Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canim herkez pikniklere gitmis gezmelere gitmis bende gezdim tabikisi burda hava kötü dün ögleden sonra acti biraz arkadasimla yürüyüs yaptik

bizim cumartesi işyerinde yemek vardı sabah 4 te işe geldim saat : 12: 30 da işten çıktım daha sonra kaynanam gelin mevlidi okuttu akşam saat 18:00 a kadar ayaktaydım . daha sonra evi topla et süpür sil derken saat 20:00 oldu sonra arkadaşın çocuğu hastaydı oraya gittik eve gel yat derken saat gece 2 oldu sabahta kalk misafirlerim gelecekti . hazırlık yap et derken öldüm geberdim sabah kalkamadım bile ....

Merhaba arkadaşlar .
1.olmuşuz kutluyorm.:lepi:
hafta sonu annem,ablam yeğenim geldi düzceden.dün akşam gittiler.annem yanımda.
her gün yazamayabilirm,malum annem şeker ,kalp hastası.onunla ilgileniyorum.
akşama yazarım menümü.
öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar .
1.olmuşuz kutluyorm.:lepi:
hafta sonu annem,ablam yeğenim geldi düzceden.dün akşam gittiler.annem yanımda.
her gün yazamayabilirm,malum annem şeker ,kalp hastası.onunla ilgileniyorum.
akşama yazarım menümü.
öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

Nuro ben sürekli idare edip alttan almak zorundamıyım ?
ne demek şimdi bu ? alttan almak zorunda değilsin tabiki ama ben sert çıkmanın anlamının olmadığını izah etmeye çalıştım sana okadar. bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyemiyorum huyum kurusun.Yanlış geliyosa birşey belirtmeden geçemiyorum simoşcum.Burda ne yazıkki senin ünlem işaretli yazın bana nedense sert ve ters geldi.

NurocuĞum sen kocasİnan mezarlıĞına yakın mı oturuyorsun .

evet canımcım aynen öyle :)

Ünlem işareti ters geliyor ama diğer yazılan sözcükler ters gelmiyor öyle mi? Bana da özellikle çok yanlış gelen şeyler oluyor ama ben ''kalp kırmamak'' adına kendime saklıyorum, şuan olduğu gibi ...

ozaman biz birbirimize yakın oturuyoruz canım .

ozaman biz birbirimize yakın oturuyoruz canım .

:)) bencede :))) hemde çok yakınız.. mesela geçenlerde kocasinan sağlık ocağına gittim mezarlığın yanındaki :)) sen mezbaha yolundasın sanırım :) mezarlığın arkasında kocaaa bir park var orada da yürüyüş yapıyorum sabahları :) bigün çarpışırsak şaşırmayalım :)))))

ben tam mezba yolunda değilde mahmutbey yoluna giden münibüs yolu varya canım . orda mehmet akif lisesi var belki görmüşsündür. orda emek siteleri var orda oturuyorum . bende yürümek için yer arıyordum kendime bakayım bir mezarlığın arkasındaki parka ....

evet nazcım mezarlığın arkasında çok büyük bi park var yürüyüş yeride var.. spor aletleri de var. sabahları çok dolu oluyo .Akşamları işten geldiğinde yürüyüş yapabilirsin.

Ne gördün bende nuro? açıklarmısın ? örneği bekliyorum ?

Ünlem işareti ters geliyor ama diğer yazılan sözcükler ters gelmiyor öyle mi? Bana da özellikle çok yanlış gelen şeyler oluyor ama ben ''kalp kırmamak'' adına kendime saklıyorum, şuan olduğu gibi ...

artık daha da uzatmak istemiyorum yoksa ciddi ciddi kalp kırmaya varacak olay..

hadi ya çok kötü bir sürü iş şimdi Allah yardımcın olsun canım
nazcım facede ortak arkadaşımız olan firdevs kim? hatırlıyorum ismi ama çıkaramadım?
referans canım

özge doktora gittin mi doktor ne dedi

gittim canım

3 seçenek var dedi

1- daha sıvısı varmış istersen bir haftaya kadar daha bekleyebiliriz ama illa normal olacak diye birşey yok yine sancın gelmeyebilir dedi

2- suni sancı verebilirim hemen dedi

3- sezeryan yapabilirim dedi

sen seçeceksin dedi

sizce ??????

Sen ne düşünüyorsun össsgeeem? daha sıvısı da varmış, beklesen normal doğum daha sağlıklı diyorlar ama doktor ne önerdi, böyle durumlarda aslında bu seçim anneye bırakılmamalı, hangisinin daha faydalı daha rahat olabileceği anneye izah edilmeli

bana kalırsa normal doğum . ama doktor ne dedi canım . o seçimi sana bırakmış ama hangisi senin için sağlıklı olacaksa onu yap canım .

ya ben yarın gidip suni sancı olacağım galiba

bu arada kendi gittiğim hastaneye gitmeden önce devlet hastanesine gittim
gerçi eşim gitmeyelim demişti ama bende salaklık

neyse girdim drun yanına ayaklarını uzatmış çorap yok terlik ayakkabı yok ne kadar ayıp birşey neyse bana soru sordu kaçıncı gelebik falan diye cevabı bitirmeden diğer soruya geçiyo

son adet tarihini sordu ben dedim ki 40, haftam dün doldu farkındayım dedi
drumu sordu bende söyledim
neden orada doğurmuyorsun dedi bende normal olacak evime yakın burası dedim ( benim gittiğim hastane 25-30 dk. uzaklıkta oda hızlı gidilirse)

e seni kim doğurtacak dedi bende gayet emin bir şekilde e tabiki ebe dedim ultrasona yolladı 18. yydan kalma bi ultrason eski tip neyse sonra aşağı indim tekrar drun yanına bana diyoki gerizekalı 40 haftalıksın
sanki biz bilmiyorduk nstye bağlanacaksın dedi bekle dedi bende çıktım odasından bide onları mı bekleyeceğim ki insanın yüzüne bakmıyor

eşim de bana kızdı buraya gelmeyelim dedim sana diye kendi hastanemize gittik

insanlar böyle terbiyesiz drlar yüzünden özel hastanelere gidiyorlar adamın muayenesi varmış oraya giden hasta olsaydım eğer beni kapılarda karşılardı herhalde birde yasa çıkmıştı güya devlet hastanesinde çalışan dr özelde muayene yapamaz diye bal gibi de yapıyorlar alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

devletteki doktorların çoğu öyle özgeciğim yüzüne bakarlar bir kaç soru sorarlar sonrada ilaç yazıp gönderirler test falan yaptırmak yoktur hiç .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…