Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

özge ben 1 hafta daha bekleyecektim41 oluncada gelmezse dr karar verecekti..
ama ertesi günü doğum yaptım..bence sende bekle derim suni çok sancı çektiriyor diyorlar söyleyenlerin yalancısıyım..
ben normal yaptığım için çok memnunum..hiç sıkıntı çekmedim hatta yatmadım,1 hafta sonra yürüyüşe ve egzersizlere başlamıştım..hem rahim toparlanır diye..göbek falanda kalmadı kısa sürede..

bu arada ben devlette yaptım..dr um devlette çalışıyordu o kadar memnun kaldımki..doğumumun ilk sn sinden son sn sine kadar çok tatlı dilli davrandı sonrasındada ilgisini güleryüzünü eksik etmedi..
ebeler ve hemşirelerde öyleydi..çok memnun ayrıldım hastaneden

iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız, ben bugün çokk mutluyum bölüm birincisi olmuşum
önümüzdeki çarşamba mezuniyet var çok sevinçliyimopuyorumnanaktan

bugünki menüm
sabah7.30 : 3 dilim tam ekmek(uno yeni light çıkarmış denge aeben ablacım bir yerde denk gelirsen içindekilere bakarmısın yemememiz gereken bir şey var mı),30graknaz beyaz peynir,3zeytin dom-sal-maydonoz-marul,1çk. marmelat
12.00:1kutu süt
14.30:1 tabak menemen,1kase yoğurt dom-sal.
19.00:1avuç leblebi,5-6kuru kayısı,kiraz,1 bardak süt

iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız, ben bugün çokk mutluyum bölüm birincisi olmuşum

Daha nice güzel başarılara inşallah canım, hayırlı uğurlu olsun alkisalkisalkis

bugünkü menümü yazayım

sabah(7.30)
k.k.kadar beyaz peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay

öğle(12.30)
1 tane haşlanmış yumurta
k.k.kadar peynir
1 kaşık reçel
2 dilim ekmek

akşam(17.30)
yarım tabak yeşil fasulye
salata

cok sevindim sugracım hayorlı olsun fstgım masallh demden edemicema.s.​

bu arada hayırlı geceler kıslar:enbuyukkk:

nasil dayandim hayatim masallah sana yorma fazla kendini.sabah 4 de basliyorsun ise cok erken degilmi ya ha simdi anladim aksam 4 de.
annenin ellerinden öp canim yerime.ALLAH iyilik versin.gecmis olsun
bende suni sanci verdiler canim belime bir igne dogumda hic aci hissetmeden dogurdum böylede zor oldu cünkü aci cekmeden ikinmam gerekiyordu.24 saat agri cekmistim acilmamisti rahim sadece 4 santim acildi oyüzden daha fazla agriya dayanamadim suni sanci istedim.sonradan söyledi doktor belime igne vurdularya tehlikeli de olabiliyormus.yanlis sinire denk gelirse ALLAH korusun felc bile kalabilme riskin varmis o ignede
en iyi yer bildigin tanidigin yer canim.her zamanki gittigin hastanye git güzelim

cok tebrik ederim canim.cok sevindim senin adina.

anlatacagim seyi kisadan anlatim arkadaslar
bugün esim geldiya eve disari ciktik Hamza Efeye örümcek almaya dönüste babamla annemide aldik.almadan önce esim kayinvalidemide aradi anne gel bize diye.oda geldi.babamla kayinvalidem ilk defa birbirlerini gördüler annemlede ikinci defa görüstüler.ilkinde tanismaya diye eve gelmisti.birlikte yemek yedik.menüm asagidayerimseniben esim onlari birakti geldi hepsini.simdide yoruldum yaticam.hepinize iyi geceler tatli rüyalar.
bugünkü menüm
sabah 11 de bi tane sosis
aksam
kurunohut salata yogurt

tabrik ederim suuracığım opuyorumnanaktan:hooray::teytey::lepi:

günaydın arkadaşlar
yağmur yağmış miss gibi toprak kokuyor heryer
bugün güzel bir günn haftasonundan beri her tartıldığımda 100-200 gidiyo sanırım haftaya mezun olacağım
ama montiye devam 1. aşamadan biraz daha vermek istiyorum
hani çizgifilmlerde oluyo yaa bişeye şaşırınca gözler yaylı olarak fırlıyo yerinden:)))
beni görenler öyle oluyo artık :))
nazcım günaydın canım sanada nasılsın

şuuracığım tebrik ederim canım başarılarının devamını dilerim

herkese günaydın..bugün erkenciyim mirmirmirmir felaket bir gök gürültüsüyle uyandım şakır şakır bir yağmur şaştım kaldım :1shok: balkonda çamaşır, ben kalkana kadar sırılsıklam tabi sular akıyodu :bbo: sizler nasılsınız,hepinize güzel bir gün diliyorum a.s.

ne güzel maytapçığım . ben bir türlü yakalayamadım o istikrarı çok yemiyorum iştahımda yok ama şu monti amcama bir türlü adapte olamadım . düğünden önce ne güzel adapte olmuştum ve kiloda veriyordum . evlenince bütün dengeler şaştı . bana sağlam bir dayak lazım . klava:

günaydın yumukum istanbuldada yağmur yağmış hava bunaltıcı değil süper .

aeben gelir bugün senin aradığın şey onda canım oklava yane
şaka bi yana canım inşallah verirsin canım
bi başlasan devamı geliyo inan
sen 55e montiyle inmemişmiydin nazcım

yumukum günaydın canım
burda da yağmöış kaçgündür hem sıcak hem esiyodu bugünde bulutlu ama esmiyo neyseki başım ağrımıştı rüzgardan kaç gündr

aeben gelir bugün senin aradığın şey onda canım oklava yane
şaka bi yana canım inşallah verirsin canım
bi başlasan devamı geliyo inan
sen 55e montiyle inmemişmiydin nazcım

hayır canım malesef şok diyetlerle indim . sonuç ortada bundan sonra şok diyet falan yok . kaç aydır iki ileri bir geri gidip geliyorum ve her seferinde 62 de takılıyorum . bugünden itibaren yürüyüşe başlıyorum .

ailelerin rtanışma isteme söz dönemlerinden bahsediyorum ben nazcım memodan sonra bende girmiştim takıma o dönemde montiyle kaçamaklıda olsa 69dan 63e inmiştim kısa sürede sende monti yapıyodun sanırım ama tanışmak için gittiğiniz yerlerde poğça kek oluyo yememezlik olmuyo diye bırakmıştın yanlışmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…