vallahi kızlar fenerli olmamı bi kenara koyayım şöyle bir gerçek varki inkar etmek mümkünn değil;
bursaspor kupayı aldı helal olsun tebrik ediyorum
4 büyük takıma güzel bir ders verdi helal olsun
ama 4 büyük takımdan sadece fener üzüldü niye???
çünkü ortada galatasaraylı beşiktaşlı trabzonsporlu kalmadı bunlar döndü bursaspora.. yalanmı? yanlış mı?
biz 2. olduysak kendileri de 3. 4 oldular neden üzülmüyolar neden seviniyolar kaybettiğine sevinen psikolojiye ne demeli??? demekki neymiş? kaybetmemişler çünkü kendileri değişime uğramışlar gerçekler bunu gösteriyor..
Şimdi şöyle bir durum var ben işi hakaret boyutuna vardırmıyorum! Vardırsaydım eğer yazılacak çok fazla şey vardı... Acınacak halde olan kim dün geceden beri yayınlanıyor bu.Neyse ya demekki şakadan, takılmadan, güzel bir üsluptan kazandığımız bir şey olmuyor, mürbarek olsun 2. liğiniz. Hayırlı günler ....
vallahi kızlar fenerli olmamı bi kenara koyayım şöyle bir gerçek varki inkar etmek mümkünn değil;
bursaspor kupayı aldı helal olsun tebrik ediyorum
4 büyük takıma güzel bir ders verdi helal olsun
ama 4 büyük takımdan sadece fener üzüldü niye???
çünkü ortada galatasaraylı beşiktaşlı trabzonsporlu kalmadı bunlar döndü bursaspora.. yalanmı? yanlış mı?
biz 2. olduysak kendileri de 3. 4 oldular neden üzülmüyolar neden seviniyolar kaybettiğine sevinen psikolojiye ne demeli??? demekki neymiş? kaybetmemişler çünkü kendileri değişime uğramışlar gerçekler bunu gösteriyor..
tünaydin kizlar.haftasonunuz nasil gecti
gecmisi bi okuyum geliyorum hemencik
kızlar selam bugünde doğuramadım haber vereyim dedim birazdan dra gideceğim ayşegül seni ararım canım öpüyorum
cooook gecmis olsun canim.kim harcamiz cikarttirabilirmisin bankanla irtibata gec.Günaydın kızlar ya..... Sinirlerim çok bozuk.... Cüzdanım kaybolmuş şimdi tek tek bütün kimlikleri filan yeniden çıkarttıracağim ve birinin eline geçmiş cüzdan kredi kartımdan internet üzerinden 800 küsür milyonluk alışveriş yapılmış, şimdide çıkıp yeniden nüfus cüzdanı ehliyet filan çıkarttırmaya gidiyorum.
Bugün katılamayabilirim aranıza haberiniz olsun.
sana sözüm yazimin sonunda geliyorAhahahaha Flaş flaş flaş !!!!Bolu tünelinde telefonlarına ulaşılamayan o anonstan sonra dışarı fırlayan bir grup fenevlinin halen şampiyonluk kutlaması yaptığı öğrenildi :))) Milyon $'ları verip gülizarı alacağınıza 5 tl verip bir el radyosu alsaydınız ya tuhaf insan topluluğu sevgili bir o kadar da saygılı fenevvvvliler, böyle rezil olmazdınız :)
Artıııııııııııııııııı :)
Aslında bence maçın tekrar edimesi gerekir,yalnış skor haberi gelince febevvvvliler topu geriye oynadılar,dolayısıyla kural hatası yapıldı ve şampiyonluk kaçtı :)))
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü Çokkkk seviyoruuuuum sizleriiii, ondan fazla takılmıyorum, yoksa geceden beri saldırılarım devam etmekkteeeeee :lepi: hasbiiiişşş ablamla yıktık face ortamını hihoyyyt
desene büyük gün bugün resmini kkyada koyun ablacim faceden bakamiyoruz bari ecemize burdan bakalim güzelliginesimoşum benim de boğazım ağrıyorrr :çok üzgünüm:
fenevin hışmınamı uğradıkkii lemmm bilmiyorumkismile:gitme:
bu aradaa bugün büyük günümüz hazırlıllar tamamm
dün tüm gün kuafördeydikk kaş bıyık sir manikür frençç işlerimizi bitirdik bugüne saç ve makyacımız kaldıı kaydirigubbakcemile3
öğleden sonraa maydanozluk yapmaya kuaföre gidecemm :roflo
valla arkadaşımsimoştan önce ben cevaplıyayım ben beşiktaşlıyım eşim fenerli fener benim evimde ikinci takım beşiktaş olmazsa fener şampiyon olsun diyenlerdenimm a.s
ama şampiyonluktan bu yıl bizi kalleşçe düşürmeleri hakemi satın almalarııpenaltı sahasının önüne tünel kazmaları federasyonun ve o anda maçı yöneten hakemin gözlemcinin bunu es geçmeleri ve fenerin bunu hep yapması fena koydu yahuuu a.s
aklı selim düşündümki fener bunu hep yapıyorr
demekki neynişş bundan 5 6 yıl öncede 12 puan geriden gelip beşiktaştan şampiyonluğu hile hurda yollarıyla almıştıı
ee ilahi adelettt
sevincimiz bundan dırrrlmaz:
hayirlisi güzelim bir nefeste cikartirsin insallahkızlar selam bugünde doğuramadım haber vereyim dedim birazdan dra gideceğim ayşegül seni ararım canım öpüyorum
tünaydınlar takımım nasılsınız . amma çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi
simoşum hitabını ve ünlem işaretini beğenmedim sınırları zorlamışsın CADIARZU
Benmi ? Yanlış okudun sanırım ? Tekrar oku istersen?
özür dilerim canım şahsa değil takımaydı bu sözlerim
mehtabın söylediği sözü hakaret olarak algıladıysan sende akşamdan beri GS yada BJK yada TS taraftarlarının yazdıklarını tekrar oku istersen. bu derece sert çıkışmanı gereksiz. Hele o ünlem çok gereksiz. boshayallersmile
Şimdi şöyle bir durum var ben işi hakaret boyutuna vardırmıyorum! Vardırsaydım eğer yazılacak çok fazla şey vardı... Acınacak halde olan kim dün geceden beri yayınlanıyor bu.Neyse ya demekki şakadan, takılmadan, güzel bir üsluptan kazandığımız bir şey olmuyor, mürbarek olsun 2. liğiniz. Hayırlı günler ....
nazcım facede ortak arkadaşımız olan firdevs kim? Hatırlıyorum ismi ama çıkaramadım?
Diğer takımların taraftarlarının ne söylediği beni ilgilendirmez, ben kendi söylediğime bakarım nuro, bende hakaret içerikli yazılar yoktu, asla da olmaz zaten, sadece takılıyordum hepsi bu, ben sizin yazdıklarınıza nasıl şakayla karışık cevap veriyorsam aynı davranışı beklemem de yadırganmamalı. Neyse kapatalım bu konuyu. Yani ben kapatıyorum bir daha bu konu hakkında yorum yapmayacağım
tamam kapatalım ama ben hakaret etmedim deme lütfen.. buna benzer sözleri sendende gördüm. örnek vermeyim şimdi.
günaydın deryacığım . Benim baya yoğun ve yorucuydu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?