Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

vereliniortak

simoşum hitabını ve ünlem işaretini beğenmedim sınırları zorlamışsın CADIARZU

:lepi:alkisalkisalkis
vereliniortak

tünaydınlar takımım nasılsınız . amma çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi

Son düzenleme:
tünaydınlar..herkese mutlu bir hafta diliyorum..nasılsınız,maşşallah sabahtan beri kupa muhabbetidir gitmiş kaydirigubbakcemile3 bende bursa sporu tebrik ediyorum :hooray: hakettiler aldılar..ayrıca bir galatasaraylı olarak ilk kez dört büyükler dışında bir takımın kupa alması çok güzel duygu a.s yolları açık olsun alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar selam bugünde doğuramadım haber vereyim dedim birazdan dra gideceğim ayşegül seni ararım canım öpüyorum

hayırlı haberlerini alırız inşallah canım :Saruboceq:

cooook gecmis olsun canim.kim harcamiz cikarttirabilirmisin bankanla irtibata gec.
sana sözüm yazimin sonunda geliyor
desene büyük gün bugün resmini kkyada koyun ablacim faceden bakamiyoruz bari ecemize burdan bakalim güzelligine

kızlar selam bugünde doğuramadım haber vereyim dedim birazdan dra gideceğim ayşegül seni ararım canım öpüyorum
hayirlisi güzelim bir nefeste cikartirsin insallah
tünaydınlar takımım nasılsınız . amma çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi

tünaydin nazlim

Benmi ? Yanlış okudun sanırım ? Tekrar oku istersen?

mehtabın söylediği sözü hakaret olarak algıladıysan sende akşamdan beri GS yada BJK yada TS taraftarlarının yazdıklarını tekrar oku istersen. bu derece sert çıkışmanı gereksiz. Hele o ünlem çok gereksiz. boshayallersmile

Diğer takımların taraftarlarının ne söylediği beni ilgilendirmez, ben kendi söylediğime bakarım nuro, bende hakaret içerikli yazılar yoktu, asla da olmaz zaten, sadece takılıyordum hepsi bu, ben sizin yazdıklarınıza nasıl şakayla karışık cevap veriyorsam aynı davranışı beklemem de yadırganmamalı. Neyse kapatalım bu konuyu. Yani ben kapatıyorum bir daha bu konu hakkında yorum yapmayacağım

mesajına tekrar baktım ve şu anlam çıkardım " şimdi sana bi laf söyledim ama kalbini kırmak istemem.. yoksa çok güzel hakarette edebilirim.. ben şaka yaptım ama siz anlamazsınız vs. vs.."
akşamdan beri yazdıklarınıza saçma sapan esprilere biz bişey demedik şaka dedik geçtik yada ona göre mehtabın verdiği tarzda cevap verdik ama ne oldu da birden ciddileştinde bu şekil bi cevap verdin şaşırdım doğrusu.. benim fikrimce mehtabın kalbini kırmışsın.. sadece fikrim ve belirtmeden geçemedim. sende mehtabın mesajına karşılık yazdığın mesajı tekrar oku istersen.

tamam kapatalım ama ben hakaret etmedim deme lütfen.. buna benzer sözleri sendende gördüm. örnek vermeyim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…