Aldım canım ya, mezun olunca onu da yiyim bunu da yiyim derken bayağı aldım. Hızlıca vermeye çalışacağım üzerime yapismadan. Sen nasılsın, sen de mi çok aldın.Canımmm nasılsın sende benim gibi kilo aldın mı
Hadi bakalım inşallah veririz canım tekrar.evet ya cnm bende sağlık sorunum vardı çıktım geri geldim 77 kiloyla
Kötü olmuş kesilmesi canım,inşallah çabuk gelir.Günaydınlar
Karantina gününde elektirik kesik
Ne ilginç di mi
Bn de telimi şarj etmemişim
Neyse bari çamaşır katlayayım
Aksam bizde yoktu iftradan sonra gitti sahurda gelmis uyumusukGünaydınlar
Karantina gününde elektirik kesik
Ne ilginç di mi
Bn de telimi şarj etmemişim
Neyse bari çamaşır katlayayım
Haftaya bekliyordun 1 hafta erken olmusAman allahim regl olmusumdaha vardiki
Benimde erken geldi niye böyle oldu ki bu ayAman allahim regl olmusumdaha vardiki
Evet bune simdik gitti orucumHaftaya bekliyordun 1 hafta erken olmus
MaaleseffffAldım canım ya, mezun olunca onu da yiyim bunu da yiyim derken bayağı aldım. Hızlıca vermeye çalışacağım üzerime yapismadan. Sen nasılsın, sen de mi çok aldın.
hic anlamdim bende gecen ayda 5gun erken geldi şasirdimBenimde erken geldi niye böyle oldu ki bu ay
Dün belim ağrımıştı ama yorgunluğa vermiştim daha var oysaki en erken 7 si filan gelmesi lazımdıhic anlamdim bende gecen ayda 5gun erken geldi şasirdim
Belli çenen düşmüş o yüzden o kadar bildirim geliyor
sen ondan gelip gitmiyon buraya kapalisin sen bizeBelli çenen düşmüş o yüzden o kadar bildirim geliyorbildirimi nasıl açılıyor? Banada öyretsene bende açayım
Evet. Geçen denedim açmayı ama beceremedim. Uygulamadan giriyorum ben.sen ondan gelip gitmiyon buraya kapalisin sen bizebenimki uyusam bile uyutmuyolar konusuyolar habire bip bip ötüyo
Benimkinide Oğlum yapti bende anlamamEvet. Geçen denedim açmayı ama beceremedim. Uygulamadan giriyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?