Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın yumukum istanbuldada yağmur yağmış hava bunaltıcı değil süper .

yumukum günaydın canım
burda da yağmöış kaçgündür hem sıcak hem esiyodu bugünde bulutlu ama esmiyo neyseki başım ağrımıştı rüzgardan kaç gündr

günaydın kızlar,nazlım bunaltıcı değil burdada çok güzel güneş açtı bile zaten derlerya izmirin havasınada kızınada güven olmaz kaydirigubbakcemile3 burdada kaç gündür rüzgar felaket akşamları baya serin oluyodu belki yağmurla kesilir

günaydın kızlar.
dün öğlen cacık yedim,akşam yoğurt salata ızgara tavuk

ya şu şok diyetlerin topunu kaldırcan aslında..herkes bi heves yapıyor ama verdiğini hemen geri alıyor..ve metabolizma bozuluyor bir daha zor zayıflanıyor..

eve gidene kadar 60 olmak istiyordum ben yaaa..biraz gibi.

evet canım oralar yaptım ama o sıralar yine 65 civarlarındaydım ozamna montiyi hiç bozmadan 1 ay yaptım ve 59 civarına falan indim tekrar . ama bırakınca ve tabi benimde suçum dikkat etmeyince en son 66,3 rakamını gördüm . sonra iki geri 1 ileri şuanki kilomdayım .
bizim ev sabah , öğlen ve akşam güneşlerinin hepsini alıyor ev sauna gibi oluyor . benki bu mevsimde annemlerin evinde uzun kollularla gezerken şuan kendi evimde kısa koluyla geziyorum .

günaydın canım .

günaydın.... hayırlı sabahlar 6. takımın güzel ve çıtırr hatunları .....

iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız, ben bugün çokk mutluyum bölüm birincisi olmuşum
önümüzdeki çarşamba mezuniyet var çok sevinçliyimopuyorumnanaktan
tebrikler suram .....
bu senin için önemli bir buluşmaydı sanırım dimi.:1hug:
aebenim ablam bugün hiç gelmedi nerdeki acaba
Şeniz

hep bana anlamsız gelmiştir meşim bir yuvarlagın arkasında 22 kişinin koşması ...(tabı sadece kendime lafım )
helede bu yüzden sevdiklerimin bir birlerini kırması bi okadar daha anlamsız geliştir bana ......

mesajları atlamdı isem her zamanki konuşmalarımız bu sefer ciddiye dökülmüş :umursamaz:
ve olgunlukla dilenen özür gelmiş ardından .:1hug:
eeee daha sonra neden tekrar deşilmiş onuda anlam veremedim :1no2:bunuda belirtmek isterim ...karlpkırmak kolaydır ama onu tam tamir etmek imkansız yapışkanlar insanın eline takılır durur ....:umursamaz:

olayın baş kahramanı olarak cevap vereyim canım sana
evet haklısın maç konusunda kavga edilmez bencede ama bu sefer çok değişik şeyler yaşandı
kazanan bursasporu çıkıp centilmence tebrik ettim ama dier 2-3 takım taraftarları sanki kendileri şampiyon olmuşlar gibi saldırılarda bulundular fenerbahçeye
bu zamana kadar çevremdeki fbliler, diğer takımlar avrupada yenildikleri zaman sevinirlerdi buna eşimde dahil ,ben kızardım bu duruma'' milli maç gibi nasıl sevinirsiniz ''diye ama gördümki çoook ama çok haklılarmış
kardeş kardeş oyun oynamak varken bunu bir canavarlığa dönüştürmüşler
vekomik bi şekilde hepsi ''şaka yaa sende ne alıngansın''ın arkasına sığındılar
olayın buraya taşınmasını isytemezdim ama tutamadım kendimi
takım huzurunu böyle bi saçma nedenden dolayı bozduğum için de pişman olarak özür diledim
tekrar takım arkadaşlarımdan özür diliyorum verdiğim huzursuzluktan dolayı

aeben ablam evet ablacim ilk kez gördüler birbirlerini dünür olarak.aslinda esim icin dah önemliydi.annesiyle görüsmedigi icin oda görüsmüs oldu.evlerimiz yakin yürüyerek 5 dk ama kaynanam normal degil oglunu arayip sormaz ilgilenmez bunada esim cok üzülür hep benim ailemle karsilastirir

menülerim güzel geliyor hilalcim sorun yaptıgın şok diyetlerden dimi bünye durdu ..laelaelaelaelae
aslında o tapiklere sonraki tecrübelerinizide yazsanız arada okusalar bukadar olmaz herkes ancek o hafta verdigi kiloyu yazıyor okuyanlarda hevesleniyor dogal olarak .eyvahedigeldismile

ben bi pilatese kaçayım ...hihoyyyt

Mehtap tan bende tekrar özür diledim abla,benim özür dilediğim mesajı atlamışsın sanırım, ama ben bu konuda haksız olmadığımı düşünüyorum, nuronun parmak sallayan tavrı hoşuma gitmedi sadece, ona ters gelen şeyleri pat diye söylediğini ve bunun huyu olduğunu söylemiş, aynı durum benim içinde geçerli, buna benzer bir olay daha öncede yaşanmıştı hatırlarsan, ben kırıcı olmadığımı, hakarete varan sözcüklere asla yer vermediğimi, ama nuronun buna benzer birşeyler söylediğimi söylemesi üzerine kırgınlığım bin kat daha arttı, hatta bunuda belirttim neler söylemişim yaz buraya diye ama, konu kapansın demiş kendisi, ısrarla söylüyorum, üslubum-tarzım-tavrım sert değildir benim, hiç te olmadı zaten... Önce kendine karşı acımasız eleştirileri olacak insanın, tekrar tekrar okuyacak yazmadan, velhasıl öfkeyle kalkan her zaman zararla oturur. Nazlımla da konuştum, seninle de paylaştım ablacığım, diğer takım arkadaşlarımında bunu bilmesi gerek, üzülerek cuma günü takımdan ayrılıyorum, yine buralardayım, monti topiğinde olsun yada diğer başlıklarda tekrar görüşürüz, hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum ve kucaklıyorumŞeniz

:1hug:
evet deryacım senin için özelbir akşammmış .. alkisalkisalkis

menülerini düzelt bak olmuyo böyle . sonra tekrar hızla gerimi almak istiyorsun .lmaz:

güle güle ablacim.bende gecen aldim pilates kitabi oraaya bakarak yapicam .
:1hug:

evet deryacım senin için özelbir akşammmış .. alkisalkisalkis

menülerini düzelt bak olmuyo böyle . sonra tekrar hızla gerimi almak istiyorsun .lmaz:

evet öyleydi ablam.bugün erkenden kalktimki menülerimi saatinde yeyim diye merak etme ablacim.sana söz verdimya yerine getiriyorum

okudum senin mesajınıda gözdem o yüzden konu kapanmış zaten dedim ya . a.s

bir kere daha diyorum bir meşin yuvallak için kalp kırmaya degmez ....opuyorumnanaktan
seninde gitmeni asla kabul etmiyorum ....benneyaptımki

ya ben daldim konulara cevap yazim diye kimseye günaydin demedim.hepinize kucak dolu günaydinlar.bugün herkez yagmurla uyanmis.burdada hergün soguk olurken hava bugün acti.ben dünü anlatim disari cikti esimle bir sosis yedim o yerken.yarim saat gecmeden karnima agrilar girdi bir saat agri cektim.yolda esime hemen dur su benzinlikte dedim wc bir girdim tam girdim.midemi bozdu bir sosis

geçmiş olsun deryacım
sadece tek bir sosis mideni bozmuş olabilir gerçekten
keşke başka bişey yeseydin

yok zaten artik düzenli ve saglikli beslenmeyi kafaya koydum.bugünden itibaren basladim hayirli ugurlu olsun ayriyetten pilatesede basladim bugün.aeben ablama söz verdim yoksa dövecek

sosis....
geçmiş olsun deryacım
sadece tek bir sosis mideni bozmuş olabilir gerçekten
keşke başka bişey yeseydin
bencede kavaltıda ekmek yiyin le...klava:
yok zaten artik düzenli ve saglikli beslenmeyi kafaya koydum.bugünden itibaren basladim hayirli ugurlu olsun ayriyetten pilatesede basladim bugün.aeben ablama söz verdim yoksa dövecek
klava:bu sopa azkişiyi hizaya çekmedi:roflol:
deryam eşini postalmışın ...sırnaşık şeysırnaşık şey ful burdasın ... kıs kalk işini yap lokaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

yapariz ablacim hava güzelken bahar temizligi yapayim cam kapi giriseyim diyorum ama birazdan gelir benimki hadi hazirlan disari cikalim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…