Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yazdım hemde 2-3 defa ama kimse dikkate almadı..sen çok yemişsindir dedilerkötükedihüso ne alakaysa..ben özellikle diyeti bırakınca geri almamak için çok dikkatli davrandım diyorum bana söylenene bak..

aeben ablam bak şimdi kızmayın diyorsun ama biri face de ne yazmış fenerliler için..

dünyanın en gerzek taraftar topluluğu..bu nedemek yaa..nasıl bir terbiyesizliktir..artık hakaretler kişisel boyut almaya başladı.2 gündür kendileri şampiyon olmuş gibi saçma sapan geyikler paylaşıp onlarla avutuyorlar ve hakaret ediyorlar..insanında sabrı bir yere kadar..kalp kırmamak için 2 gündür zor tutuyorum valla..neyse diyorum onlar konuşsun konuşsun,egolarını tatmin etsinler,ben karşılık vermeyeceğim..

günaydınlar kıslar nabersiniz bakalım
hosgeldin canim iyilik senden

sen bosver görmemezlikten gel.

günaydın yumukum istanbuldada yağmur yağmış hava bunaltıcı değil süper .

ohcanıma degsin her takımın kendien göre holigan olarak niteledigi tarftarları vardr ki aynı sey galatsaryın beşiktajın basına gelen bir yenilgi olabilrdi sence fenerbahce tarftarı bu denli ileri gitmeyecek miydi de bu kadr hassaslasıyorsunz bu konuda gercekten bi anlam veremiyorum ve senin facede gördgün kimin yazdgınu bile bilmedgimiz bişyi buraay tasıyarak bn konusmuyorum onlar konussun tarzında burdaki olaya körük tutacak tarzda aksettrmen cok yanlıs :uhm: nedr yani böle geyikler hep döner ki bu sefer cidden cok ileri gidildigini düsünüyorum sadece senin degil maytanbın nuronun simosunda bu anlamzsz kırgınlıgına cok üzüldüm lütfen kıslar kendinize gelin siz burda birbrinizi kırarkenne yenildigi için üzüldügnzü takımınız nede bu yenilgiden kendine pay cıkaran diger takımlar amin olun szn kadr ciddiye almamslardrkafamçokkarıştı​

Aynısını ayşegüle de yapmıştın, BENDE TEKRAR EDİYORUM SEN BENİ İKAZ EDEMEZSİN... Ama zaten burada herkes farkında olanların, hiçbirşey söylemiyorum artık...Selametle...Son bir şey daha, takımdan ayrılıyorum, kesin ayrılıyorum, gidip tekrar dönmem, ben ya siyah olursun ya beyaz, grisi yoktur bu işin...

Senin tavrını , dikliğini, bu huzursuzluğu çekmek zorunda değil kimse... Bunu da bilirsen iyi edersin ...

Senin tavrını , dikliğini, bu huzursuzluğu çekmek zorunda değil kimse... Bunu da bilirsen iyi edersin ...

evet canımcım boshayallersmile çok haklısın boshayallersmile kimse çekmek zorunda değil boshayallersmile ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış boshayallersmile çok haklısın boshayallersmile haksızsın demiştimya bak işte burda çok haklısın :lepi:

gözdem bn en diyorum siz ne yapıyorsunuz Allh askına böle bişy için ne demek takımdan ayrılıyorum falan nedir yani aranızda halldemeyceginzi kadr büyüyen sorun lütfen kıslar nuroyada sölüyorum madem facede faln grsyorunuz konuyu buray tasımadna direk irtibata gecerek halledin lütfen netice sanal ortam yazılanlar vs yanls anlasılmaya cok müsait:1no2:​

işte bu tarz insanları sevmiyorum yanında iken canım gülüm yanlışını söylediğinde kızıp köpüren.. ya siyah ya beyaz lafı sana uymamış canımcım lakin aklında bana dair kötü izlenimler varken bana beyaz görünmeye çalışmışsın yani ortada kalıp grileşmişsin....

ayrıca benim yüzümden gidiyorsan ki durum bunu gösteriyor ; takımdan ayrılmanı istemem. çünkü takımda değilim zaten ben.. benimle konuşmak zorunda da değilsin ben de sana yazmam olur biter..
Takımdan ayrılmanı gerçekten istemiyorum. Amacım seni kırmak incitmek değildi öyle olsaydı farklı şekilde yazardım ben sadece seni uyardım aramızdaki samimiyete dayanarak ama o samimiyetin olmadığını gördüm verdiğin cevaplarda.
Beni sevmek zorunda değilsin ben de seni.
Tekrar söylüyorum ben takımda değilim..

Birincisi ; yanımda olman yada olmaman beni zerre kadar ilgilendirmiyor artık. Tekrar ediyorum benim yanlışımı söylemek sana düşmez, ki herkesin doğrusu yanlışı kendinedir. Sana dair zerre kötü izlenimler yoktu aklımda, ki hamile olmadığını öğrenince uzun zamandır bu kadar üzülmediğimi farketmiştim, demekki neymiş, hakedene hakettiği kadarmış. Ben kimseye beyaz görünmeye çalışmıyorum, ki zaten şükürler olsun ben gayet netim. Bu konuda burada kapansın. Asıl rahatsız sensin ki beni faceden silmişsin, daha söyleyeceğin birşey kaldıysa özel mesaj lütfen, başlığı kirletmenin anlamı yok

gözdem nuro yapmayin arkadaslar bir top icin birbirirniz kirmaya degermi?hadi erkek olsaniz anlarim ama bayanlarin böyle yapmasi yapmayin arkadaslar.yanilis anlasilmasin amacim erkekleri kötülemedim ama futbol konusunda daha cok fanatik erkekler diye söyledim.

offffffffff kızlar yapmayın böyle . ve rica ediyorum bu konuyu kapatalım burda . takımda bu tür tartışmalar olsun istemiyorum . bir maç muhabetti yüzünden olayın geldiği yerlere bakın ki . bu maç muhabetti bizim işyerindede yaşanıyor . insanlar birbirlerine laf atıyor . ama herkes sağduyulu oldu için alttan alıyor. benim anlamadığım . şampiyon olan bursa spor hiç bir bursa sporlu kalkıp bişey yazmıyor . ama diğer takımlar herşeyi yazıyor . böyle saçma sapan olay yüzünden birbirinizi kırmanın anlamı yok . bu sataşma burda kapansın lütfen .

kıslar ikinizde benden büyüksünüz ama bn bu takıma girdgimden beri hepinizi öle cok sahiplendim ki ailemden bi fert oldunuz ki siz birbinizi bnm sizi tanıdıgımdan cok daha fazla tanıyorsunuz peki degişien ne daah bi kac hafta önce 9. takım kapatlcagında takımda bi birlik olmadgından veryansın etmiyor muyduk hepimiz bir kere daha ne kadr sanslıyız ki böle bi takımda yer aldık bzim sevincmizde üzüntümüzde bir degil miydi inan gerckten halledemyeceginzi bi sorun oldgunu dsnsem araya griip bişy yazmam bile ama siz olyı o kadr büyüttünüz ki ben giderim sen kal muhabbetine döndü ikinizede inanılmaz kzıyorum KİMSENİN Bİ YERE GİTTİGİ FAALN YOK ANLASILDI MI​
HANIMLARalsanaalsanasmile

Kendi adıma verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim nazlı, sultan... Bu bu konuda son mesajımdı, içiniz rahat olsun...

ben gidiyorum sen kal demiyorum sultancım sırnaşık şey ben zaten takım dışıyım onu anlatmaya çalışıyorum. a.s

Kendi adıma verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim nazlı, sultan... Bu bu konuda son mesajımdı, içiniz rahat olsun...

YOK CNM BZİ DERDİMİZİ ANLATAMIYORUZ HERLDE YADA SİZ ANLAMK İSTEMİYORSUNUZ KÜCÜCÜM SESİM CIKMAZ SANIYORSANIZ YANILIYORSUNUZ DEDGİM GİBİ KİMSE Bİ YERE GİTMİYOR VE SİZ İKİ HANIM BU KONUYU ARANZIDA HALLEDİYORUNUZ O KADR SÖLÜYORUM SİZEkötükedihüso​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…