iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız, ben bugün çokk mutluyum bölüm birincisi olmuşum
önümüzdeki çarşamba mezuniyet var çok sevinçliyimopuyorumnanaktan
iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız, ben bugün çokk mutluyum bölüm birincisi olmuşum
nasil dayandim hayatim masallah sana yorma fazla kendini.sabah 4 de basliyorsun ise cok erken degilmi ya ha simdi anladim aksam 4 de.bizim cumartesi işyerinde yemek vardı sabah 4 te işe geldim saat : 12: 30 da işten çıktım daha sonra kaynanam gelin mevlidi okuttu akşam saat 18:00 a kadar ayaktaydım . daha sonra evi topla et süpür sil derken saat 20:00 oldu sonra arkadaşın çocuğu hastaydı oraya gittik eve gel yat derken saat gece 2 oldu sabahta kalk misafirlerim gelecekti . hazırlık yap et derken öldüm geberdim sabah kalkamadım bile ....
annenin ellerinden öp canim yerime.ALLAH iyilik versin.gecmis olsunMerhaba arkadaşlar .
1.olmuşuz kutluyorm.:lepi:
hafta sonu annem,ablam yeğenim geldi düzceden.dün akşam gittiler.annem yanımda.
her gün yazamayabilirm,malum annem şeker ,kalp hastası.onunla ilgileniyorum.
akşama yazarım menümü.
öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
bende suni sanci verdiler canim belime bir igne dogumda hic aci hissetmeden dogurdum böylede zor oldu cünkü aci cekmeden ikinmam gerekiyordu.24 saat agri cekmistim acilmamisti rahim sadece 4 santim acildi oyüzden daha fazla agriya dayanamadim suni sanci istedim.sonradan söyledi doktor belime igne vurdularya tehlikeli de olabiliyormus.yanlis sinire denk gelirse ALLAH korusun felc bile kalabilme riskin varmis o ignedehadi ya çok kötübir sürü iş şimdi Allah yardımcın olsun canım
referans canım
gittim canım
3 seçenek var dedi
1- daha sıvısı varmış istersen bir haftaya kadar daha bekleyebiliriz ama illa normal olacak diye birşey yok yine sancın gelmeyebilir dedi
2- suni sancı verebilirim hemen dedi
3- sezeryan yapabilirim dedi
sen seçeceksin dedi
sizce ??????
en iyi yer bildigin tanidigin yer canim.her zamanki gittigin hastanye git güzelimya ben yarın gidip suni sancı olacağım galiba
bu arada kendi gittiğim hastaneye gitmeden önce devlet hastanesine gittim
gerçi eşim gitmeyelim demişti ama bende salaklık
neyse girdim drun yanına ayaklarını uzatmış çorap yok terlik ayakkabı yok ne kadar ayıp birşey neyse bana soru sordu kaçıncı gelebik falan diye cevabı bitirmeden diğer soruya geçiyo
son adet tarihini sordu ben dedim ki 40, haftam dün doldu farkındayım dedi
drumu sordu bende söyledim
neden orada doğurmuyorsun dedi bende normal olacak evime yakın burası dedim ( benim gittiğim hastane 25-30 dk. uzaklıkta oda hızlı gidilirse)
e seni kim doğurtacak dedi bende gayet emin bir şekilde e tabiki ebe dedim ultrasona yolladı 18. yydan kalma bi ultrason eski tip neyse sonra aşağı indim tekrar drun yanına bana diyoki gerizekalı 40 haftalıksın
sanki biz bilmiyorduk nstye bağlanacaksın dedi bekle dedi bende çıktım odasından bide onları mı bekleyeceğim ki insanın yüzüne bakmıyor
eşim de bana kızdı buraya gelmeyelim dedim sana diye kendi hastanemize gittik
insanlar böyle terbiyesiz drlar yüzünden özel hastanelere gidiyorlar adamın muayenesi varmış oraya giden hasta olsaydım eğer beni kapılarda karşılardı herhalde birde yasa çıkmıştı güya devlet hastanesinde çalışan dr özelde muayene yapamaz diye bal gibi de yapıyorlar alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
günaydın arkadaşlar
yağmur yağmış miss gibi toprak kokuyor heryer
bugün güzel bir günn haftasonundan beri her tartıldığımda 100-200 gidiyo sanırım haftaya mezun olacağım
ama montiye devam 1. aşamadan biraz daha vermek istiyorum
hani çizgifilmlerde oluyo yaa bişeye şaşırınca gözler yaylı olarak fırlıyo yerinden:)))
beni görenler öyle oluyo artık :))
nazcım günaydın canım sanada nasılsın
şuuracığım tebrik ederim canım başarılarının devamını dilerim
herkese günaydın..bugün erkenciyim mirmirmirmir felaket bir gök gürültüsüyle uyandım şakır şakır bir yağmur şaştım kaldım :1shok: balkonda çamaşır, ben kalkana kadar sırılsıklam tabi sular akıyodu :bbo: sizler nasılsınız,hepinize güzel bir gün diliyorum a.s.
ne güzel maytapçığım . ben bir türlü yakalayamadım o istikrarı çok yemiyorum iştahımda yok ama şu monti amcama bir türlü adapte olamadım . düğünden önce ne güzel adapte olmuştum ve kiloda veriyordum . evlenince bütün dengeler şaştı . bana sağlam bir dayak lazım .klava:
aeben gelir bugün senin aradığın şey onda canım oklava yane
şaka bi yana canım inşallah verirsin canım
bi başlasan devamı geliyo inan
sen 55e montiyle inmemişmiydin nazcım
hayır canım malesef şok diyetlerle indim . sonuç ortada bundan sonra şok diyet falan yok . kaç aydır iki ileri bir geri gidip geliyorum ve her seferinde 62 de takılıyorum . bugünden itibaren yürüyüşe başlıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?