıyorum mehtapta face in gazabına uğramış durumda..
bazen diyorum keşke takım tutmasaydım..
canım dediğin arkadaşlarınla kanlı bıçaklı gibi bir laf dalaşına giriyorsun yok yere..
sanki şampiyonluğun hepimize faydası varmış gibi davranıyoruz..
herkes birbirine karşı nazik olsun lütfen olmazmı..kırmayalım birbirimizi..:kedi:
dostluklar kolay kazanılmıyor,saçma bir lig için bunu yıkmayalımopuyorumnanaktan..futbol muhabbetini burda kapatalımhihoyyyt

bu arada sabah salatalık,domates,peynir yedim çok az ekmek yedim yeşil çay içtim

cmt günü eşim pazardan 4 kilo salatalık almış..25 kuruşmuş kilosu..bizde bol bol yemeye karar verdik..yemeklere hep cacık yapacağım,ara öğünlerde salatalık yiyeceğiz..kahvaltıdada bol maydonoz ve salatalık tüketeceğiz..bu hafta 63 ten düşeceğim yiteeeer yaaaa

salatalıkk iyide ben korkarım salatalıktan hormonlu dur diyeee çok yemektenn ucuzda olunca fiyatı ilk aklıma hormonu geldii bilmiyorumkismile:sm_confused:

bu kadarı neden oldu biliyomusunn ohhkaydirigubbakcemile3
türriye liginde ilk defa üç büyükler harici bir takım şampiyon olduuu
ve güüçler birleştiii kaydirigubbakcemile3

valla bu da fenere denk geldiii kaydirigubbakcemile3

cok cok gecmiş olsun gözdem aman dikkt et bugün kendine bnde dün gece sabaha kadan uyuyamdım karnımdaki agrı yüüznden gerci seni en cok üzen yasininie görememk olmsu herlde bırak arada böle iyi olur daha cok özlesin seniaklinialirimsmileyerimseniben

:içelim::hooray:

sinemcim gecmiş olsun cnm ya nasıl olru böle bişy ne insanlar var Allahım hak hukuk bilmeyen Allh kolylık versin cnm insl daha fazla zarar görmeden halledersin:teselli:
:roflol::sm_cool::hooray:

ablacım ecenin mezuniyeti bugün mü yoksa ne güzel ne kadr heyecanlıdır kimbilir insl onun için unutulmaz bir gece olurŞeniz​

günaydın ablacımopuyorumnanaktan​

salatalıkk iyide ben korkarım salatalıktan hormonlu dur diyeee çok yemektenn ucuzda olunca fiyatı ilk aklıma hormonu geldii bilmiyorumkismile:sm_confused:

yok canım burdaki pazarda dışardan pek gelmiyor..köylünün kendi yetiştirdiği mahsüller oluyor vede çok ucuza satıyorlar taze taze.
manavdakilerden çok korkuyorum ben..resmen hormondan yarılmış oluyorlar.manavdan almam pek..

amann canım iyi çok ucuz olunca aklım fırladııı kaydirigubbakcemile5

sultanım bugün mezuniyetimizzz a.s

olmazsa simoştan yardım isterimm ecenin profilinden alır resmini buraya ekler size
görürsünüz kara cadımııı a.s

istsnbulda genelde hormonlu yemekten başka çaremiz yok
aslında büyük bir bahçemiz var ekip yiyebiliriz taze taze ama eringeçlik yapıyoruz işte alsanaalsanasmile

hayırlı olsun ablacım
lisedenmimezun oluyoruz

istsnbulda genelde hormonlu yemekten başka çaremiz yok
aslında büyük bir bahçemiz var ekip yiyebiliriz taze taze ama eringeçlik yapıyoruz işte alsanaalsanasmile

bizim memlekette de çoğu kişi bahçesine eker..annemlerin falan bi bahçesi var..her çeşit meyve ektiler.kalan kısmınada mevsim sebzeleri ekiyorlar..oyalanıyorlar hem..

vallahi kızlar fenerli olmamı bi kenara koyayım şöyle bir gerçek varki inkar etmek mümkünn değil;
bursaspor kupayı aldı helal olsun tebrik ediyorum
4 büyük takıma güzel bir ders verdi helal olsun
ama 4 büyük takımdan sadece fener üzüldü niye???
çünkü ortada galatasaraylı beşiktaşlı trabzonsporlu kalmadı bunlar döndü bursaspora.. yalanmı? yanlış mı?
biz 2. olduysak kendileri de 3. 4 oldular neden üzülmüyolar neden seviniyolar kaybettiğine sevinen psikolojiye ne demeli??? demekki neymiş? kaybetmemişler çünkü kendileri değişime uğramışlar gerçekler bunu gösteriyor..

:lepi:lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…