Şimdiden kolay gelsin diyorum canım, umarım buzluk denemen başarılı olur.Yarin evde su böreği açacam kızlar kendim yapicam hazır yufkalar 5 kuruş etmiyor 2 tane yufkayi buzluğa aticam diğer gün yapicam ager buzlukta pişirmeden olursa baya yapıp aticam buzluğa
İyi geceler tatlı rüyalariyi geceler herkese
Temelli yerleşti 2 haftadır takımın demirbaşı oldu senin haberin yokBurdan ayrı kalınca kilo almak kaçınılmaz canım ya, asıl sen nerelerdesin bı görünüp bı kayboluyosun.
Listede gördüm bugün adını anladım temelli geldiğiniTemelli yerleşti 2 haftadır takımın demirbaşı oldu senin haberin yok
Evde trampet caliyodum
Hoş geldiiinnKızlar merhaba, ikinciliği kutlarım, emeğinize sağlık. Uzun zamandır gelemiyorum, geçmişi de okuyamadım hâliyle, aramıza yeni katılanlar vardır diye tahmin ediyorum, hepsine hoşgeldin diyorum. Kendimi de bı hatırlatayım, ortalarda görünmeyen kaptan yardimcisiyim (kaptanım ne kadar sabırlı, atmadı beni hala) geçen sene Nisan ayında başlayıp mezun oldum ama tabiki koruyamadim, çok hızlı kilo aldım tekrar çünkü çok ama çok yedim. Sabahtan itibaren tekrar başlıyorum sizlerle inşallah, yoksa bu işin sonu hiç iyi olmayacak. Şu anki kilomu bilmiyorum, cumaya kadar tartilmadan duracağım. Haydi hayırlısı
Hoşbulduk canım, nasılsın.Hoş geldiiinn
Canımmm nasılsın sende benim gibi kilo aldın mıHoşbulduk canım, nasılsın.
evet ya cnm bende sağlık sorunum vardı çıktım geri geldim 77 kiloylaBurdan ayrı kalınca kilo almak kaçınılmaz canım ya, asıl sen nerelerdesin bı görünüp bı kayboluyosun.
Olursa burda derim çünkü bi videoda gördüm kadın yaptı bir şey olmadi burda yapmak isteyenler yaparŞimdiden kolay gelsin diyorum canım, umarım buzluk denemen başarılı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?