canim herkez pikniklere gitmis gezmelere gitmis bende gezdim tabikisi burda hava kötü dün ögleden sonra acti biraz arkadasimla yürüyüs yaptik
Ne gördün bende nuro? açıklarmısın ? örneği bekliyorum ?tamam kapatalım ama ben hakaret etmedim deme lütfen.. buna benzer sözleri sendende gördüm. örnek vermeyim şimdi.
Ne gördün bende nuro? açıklarmısın ? örneği bekliyorum ?
ne demek şimdi bu ? alttan almak zorunda değilsin tabiki ama ben sert çıkmanın anlamının olmadığını izah etmeye çalıştım sana okadar. bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyemiyorum huyum kurusun.Yanlış geliyosa birşey belirtmeden geçemiyorum simoşcum.Burda ne yazıkki senin ünlem işaretli yazın bana nedense sert ve ters geldi.Nuro ben sürekli idare edip alttan almak zorundamıyım ?
NurocuĞum sen kocasİnan mezarlıĞına yakın mı oturuyorsun .
ne demek şimdi bu ? alttan almak zorunda değilsin tabiki ama ben sert çıkmanın anlamının olmadığını izah etmeye çalıştım sana okadar. bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyemiyorum huyum kurusun.Yanlış geliyosa birşey belirtmeden geçemiyorum simoşcum.Burda ne yazıkki senin ünlem işaretli yazın bana nedense sert ve ters geldi.
ne demek şimdi bu ? alttan almak zorunda değilsin tabiki ama ben sert çıkmanın anlamının olmadığını izah etmeye çalıştım sana okadar. bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyemiyorum huyum kurusun.Yanlış geliyosa birşey belirtmeden geçemiyorum simoşcum.Burda ne yazıkki senin ünlem işaretli yazın bana nedense sert ve ters geldi.
evet canımcım aynen öyle :)
ozaman biz birbirimize yakın oturuyoruz canım .
:)) bencede :))) hemde çok yakınız.. mesela geçenlerde kocasinan sağlık ocağına gittim mezarlığın yanındaki :)) sen mezbaha yolundasın sanırım :) mezarlığın arkasında kocaaa bir park var orada da yürüyüş yapıyorum sabahları :) bigün çarpışırsak şaşırmayalım :)))))
ben tam mezba yolunda değilde mahmutbey yoluna giden münibüs yolu varya canım . orda mehmet akif lisesi var belki görmüşsündür. orda emek siteleri var orda oturuyorum . bende yürümek için yer arıyordum kendime bakayım bir mezarlığın arkasındaki parka ....
Ne gördün bende nuro? açıklarmısın ? örneği bekliyorum ?
Ünlem işareti ters geliyor ama diğer yazılan sözcükler ters gelmiyor öyle mi? Bana da özellikle çok yanlış gelen şeyler oluyor ama ben ''kalp kırmamak'' adına kendime saklıyorum, şuan olduğu gibi ...
Günaydın kızlar ya..... Sinirlerim çok bozuk.... Cüzdanım kaybolmuş şimdi tek tek bütün kimlikleri filan yeniden çıkarttıracağim ve birinin eline geçmiş cüzdan kredi kartımdan internet üzerinden 800 küsür milyonluk alışveriş yapılmış, şimdide çıkıp yeniden nüfus cüzdanı ehliyet filan çıkarttırmaya gidiyorum.
Bugün katılamayabilirim aranıza haberiniz olsun.
referans canımnazcım facede ortak arkadaşımız olan firdevs kim? hatırlıyorum ismi ama çıkaramadım?
özge doktora gittin mi doktor ne dedi
hadi ya çok kötübir sürü iş şimdi Allah yardımcın olsun canım
referans canım
gittim canım
3 seçenek var dedi
1- daha sıvısı varmış istersen bir haftaya kadar daha bekleyebiliriz ama illa normal olacak diye birşey yok yine sancın gelmeyebilir dedi
2- suni sancı verebilirim hemen dedi
3- sezeryan yapabilirim dedi
sen seçeceksin dedi
sizce ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?