menülerim güzel geliyor hilalcim sorun yaptıgın şok diyetlerden dimi bünye durdu ..laelaelaelaelae
aslında o tapiklere sonraki tecrübelerinizide yazsanız arada okusalar bukadar olmaz herkes ancek o hafta verdigi kiloyu yazıyor okuyanlarda hevesleniyor dogal olarak .eyvahedigeldismile
ben bi pilatese kaçayım ...hihoyyyt
hosgeldin canim iyilik sendengünaydınlar kıslar nabersiniz bakalım
aeben ablam bak şimdi kızmayın diyorsun ama biri face de ne yazmış fenerliler için..
dünyanın en gerzek taraftar topluluğu..bu nedemek yaa..nasıl bir terbiyesizliktir..artık hakaretler kişisel boyut almaya başladı.2 gündür kendileri şampiyon olmuş gibi saçma sapan geyikler paylaşıp onlarla avutuyorlar ve hakaret ediyorlar..insanında sabrı bir yere kadar..kalp kırmamak için 2 gündür zor tutuyorum valla..neyse diyorum onlar konuşsun konuşsun,egolarını tatmin etsinler,ben karşılık vermeyeceğim..
ne güzel maytapçığım . ben bir türlü yakalayamadım o istikrarı çok yemiyorum iştahımda yok ama şu monti amcama bir türlü adapte olamadım . düğünden önce ne güzel adapte olmuştum ve kiloda veriyordum . evlenince bütün dengeler şaştı . bana sağlam bir dayak lazım .klava:
günaydın yumukum istanbuldada yağmur yağmış hava bunaltıcı değil süper .
tebrikler suram .....
bu senin için önemli bir buluşmaydı sanırım dimi.:1hug:
Şeniz
naz e temizliyodur hatunun evi ışıl ışıl kk da bakelemekle temislenmez:))))...
QUOTE]
kaydirigubbakcemile3tekrar beklerin evime hayalim ..:1hug:
neden sönen bir alevden kıvılcım tekrar çıkarki.:sm_confused:
a.s.
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hep bana anlamsız gelmiştir meşim bir yuvarlagın arkasında 22 kişinin koşması ...(tabı sadece kendime lafım )
helede bu yüzden sevdiklerimin bir birlerini kırması bi okadar daha anlamsız geliştir bana ......
mesajları atlamdı isem her zamanki konuşmalarımız bu sefer ciddiye dökülmüş :umursamaz:
ve olgunlukla dilenen özür gelmiş ardından .:1hug:
eeee daha sonra neden tekrar deşilmiş onuda anlam veremedim :1no2:bunuda belirtmek isterim ...karlpkırmak kolaydır ama onu tam tamir etmek imkansız yapışkanlar insanın eline takılır durur ....:umursamaz:
olayın baş kahramanı olarak cevap vereyim canım sana
evet haklısın maç konusunda kavga edilmez bencede ama bu sefer çok değişik şeyler yaşandı
kazanan bursasporu çıkıp centilmence tebrik ettim ama dier 2-3 takım taraftarları sanki kendileri şampiyon olmuşlar gibi saldırılarda bulundular fenerbahçeye
bu zamana kadar çevremdeki fbliler, diğer takımlar avrupada yenildikleri zaman sevinirlerdi buna eşimde dahil ,ben kızardım bu duruma'' milli maç gibi nasıl sevinirsiniz ''diye ama gördümki çoook ama çok haklılarmış
kardeş kardeş oyun oynamak varken bunu bir canavarlığa dönüştürmüşler
vekomik bi şekilde hepsi ''şaka yaa sende ne alıngansın''ın arkasına sığındılar
olayın buraya taşınmasını isytemezdim ama tutamadım kendimi
takım huzurunu böyle bi saçma nedenden dolayı bozduğum için de pişman olarak özür diledim
tekrar takım arkadaşlarımdan özür diliyorum verdiğim huzursuzluktan dolayı
Mehtap tan bende tekrar özür diledim abla,benim özür dilediğim mesajı atlamışsın sanırım, ama ben bu konuda haksız olmadığımı düşünüyorum, nuronun parmak sallayan tavrı hoşuma gitmedi sadece, ona ters gelen şeyleri pat diye söylediğini ve bunun huyu olduğunu söylemiş, aynı durum benim içinde geçerli, buna benzer bir olay daha öncede yaşanmıştı hatırlarsan, ben kırıcı olmadığımı, hakarete varan sözcüklere asla yer vermediğimi, ama nuronun buna benzer birşeyler söylediğimi söylemesi üzerine kırgınlığım bin kat daha arttı, hatta bunuda belirttim neler söylemişim yaz buraya diye ama, konu kapansın demiş kendisi, ısrarla söylüyorum, üslubum-tarzım-tavrım sert değildir benim, hiç te olmadı zaten... Önce kendine karşı acımasız eleştirileri olacak insanın, tekrar tekrar okuyacak yazmadan, velhasıl öfkeyle kalkan her zaman zararla oturur. Nazlımla da konuştum, seninle de paylaştım ablacığım, diğer takım arkadaşlarımında bunu bilmesi gerek, üzülerek cuma günü takımdan ayrılıyorum, yine buralardayım, monti topiğinde olsun yada diğer başlıklarda tekrar görüşürüz, hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum ve kucaklıyorumŞeniz
valla örnekleri faceden taşıyıp getirmek gibi bi çocukluğun içine girmek istemediğimden dolayı örnekleri vermedim ve olay kapansın dedim.
benim parmak saklayışım zoruna gitt demek. peki senin ünlem işaretini ne anlama geldiğini düşünüyorsun ? ve bunu maytaba yaparken neden zoruna gitmiyor?? kendine yapılmasını istenediğin davranışı lütfen başkasına yapma.
maytabın söylediği lafta bi hakaret görmedim ve senin yazdığın mesaj bana çok sert ve ters geldi bunu söylemeden geçemiyorujm kusura bakma dedim ama bunu pat diye söylerim demedim konuyu saptırma.. ayrıca öfkeylede kalkmadım lakin benim alınacağım inanki bişey yok ortada sadece haksız tekrar ediyorum haksız ünlem işaretini sana bildirmek istedim yoksa fenerin ne maçını seyrederim ne de fanatiğimdir fakat akşamdan beri yazdıklarını facede takip eden biri olarak maytabın tek mesajına bu derece sert çıkmadı pek ilahi adalet olarak göremedim.
Tekrar söylüyorum ben biyerde yanlış gördüğümde söylemeden geçemiyorum ama senin olayı çarpıttığın gibi pat diye söylemem canımcım. yoksa senin yazdığın mesaja karşılık senin gibi bende çok güzel hakaret etmesini bilirim diye söze başlayarak mesaj yazardım.. ve sana hiç bişey yazmadım sadece olmamış dedim sınırları zorlamışsın dedim ikaz ettim. Gördümki çok zoruna gitmiş benimde o ünlem işareti zoruma gitti. Niye zoruma gitti? bana dokunamayan yılan bin yaşasın yaaa neden zoruma gidiyorki?? boşver diyemiyorum işte...
ben olayın büyümesini istemediğim için gerçekten kapatalım dedim ama sen farklı bi yorum yapmışsın :))))
ve bugün farkettimki facede benim paylaşımıma yorum yapmıştın ve silmişsin ??? niyeki???
örnekleri vereyim ozaman;
"Flaş flaş flaş !!!!Bolu tünelinde telefonlarına ulaşılamayan o anonstan sonra dışarı fırlayan bir grup fenevlinin halen şampiyonluk kutlaması yaptığı öğrenildi :))) Milyon $'ları verip gülizarı alacağınıza 5 tl verip bir el radyosu alsaydınız ya tuhaf insan topluluğu sevgili bir o kadar da saygılı fenevvvvliler, böyle rezil olmazdınız :)"
"Teşekkürleeeer :) Ama biliyorsun zorla dalga geçtiriyorlar kendileriyle :) Malzeme bol nasılsa dimi :) "
"sazan yaz 1907 ye gönder"
"Aaa şampiyon olduk meşale yakalım...aaa şampiyon olamadık stadı yakalım...:)))"
"Alayıııınaaaaa uluuuudaaaaağğğğ limonataaa bunların :) artık yeter adamlar intihar edecekler, çok güldüm bu akşam yaaa "
"Demekki neymiş bu işler parayla, fedarasyona saldırmakla, penaltı noktasını kazma kürekle kazmakla olmuyormuş, geçmiş olsun sayın aziizz fenevvv taraftarları ve aziiizz başkan :) Türk futbolunda çığır açan bursaspor taraftarını ve ertuğrul hocayı da gönülden kutluyoruz. Yaşasın ilahi adalat :)"
daha var da varr.. bunları buraya yazmak saçma ama sen istedin..
şakaysa maytabın laflarıda şaka.
sen yapıyorsan başkasının yapmasına da bozulup şakadan anlamıyorsunuz demeyeceksin hakaret etmesini de blirim demeyeceksin velmaz: şu hareketim zoruna gitmemeli ve biraz da kendini sorgulamalısın.
maytap ne güzel yazmış lafım şahsına değildi taraftarlara dedim genel olarak diye burda söylenenler şahsa değil genele söylenir ama sen şahsına çekmişsinki hakaret etmesini bilirim demişsin ozaman bende senin yukarda yazdıklarını şahsıma çekeydim de hepsine ayrı ayrı cevap vereydim...
bu mesajı yazmak istemezdim ama senin son yazdığın mesajda beni lafını söyleyip kaçan duruma sokmak istediğini hissettiğim için bu kadar uzun uzadıya yazma gereği duydum.
konuyu uzatmaksa buyur uzasın konu.
aeben ablam bak şimdi kızmayın diyorsun ama biri face de ne yazmış fenerliler için..
dünyanın en gerzek taraftar topluluğu..bu nedemek yaa..nasıl bir terbiyesizliktir..artık hakaretler kişisel boyut almaya başladı.2 gündür kendileri şampiyon olmuş gibi saçma sapan geyikler paylaşıp onlarla avutuyorlar ve hakaret ediyorlar..insanında sabrı bir yere kadar..kalp kırmamak için 2 gündür zor tutuyorum valla..neyse diyorum onlar konuşsun konuşsun,egolarını tatmin etsinler,ben karşılık vermeyeceğim..
Senin tavrını , dikliğini, bu huzursuzluğu çekmek zorunda değil kimse... Bunu da bilirsen iyi edersin ...
Aynısını ayşegüle de yapmıştın, BENDE TEKRAR EDİYORUM SEN BENİ İKAZ EDEMEZSİN... Ama zaten burada herkes farkında olanların, hiçbirşey söylemiyorum artık...Selametle...Son bir şey daha, takımdan ayrılıyorum, kesin ayrılıyorum, gidip tekrar dönmem, ben ya siyah olursun ya beyaz, grisi yoktur bu işin...
Aynısını ayşegüle de yapmıştın, BENDE TEKRAR EDİYORUM SEN BENİ İKAZ EDEMEZSİN... Ama zaten burada herkes farkında olanların, hiçbirşey söylemiyorum artık...Selametle...Son bir şey daha, takımdan ayrılıyorum, kesin ayrılıyorum, gidip tekrar dönmem, ben ya siyah olursun ya beyaz, grisi yoktur bu işin...
işte bu tarz insanları sevmiyorum yanında iken canım gülüm yanlışını söylediğinde kızıp köpüren.. ya siyah ya beyaz lafı sana uymamış canımcım lakin aklında bana dair kötü izlenimler varken bana beyaz görünmeye çalışmışsın yani ortada kalıp grileşmişsin....
ayrıca benim yüzümden gidiyorsan ki durum bunu gösteriyor ; takımdan ayrılmanı istemem. çünkü takımda değilim zaten ben.. benimle konuşmak zorunda da değilsin ben de sana yazmam olur biter..
Takımdan ayrılmanı gerçekten istemiyorum. Amacım seni kırmak incitmek değildi öyle olsaydı farklı şekilde yazardım ben sadece seni uyardım aramızdaki samimiyete dayanarak ama o samimiyetin olmadığını gördüm verdiğin cevaplarda.
Beni sevmek zorunda değilsin ben de seni.
Tekrar söylüyorum ben takımda değilim..
Birincisi ; yanımda olman yada olmaman beni zerre kadar ilgilendirmiyor artık. Tekrar ediyorum benim yanlışımı söylemek sana düşmez, ki herkesin doğrusu yanlışı kendinedir. Sana dair zerre kötü izlenimler yoktu aklımda, ki hamile olmadığını öğrenince uzun zamandır bu kadar üzülmediğimi farketmiştim, demekki neymiş, hakedene hakettiği kadarmış. Ben kimseye beyaz görünmeye çalışmıyorum, ki zaten şükürler olsun ben gayet netim. Bu konuda burada kapansın. Asıl rahatsız sensin ki beni faceden silmişsin, daha söyleyeceğin birşey kaldıysa özel mesaj lütfen, başlığı kirletmenin anlamı yok
kıslar ikinizde benden büyüksünüz ama bn bu takıma girdgimden beri hepinizi öle cok sahiplendim ki ailemden bi fert oldunuz ki siz birbinizi bnm sizi tanıdıgımdan cok daha fazla tanıyorsunuz peki degişien ne daah bi kac hafta önce 9. takım kapatlcagında takımda bi birlik olmadgından veryansın etmiyor muyduk hepimiz bir kere daha ne kadr sanslıyız ki böle bi takımda yer aldık bzim sevincmizde üzüntümüzde bir degil miydi inan gerckten halledemyeceginzi bi sorun oldgunu dsnsem araya griip bişy yazmam bile ama siz olyı o kadr büyüttünüz ki ben giderim sen kal muhabbetine döndü ikinizede inanılmaz kzıyorum KİMSENİN Bİ YERE GİTTİGİ FAALN YOK ANLASILDI MIHANIMLARalsanaalsanasmile
Kendi adıma verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim nazlı, sultan... Bu bu konuda son mesajımdı, içiniz rahat olsun...
ben gidiyorum sen kal demiyorum sultancım sırnaşık şey ben zaten takım dışıyım onu anlatmaya çalışıyorum. a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?